nickthegreek1990 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Mπορείς να κάνεις μια συνδεση πχ στο προγραμμα iphone lite 100 τωρα και να πάρεις το τηλέφωνο μεσα Ιουλίου η λέω βλακείες? Επίσης μπορεις να κάνεις μονο την συνδεση χωρίς να πάρεις τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Mπορείς να κάνεις μια συνδεση πχ στο προγραμμα iphone lite 100 τωρα και να πάρεις το τηλέφωνο μεσα Ιουλίου η λέω βλακείες? Άμα κάνεις νέα σύνδεση μπορείς να πάρεις κάποιο τηλέφωνο αλλά όχι το 3GS Επίσης μπορεις να κάνεις μονο την συνδεση χωρίς να πάρεις τηλέφωνο? Βέβαιος και γίνετε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 @akis_k Ευχαριστώ φίλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 στα κεφάλια μερικών που ακούνε φωνές. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: Πολυ καλο! Να'σαι καλα! Καλημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Μέχρι και 30 Ιουνίου έχει προσφορά το πρόγραμμα ”iPhone 100 Lite” (Data 1,5GB - 100' λεπτά χρ. ομιλίας και 150 sms). Εγώ το ενεργοποίησα την παρασκευή :D.. Το πάγιο είναι 35 ευρώ + φόρους = 37,38 ευρώ. οι φόροι δεν είναι 5 ευρώ απο 30,01 και πάνω; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteros Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 οι φόροι δεν είναι 5 ευρώ απο 30,01 και πάνω; I think yes! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 οι φόροι δεν είναι 5 ευρώ απο 30,01 και πάνω; I think yes! Αυξήθηκαν, είναι 5,95€ για λογαριασμούς > 30,00€. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 έλεος..είναι η "πολυδιαφημισμενη" αυξηση; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Oχι..αυτη ακομα δεν εχει ερθει.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Αυξήθηκαν, είναι 5,95€ για λογαριασμούς > 30,00€. Δεν αυξήθηκαν, πάντα €5+ΦΠΑ ήταν, δηλαδή €5,95 Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 οι φόροι δεν είναι 5 ευρώ απο 30,01 και πάνω; Στο 13830 (Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών) μου είπαν ότι το τελικό ποσό μαζί με τους φόρους θα είναι 37,38 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Δεν αυξήθηκαν, πάντα €5+ΦΠΑ ήταν, δηλαδή €5,95 :X Φόρος στον φόρο, δεν το είχα προσέξει μέχρι τωρα. Κάποια πράγματα είναι κάτω από την μύτη μας. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 ξέρω ότι μπορεί να έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά θα κάνω τον κόπο να ρωτήσω :p Έχει βγάλει τιμές η voda ή μιλάμε βάση των παλίων για το 3g? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Μιλαμε με βαση τις τιμες Ιταλιας που εινα ιδιες...μακρι τουλαχιστον γιατι χαθηκαμε αν κανει 900Ε... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Μιλαμε με βαση τις τιμες Ιταλιας που εινα ιδιες...μακρι τουλαχιστον γιατι χαθηκαμε αν κανει 900Ε... 719ε για το 32αρακι δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που λέμε "μακάρι". :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Aπο τα 900 oμως???οπως και ναχει κ 600 πολλα ειναι αλλα οκ.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Τέθηκε ποτέ θέμα για 900 ευρώ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 ολοι εσεις που εχετε το 3G παρτε το και θα προσπαθητε να πεισετε τον εαυτο σας πως κανατε το σωστο... εγω και που το πηρα ακομα δεν ειμαι σιγουρος... οκ καλο γρηγορο και με πολλες δυνατοτητες αλλα θα το θελα πιο λεπτο πιο κομψο και απο αλλα υλικα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Τέθηκε ποτέ θέμα για 900 ευρώ? :confused: Nαι...κ καποιοι το εχουν κ σιγουρο.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Nαι...κ καποιοι το εχουν κ σιγουρο.. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Δες πιο πανω...υπαρχουν "εγκυρες πληροφορεις" βλεπεις... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 δεν υπάρχει ούτε μια στο τρισεκατομμύριο...Δε ξέρω ποιες είναι αυτές οι έγκυρες τιμές,αλλά αυτό δε γίνεται..και το 720 για το 32αρι ειναι τραβηγμένο... Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superboy Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 ολοι εσεις που εχετε το 3G παρτε το και θα προσπαθητε να πεισετε τον εαυτο σας πως κανατε το σωστο... εγω και που το πηρα ακομα δεν ειμαι σιγουρος... οκ καλο γρηγορο και με πολλες δυνατοτητες αλλα θα το θελα πιο λεπτο πιο κομψο και απο αλλα υλικα. +1 παιδιά οποιος έχει 3g δεν αξίζει με τίποτα να σκάσει τόσα λεφτά. εγώ που έκανα την βλακεία όμως και είπα να περιμένω το καινούργιο. και 3g δεν μπορώ να πάρω το 8gb δεν μου φτάνει και είμαι αναγκασμένος να δώσω παραπάνω χρήματα από όσα υπολόγιζα. το είπα όμως ότι θα το πάρω και θα το πάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 +1 παιδιά οποιος έχει 3g δεν αξίζει με τίποτα να σκάσει τόσα λεφτά. εγώ που έκανα την βλακεία όμως και είπα να περιμένω το καινούργιο. και 3g δεν μπορώ να πάρω το 8gb δεν μου φτάνει και είμαι αναγκασμένος να δώσω παραπάνω χρήματα από όσα υπολόγιζα. το είπα όμως ότι θα το πάρω και θα το πάρω! Μην τα βαφεις μαυρα. Θα σκασεις χρηματα παραπανω απο οτι υπολογιζες γιατι εδω την αρπαχτη σκεφτονται αλλα, θα παρεις πολυ πιο γρηγορη συσκευη και με 32 γιγα χωρητικοτητα. Πιστευω μολις το παρεις με το καλο μολις δεις την ταχυτητα του θα τα ξεχασεις ολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 και γω αν η διαφορά τιμής δεν είναι τεράστια,θα πάρω το 32αρι,για να το χρησιμοποιήσω και σαν ipod,αντί να έχω και το nano που εχω τώρα Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts