djdog Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 (edited) Παροτι εψαξα σε διαφορα τοπικ δεν εχω παρει σαφη απαντηση σε ενα ερωτημα που εχω...Θα ηθελα λοιπον αν καποιος γνωριζει να με βοηθησει. Το iphone 4 λογικα θα κυκλοφορησει Σεπτεμβριο στην Ελλαδα... Επειδη υπαρχουν και καποιες αλλες χωρες που τα Iphone πωλουνται και ξεκλειδωτα χωρις συμβολαιο,οπως ας πουμε η Ιταλια,μπορω να το αγορασω απο εκει? Κι αυτο το λεω επειδη απο οτι ανακοινωθηκε,θα κυκλοφορησει τον Ιουλιο στην Ιταλια..Και ως "ανυπομονος Ελλην",θα ηθελα να μην περιμενω μεχρι Σεπτεμβριο που θα ερθει επισημα στηνΕλλαδα.Γιατι ετσι κι αλλιως,την επιδοτηση μου την εχω "ξοδεψει",οποτε ετσι κι αλλιως θα το πληρωσω στη τιμη "βιτρινας".. Σε αυτη τη περιπτωση,ποια ειναι τα αρνητικα? Γιατι α)απο γλωσσα πιστευω να ειμαι ΟΚ...Θα μπορω στο πρωτο μπουταρισμα να του δηλωσω Ελληνικα...Ετσι δεν ειναι? β)Οι τιμες θα ειναι παραπλησιες μιας και η Apple εχει τιμες "μαρκε" για Ευρωπη.. Τι αλλο αρνητικο μπορει να υπαρξει? Και απο εγγυηση τι παιζει?Δηλαδη αν παθει κατι,εχω πανευρωπαικη εγγυηση?Η θα πρεπει να το παω σε ανεπισημο σερβις αν παθει κατι? Σας ευχαριστω Edited June 10, 2010 by djdog Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Έχει απαντηθεί αρκετά το θέμα με την εγγύηση. Πρώτον η εγγύηση για το iPhone είναι εθνική, όσον αφορά την Apple. Δεύτερον στην Ελλάδα προς το παρόν μόνο από Vodafone/Cosmote αναγνωρίζεται και προφανώς για συσκευές που έχουν αγοραστεί από αυτούς. Επιφυλάσσομαι μήπως έχει αλλάξει κάτι στο θέμα γιατί το iPhone 3GS έχει ξεκινήσει να το εμπορεύεται και το you.gr που είναι από πίσω η Infoquest, η οποία είναι πλέον ο αντιπρόσωπος της Apple στην Ελλάδα. Καλύτερα να το εξακριβώσεις μαζί τους. Τρίτον και από Ιταλία μέσω των παρόχων πωλείτε η συσκευή, αν δεν κάνω λάθος, με ότι συνεπάγεται αυτό. Σίγουρα δεν θα είναι κλειδωμένο πάντως. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Λογικο ειναι να πουλιεται μεσω παροχων,αλλα σε καθε περιπτωση,δε μπορω εγω να παρω ενα απο εκει και να του βαλω την Ελληνικη σιμ?Χωρις κανενα απολυτως προβλημα?Σαν να το αγορασα απο ελληνα παροχο (Vodafone η cosmote)? Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Λογικο ειναι να πουλιεται μεσω παροχων,αλλα σε καθε περιπτωση,δε μπορω εγω να παρω ενα απο εκει και να του βαλω την Ελληνικη σιμ?Χωρις κανενα απολυτως προβλημα?Σαν να το αγορασα απο ελληνα παροχο (Vodafone η cosmote)? Θα μπορείς γιατί θα είναι ξεκλείδωτο, αλλά δεν ξέρω αν θα δίνουν σκέτη συσκευή χωρίς συμβόλαιο όπως δεν δίνουν και οι δικοί μας εδώ. Από ebay θα βρεις σίγουρα από Ιταλία αλλά άγνωστο σε τι τμές. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Στη χειροτερη περιπτωση και εαν στην Ελλαδα το πανε για μετα απο Σεπτεμβριο,τοτε θα το φερω απο Hong Kong που θα ειμαι στις αρχες Αυγουστου...Θα γλυτωσω και περιπου 50-100 ευρω,αναλογα με το που θα βρισκεται και η ισοτιμια βεβαια του ευρω τοτε... Αν και πιστευω,οτι επειδη θα υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στην εισοδο του Iphone στην Ελλαδα,σε σχεση με την Ιταλια (που και εκει ειναι ξεκλειδωτα),ολο και καποιο ελληνικο site θα κανει "μπιζνα",φερνοντας με καποιο τροπο κομματια απο εκει...Τα οποια βεβαια θα "μοσχοπουλησει",γιατι αν καποιος εχει "τρελλα" να το παρει 2-3 μηνες πριν κυκλοφορησει επισημα στην Ελλαδα και 100 ευρω παραπανω θα τα δωσει ευχαριστως... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Εδώ το iPad το δίναν στη διπλάσια τιμή όταν βγήκε. Δες τι τιμές έχει το Expansys για το iPhone 3GS που τα παίρνει από Ιταλία. Το ρητό πάει iPhone από τον τόπο σου και ας είναι φαγωμένο. Και όχι από τις πρώτες παραλαβές (ανάλογα βέβαια με τα κουσούρια που θα βγάλει στους άλλους που θα το πάρουν πρώτοι). Edit: Το expansys τις "ψιλό" έριξε τις τιμές. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chronis96 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Καλησπέρα Ξέρει κανένας αν ειναι unlocked η locked το iphone 3gs της o2 απο την αγγλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChPhCh Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Καλησπέρα Ξέρει κανένας αν ειναι unlocked η locked το iphone 3gs της o2 απο την αγγλια? Locked είναι αλλά σου δίνει το δικαίωμα να το ξεκλειδώσεις. Αν είναι Pay & Go, πληρώνεις 15 λίρες και μέσα σε 14 μέρες το ξεκλειδώνουν. Λαμβάνεις ένα σχετικό SMS. Μερικές φορές πέρνει περισσότερο καιρό αλλά σε γενικές γραμμές μέσα σε 2 εβδομάδες το ξεκλειδώνουν. Αν είσαι με συμβόλαιο, απλά ζητάς να στο ξεκλειδώσουν και δεν χρεώνεσαι τίποτε έξτρα. Η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια με το Pay & Go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chronis96 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 ευχαριστω πολυ για την απαντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 παιδια αμα το παρω απο αγγλια appstore ειναι ξεκλειδωτο?βαζω καρτα δικη μας και λειτουργει κανονικα? στην αγγλια εχει 607 ευρω το 16 αρι! εδω τι αισχροκερδεια ειναι αυτη! τα μεταφορικα παιδια για ελλαδα ποσο στοιχιζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Ναι θα είναι ξεκλείδωτο αλλά θα πρέπει να πας εσύ ο ίδιος να το πάρεις. Τα Applestore δεν παραδίδουν σε χώρες που δεν έχουν παρουσία. Αλλιώς ebay.co.uk Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Ναι θα είναι ξεκλείδωτο αλλά θα πρέπει να πας εσύ ο ίδιος να το πάρεις. Τα Applestore δεν παραδίδουν σε χώρες που δεν έχουν παρουσία. Αλλιώς ebay.co.uk ευχαριστω φιλε μου! εχω γνωστο που θα παει να το παρει και θα μου το στειλει,μοθ ειπε οτι εχουν ετοιμοπαραδοτα με 608 ευρω εισαι κομπλε!τα μεταφορικα να μου το στειλει ποσο στοιχιζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foktser Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Παλικάρια τι έχετε να πείτε γι αυτό εδώ το site http://www.salecina.com (Iphone 4 16GB - 320$) . Είναι απάτη ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Παλικάρια τι έχετε να πείτε γι αυτό εδώ το site http://www.salecina.com (Iphone 4 16GB - 320$) . Είναι απάτη ή όχι? Μου κανει λιγο μουφα το οτι σε μελη το πουλαει πιο οικονομικα απ οτι η ιδια η apple. Δε γινεται να μη βγαζει κερδος. Τι δλδ; Μπαινει μεσα αυτος ή το κανει απο την καλη του την καρδια; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Παλικάρια τι έχετε να πείτε γι αυτό εδώ το site http://www.salecina.com (Iphone 4 16GB - 320$) . Είναι απάτη ή όχι? Μούφα μου μυρίζει η ιστορία.... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Από βδομάδα πετάω για χονγκ κονγκ! Εκεί το iphone 4 είναι ξεκλείδωτο και κάνει 496ευρώ τα 16gb! Ξέρει να μου πεί κάποιος ειδικός άν θα έχω κάποιο πρόβλημα με την ενεργοποίηση του κινητού? Θαμπορώ να βάλω ελληνικά? Ποιά θα πρέπει να ναι τα πρώτα μου βήματα? Το θέμα της εγγύησης δε με αφορά. Περιμένω τα φώτα σας...! Μπορεί να πάρω και το ipad από εκεί! Θα έχω προβλήματα? Απ την άλλη μπορεί να πάρω τελικά το samsung galaxy s από κει. Θα μπορώ να βάλω Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foktser Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Το http://www.salecina.com είναι απάτη . Εξακριβωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChPhCh Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Από βδομάδα πετάω για χονγκ κονγκ! Εκεί το iphone 4 είναι ξεκλείδωτο και κάνει 496ευρώ τα 16gb! Ξέρει να μου πεί κάποιος ειδικός άν θα έχω κάποιο πρόβλημα με την ενεργοποίηση του κινητού? Θαμπορώ να βάλω ελληνικά? Ποιά θα πρέπει να ναι τα πρώτα μου βήματα? Το θέμα της εγγύησης δε με αφορά. Περιμένω τα φώτα σας...! Μπορεί να πάρω και το ipad από εκεί! Θα έχω προβλήματα? Απ την άλλη μπορεί να πάρω τελικά το samsung galaxy s από κει. Θα μπορώ να βάλω Ελληνικά? Δεν θα έχεις καμμιά απολύτως δυσκολία να το ενεργοποιήσεις εφόσον είναι ξεκλείδωτο. Ελληνικά μπορείς να βάλεις αφου υποστηρίζονται απο το iOS. Τα ίδια ισχύουν και για το iPad όσο αφορά την ενεργοποίηση. Για τα ελληνικά στο iPad δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Δεν θα έχεις καμμιά απολύτως δυσκολία να το ενεργοποιήσεις εφόσον είναι ξεκλείδωτο. Ελληνικά μπορείς να βάλεις αφου υποστηρίζονται απο το iOS. Τα ίδια ισχύουν και για το iPad όσο αφορά την ενεργοποίηση. Για τα ελληνικά στο iPad δεν ξέρω. Ελληνικά δεν υποστηρίζονται από το iPad. Το iPad δεν χρειάζεται κανένα ξεκλείδωμα, πωλείται ξεκλείδωτο σε όλες του τις εκδόσεις (WiFi, WiFi+3G). Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το iPad, δηλαδή, από όπου και να το αγοράσεις. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Δηλαδη και απο Καναδα το ιδιο θα ειναι??? Το εχω βρει στο apple store εκει κατι λιγοτερο απο 500 ευρω και επειδη εχω ξαδερφια εκει λεω να τους στειλω τα χρηματα για να μου το στειλουν. Unlocked (και βεβαια χωρις συμβολαιο) θα ειναι πιστευω γιατι και στο engadget αυτο εγραφε πριν λιγο καιρο. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Δηλαδη και απο Καναδα το ιδιο θα ειναι??? Το εχω βρει στο apple store εκει κατι λιγοτερο απο 500 ευρω και επειδη εχω ξαδερφια εκει λεω να τους στειλω τα χρηματα για να μου το στειλουν. Unlocked (και βεβαια χωρις συμβολαιο) θα ειναι πιστευω γιατι και στο engadget αυτο εγραφε πριν λιγο καιρο. Sent from my Milestone using Tapatalk Ίσως να έχεις τελωνείο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ίσως να έχεις τελωνείο. Sent from my iPhone using Tapatalk Θα μου το στειλει ιδιωτης και θα γραφει πανω GIFT οποτε δυσκολο το βλεπω για τελωνειο. Το ιδιο κανουν και οι εταιριες mail forwarding ;-) Εχω θυριδα στην Αμερικη εδω κ 2 χρονια και δεν εχω πληρωσει ποτε φορο οταν μου στελνουν αυτοι. Αν αγορασω ομως απο εταιρια και μου το στειλει η εταιρια απευθειας, τοτε μου ερχεται ειδοποιηση απο πρακτορα του τελωνειου! Πιστευω δεν θα εχω προβλημα λοιπον. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Θα μου το στειλει ιδιωτης και θα γραφει πανω GIFT οποτε δυσκολο το βλεπω για τελωνειο. Το ιδιο κανουν και οι εταιριες mail forwarding ;-) Εχω θυριδα στην Αμερικη εδω κ 2 χρονια και δεν εχω πληρωσει ποτε φορο οταν μου στελνουν αυτοι. Αν αγορασω ομως απο εταιρια και μου το στειλει η εταιρια απευθειας, τοτε μου ερχεται ειδοποιηση απο πρακτορα του τελωνειου! Πιστευω δεν θα εχω προβλημα λοιπον. Sent from my Milestone using Tapatalk Α καλή φάση τότε. Σύμφερει πολύ εάν μπορείς να το κάνεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Παιδιά,αν αγοραστεί το τηλέφωνο από το apple store δηλαδή από Αμερική θα έχει μέσα ελληνικά?Αν όχι γίνεται να περαστούν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Παιδιά,αν αγοραστεί το τηλέφωνο από το apple store δηλαδή από Αμερική θα έχει μέσα ελληνικά?Αν όχι γίνεται να περαστούν? Ελληνικά θα εχει Αλλά θα Είναι κλειδωμενο. Θα δουλεύει μόνο να Αμεσικανικες sim Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts