Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλορίζικο φιλε pik

Οι φωτογραφίες που παίρνει ειναι αρκετα βελτιωμένες?

αν εχεις χρονο ανεβασε 1-2 να συγκρινουμε

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλοριζικο κ απο μενα φιλε pik...Ειδες περιπου ποσο εκανε η συσκευη με συνδεση??ας πουμε στο με το μικροτερο παγιο...
:w00t:

εχουν βγει ηδη 3 εφαρμογες με πληρεις maps

Tom Tom/Navigon/Sygic.

Σε πλήρωση αυτών που λέχθηκαν...

NAVIGON is introducing the first professional navigation solution for the iPhone!

Turn your iPhone into a first-rate navigation system with MobileNavigator. Try the feature for yourself and enjoy the excellent user control and superior design that allow simple and intuitive operating. The application includes the latest map material from the market leader NAVTEQ and can be used without an Internet connection, which is of enormous benefit abroad, for example, as no extra charges are incurred. With MobileNavigator you can turn your iPhone into an equally handy and convenient route guidance system.

Features and range of functions:

* 2D and 3D map displays

* Can be used in portrait and landscape format

* Precise voice announcements

* Intelligent address entry

* Reality View Pro (realistic display of motorway interchanges and exits)

* Lane Assistant Pro

* Real signpost display

* Speed Assistant with adjustable audio-visual warning

* Day and night mode for map display

* Direct access and navigation to contacts saved in the iPhone's address book

* The latest NAVTEQ map material including more than two million (EU version) places of interest (POIs)

* Navigation is automatically resumed after an incoming phone call

* Quick access to user-defined POIs in the area and along the route

* Take Me Home function with a single click

* Automatic language selection to match the iPhone's user language

Το νέο λογισμικό πλοήγησης της Sygic είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στη CeBIT που διοργανώθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας. Το Sygic MOBILE προκάλεσε μεγάλη αίσθηση καθώς εγκαθίσταται σε συσκευές iPhone προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία πλοήγησης και μάλιστα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja:

Σε πλήρωση αυτών που λέχθηκαν...

NAVIGON is introducing the first professional navigation solution for the iPhone!

Turn your iPhone into a first-rate navigation system with MobileNavigator. Try the feature for yourself and enjoy the excellent user control and superior design that allow simple and intuitive operating. The application includes the latest map material from the market leader NAVTEQ and can be used without an Internet connection, which is of enormous benefit abroad, for example, as no extra charges are incurred. With MobileNavigator you can turn your iPhone into an equally handy and convenient route guidance system.

Features and range of functions:

* 2D and 3D map displays

* Can be used in portrait and landscape format

* Precise voice announcements

* Intelligent address entry

* Reality View Pro (realistic display of motorway interchanges and exits)

* Lane Assistant Pro

* Real signpost display

* Speed Assistant with adjustable audio-visual warning

* Day and night mode for map display

* Direct access and navigation to contacts saved in the iPhone's address book

* The latest NAVTEQ map material including more than two million (EU version) places of interest (POIs)

* Navigation is automatically resumed after an incoming phone call

* Quick access to user-defined POIs in the area and along the route

* Take Me Home function with a single click

* Automatic language selection to match the iPhone's user language

Το νέο λογισμικό πλοήγησης της Sygic είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στη CeBIT που διοργανώθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας. Το Sygic MOBILE προκάλεσε μεγάλη αίσθηση καθώς εγκαθίσταται σε συσκευές iPhone προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία πλοήγησης και μάλιστα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

όλα υπέροχα ακούγονται....όμως θα μπορώ να πραγματοποιήσω και να λάβω κλήσεις την ώρα που το πρόγραμμα τρέχει...???(είτε πατώντας πλήκτρα είτε με voice call-answer)

όλα υπέροχα ακούγονται....όμως θα μπορώ να πραγματοποιήσω και να λάβω κλήσεις την ώρα που το πρόγραμμα τρέχει...???(είτε πατώντας πλήκτρα είτε με voice call-answer)

Navigation is automatically resumed after an incoming phone call

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

παιδιά,όταν γράφεις μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες το παίρνει σαν unicode,και το χωρίζει στα 70γράμματα/χαρακτήρες σε δεύτερο μηνυμα;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

παιδιά,όταν γράφεις μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες το παίρνει σαν unicode,και το χωρίζει στα 70γράμματα/χαρακτήρες σε δεύτερο μηνυμα;

Ναι ,έχει ειπωθεί αρκετές φορές ...:O

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

πφφφ,δε το είχα δει... άρα μπρός γκρεμός και πίσω greeklish :P

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Απ'οτι εχω δει μπορεις να παρεις ενα συμπαθητικο πακετο data απο vodafone με επιπλεον 20 ευρω τ μηνα. Χωρις δηλαδη να μπεις σε καποιο συγκεκριμενο προγραμμα iphone. Νομιζω οτι ειναι κατι σε 500MB ;; Ας διορθωσει καποιος που ξερει περισσοτερα. Και 250ΜΒ να ειναι μονο και παλι δεν προκειται να τα φτασεις ευκολα.

Παντως μια βολτα απο καποιο καταστημα vodafone (η του provider της προτιμησης σου ) θα σε βοηθησει ιδιαιτερα.

Ναι το κοίταξα με 17,50 Ευρώ παίρνεις 500ΜΒ από vodafone αλλά....

Αυτό το "δεν πρόκειται να τα φτάσεις εύκολα" είναι η τωρινή απορία μου, καθώς δεν έχω αίσθηση του όγκου δεδομένων μερικών πραγμάτων...

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να θέσει παραδείγματα του στυλ: 2-3 τυπικές σελίδες αναζήτησης google όγκος περίπου τάδε, ένα βιντεάκι των τάδε λεπτών στο youtube περίπου τόσο, google maps (όχι με hybrid χάρτες αλλά το κλασσικό) τόσος όγκος, μια τυπική διαδικασία του να δεις τα mail σου περιπου τάδε... κλπ??

Δεν ξέρω από που ακριβώς προέρχεται όλη αυτή η ανασφάλειά μου αλλά νομιζω ότι 500ΜΒ φεύγουν για πλάκα... Ας με διαψεύσει κάποιος... pls... :wacko::p:D

πφφφ,δε το είχα δει... άρα μπρός γκρεμός και πίσω greeklish :P

Βασικά ο τομέας SMS είναι ο μόνος λόγος που ξέρω ότι κάπως θα με ξενερώσει όταν με το καλό πάρω το (πρώτο μου) iPhone (3GS).

Χάθηκε ο κόσμος να συμπεριλάβουν στη νέα συσκευή αυτές τις 2 πολύ απλές μα αρκετά σημαντικές επιλογές που βλέπω τώρα μπροστά μου στην τωρινή μου συσκευή? (Νokia Ν82)

Character encoding : Full / Reduced support &

Receive report : Yes / No

:mad:

πατησα με το χερι ᾽᾽ταπ᾽᾽στο ονομα του υπολογιστη και απο τα 7 εκατοστα εβγαλε αυτην την φωτογραφια με οχι τοσο καλο φωτισμο...

εχω μεινει εκπληκτος....

http://img36.imageshack.us/img36/3521/photozpx.th.jpg

επισης...

σε συννεφια...

http://img205.imageshack.us/img205/6609/photosvh.th.jpg

μπορει να γελασετε αλλα απο το GX30 εχω να δω τετοια φωτογραφια...

επισης κανει συγχωνευση στα αγαπημενα στην συσκευη και στον λογαριασμο youtube αλλα αυτο μαλλον το ξερατε...

οσον αφορα τις τιμες με συνδεση θα σας τις πω το βραδυ να παρετε μια ιδεα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Βασικά ο τομέας SMS είναι ο μόνος λόγος που ξέρω ότι κάπως θα με ξενερώσει όταν με το καλό πάρω το (πρώτο μου) iPhone (3GS).

Χάθηκε ο κόσμος να συμπεριλάβουν στη νέα συσκευή αυτές τις 2 πολύ απλές μα αρκετά σημαντικές επιλογές που βλέπω τώρα μπροστά μου στην τωρινή μου συσκευή? (Νokia Ν82)

Character encoding : Full / Reduced support &

Receive report : Yes / No

:mad:

Δεν σου αρέσει, δεν το παίρνεις. :)

Εγώ πάντως βρίσκω άχρηστες και τις δύο επιλογές

Δεν σου αρέσει, δεν το παίρνεις. :)

Εγώ πάντως βρίσκω άχρηστες και τις δύο επιλογές

Μια και το'φερε η κουβέντα, απλά θεώρησα ότι μπορώ να επισημάνω ένα μικρό μειονέκτημα (ή δύο). :D

Πάντως -προσωπική γνώμη πάντα- δε θεωρώ κι εντελώς άχρηστες αυτές τις 2 λειτουργίες. Κανέναν (γενικά) δε χαλάει να ξέρει αν παραδόθηκε το sms του και κανέναν (χρήστη της ελληνικής γλώσσας στο κινητό) δεν πιστεύω ότι χαλάει να γράφει στα ελληνικά και τους 160 χαρακτήρες ενός μηνύματος.

Anyway, όπως προείπα και στο προηγούμενο post (μάλλον δεν το πρόσεξες:) ), ναι, μου αρέσει και θα το πάρω!!! :lol:

Αχρηστες δεν ειναι αλλα μην αρχισουμε παλι..

Μια και το'φερε η κουβέντα, απλά θεώρησα ότι μπορώ να επισημάνω ένα μικρό μειονέκτημα (ή δύο). :D

Πάντως -προσωπική γνώμη πάντα- δε θεωρώ κι εντελώς άχρηστες αυτές τις 2 λειτουργίες. Κανέναν (γενικά) δε χαλάει να ξέρει αν παραδόθηκε το sms του και κανέναν (χρήστη της ελληνικής γλώσσας στο κινητό) δεν πιστεύω ότι χαλάει να γράφει στα ελληνικά και τους 160 χαρακτήρες ενός μηνύματος.

Anyway, όπως προείπα και στο προηγούμενο post (μάλλον δεν το πρόσεξες:) ), ναι, μου αρέσει και θα το πάρω!!! :lol:

Μόλις πρόσεξα ότι σπάει τα μηνύματα σε μηνύματα των 70. Υπό αυτή τη προϋπόθεση, σαφέστατα και το Unicode είναι πρόβλημα κ θέλουμε την επιλογή αυτή.

Μόλις τώρα το πρόσεξα, εγώ νόμιζα πως έστελνε 160 χαρακτήρες και απλά εσύ ζητούσες υποστήριξη για Unicode. Μαζί σου

Navigation is automatically resumed after an incoming phone call

χμμμ άρα το "απαντάω σε κλήση" είναι περίπου οκ (δηλ αν ένα τηλ μου πάρει 15λεπτα για τα 15αυτά λεπτα δεν θα έχω ΤΖΙ-ΠΙ-ΕΣ απλά θα μιλάω...)

Το "κάνω κλήση" θα μπορώ άραγε...?δηλ ανοικτή ακρόαση για ομιλία και να καλώ με ένα "Πάρε τον τάδε"

χμμμ άρα το "απαντάω σε κλήση" είναι περίπου οκ (δηλ αν ένα τηλ μου πάρει 15λεπτα για τα 15αυτά λεπτα δεν θα έχω ΤΖΙ-ΠΙ-ΕΣ απλά θα μιλάω...)

Το "κάνω κλήση" θα μπορώ άραγε...?δηλ ανοικτή ακρόαση για ομιλία και να καλώ με ένα "Πάρε τον τάδε"

Οταν κανεις κληση και πατησεις home μπαινει σε οποιο app θες. Οποτε λογικα θα δουλευει το gps μαζι

Στην δευτερη πρόταση δεν πολυ καταλαβα τι λες, αν μπορεις εξηγησε μου τι εννοεις.

Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition

Αυτό το "δεν πρόκειται να τα φτάσεις εύκολα" είναι η τωρινή απορία μου, καθώς δεν έχω αίσθηση του όγκου δεδομένων μερικών πραγμάτων...

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να θέσει παραδείγματα του στυλ: 2-3 τυπικές σελίδες αναζήτησης google όγκος περίπου τάδε, ένα βιντεάκι των τάδε λεπτών στο youtube περίπου τόσο, google maps (όχι με hybrid χάρτες αλλά το κλασσικό) τόσος όγκος, μια τυπική διαδικασία του να δεις τα mail σου περιπου τάδε... κλπ??

Δεν ξέρω από που ακριβώς προέρχεται όλη αυτή η ανασφάλειά μου αλλά νομιζω ότι 500ΜΒ φεύγουν για πλάκα... Ας με διαψεύσει κάποιος... pls... :wacko::p:D

Πιστευω οτι ο μονος τροπος να φτασεις τα 500ΜΒ το μηνα ειναι να ακους πολυ internet radio (α λα pandora, lastfm) καθως αυτο σημαινει οτι ακομα και με πολυ μεγαλη συμπιεση ενα τραγουδι δε θα ειναι κατω απο 2ΜΒ. Με κανονικο radio streaming τα πραγματα ειναι λιγοτερο απαιτητικα μια και το καλυτερο streaming ειναι γυρω στα 768Kbps.

Για ολες τις υπολοιπες χρησεις τα δεδομενα ειναι πολυ μετρημενα. Σκεψου οτι οι σελιδες στο internet για να γινεται ευκολα το browsing πρεπει να εχουν content το οποιο να μην απαιτει παρα πολυ χρονο να φορτωσει (με εξαιρεση flash content που ετσι και αλλιως δεν μπορουμε να δουμε). Ενας μεσος ορος θα ελεγα οτι ειναι το 1-2ΜΒ ανα σελιδα. Αυτο που λεω ειναι υπερβολικα γενικο. Πολλες σελιδες ειναι μικροτερες του ΜΒ και αλλες λογω εικονων ειναι πολυ μεγαλυτερες. Αλλα το λεω σαν μια γενικη εικονα του τι περιπου να περιμενεις. Βrowsing σε forums, για παραδειγμα οπως το myphone ειναι αρκετα light σε απαιτησεις.

Επισης το google maps που πολυς κοσμος το θεωρει ως την πηγη του κακου ως αναφορα το bandwidth θα ελεγα οτι ειναι το ακριβως αντιθετο. Φορτωνει δεδομενα μονο οταν ειναι απολυτως απαραιτητο και πολλες φορες κραταει σε cache τα προηγουμενα "τετραγωνα" του χαρτη. Γι'αυτο θα ελεγα οτι ενα session του στυλ, πηγαινω με το directions απο το point a στο point b δε ξεπερνα τα 5-6MB. Τις περισσοτερες φορες ειναι κατα πολυ λιγοτερο απο 6ΜΒ. Αυτο βεβαια οχι στο mode οπου γινεται overlay ο satelite αλλα απλα ο χαρτης. Και επισης οχι οταν το point A ειναι η Αθηνα και το point B η Θεσαλλονικη....

Οσον αφορα το you tube, αυτο κανει default σε stream που ειναι παρα πολυ compressed. Σε σημειο εκνευρισμου θα ελεγα κιολας. Και εκει θα ελεγα οχι πανω απο 6ΜΒ ανα βιντεο. Και εδω παλι εξαρταται παρα πολυ και απο το ποια ειναι η διαρκεια του βιντεο.

Ανακεφαλαιωνοντας λοιπον. Δεν ειναι ιδιαιτερα ευκολο να πει κανεις οτι στα site θα ξοδευεις τοσα ΜΒ, στο youtube τοσα, κοκ. Αυτο εξαρταται απο τη χρηση που θα κανεις καθε μερα και το content που θα κοιτας.

Εγω που κανω συνεχη χρηση του googlemaps, youtube και browsing, δεν εχω ξεπερασει ποτε ολους αυτους τους μηνες τα 300MB. Συνηθως ειμαι στα 150ΜΒ το μηνα. Και μιλαμε για καθημερινη χρηση.

Επισης ειναι πολυ ευκολο να κανεις track, του ποσα δεδομενα εχεις χαλασει μεσα απο τα settings->general->usage. Βλεπεις αναλυτικα τι εχεις κανει download και upload και μπορεις καθε μηνα να το κανεις reset. Οποτε με πολυ μεγαλη δυσκολια θα ξεπερασεις συνειδητα το banwidth που θα εχεις καθε μηνα.

Ελπιζω να σε βοηθησα!!

αν βάλεις "χειροκίνητα" την αναφορά παράδοσης γράφοντας (δε θυμάμαι τι) στην αρχή του μηνύματος,γινεται;

αν βάλεις "χειροκίνητα" την αναφορά παράδοσης γράφοντας (δε θυμάμαι τι) στην αρχή του μηνύματος,γινεται;

Ναι φυσικα και γινεται ,οπως σε ολες τις συσκευες .

Καλο θα ειναι να διαβασεις αυτο....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222440

Οπως και αυτο http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=94&a=84

Θα σου λυθουν πολλες αποριες ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν παίρνεις 500ΜΒ. 2.5GB παίρνεις, υπάρχει προσφορά για ένα χρόνο. Και μόνο για χρήση στο iPhone είναι σχεδόν αδύνατο να τα ξεπεράσεις. Εγώ σε περιόδους αυξημένης χρήσης δεν πέρασα ποτέ τα 800ΜΒ.

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS