marspi7 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Είμαι άλλος ένας κάτοχος (iphone 32gb μαύρο)και μάλλον ήμουν "τυχερός" γιατί στο πρώτο oteshop που πήγα το βρήκα αμέσως, μάλιστα είχαν αλλα 5-6 κομμάτια,η κοπέλα εκεί μου είπε ότι δεν τους προτιμάνε και έτσι έχουν κομμάτια Το πήρα με επιδότηση χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotas_86 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Είμαι άλλος ένας κάτοχος (iphone 32g μαύρο)και μάλλον ήμουν "τυχερός" γιατί στο πρώτο oteshop που πήγα το βρήκα αμέσως, μάλιστα είχαν αλλα 5-6 κομμάτια,η κοπέλα εκεί μου είπε ότι δεν τους προτιμάνε και έτσι έχουν κομμάτια Το πήρα με επιδότηση χωρίς κανένα πρόβλημα Οταν λες επιδοτηση? Απο ποια εταιρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Thanks,έπιασε:) Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έπαθε. Δε νομίζω ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Σε εμένα για παράδειγμα το έκανε όταν έκανα restore την 3GS συσκευή από backup της 3G όπου θεωρητικά όλες οι ρυθμίσεις εκτός του MAC address της νέας συσκευής ήταν οι ίδιες. Άβυσσος η ψυχή του υπολογιστή :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marspi7 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Οταν λες επιδοτηση? Απο ποια εταιρια? Aπο Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spacegucci_74 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, αν και μπορέι να είναι λίγο εκτός θέματος η ερώτηση μου. Πήρα το 3gS πριν απο λίγες μέρες και εχω την εξής απορία. Στο παλίο(3G) ο χρόνος φόρτισης ήταν πολύ πιο γρήγορος η έτσι μου φαίνεται. Τωρα θέλει περίπου 2 ωρες και κάτι για μια πλήρη φόρτιση. 'Οποιος γνωρίζει κάτι ας μας πεί Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Είμαι άλλος ένας κάτοχος (iphone 32g μαύρο)και μάλλον ήμουν "τυχερός" γιατί στο πρώτο oteshop που πήγα το βρήκα αμέσως, μάλιστα είχαν αλλα 5-6 κομμάτια,η κοπέλα εκεί μου είπε ότι δεν τους προτιμάνε και έτσι έχουν κομμάτια Το πήρα με επιδότηση χωρίς κανένα πρόβλημα Αν θέλεις πες μας κιόλας από ποιο oteshop το πήρες, γιατί μπορεί να ενδιαφέρονται τα άλλα μέλη .. ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spacegucci_74 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχει περίπου 5 μέρες που πήρα το καινούργιο 3GS. Όλα ηταν μια χαρά στην άρχη. Τωρα βλέπω ότι αρχίζει χωρίς κανένα λόγω να ζεστένεται υπερβολικά!!!! Ο χρόνος φόρτισης πήγε ξαφνικά κοντά στις 3 ώρες!!! Με το που το έβγαλα απο το ρεύμα μέσα σε μια ώρα χωρίς καμία απολύτος χρήση η μπαταρία του πήγε στο 78%. Είναι φυσιολογικό αυτό? Δεν νομίζω υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marspi7 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Αν θέλεις πες μας κιόλας από ποιο oteshop το πήρες, γιατί μπορεί να ενδιαφέρονται τα άλλα μέλη .. ! ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 136 Τηλ: 210 4611999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Απενεργοποίησε τα push notifications από τα Settings και δες αν σου το κάνει πάλι. Πολλοί έχουν πρόβλημα με την υπερθέρμανση της μπαταρίας Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgiannop Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Το Σάββατο λίγο πριν κλείσει το Oteshop του Πειραιά είχε 2 κομμάτια, αλλά και τα 2 είναι κρατημένα. Σας το λέω γιατι μένω στην γειτονιά και έχω γνωστό υπάλληλο μέσα. Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spacegucci_74 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Απενεργοποίησε τα push notifications από τα Settings και δες αν σου το κάνει πάλι. Πολλοί έχουν πρόβλημα με την υπερθέρμανση της μπαταρίας Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου. Που ακριβός ειναι αυτο γιατι δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Μπες Settings --> Notifications --> Off. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spacegucci_74 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Μπες Settings --> Notifications --> Off. Δεν θέλω σε καμί περίπτωση να είμαι κουραστικός, αλλά όπου και να έψαξα δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Μηπως κάνω κάτι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Μήπως το έχεις στα ελληνικά? edit: Αν ναι πήγαινε ρυθμίσεις μετά Γνωστοποιήσεις και κλείσε το. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spacegucci_74 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Μήπως το έχεις στα ελληνικά? Το γύρισα στα αγγλικά. Έχω το 3 GS ισως για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Όχι όχι. Έκανα και edit στο post. Τώρα που το γύρισες στα αγγλικά πάλι δεν το βλέπεις? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spacegucci_74 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Όχι όχι. Έκανα και edit στο post. Τώρα που το γύρισες στα αγγλικά πάλι δεν το βλέπεις? Μπα τίποτα!!!! Δεν υπάρχει πουθενά:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 http://img40.imageshack.us/img40/3489/img0025o.png http://img22.imageshack.us/img22/8854/img0026u.png Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spacegucci_74 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 http://img40.imageshack.us/img40/3489/img0025o.png http://img22.imageshack.us/img22/8854/img0026u.png Σε υπερ ευχαριστώ!!!! αλλα κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο τηλ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 κανονικα δεν την εχει απο την αρχη την συγκεκριμενη ρυθμιση. εμενα μου εμφανιστηκε οταν κατεβασα π.χ. το twitter/ebuddy και το ιδιο και σ'ενα φιλο μου. μιλαω για το 3g.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Η ρυθμιση εμφανιζεται οταν κατεβαζει καποιος μια εφαρμογη που χρησιμοποιει τα push notifications της 3.0 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2008 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Πρέπει να πάει στο ρυθμίσεις – Mail, επαφές, ημερολόγια – Μετάκληση – ώθηση στο 0. Αυτό είναι το παλιό το Push. Για το άλλο που λέτε πρέπει να κάνεις εγκατάσταση κάποια εφαρμογή που το υποστηρίζει για να στο εμφανίσει (πχ IM+). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 τελικα εχει μονο ενα χρονο εγγυηση ??? Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Ναι, όπως και όλα τα άλλα Apple προϊόντα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Δεν ξέρω τι λέει η βόδα-φον αλλά υποχρεωτικά στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης όλα τα προϊόντα πωλούνται με ελάχιστη εγγύηση 2 ετών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts