doganos Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 :O:O:O ακομα να αρχισεις το jailbreak????????????? :@ μπα δε θα το κανω ακομα τουλαχιστον... :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 αυτο το προβλημα εχει απαντηθει οτι ειναι απο κάτι κινέχικες θήκες που κυκλοφορούν στην αγορά και σε συνδυασμό με την υπερθερμανση να βγάζουν το χρώμα Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Έχει δοκιμάσει κανείς τις φωνητικές οδηγίες, αν και μόνο στα αγγλικά προς το παρόν; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Μολις το πήρα...Ασπρούλι 16gb Απο γερμανό στην Τσιμισκή (εκείνο που είναι απέναντι απο τα goodys,κοντά στο κτήριο της Εθνικής Τράπεζας) Είχε σίγουρα ακόμη 1 16gb μαύρο και 1-2 των 32gb αλλά δεν ρώτησα για χρώματα Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giostau Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Πάντως είναι λίγο σουρεάλ οι καταστάσεις... η voda έχει νέα προγράμματα αλλά δεν έχει κινητά... :p η cote έχει κινητά αλλά δεν έχει νέα προγράμματα... :p έχω κάνει κράτηση στο Γερμανό, αλλά δεν έχει ενημερωθεί το σύστημά τους και δε μπορούν να μου το δώσουν με ανανέωση.... υπομονή μέχρι το απόγευμα... (ελπίζω...) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Απο το πρωι εχω παρει ενα εκατομμυριο τηλεφωνα.Ακομα δεν εχουν παραλαβει συσκευες ουτε στη βοντα, ουτε στο γερμανο.Σε καποια βοντα μου ειπαν πως αν δεν ειμαι στη λιστα τους δεν προκειται να βρω.Εχω απογοητευτει...Θα περιμενω τη λιστα στη ν.σμυρνη που δεν το βλεπω...Τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Τα προγραμματα της cosmote δεν θα αλλαξουν. Με νεα συνδεση πηρα εγω απο Γερμανο σημερα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmirtzakis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Στην Ξάνθη που πήρα τηλέφωνα,ο ΟΤΕ δεν έχει παραλάβει,στη Vodafone από εβδομάδα,και ο Γερμανός έχει ο ένας μόνο άσπρο και στο άλλο έχουν ήδη πουληθεί... Παράθεση Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paraskevas Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Εχω απογοητευτει...Θα περιμενω τη λιστα στη ν.σμυρνη που δεν το βλεπω Καλως ηρθες :p Και εγω σε αυτο το καταστημα ειμαι σε λιστα αναμονης και ακομη δεν με εχουν παρει κανενα τηλεφωνο για να με ενημερωσουν οτι ειναι διαθεσιμο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Και σιγα μη μας παρουν.Ειλικρινα δεν ξερω που να παω να το παρω...Το θελω και σκετη συσκευη ο ατιμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmirtzakis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 περίεργο,κατέρευσε το site του γερμανού; Παράθεση Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Με συγχωρειτε αλλα εαν παω σε μια βοντα και τους πω πως θελω να το αγορασω δε θα μου το δινουν λογω σειρας προτεραιοτητας προπαραγγελιων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giostau Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Παίδες το έχει πάρει κανείς από Γερμανό με ανανέωση συμβολαίου; ΥΓ>Το site τους σέρνεται από χτες το απόγευμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 στη βοντα ακόμα ΔΕΝ έχουν παραλάβει μου είπαν στην Αγία Παρασκευή.. πήρα τηλ και εγώ έναν κεντρικό γερμανό και ζήτησα να μου το κρατήσουν μέχρι το απόγευμα και μου ειπε ΟΚ..έδωσα όνομα,τηλέφωνο..ΕΛΠΙΖΩ να το κρατήσουν πράγματι :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 πολυ καλες οι τιμες τελικα και νομιζω πως πλεον ειναι και πολυ προσιτη η τιμη του απλου 3G bravo στις εδω εταιριες... πολυ καλη περιπτωση... Κερκυρα δεν το εχει κανεις... κριμα και τελικα εχω επιδοτηση... να παρω ενα 32αρι...σε αυτην την τιμη...αξιζει... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmirtzakis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Πήρα τηλέφωνο Αλεξανδρούπολη,βρήκα σε Γερμανό ,μου το κρατάνε,φεύγω.....:ninja: Παράθεση Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trooper Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Βρήκα κι εγω ενα επειτα απο ψάξιμο, αφου πέρασα απο ενα γερμανο και ενα πλαισιο, τελικα το πέτυχα σε ενα άλλο πλαισιο, τελευταιο κομματι... αν και απο οτι καταλαβα πρεπει να ειχανε φερει μονο το 1 κομματι! Καλη τυχη σε οσους το ψαχνουν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 και εγώ τηλεφωνικά μίλησα με γερμανό,και θα περάσω να πάρω το 32αρι μαύρο μου το απόγευμα Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpikounis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Εγω που ψαχνω οπουδηποτε απο νεο ψυχικο και πανω δεν βρισκω τιποτα. Ο Γερμανος δεν φαινεται να εχει ακομα κομματια και οσα εχει ειναι κρατημενα ενω η Cosmote μου ειπε οτι εξαντληθηκε και παει για Δευτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 μου ειπαν στην αγια παρασκευη,στο γερμανό,οτι δε τους στειλαν τπτ..γενικα τα περιφερειακά μαγαζιά ειναι τα τελευταία που το παίρνουν Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Λοιπον,οσοι εισται απο Καλαμαρια-Θεσ/νικη,ο Γερμανος στην Πασσαλιδη πρεπει να εχει αρκετα!!Το πηρα εγω χθες απο κει χωρις συνδεση,αλλα φυσικα-απ'οτι μου ειπαν-προτιμουν να τα δωσουν με συνδεση.Δεν χανεται τιποτα να ρωτησετε! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 ΕΨΑΞΑ σε 5 Γερμανος και 3 Vodafone store....ΥΟΚ Tελικα το βρηκα στο Oteshop στην Καισαριανη!!! Ασπρο(για αλλαγη) 16GB 579 + δωρο cosmoKαρτα που μαλλον μονο δωρο δεν ειναι αφου κανονικα κανει 569.....αλλα μες τη χαρα...........:wink: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 το πηρα απο κοσμοτε τωρα απο πανεπιστημιου... γινεται χαμος εχουν λίγα κομμάτια!! Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 ξεχασα το πήρα άσπρο το 32gb.το φορτίζω και μετά θα το ανοίξω!! Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 και εγώ τηλεφωνικά μίλησα με γερμανό,και θα περάσω να πάρω το 32αρι μαύρο μου το απόγευμα τελικα απο Γερμανο το δινουν με συνδεση ή και σαν απλή συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts