chrismasgr Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Tόση ώρα διαβάζω για τα χάλια του iphone και τα προβλήμματα σας. Τι να πω . Χαρά στο κουράγιο σας. Είμαι ή ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά μετά από τα τόσα προβλήμματα που διάβασα αποτραβιέμαι. Άλλωστε δεν είναι και φθηνή συσκευή. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα. Όσο ποιό μάπα είναι μια συκευή τόσο ποιό πολλές πωλήσεις κάνει; Είχαμε την nokia και τώρα μας βγήκε το iphone.Μήπως να σταματάγαμε λίγο τις πωλήσεις του iphone στην Ελλάδα ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount07092014 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 αν και εχω να σου πω οτι απο κινητα και χωρις υπερβολες ειναι πρωτα το iphone και μετα ολα τα αλλα.με αυτη τη συσκευη θα ανοιξουν αλλοι ορίζοντες ος προς την χρήση της κινητής συσκευης palmtop/παιχνιδομηχανης. Αν εξαιρεσεις ολα αυτα τοτε ναι λοιπον τα πραγματα ειναι πολυ απογοητευτικα. Βαιβαια εγω αλλαζω 2η φορα συσκευη. Την πρωτη φορα μου αντικατασταθηκε σε 2 εβδομαδες. Οποτε πιστευω αυτα τα προβληματα να οφειλονται οντος στην αλλαγη εταιρεις service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Οσοι είχατε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, μήπως την είχατε "σπασμένη?"!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neove_1 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Τι σχεση μπορει να εχουν φιλε μου τα κατασκευαστικα ελαττωματα μιας συσκευης με το Jailbreak ;;;;;;; :wacko: :wacko: :wacko: Μην τρελαθουμε κιολας ... Δηλαδη π.χ. ειναι σα να μου λες οτι επειδη εκανες εγκατασταση καποιο "σπασμενο" προγραμματακι στο pc σου, ραγισε το tower σου η ξαφνικα η οθονη σου χαλασε η οτι κοπηκε το καλωδιο απο το mouse σου ... :lol: Εαν τα παραπανω τα θεωρεις λογικα και πιθανα, εξισου λογικο και πιθανο ειναι αυτο που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount07092014 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 λολ neove1. εγω παντος την συσκευη μου δεν την ειχα κανει ποτε jailbrake οποτε οχι κατι αλλο μαλλον θα φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neove_1 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Εεεε μα βεβαια ρε συ ... εννοειται πως "φταιει κατι αλλο" ;) Αυτονοητα πραγματα θα λεμε ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Θέλω να σας κάνω δύο ερωτήσεις ; Η πρώτη είναι αν αγοράσω το iphone από vodafone μπορώ να το πάω για service στην cosmote ; Ή το αντίθετο βέβαια. Και η δεύτερη ερώτηση εάν δεν αγοράσω από vodafone ή cosmote αλλά από ανεξάρτητο από κινητή εταιρεία μαγαζί στην Ελλάδα . Ισχύει η εγγύηση σε μία από τις δύο ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 1) οχι απο εκει που το αγόρασες] 2) για να αγοράσεις iphone θα το πάρεις πχ απο πλαίσιο ή κάπου αλλού όπου θα το πουλάει σε συνεργασία με 1 απο τις 2 εταιριες..οποτε το σερβις στην αντιστοιχη εταιρια Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konzour Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 μετα απο ενα μηνα και τρις μερες το iphone ηρθε! παω επιτελους να το παραλαβω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount07092014 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 μετα απο ενα μηνα και τρις μερες το iphone ηρθε! παω επιτελους να το παραλαβω! vodafone η cosmote? εγω εχω ενα μηνα και 16 μερες και κομα περιμενω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konzour Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 vodafone vodafone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount07092014 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 σημερα παλι μετα απο παράπονα τηλεφώνησαν και μου είπαν απο τελος αυτής της εβδομάδας η στην αρχή της επόμενης. Άντε να δούμε...υπενθυμίζω 28 σεπτεμβριου και ακομα περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Link_15291 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα πολυ αν καποιος μπορουσε να με βοηθησει σχετικα με ενα θεμα με την εγγυηση του iphone. Το κινητο μου εχει μεσα απο την οθονη 2 μεγαλα κομματια σκονης που ειναι εντελως ενοχλητικα, αλλα εκτος αυτου εχει καποιες εξωτερικες μικροφθορες ελαχιστης σημασιας. Το πηγα λοιπον στη και ζητησα αντικατασταση, και σημερα, μετα απο μια εβδομαδα δηλαδη, μου σταλθηκε μηνυμα το οποιο ελεγε οτι πρεπει να πληρωσω 194 ευρω για εξωτερικη φθορα... Εγω δεν ειμαι διατεθημενος να δωσω τοσα χρηματα για μια συσκευη που εχω ηδη χρυσοπληρωσει.Εξαλλου ο λογος που το πηγα ηταν η σκονη, το κινητο κατα τα αλλα λειτουργει. Μπορει κανεις να με συμβουλεψει με το τι να πω στους αχρηστους απο κειθε ή τελοςπαντων με το τι να κανω ωστε να μου το αντικαταστησουν δωρεαν? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Που το πήγες το κινητο? Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Link_15291 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. το κινητο το πηγα στη vodafone, αλλα αποτι καταλαβα τα στελνουν αλλου για το σερβις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Ισως δεν επρεπε να τους πεις για την εξωτερική φθορα αλλα οτι σε ενοχλούν οι κηλίδες που έχουν εμφανιστεί! Βεβαια αυτοί μπορεί να στηρίζοντε στις φθορές και να λένε οτι φταινε αυτές για τις κηλίδες και αυτόματα σε βγάζουν εκτός εγγύησης! Ζήτησε να μιλήσεις με κάποιον υπευθυνο στο κατάστημα που το πήγες και πες του οτι σε ενοχλούν μόνο οι κηλίδες και οτι θες να σου φτιάξουν μόνο αυτό! Εγώ το εχω παει στη Vodafone απο τις 04/11/2009 γιατί έσβησε ενω το φόρτιζα και δεν ξανα αναψε και δε με έχουν παρει κανενα τηλέφωνο ακόμα!Ουτε κι εγώ τους ενόχλησα βεβαια! Σε ποιο κατάστημα το πήγες αν επιτρέπεται? Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Link_15291 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 το πηγα στο καταστημα στη λεωφορο Βουλιαγμενης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα πολυ αν καποιος μπορουσε να με βοηθησει σχετικα με ενα θεμα με την εγγυηση του iphone. Το κινητο μου εχει μεσα απο την οθονη 2 μεγαλα κομματια σκονης που ειναι εντελως ενοχλητικα, αλλα εκτος αυτου εχει καποιες εξωτερικες μικροφθορες ελαχιστης σημασιας. Το πηγα λοιπον στη και ζητησα αντικατασταση, και σημερα, μετα απο μια εβδομαδα δηλαδη, μου σταλθηκε μηνυμα το οποιο ελεγε οτι πρεπει να πληρωσω 194 ευρω για εξωτερικη φθορα... Εγω δεν ειμαι διατεθημενος να δωσω τοσα χρηματα για μια συσκευη που εχω ηδη χρυσοπληρωσει.Εξαλλου ο λογος που το πηγα ηταν η σκονη, το κινητο κατα τα αλλα λειτουργει. Μπορει κανεις να με συμβουλεψει με το τι να πω στους αχρηστους απο κειθε ή τελοςπαντων με το τι να κανω ωστε να μου το αντικαταστησουν δωρεαν? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Σχεδον ιδια περιπτωση με της κορης μου που ειχε λειτουργικο προβλημα και λογω εξωτερικης φθορας το εβαγαλαν εκτος εγγυησης και πληρωσα 195 ευρω για αντικατασταση.:(:(:(:(:(:(:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Link_15291 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Σχεδον ιδια περιπτωση με της κορης μου που ειχε λειτουργικο προβλημα και λογω εξωτερικης φθορας το εβαγαλαν εκτος εγγυησης και πληρωσα 195 ευρω για αντικατασταση.:(:(:(:(:(:(:( μιλαμε για πολυ μακάκες εκει στη vodafone... ντροπη στην apple που εχει δωσει εξουσιοδοτηση σε αυτην την φιλαργυρη και αχρηστη εταιρια που ουτε καν τους πελατες της δε σεβεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 μπουρλοτο θελουν ολοι ρε....δν φτανει που εχουν ανεβει οι πωλησεις τους στα υψη κοιτανε πως θα βγαλουν παραπανω...ας μην ηταν το μηλοφωνο...κ θα ηταν στν κλαψα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 μιλαμε για πολυ μακάκες εκει στη vodafone... ντροπη στην apple που εχει δωσει εξουσιοδοτηση σε αυτην την φιλαργυρη και αχρηστη εταιρια που ουτε καν τους πελατες της δε σεβεται. Συμφωνω απολυτα και ειναι ενας σοβαρος λογος να μην παρει καποιος Iphone. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcode Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Εγώ σήμερα είχα επέτειο. Έκλεισα ένα μήνα από τη μέρα που παρέδωσα το κινητό στη vodafone και 3 βδομάδες από την ημέρα που αποδέχτηκα τη χρέωση για νέα συσκευή. Ερώτηση για αυτούς που πλήρωσαν για νέα συσκευή (κόστος 190€): Ήρθε με καινούριο κουτί και σφραγισμένο ή ήταν refubrished το κινητό; Ερώτηση προς τον φίλο HCI1999: Σου ήρθε το κινητό ή ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Ερώτηση για αυτούς που πλήρωσαν για νέα συσκευή (κόστος 190€): Ήρθε με καινούριο κουτί και σφραγισμένο ή ήταν refubrished το κινητό; Σε σακουλακι ηρθε το καινουργιο (?). Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Εγώ σήμερα είχα επέτειο. Έκλεισα ένα μήνα από τη μέρα που παρέδωσα το κινητό στη vodafone και 3 βδομάδες από την ημέρα που αποδέχτηκα τη χρέωση για νέα συσκευή. Ερώτηση για αυτούς που πλήρωσαν για νέα συσκευή (κόστος 190€): Ήρθε με καινούριο κουτί και σφραγισμένο ή ήταν refubrished το κινητό; Ερώτηση προς τον φίλο HCI1999: Σου ήρθε το κινητό ή ακόμα; Εγώ κλείνω την Παρασκευή 04/12/2009 ενα μήνα και φυσικά δε με έχει ενοχλήσει κανένας απο τη Vodafone! Σε τηλέφωνο που τους πήρα μου είπαν οτι απο 18/11/2009 η κατάσταση της συσκευής μου είναι σε αναμονή και μάλλον πάει για αντικατάσταση!Θεωρώ πως αν ήταν να πληρώσω θα με είχαν ειδοποιήσει! Φυσικά δε πρόκειτε να πληρώσω κανένα λογαριασμό(απο τις 2 συνδέσεις που έχω,80 € μόνο το πάγιο) μέχρι να πάρω νέα συσκευή στα χέρια μου! Τους το έστειλα και με mail! Φυσικά κανένας δε μου απάντησε! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts