L10nH34Rt Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Παιδιά οι τιμές είναι στάνταρ γιατί δεν επιτρέπει η Apple στους επίσημους πωλητές να πουλάνε λιανική μικρότερη ή μεγαλύτερη από αυτή που τους λέει. Γι' αυτό και ήταν τόσο δύσκολο να βρεις σκέτη συσκευή iPhone όταν είχε πρωτοέρθει Ελλάδα. ΜΗΔΕΝ ΚΕΡΔΟΣ ;) (έγκυρες πηγές) edit για το edit του pik. :p : Γιατί νομίζεις ότι εδώ το επισκευάζουν;; Οι τεχνικοί της Vodafone;;; Mwahahaha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Γι' αυτό και ήταν τόσο δύσκολο να βρεις σκέτη συσκευή iPhone όταν είχε πρωτοέρθει Ελλάδα. ΜΗΔΕΝ ΚΕΡΔΟΣ ;) (έγκυρες πηγές) Αυτό είναι πέρα για πέρα αλήθεια, μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ εκ των έσω. Πουλώντας σκέτη συσκευή η Vodafone, η Cosmote αλλά και τα καταστήματα που το εμπορεύονται δεν βγάζουν πραγματικά ΤΙΠΟΤΑ σαν κέρδος. (μιλάμε για κέρδη της τάξης των 5-10€ σε συσκευή που κάνει 600€ λιανική. Αν η Apple δεν είχε τόσο δυνατό brand name και αν το iPhone δεν ήταν το "κινητό-φαινόμενο" που είναι, έχοντας ένα απίστευτο hype και μια μοναδική αντιμετώπιση από το καταναλωτικό κοινό, πιστεύω 1000% οτι κανένας retailer δε θα το ήθελε. Η Vodafone, η Cosmote ή η T-Mobile ίσως να το θέλανε ΜΟΝΟ για τα συμβόλαια μαζί με αυτό, αλλά σαν σκέτη συσκευή για τα καταστήματα (και πέραν του τζίρου) δε λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Λέτε το 3Gs να είναι και waterproof και να μην μας το λένε; :lol:http://www.youtube.com/watch?v=_qbWjaW25mQ&eurl=http://myi.gr/page/2/&feature=player_embedded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δεν έχει αποδειχθεί ακόμη ότι το βίντεο αυτό είναι legit και όχι φάρσα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revod Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 εγώ ετοιμάζω βαλίτσες για Βέλγιο...κυκλοφορεί ήδη,και σε τιμές σκέτη γλύκα.. iPhone 3GS 16GB στα 575€. iPhone 3GS 32GB στα 675€. :p παιδιά,τα παραπάνω τα έγραψα καθαρά με χιουμοριστική διάθεση...δε θέλω να θίξω ή να ειρωνευτώ κανέναν:) Ναι, αλλα χτύπα ξύλο Αν παθει κατι θα τρεχεις στο βέλγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 oχι ρε παιδιά..είμαι η πρώτη που λέω να περιμένουμε να βγει ελλάδα και όχι αγορές απο εξωτερικό...πλακίτσα έκανα Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Παιδιά αυτά που διάβασα στο iPhone Dev site με φόβισαν λίγο και με έβαλαν σε σκέψεις. Και αν περιμένουμε και όταν έρθει εδώ η ελληνική παρτίδα είναι εφοδιασμένη με το 3.0.1 firmware τότε πάει το jailbrake FOR EVER!!! Μήπως λέω ********? Εγώ τουλάχιστον αυτά κατάλαβα διαβάζοντας :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 οχι...λεει οτι υα βγει το jailbrake οταν βγει η νεα εκδοση..το αν αυτη θα λεγεται 3.1 ή 3.0.1 ειναι θεμα της apple..λογικά,κάτι θα γίνει..ίσως αργήσει αλλά σιγουρα θα ρτο κάνουν Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2008 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 http://www.pcw.gr/Article/Telecommunications/iPhone_3GS_parts_dissected_cost_components/243-4396.html&pbreak=1&pbreak=2&pbreak=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ᾽᾽Πώς βγαίνει αζημίωτη η Apple; Σύμφωνα με την iSuppli, ο πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών πληρώνει περισσότερα χρήματα για τις συσκευές από ό,τι ο καταναλωτής. Αυτό συμβαίνει γιατί ο πάροχος γνωρίζει ότι η διαφορά θα καλυφθεί με τα συμβόλαια των υπηρεσιών. Ο Andrew Rassweiler, επικεφαλής ερευνών στην iSuppli, εξηγεί: "Αυτή η διαδικασία αποτελεί μέρος της κοινής πρακτικής της βιομηχανίας ασύρματης τεχνολογίας, όπου αρχικά επιχορηγεί το κόστος ενός κινητού τηλεφώνου και στη συνέχεια καταγράφει κέρδη από τις συνδρομές". να γιατι δεν το πουλανε χωρις συνδρομη... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Μπορεί κάποιος κάτοχος να προστάρει φωτογραφίες από το iPhone 3GS?? Στο iSpazio δείχνει ότι το iPhone (τάχα) βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Ν82. Σας παρακαλώ αν μπορείτε να ποστάρετε φωτογραφίες για να δω πως τα πάει Edit: Σε πλήρη ανάλυση παρακαλώ Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δεν είναι vs εδώ. Ψάξε πιο πάνω για φώτος, υπάρχουν μερικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ετσι να παρουμε μια ιδεα.... εδω παιζει ρολο που κανεις ''tap'' για να παει το φοκους/ποκους :p το φορτιζω μετα απο 2 μερες που χρησιμοποιω ΜΟΝΟ αυτο... παιδες το κινητο ειναι αξιολογο και εχω ερωτευτει την oleophobic οθονη... σαν να χαιδευεις βελουδο ειναι.... ΗΔΗ και αυτο που θα πω τα λεει ολα...ΔΕΝ με ενδιαφερει το παλιο μου EDGE... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteros Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 pik. το πρόβλημα με το καπάκι του 3GS που σκουραίνει φαντάζομαι δεν το έχεις ε? Ρωτάω γιατί είπες ότι το έχεις σε άσπρο κι απ'ότι φαντάζομαι του κάνεις μπόλικη χρήση! Μ'αρέσει και μένδιαφέρει πιο πολύ το λευκό... σαν κουφετάκι είναι χιχιχι :lol: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ετσι να παρουμε μια ιδεα.... εδω παιζει ρολο που κανεις ''tap'' για να παει το φοκους/ποκους :p το φορτιζω μετα απο 2 μερες που χρησιμοποιω ΜΟΝΟ αυτο... παιδες το κινητο ειναι αξιολογο και εχω ερωτευτει την oleophobic οθονη... σαν να χαιδευεις βελουδο ειναι.... ΗΔΗ και αυτο που θα πω τα λεει ολα...ΔΕΝ με ενδιαφερει το παλιο μου EDGE... Να αυτά κάνεις και μας οδηγείς στις σκοτεινές ατραπούς του e-bay για να μην περιμένουμε ... αυτό λέγεται ηθική αυτουργία :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 δεν αξιζει τον κοπο να το παρεις εκτος της πατριδας μας. και θα σου πω γιατι. επειδη ενδιαφερομαι και εγω να παρω αλλα 2 για φιλαρακια μου Κερκυρα πηρα σημερα τηλεφωνο την Apple να ρωτησω τι γινεται με την εγγυηση αν το παρω απο Ιταλια αλλα το εχω Ελλαδα. μου ειπε οτι η εγγυηση ασφαλώς και ισχυει αλλα μονο για τις επιδιορθωσεις. αν το κινητο χρειαζεται αντικατασταση με καποιο νεο αυτο μπορει να γινει αποκλειστικα στην χωρα αγορας του. οκ εγω ειμαι καλυμενος πηγαινοερχομαι Ιταλια γιατι ειμαι και διπλα. αλλοι ομως; πανε οι εποχες που εδινα 500αρια να παρω τα διαφορα μου EDGE χωρις εγγυηση... μην ξεχναμε οτι αυτα ειχαν και πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με τα νεα αρα δεν συμφερει.,... ελπιζω να σε επεισα! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ελπιζω να σε επεισα! Πεισμένος είμαι, αλλά δεν άντεξα να μην εκφράσω την υποσυνείδητη αντίδρασή μου στα ωραία που μας επιδεικνύεις! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ετσι να παρουμε μια ιδεα.... εδω παιζει ρολο που κανεις ''tap'' για να παει το φοκους/ποκους :p το φορτιζω μετα απο 2 μερες που χρησιμοποιω ΜΟΝΟ αυτο... παιδες το κινητο ειναι αξιολογο και εχω ερωτευτει την oleophobic οθονη... σαν να χαιδευεις βελουδο ειναι.... ΗΔΗ και αυτο που θα πω τα λεει ολα...ΔΕΝ με ενδιαφερει το παλιο μου EDGE... ναι,οκ,αυτό τα λέει όλα...ελπίζω να το φέρει ταυτόχρονα η κοσμοτέ για να το "χτυπήσω" αλλιώς.......:X pik. το πρόβλημα με το καπάκι του 3GS που σκουραίνει φαντάζομαι δεν το έχεις ε? Ρωτάω γιατί είπες ότι το έχεις σε άσπρο κι απ'ότι φαντάζομαι του κάνεις μπόλικη χρήση! Μ'αρέσει και μένδιαφέρει πιο πολύ το λευκό... σαν κουφετάκι είναι χιχιχι :lol: :rolleyes: για φάγωμα είναι...βεβαια το μαυράκι είναι πιο διακριτικό,πιο όμορφο για τα γούστα μου Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 pik. το πρόβλημα με το καπάκι του 3GS που σκουραίνει φαντάζομαι δεν το έχεις ε? Ρωτάω γιατί είπες ότι το έχεις σε άσπρο κι απ'ότι φαντάζομαι του κάνεις μπόλικη χρήση! Μ'αρέσει και μένδιαφέρει πιο πολύ το λευκό... σαν κουφετάκι είναι χιχιχι :lol: :rolleyes: οσοι εχουμε Μακ και ειδικα τα αλουμινενια γνωριζουμε πως αν φορτιζεις ταυτοχρονα την μπαταρια και κανεις βαρια χρηση πχ ταυτοχρονα μετατροπη/ επεξεργασια βιντεο και βλεπεις youtubε τοτε η θερμοκρασια αυξανεται παααααρα πολυ. το ιδιο και στο edge αν το γονατιζες ενω ηταν σε φορτιση εκαιγε λιγο πισω. λογικα αυτος που το επαθε το ειχε στην πριζα και επαιζε με wifi/gps και παιχνιδια για 4 με 5 ωρες. εγω παντως με χρηση 2 ωρες iPod και κλησεις και sms δεν εχω προσεξει κατι. του εβαλα και την invisible shield τελικα γιατι η θηκη η ανθρακονηματινη ειναι μονο για ταξιδια και σκληρη χρηση αλλα και παλι μια χαρα. θα εχει πλακα ομως οταν παω Κερκυρα και κανει ποοοολυ ζεστη...εκει να δουμε.. μεχρι τοτε ομως θα εχει φτασει Ελλαδα. η μπαταρια δημιουργει προβληματακια σε εναν φιλο που το πηρε... εμενα παλι μια χαρα... τελικα ειναι τι θα σου τυχει πλεον εχει πεσει η ποιοτητα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ΗΔΗ και αυτο που θα πω τα λεει ολα...ΔΕΝ με ενδιαφερει το παλιο μου EDGE... Θα μας τρελάνεις εσύ τελικά :lol: Εσύ πριν λίγες μέρες δεν ήταν που ξανα-αγόρασες το EDGE επειδή σου είχε λείψει? :p Τώρα τί έγινε? :p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 οσοι εχουμε Μακ και ειδικα τα αλουμινενια γνωριζουμε πως αν φορτιζεις ταυτοχρονα την μπαταρια και κανεις βαρια χρηση πχ ταυτοχρονα μετατροπη/ επεξεργασια βιντεο και βλεπεις youtubε τοτε η θερμοκρασια αυξανεται παααααρα πολυ. το ιδιο και στο edge αν το γονατιζες ενω ηταν σε φορτιση εκαιγε λιγο πισω. λογικα αυτος που το επαθε το ειχε στην πριζα και επαιζε με wifi/gps και παιχνιδια για 4 με 5 ωρες. εγω παντως με χρηση 2 ωρες iPod και κλησεις και sms δεν εχω προσεξει κατι. του εβαλα και την invisible shield τελικα γιατι η θηκη η ανθρακονηματινη ειναι μονο για ταξιδια και σκληρη χρηση αλλα και παλι μια χαρα. θα εχει πλακα ομως οταν παω Κερκυρα και κανει ποοοολυ ζεστη...εκει να δουμε.. μεχρι τοτε ομως θα εχει φτασει Ελλαδα. η μπαταρια δημιουργει προβληματακια σε εναν φιλο που το πηρε... εμενα παλι μια χαρα... τελικα ειναι τι θα σου τυχει πλεον εχει πεσει η ποιοτητα. τώρα που είπες για τη χρήση...πόσο κρατάει η μπαταρία όταν γίνεται χρήση ipod καμιά εφαρμογής και πλοήγησης στο net? Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Θα μας τρελάνεις εσύ τελικά :lol: Εσύ πριν λίγες μέρες δεν ήταν που ξανα-αγόρασες το EDGE επειδή σου είχε λείψει? :p Τώρα τί έγινε? :p ναι το ξαναγορασα και καθεται στο κουτακι του . απο ποιοτητα δεν σου λεω...ξερεις... ομως να σου πω κατι; αν εχεις φρεσκο πραγμα και τοσο γρηγορο μετα σου κακοφαινεται να γυρισεις πισω. ειναι τρελες οι ταχυτητες! βοηθαει και το δικτυο εδω ομως. με iPod 3 ωρες + 6 κλησεις + 15sms+ ιντερνετ/mail 60λεπτα πηγε σε 2 μερες στο 27%. μια χαρα νομιζω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 παρα πολύ καλά :) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ας μας πει καποιος ποτε σιγουρα θα κυκλοφορησει στην ελλαδα, ως τωρα παιζει 13, 17 για vodafone και 20 για cosmote. Λογικα αυτην εβδομαδα θα κλειδωσει το θεμα ποτε θα ειναι στα καταστηματα εαν ειναι να το δουμε σε 10-15 μερες. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neove_1 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Ας πούμε ότι κάποιος επαναλαμβάνει τις ημερομηνίες που λες ή γράφει κάποιες άλλες, τι κατάλαβες ; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πιστεύεις ότι είναι δυνατόν "κάποιοι" να γνωρίζουν ΤΕΤΟΙΕΣ λεπτομέρειες και ακόμη περισσότερο ότι είναι και σε θέση να "επιβεβαιώνουν-εγγυόνται" την εγκειρότητά τους. Τέτοιες πληροφορίες, για λόγους marketing(=προετοιμασία & ενημέρωση της αγοράς, διαφήμιση, εμπορική προετοιμασία και προμήθεια των καταστημάτων κτλ) θεωρούνται εμπιστευτικές και για τον κατάλληλο χειρισμό τους υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτή την δουλειά και συντονίζουν ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους ώστε να είναι ΟΛΑ έτοιμα ΠΡΙΝ την επίσημη ανακοίνωση. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποιος από αυτούς τους ανθρώπους θα διακινδύνευε την δουλειά του για να δώσει σε εσένα και σε μένα μια σχεδόν άχρηστη πληροφορία ΠΡΙΝ Η ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ; Ακόμη και στις ΗΠΑ (αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο) όπου ο ειδικός τύπος (ένγραφος και ηλεκτρονικός) ασχολείται πολύ πιο επισταμένα και διεξοδικά με το θέμα και επιπλέον έχει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ "ΑΚΡΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της Apple ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. Εδώ στην Ελλάδα λοιπόν πως είναι δυνατόν να περιμένεις ότι κάποιος ξέρει ; Ή ότι αυτοί που πραγματικά ξέρουν, θα λειτουργήσουν εντελώς διαφορετικά στην Ελλάδα από ότι σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο, απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν την δική σου και την δική μου περιέργεια ;;;;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts