cyberbop Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 ελπιζω ναμην το καθυστερησουν γιατι οπου το βρω το αγοραζω αμεσως και μενουν αυτοι με την παραγγελια..και εαν το φερουν θα τους βαλουν αν το λειτουργησουν για να δω εαν εχει κιτρινισμενη οθονη..??!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 εγω εχω να πω οτι εχουν τα καταστηματα και τα κρατανε για τους ιδους η φιλους τους.... ειχα παει στο καταστημα στην κερκυρα γιατι ημουν σιγουρος οτι δεν θα υπαρχει και να το κανω παραγγελεια. παω στο καταστημα στον υπευθηνο και του λεω υπαρχει το 3gs? μου λεει οχι, πρεπει να το παραγγηλεις και θα ερθει. οκ λεω, μου λεει πηγενε στην κοπελα να σου κανει παραγγελεια. παω στην πολητρια και μου λεει, αφελεστατα , επειδη ηταν καινουρια, μισο λεπτο να κοιταξω γιατι στην αποθηκη ειδα 2 32αρια. αααα τις λεω κοιτα και αν εχει φερτω με την μια, το παιρνω αμεσως. πηγε μου το φερε και ο υπαλληλος ειδα οτι την αγριοκοιταξε, σαν να της ελεγε, μαλ@@ια εκανες θα τα πουμε μετα. αλλα εκεινη την ωρα με εμενα μπροστα δεν μπορουσε να πει τιποτα. ετσι εχουν τα πραγματα καθε καταστημα εχει τουλαχιστον 2 τηλ η και παραπανω αλλα τα παιρνουν οι υπαληλοι η οι φιλοι τους πρωτα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 ελπιζω ναμην το καθυστερησουν γιατι οπου το βρω το αγοραζω αμεσως και μενουν αυτοι με την παραγγελια..και εαν το φερουν θα τους βαλουν αν το λειτουργησουν για να δω εαν εχει κιτρινισμενη οθονη..??!! τρυπα στο νερό θα κάνεις...πριν την αγορά,βα ανοιχτεί,απλά ξέχνα το..λογικό ειναι αλλωστε..αν εσυ για τον χω λόγο δε το πάρεις,εγώ θα παραλάβω ανοιγμενη συσκευή (θεωρητικά μιλάω)... μετά την αγορά,αρα και την απόδειξη,και μπροστά τους να το ανοιξεις,θα σου πουν,στειλτο σερβις και αν πουν αντικατάσταση οκ,αν οχι,μεινει με αυτο:lol: Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemist89 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Μια απο τα ιδια και εγω περιμενω ενα μηνα το κινητο απο την Vodafone που το εκανα παραγγελια απο το site της μαζι με ανανεωση συμβολαιου το συμβολαιο ανανεωθηκε κανονικα την επομενη μερα κιολας το κινητο ακομη το περιμενω εδω και ενα μηνα και μου λενε συνεχως τα ιδια και τα ιδια οτι ειναι σε προτεραιοτητα η παραγγελια μου και περιμενουν απαντηση απο την apple ποτε θα στειλει συσκευες και μπλα μπλα μπλα εγω σε μια εβδομαδα το ειχα απο βονταφον καταστημα στη Τσιμισκη Θεσσαλονικης. Εκανα ανανεωση το δικο μου συμβολαιο και φορητοτητα της γυναικας μου, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 τρυπα στο νερό θα κάνεις...πριν την αγορά,βα ανοιχτεί,απλά ξέχνα το..λογικό ειναι αλλωστε..αν εσυ για τον χω λόγο δε το πάρεις,εγώ θα παραλάβω ανοιγμενη συσκευή (θεωρητικά μιλάω)... μετά την αγορά,αρα και την απόδειξη,και μπροστά τους να το ανοιξεις,θα σου πουν,στειλτο σερβις και αν πουν αντικατάσταση οκ,αν οχι,μεινει με αυτο:lol: ΣΕ ενα htc που πηγα να παραλαβω ειχε κομενη την ταινια ασφαλειας απαιτησα να στειλουν αλλο... και οταν το εφεραν πριν πληρωσω (ηταν χωρις συνδεση) εβαλαν την μπαταρια και το αναψαν...ολα ηταν οκ και το παρελαβα..!!!!!!!!!!!!;) Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 αλλο το htc ;) το iphone,ειναι το best seller τουσ και το εκμεταλεύονται Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 αλλο το htc ;) το iphone,ειναι το best seller τουσ και το εκμεταλεύονται πιστευω οτι ειναι και θεμα καταναλωτη εαν εσυ το θελεις τοσο πολυ και το παιρνεισςμε κλειστα ματια ..τοτε το αφηνεισ στη τυχη..!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 βεβαια,μην το γενικεύουμε..ειναι και θέμα καταστήματος..αν δε θέλει ο άλλος να σε "εξυπηρετήσει" 'αμεσα,θα σου πει τρέχα στο σέρβις...αν το θέλει στο αλλάζει επι τόπου Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Προτεινεται η αγορα του μεσα απο το e-germanos???? δινει τουλαχιστον το δικαιωμα για παραγγελια...!!?!?!? εχει δοκιμασει καποιος??? Εγω αγορασα απο το e-germanos 32αρι μαυρο την Πέμπτη 13/8 και την Τεταρτη 19/8 με πηραν να παω να το παραλαβω απο το καταστημα Γερμανος που ειχα δηλωσει. Επιπλεον 12 ατοκες δοσεις με καρτα και 669 πόντοι στη magna πουε ειναι 15+ ευρω για αλλη αγορα (για οποιον εχει magna καρτα 200 ποντοι=5 ευρω). Το συνηστω Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Εγω αγορασα απο το e-germanos 32αρι μαυρο την Πέμπτη 13/8 και την Τεταρτη 19/8 με πηραν να παω να το παραλαβω απο το καταστημα Γερμανος που ειχα δηλωσει. Επιπλεον 12 ατοκες δοσεις με καρτα και 669 πόντοι στη magna πουε ειναι 15+ ευρω για αλλη αγορα (για οποιον εχει magna καρτα 200 ποντοι=5 ευρω). Το συνηστω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλε μου το εχω δωσει και εγω... να δουμε..το δικο σου ηταν οκ???:worry: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Παιδιά έχω κάποιον δικό μου Ελλάδα κ ψάχνει ένα iPhone λευκό 32gb επειγόντως, ξέρει κάποιος που μπορεί να βρει στην Αθήνα? Μήπως έχουν φέρει στο αεροδρόμιο? Γιατί μέχρι πριν 5μέρες δεν είχανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 ξερει κανενας αν θα το φερει και η wind και αν ναι ποτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Παιδιά έχω κάποιον δικό μου Ελλάδα κ ψάχνει ένα iPhone λευκό 32gb επειγόντως, ξέρει κάποιος που μπορεί να βρει στην Αθήνα? Μήπως έχουν φέρει στο αεροδρόμιο? Γιατί μέχρι πριν 5μέρες δεν είχανε. υπαρχουν συσκευες σε καταστηματα πλαισιο ..δεν ξερω ομως αν γινεται να το παρουν απο ενα πλαισιο και να το φερουν στην περιοχη σου... επισης ειναι μονο με συνδεση Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Ψάχνω για σκέτη συσκευή, χωρίς σύνδεση. Υπάρχει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 καλησπέρα εχω μιά ερώτηση , πώς γράφω Αγγλικά ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 καλησπέρα εχω μιά ερώτηση , πώς γράφω Αγγλικά ? Διαβάζοντας το manual? Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 καλησπέρα εχω μιά ερώτηση , πώς γράφω Αγγλικά ? Στο πληκτρολόγιο,κάτω αριστερά,δίπλα απ'το πλήκτρο "123" υπάρχει ένα πλήκρο με μια υδρόγειο.Αυτό είναι το πλήκτρο αλλαγής γλώσσας του πληκτρολογίου. Σιγουρέψου όμως πρώτα ότι στις ρυθμίσεις στο ΓΕΝΙΚΑ->ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ->ΔΙΕΘΝΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ έχεις ενεργοποιημένα και τα Αγγλικά. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Στο πληκτρολόγιο,κάτω αριστερά,δίπλα απ'το πλήκτρο "123" υπάρχει ένα πλήκρο με μια υδρόγειο.Αυτό είναι το πλήκτρο αλλαγής γλώσσας του πληκτρολογίου. Σιγουρέψου όμως πρώτα ότι στις ρυθμίσεις στο ΓΕΝΙΚΑ->ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ->ΔΙΕΘΝΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ έχεις ενεργοποιημένα και τα Αγγλικά. Ευχαριστώ για την άμεση και σοβαρή απάντηση σου;) :XΔιαβάζοντας το manual? Ευχαριστώ :lol: Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue1975 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 ξερει κανενας αν θα το φερει και η wind και αν ναι ποτε?? Εγω που ρωτησα δεν παιζει να το φερουν και αν το φερουν καποια στιγμη δεν ειναι στο αμεσο μελλον . Συμφωνα με μαγαζι στον Πειραια που ρωτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 σε oteshop το πουλάνε και σκέτο! όταν ρώτησα στις 5 ΣΕΠΤ που το πήρα αλλά είχα επιδότηση ειχε 517 ευρώ, το 3GS 16GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Ευχαριστώ για την άμεση και σοβαρή απάντηση σου;) Γιατι δεν σου αρεσε η ασπαντηση του φιλου kkalog που σου ελεγε κατι σωστο και προφανες ? Πριν ποσταρουμε καλα θα ειναι να διαβαζουμε το manual (Εναλλαγή μεταξύ πληκτρολογίων αν είναι ενεργοποιημένα περισσότερα από ένα πληκτρολόγια, σελ 40 και 41), δεν ειναι καθολου κακο. Καλα θα εινα να ποστάρουμε ερωτησεις που δεν μπορουμε να βρουμε απαντησεις στο εγχειριδιο και οχι γιατι βαριομαστε να διαβασουμε ;). Να σαι καλα :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Γιατι δεν σου αρεσε η ασπαντηση του φιλου kkalog που σου ελεγε κατι σωστο και προφανες ? Πριν ποσταρουμε καλα θα ειναι να διαβαζουμε το manual (Εναλλαγή μεταξύ πληκτρολογίων αν είναι ενεργοποιημένα περισσότερα από ένα πληκτρολόγια, σελ 40 και 41), δεν ειναι καθολου κακο. Καλα θα εινα να ποστάρουμε ερωτησεις που δεν μπορουμε να βρουμε απαντησεις στο εγχειριδιο και οχι γιατι βαριομαστε να διαβασουμε ;). Να σαι καλα :) γεια σου πτεραρχε, σε λιγο σε βλεπω και Moderator:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteric Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Ποσο sar εχει το iphone 3gs?(βρηκα κατι στο manual αλλα δεν καταλαβα τι εννοει!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sweetzoi19 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Ποσο sar εχει το iphone 3gs?(βρηκα κατι στο manual αλλα δεν καταλαβα τι εννοει!) 0.79 Δες εδώ: http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-6258775-11.html?tag=nav Παράθεση My life was unending,unchanging midnight. It must,by necessity,always be midnight for me. So how was it possible that the sun was rising now, in the middle of my midnight? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteric Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 0.79 Δες εδώ: http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-6258775-11.html?tag=nav Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts