Γιάννης Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Ναι τότε υπάρχει θέμα και σοβαρό μάλιστα, αλλά ας μην "φτιαχνόμαστε" προκαταβολικά :) Με την αντιμετωπιση που εχουμε απο τις εταιριες εχουμε αδικο να φτιαχνομαστε προκαταβολικα ??? Ας ηταν αξιοπιστες και τοτε.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Με την αντιμετωπιση που εχουμε απο τις εταιριες εχουμε αδικο να φτιαχνομαστε προκαταβολικα ??? Ας ηταν αξιοπιστες και τοτε.... Για την έλλειψη αξιοπιστίας συμφωνώ! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H_Panagia Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Εμένα με πήρε μια υπεύθυνη παραπόνων, αρμόδια να πάρει τέτοιες αποφάσεις (ζητούσα αντικατάσταση με κουτί καινούργιο όχι μόνο το σώμα). Μου είπε πως είναι σε έλλειψη και πως ακόμα και αν γινόταν θα περίμενα περισσότερο καιρόι από ότι για την δικιά μου συσκευή η οποία είναι καθ 'οδόν. Επίσης προθυμοποιήθηκε να μου "δωρίσει" ένα πάγιο. Δέχτηκα γιατί δεν θέλω να περιμένω. Ρωτάω λοιπόν, υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω αν η συσκευή είναι καινούργια και όχι ανακατασκευασμένη? Μου είπαν ότι αποκλείεται να είναι μετακατασκευασμένη γιατί κάθε συσκευή έχει δικό της IMEI και serial και δεν μπορεί η apple να πουλήσει το ίδιο IMEI ή serial 2 φορές. Σημειώστε ότι μέχρι και τώρα που μιλάμε δεν έχει μηδενιστεί το πάγιό μου. Επίσης η εν λόγω κυρία μου εγγυήθηκε ότι η συσκευές είναι ανέγγιχτες, ότι μπορώ να το ελέγξω επι τόπου στο κατάστημα και με παρότρυνε να το κάνω. (αν οτιδήποτε πάρετε από το κατάστημα το ανοίξετε εκεί και έχει πρόβλημα, σας το αλλάζουν επί τόπου. ούτε service ούτε τίποτα) Έρχομαι στην δεύτερη ερώτηση λοιπόν πατώντας στα όσα είπατε πιο πριν. Αξίζει να το κυνηγήσω κιάλλο? Έχω νόμους στα χέρια μου που το δίκιο μου θα το βρώ, αλλά αξίζει να περιμένω άλλο τόσο μόνο και μόνο για το ενδεχόμενο να μην είναι ίδια η συσκευή? Ή η συσκευή θα είναι τελικά, του κουτιού χωρίς κουτί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Εμένα με πήρε μια υπεύθυνη παραπόνων, αρμόδια να πάρει τέτοιες αποφάσεις (ζητούσα αντικατάσταση με κουτί καινούργιο όχι μόνο το σώμα). Μου είπε πως είναι σε έλλειψη και πως ακόμα και αν γινόταν θα περίμενα περισσότερο καιρόι από ότι για την δικιά μου συσκευή η οποία είναι καθ 'οδόν. Επίσης προθυμοποιήθηκε να μου "δωρίσει" ένα πάγιο. Δέχτηκα γιατί δεν θέλω να περιμένω. Ρωτάω λοιπόν, υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω αν η συσκευή είναι καινούργια και όχι ανακατασκευασμένη? Μου είπαν ότι αποκλείεται να είναι μετακατασκευασμένη γιατί κάθε συσκευή έχει δικό της IMEI και serial και δεν μπορεί η apple να πουλήσει το ίδιο IMEI ή serial 2 φορές. Σημειώστε ότι μέχρι και τώρα που μιλάμε δεν έχει μηδενιστεί το πάγιό μου. Επίσης η εν λόγω κυρία μου εγγυήθηκε ότι η συσκευές είναι ανέγγιχτες, ότι μπορώ να το ελέγξω επι τόπου στο κατάστημα και με παρότρυνε να το κάνω. (αν οτιδήποτε πάρετε από το κατάστημα το ανοίξετε εκεί και έχει πρόβλημα, σας το αλλάζουν επί τόπου. ούτε service ούτε τίποτα) Έρχομαι στην δεύτερη ερώτηση λοιπόν πατώντας στα όσα είπατε πιο πριν. Αξίζει να το κυνηγήσω κιάλλο? Έχω νόμους στα χέρια μου που το δίκιο μου θα το βρώ, αλλά αξίζει να περιμένω άλλο τόσο μόνο και μόνο για το ενδεχόμενο να μην είναι ίδια η συσκευή? Ή η συσκευή θα είναι τελικά, του κουτιού χωρίς κουτί Ρωτησες αν η συσκευη που σου δινουν εχει εγγυηση και ποσο χρονικα ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Ρωτησες αν η συσκευη που σου δινουν εχει εγγυηση και ποσο χρονικα ???? Κανονικά πρέπει να ανανεωθεί για άλλα δύο χρόνια. Αν του πουν οτιδήποτε άλλο πρέπει να κάνει φασαρία. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Κανονικά πρέπει να ανανεωθεί για άλλα δύο χρόνια. Αν του πουν οτιδήποτε άλλο πρέπει να κάνει φασαρία. Εγω θα το ζητησω να γραφτει με υπογραφη και σφραγιδα πανω στην αποδειξη που θα πληρωσω τα 195 ευρω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Εγω θα το ζητησω να γραφτει με υπογραφη και σφραγιδα πανω στην αποδειξη που θα πληρωσω τα 195 ευρω. Και καλά θα κάνεις. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H_Panagia Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Όχι δεν ρώτησα το θεωρώ αυτονόητο ότι θα ανανεωθεί, όπως και ο νόμος το θεωρεί αυτονόητο. Δεν βιάζομαι, από Δευτέρα είπε η υπεύθυνη θα με πάρει να μου πει πότε θα εχει έρθει το κινητό μου. Εν τω μεταξύ εγώ θα κινήσω γή και ουρανό να βρώ μια συσκευή σε κάποιο κατάστημα (είναι όντως σε έλλειψη τα 32ρια αλλά από Τρίτη ίσως παραλάβουν). Φυσικά αν βρώ την παίρνω τηλέφωνο και της λέω "δεν περιμένω ούτε ώρα παραπάνω, αντικατάσταση τώρα με κουτί". Θα ιδούμε... να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω. Τις ερωτήσεις μου δεν απάντησε κανείς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Όχι δεν ρώτησα το θεωρώ αυτονόητο ότι θα ανανεωθεί, όπως και ο νόμος το θεωρεί αυτονόητο. Τις ερωτήσεις μου δεν απάντησε κανείς :p Δεν υπαρχουν αυτονοητα με την Vodafone και οχι μονο !!!! Δεν το εχεις καταλαβει ακομα ??? Γιατο αν αξιζει να τους κυνηγισεις φυσικα και αξιζει αλλα με κοστος και χρηματικο και χρονου. Εσυ αποφασιζεις. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H_Panagia Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Δεν χρειάζεται χρήμα για να τους κυνηγήσεις. Πέρνεις την προστασία καταναλωτή και τα κάνουν όλα αυτοί. Έχετε υπόψην σας κάποια περίπτωση να του δώθηκε ως αντικατάσταση καινούργιο κουτί ολόκληρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Δεν χρειάζεται χρήμα για να τους κυνηγήσεις. Πέρνεις την προστασία καταναλωτή και τα κάνουν όλα αυτοί. Οσο απαντησαν και στην δικη μου καταγγελια ?????? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H_Panagia Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Δεν το γνωρίζω το περιστατικό, αν θέλεις πες μου τι έγινε να έχω μια ιδέα του τι να περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Δεν το γνωρίζω το περιστατικό, αν θέλεις πες μου τι έγινε να έχω μια ιδέα του τι να περιμένω Αντιγραφω την καταγγελια : Αγόρασε τον Αύγουστο του 2008 η κόρη μου μια τηλεφωνική συσκευή Iphone . Μετά από μερικούς μήνες στο σημείο που συνδέεται ο φορτιστής της παρουσίασε δυο ρωγμές 2-3 χιλιοστών , που δεν επηρέαζαν την λειτουργία της συσκευής. Από έρευνα που έκανα μέσω διαδικτύου το πρόβλημα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλούς χρήστες αυτής της συσκευής , προφανώς λόγω αστοχίας υλικού. Πέντε μέρες πριν λήξη η κατά την Vodafone εγγύηση του ενός έτους ,το κινητό παρουσίασε πρόβλημα στην λειτουργία του και το πήγαμε στο κατάστημα αγοράς της Vodafone για αποστολή στο service . Μετά από 10 μέρες σε τηλεφωνική επικοινωνία με το service , μας είπαν ότι η βλάβη οφείλεται σε ραγισμένο εξάρτημα και το κινητό ήταν εκτός εγγύησης . Σε επιμονή για ποιο εξάρτημα εννοούσαν ανέφεραν τα δυο ραγισματάκια στο σημείο που προανέφερα. Αυτά όμως μονό αισθητική σημασία έχουν μιας και δεν είναι στο εσωτερικό της συσκευής . Μας είπαν επίσης ότι η συμφωνία που έχουν με την εταιρία κατασκευής Apple, τους απαγορεύει να επισκευάσουν κινητά της !!!! Το μονό που έχουν δικαίωμα είναι να ελέγξουν με ειδική εφαρμογή την λειτουργία τους και αν θεωρηθούν εντός εγγύησης να τα αντικαταστήσουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση επειδή κακώς βέβαια θεώρησαν το κινητό ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση , μας πρότειναν να αντικαταστήσουν την συσκευή με κόστος 195 ευρώ !!! Θεωρώ απαράδεκτη την αντιμετώπιση αυτή και παρακαλώ για την υποστήριξη σας. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H_Panagia Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Καταλαβαίνω... Εγώ το έστειλα πίσω 1 μέρα μετά που το αγόρασα με καμμένα Pixels και μου εγκρίναν την αντικατάσταση απλά λέω να κυνηγήσω να πάρω ολόκληρο κουτί αντικατεστημένο όχι μόνο συσκευή. Τελικά τι έγινε με την περίπτωσή σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Καταλαβαίνω... Εγώ το έστειλα πίσω 1 μέρα μετά που το αγόρασα με καμμένα Pixels και μου εγκρίναν την αντικατάσταση απλά λέω να κυνηγήσω να πάρω ολόκληρο κουτί αντικατεστημένο όχι μόνο συσκευή. Τελικά τι έγινε με την περίπτωσή σου? Προκειμενου να δωσω 120 ευρω για να αλλαχτει το πισω καλυμα και να ειναι εκτος εγγυησης προτιμησα να δωσω 195 και να παρω καινουργιο με εγγυηση. Αν ομως μου πουν οτι η εγγυηση ειναι ενα χρονο και αφορα το αρχικο θα γινει χαμος...Μου ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα αυριο το νεο κινητο θα ειναι στο καταστημα της voda στο Themall. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Πηγα στο καταστημα της Vodafone στο TheMall να παρω το νεο κινητο της κορης μου απο αντικατασταση ενος που το εβγαλαν εκτος εγγυησης με κοστος 195 ευρω κοστος. Τελικα αυριο θα εχει παει... Σχετικα με την εγγυηση μου ειπαν οτι : Αν γινει αντικατασταση λογω προβληματος του κινητου ισχυει μονο η αρχικη κατα την αγορα για οσο απομενει ακομα !!!!! Αν ομως ακουμπησουμε τα ευροπουλα ....τοτε ανανεωνεται για ενα χρονο ακομα και αν θελουμε μας το γραφουν με σφραγιδα και υπογραφη στην αποδειξη !!!! Τους ειπα οτι ο ελληνικος νομος προβλεπει 2ετη εγγυηση και μου ειπαν οτι η apple δινει ενα χρονο και αυτο κανουν αυτοι !!!! Οτι παραπανω να το διεκδικησω νομικα και μονο !!!!! Καμμια βρεγμενη σανιδα σας βρισκεται ρε παιδια ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Έχουν καταντήσει αηδία με τις κατα το δοκούν ερμηνίες του νόμου... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H_Panagia Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Λοιπόν, σήμερα μίλησα με την συγκεκριμένη υπεύθυνη ξανά. Της ανέφερα το θέμα της εγγύησης. Η συγκεκριμένη κυρία είναι πολύ εξυπηρετική, πολύ υπεύθυνη και πάνω από όλα τα ξέρει τα θέματα πολύ καλά. Όταν την ρώτησα για την εγγύηση μου είπε "εφόσον στα iphone γίνεται αντικατάσταση και δεν γίνεται service τότε σε κάθε περίπτωση ανανεώνεται και η εγγύηση". Της λέω κυρία μου πριν 2 λεπτά μιλούσα με την v-services και μου είπαν πως όχι. Και μου ζητούσε συγνώμη γιατί μερικοί δεν ξέρουν το πόσο ιδιαίτερο είναι το iphone σαν περίπτωση, μου ζητούσε μάλιστα αν θυμάμαι κανένα όνομα για να πέσει κανένα κεφάλι πάντως. Όπως και να έχει, όποιος πάρει αντικατεστημένη συσκευή και του λένε ******** για την εγγύηση, κάνει ένα παράπονο στο 13830 παίρνει και μιλάει με άτομα που ξέρουν τι τους γίνεται και τους εξηγούνε. Τέλος όταν λέμε εγγύησηδεν είναι τίποτα παραπάνω από την απόδειξη. Το αν είναι εντός ή εκτός το ξέρει η apple. Ότι και να σου πει τώρα το κατάστημα, αν το πας για service και σου πουν "η apple "λέει είναι εκτός", τότε είναι εκτός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Τέλος όταν λέμε εγγύησηδεν είναι τίποτα παραπάνω από την απόδειξη. Το αν είναι εντός ή εκτός το ξέρει η apple. Ότι και να σου πει τώρα το κατάστημα, αν το πας για service και σου πουν "η apple "λέει είναι εκτός", τότε είναι εκτός Μέχρι κάποιος να κινηθεί δικαστικά και να κερδίσει και συνειδητοποιήσει η apple ότι εδώ υπάρχουν κοινοτικοί νόμοι. Πάντως, επειδή μου κινήσατε την περιέργεια θα ρωτήσω εδώ στο Βέλγιο τι συμβαίνει, αν και έχω την εντύπωση ότι όταν το αγόρασα από την εταιρία κινητής εδώ μου είπαν για δύο χρόνια κανονικά. Άρα ίσως στην Ελλάδα να επικαλούνται την apple απλά για να μη δώσουν 2ετή εγγύηση όπως και υποχρεούνται. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SStamatis Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 ρε παιδια ας δοκιμασει καποιος να κανει εγγραφη βιντεο αλλα χωρις εξωτερικους θορυβους ,κατα την αναπαραγωγη μετα του βιντεο ακουγετε κανας θορυβος? Το πρόσεξες κι εσύ !!!! εκεί που έβλεπα ενα videακι που είχα τραβήξει άκουγα ένα θόρυβο σαν να σπάς ένα κομάτι ξύλο, μου έκανε εντύπωση γιατί δεν ακούστηκε μια φορά αλλά περισσότερες. Επίσης δεν ακούγετε πάντα. το ίδιο συμβαίνει και στο iTunes όταν το βλέπω. Δεν έχω ανακαλύψει ακόμα τι μπορεί να είναι αλλά το ψάχνω. μου κάνει εντύπωση πάντως που το πρόσεξε κι άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H_Panagia Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Καταάβαίνω ότι το χρονικό περιθωρειο που ζητάω είναι μικρό, αλλά μέσα στα επόμενα 30 λεπτά θέλω να μου εξηγήσει κάποιος αν το λεγόμενο yellow tint on the screen που εμφανίζουν κάποια 3GS είναι αποδεκτό ως ελλάτωμα. Ήρθε συσκευή αντικατάστασης και θα πάω μαζί με έναν φίλο μου με iphone 3G να το συγκρίνουμε, πριν κάνω παραλαβή. Έχει κανείς κάποια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H_Panagia Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Σκοπεύω να πάρω την αντικατεστημένη συσκευή μου από το κατάστημα vodafone. Επειδή το έχω τραβήξει πολύ το θέμα, η κυρία που μίλησα μου είπε να το κοιτάξω για ΤΑ ΠΑΝΤΑ και αν έχει πρόβλημα να μην το παραλάβω, να μου δώσουν άλλο. Με μια πρώτη ματιά μου φάνηκε κιτρινη η οθόνη. Δεν έχω πολύ χρόνο να διαβάσω όλο το topic, σε 1 ώρα θα είμαι στο κατάστημα πάλι που θα ξαναανοίξει. Θέλω να μου πείτε αν το κιντρίνισμα είναι γενικό, ή σε μεμονομένα μέρη της οθόνης, κυρίως αν το έχει αποδεχτείθ η apple σαν ελλάτωμα και εαν θεωρητικά η σύγκριση με ένα iphone 3g δεν πρέπει να δείξει διαφορά. Αν έχετε διάθεση προτείνετε μου διάφορα ελλατώματα να ελέγξω ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Το πρόσεξες κι εσύ !!!! εκεί που έβλεπα ενα videακι που είχα τραβήξει άκουγα ένα θόρυβο σαν να σπάς ένα κομάτι ξύλο, μου έκανε εντύπωση γιατί δεν ακούστηκε μια φορά αλλά περισσότερες. Επίσης δεν ακούγετε πάντα. το ίδιο συμβαίνει και στο iTunes όταν το βλέπω. Δεν έχω ανακαλύψει ακόμα τι μπορεί να είναι αλλά το ψάχνω. μου κάνει εντύπωση πάντως που το πρόσεξε κι άλλος. το στειλα για service Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcode Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Καταάβαίνω ότι το χρονικό περιθωρειο που ζητάω είναι μικρό, αλλά μέσα στα επόμενα 30 λεπτά θέλω να μου εξηγήσει κάποιος αν το λεγόμενο yellow tint on the screen που εμφανίζουν κάποια 3GS είναι αποδεκτό ως ελλάτωμα. Ήρθε συσκευή αντικατάστασης και θα πάω μαζί με έναν φίλο μου με iphone 3G να το συγκρίνουμε, πριν κάνω παραλαβή. Έχει κανείς κάποια ιδέα? Έχω την εντύπωση ότι η Αpple είπε ότι οι κιτρινισμένες οθόνες έγιναν σκόπιμα για να ξεκουράζουν το μάτι και για να έχει καλύτερη απεικόνιση στον ήλιο οπότε δε νομίζω να στο πάρουν πίσω άμα είναι πιο κίτρινη απο 3G. Και στην τελική ρε παιδιά μην τα ψειρίζουμε όλα. Ένα κινητό είναι. Απλά έχω την εντύπωση οτι επειδή η Apple κάνει αντικαταστάσεις και δεν τα ανοίγει θέλουμε όλοι να επωφεληθούμε από αυτό. Με ΝΟΚΙΑ δε γίνονταν ούτε για πλάκα αυτά.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H_Panagia Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Για ανομοιομορφία μιλάω! Πάνω άσπρη κάτω κίτρινη. Τέλος πάντων, πάω να το κοιτάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts