Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περασα το Νavigon,ξερετε αν υπαρχει καποιου ειδους χρεωση οταν χρησιμοποιω το GPS?Χρησιμοποιει ιντερνετ?Νομιζω οτι διαβασα καπου οτι οση ωρα ειναι ενεργο το GPS χρεωνεσε σαν να μιλας στο τηλεφωνο,ισχυει?

Οι χάρτες είναι ήδη στη μνήμη του τηλεφώνου (όχι όπως στο google maps). Δεν έχεις απολύτως καμία χρέωση μην ανησυχείς. Πιθανόν κάποιος παρεξήγησε το assisted gps (a-gps) του τηλεφώνου που χρησιμοποιεί για τον ταχύτερο εντοπισμό της θέσης του όχι μόνο το σήμα των δορυφόρων αλλά και το στίγμα των κεραιών του παρόχου με τον οποίο είσαι συνδεδεμένος.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To I-phone εχει GPS ετσι? Με ποια προγραμματα συνεργαζεται? Το google maps χρειαζεται και χαρτες να φορτωνουν απο ιντενρνετ αλλα για το στιγμα χρησιμοποιει GPS σωστα?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

To I-phone εχει GPS ετσι? Με ποια προγραμματα συνεργαζεται? Το google maps χρειαζεται και χαρτες να φορτωνουν απο ιντενρνετ αλλα για το στιγμα χρησιμοποιει GPS σωστα?

Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι το 3Gs το οποίο έχει επιπλέον του GPS και μαγνητόμετρο για τον προσανατολισμό του τηλεφώνου (κάτι σαν πυξίδα ας πούμε).

Το google maps κάνει υποτυπώδη πλοήγηση και για σοβαρότερη χρήση θα ήθελες κάποιο από τα 3-4 προγράμματα που κυκλοφορούν και έχουν και χάρτες που είναι διαθέσιμοι στο κινητό χωρίς να χρειάζεται το "επί τόπου" κατέβασμα που κάνει το google maps.

Κατά την άποψή μου βέβαια είναι πολύ καλύτερο για πλοήγηση ένα PNA και όχι το i-Phone για διάφορους λόγους που έχουν συζητηθεί παλαιότερα. Άλλους πάλι χρήστες τους βολεύει. Διάβασε λίγο το τι έχει γραφτεί σε αυτό και άλλα fora και αποφασίζεις.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Μια εκπληκτική εφαρμογή του Google Maps που με έχει βοηθήσει πολύ είναι όταν έχω χαθεί και είμαι πεζός, να δω στα γρήγορα τους δρόμους γύρω μου.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Γεια σας!, έχω ένα iPod touch 64GB 3gen και τα έχω δει όλα παρά πολύ καλό σε όλα του, OS, οθόνη το άγγιγμα δεν υπάρχει καλύτερο!!!, και χιλιάδες προγράμματα και παιχνίδια 3D.

Και με τα παραπάνω σήμερα έκλεισα ένα iphone 3gs 32GB και τρίτη θα το έχω!!!

Έχω διαβάσει πολλά που είπατε και έχω ακόμα πάρα πολλά να διαβάσω, αλλά είμαι σίγουρος 100% ότι δεν θα μετανιώσω με τίποτα για την επιλογή που έκανα και εγώ και θα το απολαύσω σε όλα του!

Τόσο γρήγορα;Από ποιο πάροχο; :rolleyes:

Vodafone. Βασικά χθες πέρασα από κει να ρωτήσω μη τυχόν έχουν καμιά συσκευή (σκόπευα να παραγγείλω από vodafone.gr αλλά άντε λέω ας ρωτήσω. Χωρίς να τους πω ότι θέλω να παραγγείλω, μου είπαν ότι θα έχουν την Τρίτη. Και παρήγγειλα. Σαν όνειρο ε? Μάλλον να μην πιστέψω ότι όντως θα το έχω στα χέρια μου την Τρίτη :confused:

Vodafone. Βασικά χθες πέρασα από κει να ρωτήσω μη τυχόν έχουν καμιά συσκευή (σκόπευα να παραγγείλω από vodafone.gr αλλά άντε λέω ας ρωτήσω. Χωρίς να τους πω ότι θέλω να παραγγείλω, μου είπαν ότι θα έχουν την Τρίτη. Και παρήγγειλα. Σαν όνειρο ε? Μάλλον να μην πιστέψω ότι όντως θα το έχω στα χέρια μου την Τρίτη :confused:

:p , όχι βρε εξάλλου πλέον έχουν πάρει αρκετοί και έχουν περισσότερα κομμάτια διαθέσιμα :)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Αν μένεις στην Αθήνα και πας σε κάποια κεντρικά (3ης Σεπτεμβρίου, Σταδίου κτλ) το έχουν διαθέσιμο να το πάρεις αμέσως :)

Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο car kit,για χρηση με το GPS(και με φορτιστη αυτοκινητου)?Εχει στο eshop.gr κατι Screen Protectors me 4€,καλες ειναι?

Έχουμε πει ότι στην έκδοση 3.1.2 (όχι σπασμένη) το μήνυμα στέλνεται με χαρακτήρες gsm (160/sms). Το έλενξα στον λογαριασμό μου. Δοκιμάστε να στείλετε ένα μήνυμα μια ημέρα ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ με 160 χαρακτήρες γράφοντας κανονικά με μικρά γράμματα και τόνους. Μην στείλετε άλλο μήνυμα εκείνη την ημέρα. Θα δείτε ότι 1) Ο παραλήπτης θα το λάβει με κεφαλαία και 2) στον λογαριασμό, την συγκεκριμένη ημέρα θα έχετε χρέωση ΕΝΟΣ sms. Εγώ το έχω δοκιμάσει. Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος! ΠΡΟΣΟΧΗ, να έχει την έκδοση 3.1.2 γνήσια, όχι σπασμένη.

Τη γνήσια 3.1.2 έκδοση έχω (δεν το έκανα jailbreak και δεν σκοπεύω να το κάνω) και το δοκίμασα με τον τρόπο που λες. Έστειλα ένα μήνυμα των ~120 χαρακτήρων, λίγο αργότερα έστειλα μήνυμα για ενημέρωση υπολοίπου, και όταν η ενημέρωση ήρθε είδα ότι ο αριθμός των μηνυμάτων που μου απέμεναν ήταν δύο λιγότερα. Δύο, και όχι ένα.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Τη γνήσια 3.1.2 έκδοση έχω (δεν το έκανα jailbreak και δεν σκοπεύω να το κάνω) και το δοκίμασα με τον τρόπο που λες. Έστειλα ένα μήνυμα των ~120 χαρακτήρων, λίγο αργότερα έστειλα μήνυμα για ενημέρωση υπολοίπου, και όταν η ενημέρωση ήρθε είδα ότι ο αριθμός των μηνυμάτων που μου απέμεναν ήταν δύο λιγότερα. Δύο, και όχι ένα.

Προχτές έκανα έλεγχο υπολοίπου και έδειξε 17 μυνήματα υπόλοιπο. Από τότε μέχρι χτες το μεσημέρι έστειλα 3 μηνύματα, το ένα με 152 χαρακτήρες. Τώρα έκανα ξανά έλεγχο και μου βγάζει υπόλοιπο 14 μηνύματα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με άλλους, πάντος εγώ το έχω ελεγξει πολλές φορές και είμαι σίγουρος ότι στέλνω 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Προσωπικά δεν ασχολούμαι άλλο με το θέμα. Όποιος θέλει ας μου δώσει το κινητό του να του στείλω sms με μικρά γράμματα, να δει ότι θα τα λάβει κεφαλαία.

Προχτές έκανα έλεγχο υπολοίπου και έδειξε 17 μυνήματα υπόλοιπο. Από τότε μέχρι χτες το μεσημέρι έστειλα 3 μηνύματα, το ένα με 152 χαρακτήρες. Τώρα έκανα ξανά έλεγχο και μου βγάζει υπόλοιπο 14 μηνύματα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με άλλους, πάντος εγώ το έχω ελεγξει πολλές φορές και είμαι σίγουρος ότι στέλνω 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Προσωπικά δεν ασχολούμαι άλλο με το θέμα. Όποιος θέλει ας μου δώσει το κινητό του να του στείλω sms με μικρά γράμματα, να δει ότι θα τα λάβει κεφαλαία.

Το έχω καρατσεκάρει πολλάκις. Συμφωνώ με τον φίλο.

Και γω χρεώνομαι ένα μήνυμα όταν στέλνω 160 χαρακτήρες. Τα μικρά γράμματα που στέλνω, λαμβάνονται με κεφαλαία.

παιδιά αν ισχύει αυτό είναι πραγματικά σημαντικό...θα το δοκιμάσω με ενα καρτοκινητό τώρα και θα το επιβεβαιώσω αν ισχύει και εγώ :)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

πριν στείλω μήνυμα είχα 13 ευρώ και 35 λεπτά (κοσμοτέ).. firmware στο κινητό 3.1.2

στέλνω ένα μήνυμα 159 χαρακτήρες σε αριθμό vodafone. Φτάνει με μικρά γράμματα όχι κεφαλαία,και το υπόλοιπο μου μετά το μήνυμα ήταν 13 ευρώ και 25 λεπτά

-10 λεπτά δηλαδή...

η χρέωση του σμς ειναι :Αποστολή SMS πρός Εθνικά Δίκτυα 0,0514 €/SMS

συνεπώς με χρέωσε κλασικά 2 μηνύματα..

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Προσωπικά δεν ασχολούμαι άλλο με το θέμα. Όποιος θέλει ας μου δώσει το κινητό του να του στείλω sms με μικρά γράμματα, να δει ότι θα τα λάβει κεφαλαία.

Δεν τίθεται -από εμένα τουλάχιστον- θέμα αμφισβήτησης των λεγομένων σου, οπότε δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος και να λέμε "δεν ασχολούμαι άλλο". Ο σκοπός που συνυπάρχουμε εδώ είναι να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και βοήθεια. Στα πλαίσια αυτά λοιπόν τίθενται τα διάφορα ζητήματα και ερωτήματα, μήπως και μπορέσουμε να βρούμε άκρη. Αν δηλαδή είναι θέμα κάποιας ρύθμισης (που μπορεί να αλλάξει από εμάς), ή του δικτύου (ώστε να το ζητήσουμε όλο και περισσότεροι και κάποτε να γίνει), βάσει των οποίων κάποιος χρεώνεται ένα μήνυμα ή δύο.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Δεν τίθεται -από εμένα τουλάχιστον- θέμα αμφισβήτησης των λεγομένων σου, οπότε δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος και να λέμε "δεν ασχολούμαι άλλο". Ο σκοπός που συνυπάρχουμε εδώ είναι να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και βοήθεια. Στα πλαίσια αυτά λοιπόν τίθενται τα διάφορα ζητήματα και ερωτήματα, μήπως και μπορέσουμε να βρούμε άκρη. Αν δηλαδή είναι θέμα κάποιας ρύθμισης (που μπορεί να αλλάξει από εμάς), ή του δικτύου (ώστε να το ζητήσουμε όλο και περισσότεροι και κάποτε να γίνει), βάσει των οποίων κάποιος χρεώνεται ένα μήνυμα ή δύο.

+1

Πάντως είναι γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει αποδειχθεί τρόπος που να μας επιτρέπει από το MobileSMS.app να στείλουμε 160άρια μηνύματα. Ο μόνος τρόπος είναι μέσω BiteSMS και custom Ελληνικό πληκτρολόγιο.

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

+1

Πάντως είναι γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει αποδειχθεί τρόπος που να μας επιτρέπει από το MobileSMS.app να στείλουμε 160άρια μηνύματα. Ο μόνος τρόπος είναι μέσω BiteSMS και custom Ελληνικό πληκτρολόγιο.

+1.

Η λύση για 160άρια SMS. Bite SMS και πληκτρολόγιο ikeyEx από Cydia.

To BiteSMS δεν ειναι δωρεαν,σωστα?

Υπάρχει demo έκδοση.

Δες και τα PMs σου ;-)

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Ειμαι καινουρια κατοχος, πως θα το σπασω και τι αρνητικα θα εχω.

Σας παρακαλω βοηθεια...

Ειμαι καινουρια κατοχος, πως θα το σπασω και τι αρνητικα θα εχω.

Σας παρακαλω βοηθεια...

Τι έχεις ακριβώς (έκδοση), ποιο iPhone OS του έχεις περάσει, με ποιον πάροχο και από πού το αγόρασες, αν έχεις υπολογιστή με Windows, Mac OS ή Linux... δώσε μας πληροφορίες:) Επίσης, όταν μιλάς για σπάσιμο, εννοείς jailbreak ή ξεκλείδωμα SIM/baseband;

Γενικώς, από αρνητικά δεν έχεις, με εξαίρεση το ότι αν παρ' ελπίδα χρειαστείς σέρβις θα πρέπει να το επαναφέρεις πρώτα στην εργοστασιακή του κατάσταση πριν το παραδώσεις για να μη σου επικαλεστούν απώλεια εγγυήσεως. Επίσης, με κάθε αναβάθμιση του λειτουργικού θα χάνεις το jailbreak. Τώρα, από περίπτωση σε περίπτωση διαφέρουν οι λεπτομέρειες, πες μας αυτά που σε ρωτάω παραπάνω και τα βλέπουμε.

προσωπικά αν και ξέρω την "λυση" του προβλήματος,δε με βολεύει να ψάχνω ανάμεσα στις αλλες εφαρμογές για να γράψω ενα μήνυμα..προτιμώ αγγλικά ή έστω,70χαρακτήρες..

Τι έχεις ακριβώς (έκδοση), ποιο iPhone OS του έχεις περάσει, με ποιον πάροχο και από πού το αγόρασες, αν έχεις υπολογιστή με Windows, Mac OS ή Linux... δώσε μας πληροφορίες:) Επίσης, όταν μιλάς για σπάσιμο, εννοείς jailbreak ή ξεκλείδωμα SIM/baseband;

Γενικώς, από αρνητικά δεν έχεις, με εξαίρεση το ότι αν παρ' ελπίδα χρειαστείς σέρβις θα πρέπει να το επαναφέρεις πρώτα στην εργοστασιακή του κατάσταση πριν το παραδώσεις για να μη σου επικαλεστούν απώλεια εγγυήσεως. Επίσης, με κάθε αναβάθμιση του λειτουργικού θα χάνεις το jailbreak. Τώρα, από περίπτωση σε περίπτωση διαφέρουν οι λεπτομέρειες, πες μας αυτά που σε ρωτάω παραπάνω και τα βλέπουμε.

3gs iphone,

3.1.2,

mac os snow,

wind ΓΕΡΜΑΝΟ θελω jailbreak,

Ευχαριστω!

3gs iphone,

3.1.2,

mac os snow,

wind ΓΕΡΜΑΝΟ θελω jailbreak,

Ευχαριστω!

Μπες στη συσκευή σου, Ρυθμίσεις->Γενικά->Πληροφορίες, πες μας το μοντέλο της συσκευής. Επίσης, αφού είσαι σε WiND υποθέτω το πήρες συσκευάτο, ναι; Την ενεργοποίηση μέσω iTunes με τι SIMάκι την έκανες;

Γενικά jailbreak θα κάνεις με το blackra1n του Geohot (http://blackra1n.com/) - αν η συσκευή σου έχει το νεώτερο 359.3.2 bootloader σε κάθε reboot (reboot, όχι respring) θα στο κλειδώνει και θα χρειάζεται υπολογιστής για να ξανατρέξεις το πρόγραμμα και να το "αναγκάσεις" να εκκινήσει, χωρίς καμία άλλη αλλαγή ή τροποποίηση.

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS