DesertSMisSRaiN Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 εγώ ξύπνησα προχθές (μετά από μια πλήρη φόρτιση) και ήταν στο 30%. Το φόρτισα όσο πρόλαβα χθες το πρωί γιατί έπρεπε να φύγω για τη δουλειά (μέχρι το 80% περίπου) και σήμερα, μετά από περίπου 1,5-2 ώρες μουσική, 4-5 ώρες ανοιχτό WiFi και κάποιες από αυτές σερφάρισμα, 20 λεπτά ομιλία και 1-1,5 ώρα παιχνίδι είναι στο 30%. ΠΟΛΥ καλό το βρίσκω! @ sonick7: Settings->General->Network->Cellular Data Network Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Βεβαια η 3.1 λενε οτι λυνει το προβλημα της μπαταριας.. αναμενουμε.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 @ sonick7: Settings->General->Network->Cellular Data Network Δεν το έχει εμένα αυτό.Έχει ένα push στα mail που το έχω στο off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drcat Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Θεσσαλονίκη. Εύοσμος. Καραολή και Δημητρίου. OTEshop. Έχει λευκά 32άρια (2-3), μαύρα 32άρια (2), λευκά 16άρια (1-2).Από εκεί απέκτησα το 32άρι μαύρο, σκέτη συσκευή.Μόλις επέστρεψα και αναφέρω!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 εγω το εψαχνα τηλεφωνικα την παρασκευη και εκανα κρατηση στη voda χολαργου. με πηραν σημερα κατα τις 1 και μιση πηγα 6 η ωρα και το πηρα. 3gs 16 gb white Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 το iphone dock κανει για το 3gs ; και αν κανω μεσω του itunes restore στο παλιο μου iphone 3g θα επανερθει στις αρχικες του ρυθμισεις ρωταω γιατι θελω να το δωσω σε ενα φιλο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 το iphone dock κανει για το 3gs ; και αν κανω μεσω του itunes restore στο παλιο μου iphone 3g θα επανερθει στις αρχικες του ρυθμισεις ρωταω γιατι θελω να το δωσω σε ενα φιλο μου Ναι το dock κάνει και για το iPhone 3GS από εκεί το φορτιζω και γω και με βολεύει πολύ το restore είναι σαν φορματ.θα σβηστουν όλα ! Παιδιά γιατί όταν γράφω και για κάποιο λόγο μου διορθώνει την λέξη την διαβάζει και δυνατά;και το πιο περίεργο;με σωστή ελληνική προφορά :o Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μήπως έχεις ανοίξει το voice assist; Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakanmdr Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Επειδή τα λευκά είναι πιο άσχημα, γιαυτό τα βρίσκετε εύκολα νομίζω. Kαι το 32 GB εύκολα βρίσκεται επειδή είναι πιο άχρηστο. Έχω το Nokia N95 8GB και ακόμα ούτε το ένα τέταρτο δεν έχει γεμίσει. Το 32 GB είναι αρκετά υπερβολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotas_86 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Επειδή τα λευκά είναι πιο άσχημα, γιαυτό τα βρίσκετε εύκολα νομίζω. Kαι το 32 GB εύκολα βρίσκεται επειδή είναι πιο άχρηστο. Έχω το Nokia N95 8GB και ακόμα ούτε το ένα τέταρτο δεν έχει γεμίσει. Το 32 GB είναι αρκετά υπερβολή. Φιλε μου πραγματικα πιστευω οτι σιχαινεσαι τα iphone. Λεγοντας οτι ειναι πιο ασχημο το λευκο σημαινει οτι και το μαυρο ειναι ασχημο για σενα και αχρηστα τα 32gb? Επειδη εσενα δεν σου χρειαζονται δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστα για ολους. Τι εφαρμογες βαζεις εσυ στοΝ95 και τι εμεις στο iphone? Ποση μουσικη ή βιντεο εχεις μεσα γιατι εμενα προσωπικα και αλλα 32 gb να ειχε δεν θα ελεγα οχι.Περισσοτερος χωρος σημαινει μεγαλυτερες ευκολιες σε οσους τον χρειαζονται.Γνωμη σου οτι ειναι υπερβολη αλλα εδω συζηταμε για την διαθεσιμοτητα της συσκευης και οχι για το ποσο καλη ειναι. Back on topic: Απο voda μου ειπαν οτι Παρασκευη θα υπαρχει σε αρκετα καταστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilda Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 υπαρχει διαθεσιμο 16αρι μαυρο απο το site της cosmote:http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Iphone&categoryId=CP00-CP00-CP00-CP162&subcategoryId=CP00-CP00-CP00-CP165&portlet_66_13_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowIphoneHandsets&_windowLabel=portlet_66_13&subcategoryName=%CE%A3%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82+iPhone μολις βγηκε!!!!οσοι πιστοι προσελθετε!!!!!! Παράθεση iphone classic 1.1.2 otb iphone 3G 2.1 iphone 3GS 16GB white iphone 4 16gb black:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilda Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 υπαρχει διαθεσιμο 16αρι μαυρο απο το site της cosmote:http://www.e-cosmote.gr/cosmote/esho...D%CF%82+iPhone μολις βγηκε!!!!οσοι πιστοι προσελθετε!!!!!! Παράθεση iphone classic 1.1.2 otb iphone 3G 2.1 iphone 3GS 16GB white iphone 4 16gb black:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Δεν το έχει εμένα αυτό.Έχει ένα push στα mail που το έχω στο off Βλακείες σου έλεγα. Τα μπέρδεψα με τις ρυθμίσεις του internet. Έχεις δίκιο, στο mail είναι το Push. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Βλακείες σου έλεγα. Τα μπέρδεψα με τις ρυθμίσεις του internet. Έχεις δίκιο, στο mail είναι το Push. Αυτό το έχω απενεργοποιήσει και εξακολουθεί να τελειώνει γρήγορα η μπαταρία.Μπορεί να είναι πρόβλημα της συσκευής ή είναι συνηθισμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Πολύ πιθανόν να είναι πρόβλημα της συσκευής. Έχεις κάνει αναβάθμιση στο firmware; Τι εφαρμογές έχεις βάλει να τρέχουν; Το bluetooth το έχεις κλειστό; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Ναι έχω περάσει το 3.0.1.Οι εφαρμογές που τρέχουν είναι αυτές του λειτουργικού και έχω περάσει και δύο παιχνίδια.Το bluetooth το έχω κλειστό και το wifi και το 3g.Στα email έχω τρείς λογαριασμούς περασμένους,αλλά έχω κλείσει την ώθηση και το έχω βάλει να ελέγχει χειροκίνητα Εαν είναι πρόβλημα της συσκευής πάω στον Γερμανό και ζητάω αντικατάσταση ή περιμένω να φτιάξουν αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hieronymus Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Όταν παραγγέλνεις online με αντικαταβολή, πόσο καιρό αργότερα έρχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilda Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Όταν παραγγέλνεις online με αντικαταβολή, πόσο καιρό αργότερα έρχεται; 2-4 εργασιμες εφοσον υπαρχει αποθεμα αλλιως σε ενημερωνουν Παράθεση iphone classic 1.1.2 otb iphone 3G 2.1 iphone 3GS 16GB white iphone 4 16gb black:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hieronymus Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μόλις το παρήγγειλα από το site της Cosmote. Υποθέτω είναι διαθέσιμο για να το έβγαλαν στο site... έτσι; Με αντικαταβολή έρχεται στο ταχυδρομείο; Δυστυχώς η πιστωτική μου είναι εξωτερικού και το online κατάστημα της Cosmote δεν δέχεται τα στοιχεία χρέωσης, καθώς αντιστοιχούν σε διεύθυνση εξωτερικού. Εννοείται οτι το παρήγγειλα σε διεύθυνση εσωτερικού... Θα είμαι στο εσωτερικό για να το παραλάβω όταν έρθει... Ελπίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Είναι στις 7 πρώτες μέρες που υποτίθεται ότι πρέπει να σε καλύψουν ως DOA προϊόν, θα πρέπει λοιπόν να στο αλλάξουν. Δεν ξέρω τι γίνεται όμως όντως. Για καλό και για κακό λοιπόν, όταν πας στο κατάστημα μην τους πεις πρώτα το πρόβλημα που έχεις, ρώτα αρχικά αν υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές και μετά πες τους το και ζήτα αντικατάσταση, ώστε (αν όντως έχουν) να μη σου αρχίσουν τα "δεν υπάρχει", "θα χρειαστεί να περιμένετε" κτλ. Πάντως πήγαινε το ΤΩΡΑ που είναι αρχή. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 υπαρχει διαθεσιμο 16αρι μαυρο απο το site της cosmote:http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Iphone&categoryId=CP00-CP00-CP00-CP162&subcategoryId=CP00-CP00-CP00-CP165&portlet_66_13_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowIphoneHandsets&_windowLabel=portlet_66_13&subcategoryName=%CE%A3%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82+iPhone μολις βγηκε!!!!οσοι πιστοι προσελθετε!!!!!! Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανσή σου! Μόλις το αγόρασα. Ελπίζω να είναι διαθέσιμο άμεσα και να μην καθυστερήσουν να το στείλουν:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilda Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανσή σου! Μόλις το αγόρασα. Ελπίζω να είναι διαθέσιμο άμεσα και να μην καθυστερήσουν να το στείλουν:happy: υποθετω πως εχουν αποθεμα μια και το ειχαν ως μη διαθεσιμο μεχρι πριν λιγες ωρες!καλοριζικο και στους δυο σας! @hieronymous me courier κανουν αποστολη νομιζω speedex χωρις να ειμαι 100% σιγουρος Παράθεση iphone classic 1.1.2 otb iphone 3G 2.1 iphone 3GS 16GB white iphone 4 16gb black:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Θελω να κανω μια ερωτηση και οσοι ξερουν ας μου απαντησουν παρακαλω!!Μια φιλη που εχει τη vodafone εδω στη πολη μου μου ειπε οτι οσοι εχουν ηδη προγραμμα iphone και θελουν να παρουν το καινουριο εκτος της κανονικης επιδοτησης που δικαιουνται(εαν βεβαια εχουν κλεισει χρονο οπως εγω) δικαιουνται και μια επιπλεον επιδοτηση η οποια αν δε κανω λαθος ανερχεται στα 93euro για 12μηνη συνδεση (για το ιδιο προγραμμα μιλαω) και κατι περισσοτερο,δε θυμαμαι ακριβως, για 18μηνη.αληθευει κατι τετοιο?Γιατι αν αληθευει συμφερει 100% να το αλλαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Πάντως μπράβο στην Cosmote που το δίνει μόνο σαν συσκευή χωρίς να σε υποχρεώνει σε συμβολαίο! Σε αντίθεση με την Vodafone (που δεν το έχει κίολας!) και το απαράδεκτο Πλαίσιο. Στο Πλαίσιο το παράγγειλα χθες το απόγευμα. Σήμερα το πρωί τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως είχε έρθει αλλα δεν μπορούν να μου το δώσουν χωρίς σύνδεση!!! (κάτι το οποίο δεν μου ανέφεραν κατά την παραγγελία). Πείσμωσα και δεν το πήρα. Πήρα να κανω και καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου αλλα απο εκει μου είπαν ότι είναι τυπικά καλυμένοι:mad: Με αυτές τις πρακτικές διώχνουν τους πελάτες τους και δεν εχω πάρει και λίγα πράγματα απο το Πλαίσιο!!! Ντροπή τους:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Είναι στις 7 πρώτες μέρες που υποτίθεται ότι πρέπει να σε καλύψουν ως DOA προϊόν, θα πρέπει λοιπόν να στο αλλάξουν. Δεν ξέρω τι γίνεται όμως όντως. Για καλό και για κακό λοιπόν, όταν πας στο κατάστημα μην τους πεις πρώτα το πρόβλημα που έχεις, ρώτα αρχικά αν υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές και μετά πες τους το και ζήτα αντικατάσταση, ώστε (αν όντως έχουν) να μη σου αρχίσουν τα "δεν υπάρχει", "θα χρειαστεί να περιμένετε" κτλ. Πάντως πήγαινε το ΤΩΡΑ που είναι αρχή. Πάντως διάβασα στο forum της apple στις συζητήσεις για το iphone οτι πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.Να πω οτι το κουτί του iphone μου δεν ήταν κλειστό -δηλαδή με την ζελατίνα -αλλά ανοιχτό.Υπέθεσα οτι το άνοιξαν για να δουν αν είναι όλα μέσα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts