setter Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλημέρα παιδιά μια ερωτησει εάν ξέρη κάποιος να μου πει ..Στην Νέα Υόρκη κυκλοφορούν ξεκλείδωτα iPhone 5 και εάν ναι σε πιο μέρος ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ οι συσκευές της Verizon δέχονται οποιουδήποτε πάροχου κάρτες SIM. Δηλαδή είναι ξεκλείδωτες στο GSM και δέχονται οποιαδήποτε ελληνική sim card. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ οι συσκευές της Verizon δέχονται οποιουδήποτε πάροχου κάρτες SIM. Δηλαδή είναι ξεκλείδωτες στο GSM και δέχονται οποιαδήποτε ελληνική sim card. Πουλιούνται όμως σαν σκέτες συσκευές? Έτοιμος είμαι να πω σε έναν φίλο να μου φέρει ένα κομμάτι! 200€ κάτω θα μου βγει. Αυτό που με ζορίζει όμως είναι η εγγύηση. Τι παίζει ακριβώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Οχι ακομα. Σε μερικες εβδομαδες θα αρχησουν να πωλουντε. Να παρεις το Α1429. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Οχι ακομα. Σε μερικες εβδομαδες θα αρχησουν να πωλουντε. Να παρεις το Α1429. Αυτό της Verizon δηλαδή. Αυτή τη στιγμή παίζει κατάστημα της Verizon να το δίνει χωρίς συμβόλαιο; Ή κάποιο άλλο κατάστημα τύπου Wal-Mart; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) Αυτό της Verizon δηλαδή. Αυτή τη στιγμή παίζει κατάστημα της Verizon να το δίνει χωρίς συμβόλαιο; Ή κάποιο άλλο κατάστημα τύπου Wal-Mart; Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η περίπτωση αγοράς του 5 απο Αμερική και απο το λίγο που το έχω ψάξει, αυτό που θέλουμε ΔΕΝ είναι το μοντέλο της Verizon. Η Verizon δίνει μεν το Α1429 αλλά το απ' ό,τι έχω καταλάβει το CDMA μοντέλο του. Για Ευρώπη και εν προκειμένω για Ελλάδα, αν έχω καταλάβει καλά, θέλουμε το GSM A1429. Και νομίζω ότι αυτό δεν το δίνει κάποιος πάροχος στην Αμερική άρα πρέπει να περιμένουμε να βγουν official unlocked στα μαγαζιά τους. Δες και αυτό: http://www.apple.com/iphone/LTE/ Επίσης από αυτό http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1452635&page=7 καταλαβαίνω ότι υπάρχει ολόκληρο θέμα αναφορικά με το αν το μοντέλο της Verizon έρχεται unlocked out of the box ή αν θέλει activation μέσω το δικτύου τους και μετά unlock. Και κάποιοι λένε ότι μπορεί να ξανακλειδώνει μετά από αναβάθμιση iOS και νέο unlock μέσω δικτύου πράγμα που αν είσαι Ελλάδα σημαίνει ταλαιπωρία. Αυτό μου φαίνεται υπερβολή αλλά δεν γνωρίζω και εγώ τί ακριβώς ισχύει. Συνολικά δηλαδή πιστεύω ότι από Αμερική περιμένουμε να κυκλοφορήσουν officially unlocked και να βγει και το GSM A1429. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ή καλύτερα από εμένα, γιατί και εγώ λίγο καιρό το ψάχνω, ας μας ενημερώσει. Καλή εναλλακτική, την οποία σκέφτομαι και εγώ, είναι η Ελβετία, αν κάποιος έχει γνωστό εκεί. http://store.apple.com/ch-fr/browse/home/shop_iphone/family/iphone5 Το 16άρι δηλαδή 729 Swiss francs = 604.550433 Euros. Εκεί έχω καταλήξει εγώ με την έρευνα που έχω κάνει. Αυτό που δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα είναι το θέμα των εγγυήσεων και την κάλυψη στην Ελλάδα, τόσο από Αμερική όσο και από Ελβετία. Edited November 10, 2012 by Kostadinho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η περίπτωση αγοράς του 5 απο Αμερική και απο το λίγο που το έχω ψάξει, αυτό που θέλουμε ΔΕΝ είναι το μοντέλο της Verizon. Η Verizon δίνει μεν το Α1429 αλλά το απ' ό,τι έχω καταλάβει το CDMA μοντέλο του. Για Ευρώπη και εν προκειμένω για Ελλάδα, αν έχω καταλάβει καλά, θέλουμε το GSM A1429. Και νομίζω ότι αυτό δεν το δίνει κάποιος πάροχος στην Αμερική άρα πρέπει να περιμένουμε να βγουν official unlocked στα μαγαζιά τους. Δες και αυτό: http://www.apple.com/iphone/LTE/ Αυτό όμως μάλλον δεν υπάρχει καν σαν συσκευή στην Αμερική. Αποστέλλεται απευθείας στις υπόλοιπες αγορές (Ασία, Ευρώπη). Εφόσον λοιπόν το Verizon CDMA A1429 λειτουργεί και στην Ευρώπη, μάλλον αυτό είναι το ιδανικό για εμάς που θα το αγοράσουμε εκτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Αυτό όμως μάλλον δεν υπάρχει καν σαν συσκευή στην Αμερική. Αποστέλλεται απευθείας στις υπόλοιπες αγορές (Ασία, Ευρώπη). Εφόσον λοιπόν το Verizon CDMA A1429 λειτουργεί και στην Ευρώπη, μάλλον αυτό είναι το ιδανικό για εμάς που θα το αγοράσουμε εκτός. Υποψιάζομαι, χωρίς να είμαι καθόλου σίγορος, ότι όταν βγουν unlocked, θα είναι διαθέσιμο και αυτό για κάποιον που ας πούμε ταξιδεύει πολύ. Απλά φυσικά δεν είναι το μοντέλο που θα δώσουν με συμβόλαιο στην Αμερική για την τοπική αγορά. Δες και την διόρθωση στο προηγούμενό μου ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Για την εγγύηση έχω ακούσει διφορούμενα πράματα. Μόνο με το IMEI, μπορούν να δουν αν είσαι εντός ή εκτός εγγύησης. Το θέμα όμως πολλών καταστημάτων είναι, ότι σε περίπτωση αντικαταστάσεως, δεν θα έχουν εδώ στην Ευρώπη, το μοντέλο της Verizon, για να στο αντικαταστήσουν. Οπότε δεν θα δεχθούν αρχικά την εγγύηση. Έστω ότι δεν σκέφτομαι πλέον το εγχώριο LTE: Ποιο μου προτείνετε να παραγγείλω μέσω του φίλου μου; Ποιο έχει πιο εύκολη διαδικασία αγοράς και ξεκλειδώματος; A1429-CDMA-Verizon ή A1428-GSM-AT&T? Η αγορά γίνεται στα Apple Stores ή στους αντίστοιχους παρόχους; Πρέπει να προσέξει κάτι; Οπως να ζητήσει τη συσκευή ως "unlocked" ή ως "full price, without contract"? Εντός 10-15 ημερών θα επιστρέψει ο φίλος μου, και δεν μπορώ μα περιμένω ποτέ θα πουλάνε ξεκλείδωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Υποψιάζομαι, χωρίς να είμαι καθόλου σίγορος, ότι όταν βγουν unlocked, θα είναι διαθέσιμο και αυτό για κάποιον που ας πούμε ταξιδεύει πολύ. Απλά φυσικά δεν είναι το μοντέλο που θα δώσουν με συμβόλαιο στην Αμερική για την τοπική αγορά. Δες και την διόρθωση στο προηγούμενό μου ποστ. Απο οτι καταλαβα διαβαζοντας σημερα στο σαιτ της Απλ Αμερικης το ξεκλειδωτο μηλοφωνα που θα πωλειται θα ειναι μονο το Α1428. Το Α1429 δεν θα πωλειται ξεκλειδωτο στην Αμερικη. Οποτε δεν θα εχεις LTE στην ευρωπη με αυτο. Το ιδιο συμβαινει και στον Καναδα, μονο το Α1428 πωλειται στο απλ στορ. Εγω μαλλον θα το παρω απο Αγγλια. Για την εγγύηση έχω ακούσει διφορούμενα πράματα. Μόνο με το IMEI, μπορούν να δουν αν είσαι εντός ή εκτός εγγύησης. Το θέμα όμως πολλών καταστημάτων είναι, ότι σε περίπτωση αντικαταστάσεως, δεν θα έχουν εδώ στην Ευρώπη, το μοντέλο της Verizon, για να στο αντικαταστήσουν. Οπότε δεν θα δεχθούν αρχικά την εγγύηση. Έστω ότι δεν σκέφτομαι πλέον το εγχώριο LTE: Ποιο μου προτείνετε να παραγγείλω μέσω του φίλου μου; Ποιο έχει πιο εύκολη διαδικασία αγοράς και ξεκλειδώματος; A1429-CDMA-Verizon ή A1428-GSM-AT&T? Η αγορά γίνεται στα Apple Stores ή στους αντίστοιχους παρόχους; Πρέπει να προσέξει κάτι; Οπως να ζητήσει τη συσκευή ως "unlocked" ή ως "full price, without contract"? Εντός 10-15 ημερών θα επιστρέψει ο φίλος μου, και δεν μπορώ μα περιμένω ποτέ θα πουλάνε ξεκλείδωτα. Αποκλειεται να εχεις προβλημα με την εγγυηση αν πας με Verizon A1429 σε Αpple Store στην Ευρωπη. Στην ελλαδα που δεν εχει απλ στορ δεν ξερω τι θα πουν. Απο οτι καταλαβα το Verizon A1429 στην αμερικη πωλειται μονο με συμβολαιο. Οποτε αν θες 5αρι απο άλ στορ μονο το Α1428 θα μπορεις να παρεις απο Αμερικη/Καναδα. Ξεχνας το LTE στην Ευρωπη. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited November 11, 2012 by sakiss Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Αποκλειεται να εχεις προβλημα με την εγγυηση αν πας με Verizon A1429 σε Αpple Store στην Ευρωπη. Στην ελλαδα που δεν εχει απλ στορ δεν ξερω τι θα πουν. Απο οτι καταλαβα το Verizon A1429 στην αμερικη πωλειται μονο με συμβολαιο. Οποτε αν θες 5αρι απο άλ στορ μονο το Α1428 θα μπορεις να παρεις απο Αμερικη/Καναδα. Ξεχνας το LTE στην Ευρωπη. Λάθος, το A1429 πωλείται και με επιλογή Month-to-Month (γνωστό και ως Pay-as-you-go ή καρτοκινητή) χωρίς 2ετές συμβόλαιο έναντι $649,99. Είναι ξεκλείδωτο για τα GSM αμερικανικά και ευρωπαϊκά δίκτυα χωρίς να χρειαστεί να το ζητήσει ο χρήστης. Επισυνάπτω τα links που βρήκα ψάχνοντας πληροφορίες γύρω από αυτό το θέμα! http://www.inquisitr.com/339380/verizons-iphone-5-is-already-unlocked-ready-for-gsm-sims/ http://www.idownloadblog.com/2012/09/14/pre-order-off-contract-iphone-5-verizon/ Είναι θέμα 2 λεπτών googling... ;) Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Οχι στο Απλ στορ. Δεν ξερω για καρτοκινητη. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Οχι στο Απλ στορ. Δεν ξερω για καρτοκινητη. Κάπου διάβασα ότι αν κάνεις στο Apple Store US "check Upgrade Eligibility" και δε σου δώσει διαθεσιμότητα για αναβάθμιση, σου δίνει δυνατάτητα αγοράς στη full τιμή $649,99 - $749,99 - $849,99 για 16GB, 32GB και 64GB αντίστοιχα. Φαντάζομαι πως την ίδια δυνατότητα έχεις και στα Retail Stores. Βέβαια μπορεί και να κάνω λάθος! Δεν έχω τη δυνατότητα να το επαληθεύσω. Διόρθωσέ με αν κάπου κάνω λάθος. Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Dear Sir, Thank you for reserving an iPhone for pickup at the Apple Store. When you arrive, we’ll help you get started with Personal Setup. We’ll set up your email and iCloud, help you discover new apps and show you tips and tricks to get the most out of your new iPhone. Limits may apply. To complete your purchase, you will need to present a valid photo ID that matches the name on your reservation. If your reservation specifies a pickup time, please arrive at that time. There may be a waiting time due to high demand. View a complete list of what to bring when you pick up your iPhone. Pickup Date Tuesday, 20 November 1:00 PM - 2:00 PM Change pick-up time Pickup Location Apple Store, Your City See store hours and get directions Reserved Items 1 iPhone 5 32GB White & Silver Unlocked Cancel reservation We look forward to seeing you. Apple Store, Your City Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Φίλε agid... Δική σου η παραγγελία? Πως το κανόνισες αυτό? Μέσω online site? Ποιο μοντέλο ακριβώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλή εναλλακτική, την οποία σκέφτομαι και εγώ, είναι η Ελβετία, αν κάποιος έχει γνωστό εκεί. http://store.apple.com/ch-fr/browse/home/shop_iphone/family/iphone5 Το 16άρι δηλαδή 729 Swiss francs = 604.550433 Euros. Εκεί έχω καταλήξει εγώ με την έρευνα που έχω κάνει. Αυτό που δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα είναι το θέμα των εγγυήσεων και την κάλυψη στην Ελλάδα, τόσο από Αμερική όσο και από Ελβετία. Ομολογώ οτι τα γαλλικά μου έχουν σκουριάσει αρκετά περισσότερο απ' ότι θα ήθελα και με μπλέκει το TVA et frais inclus : env. CHF 54.00.* που γράφει αφού διαλέξεις χωρητικότητα. Εννοεί πόσα CHF από την τιμή πάνε για φόρους ή προστίθονται 54 στα 729; Edit: Έκανα μια προσπάθεια να το αγοράσω και μου δίνει τελική τιμή 729 οπότε μάλλον ισχύει το 1ο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Φίλε agid... Δική σου η παραγγελία? Πως το κανόνισες αυτό? Μέσω online site? Ποιο μοντέλο ακριβώς? Ειναι η υπηρεσια rererve & pick up sto apple.com/uk δηλαδη το αγγλικο σαιτ. Ειχα παραγγειλει απο 1 στα 3 μαγαζια που εχουμε στην πολη (2 λευκα και 1 μαυρο ολα 32αρια) οταν ανοιγουν οι παρραγγελιες (9 το πρωι, το εκανα μεταξυ 9.02 και 9¨05 πμ και τελικα πετυχα μονο το 3ο μαγαζι, τα αλλα ειχαν εξαντλησει στο πρωτο λεπτο). Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Ομολογώ οτι τα γαλλικά μου έχουν σκουριάσει αρκετά περισσότερο απ' ότι θα ήθελα και με μπλέκει το TVA et frais inclus : env. CHF 54.00.* που γράφει αφού διαλέξεις χωρητικότητα. Εννοεί πόσα CHF από την τιμή πάνε για φόρους ή προστίθονται 54 στα 729; Edit: Έκανα μια προσπάθεια να το αγοράσω και μου δίνει τελική τιμή 729 οπότε μάλλον ισχύει το 1ο. Απο Ελβετια η εγγυηση ειναι παγκοσμια για 1 χρονο αλλα οταν μπεις στην ΕΕ πρεπει τυπικα να πληρωσεις ΦΠΑ. Φυσικα αν εχεις ανοιξει το κουτι και το χρησιμοποιεις ηδη δεν θα σου πουν τιποτα. Αν το εχεις κλειστο μπορει να στην πεσουν. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Απο Ελβετια η εγγυηση ειναι παγκοσμια για 1 χρονο αλλα οταν μπεις στην ΕΕ πρεπει τυπικα να πληρωσεις ΦΠΑ. Φυσικα αν εχεις ανοιξει το κουτι και το χρησιμοποιεις ηδη δεν θα σου πουν τιποτα. Αν το εχεις κλειστο μπορει να στην πεσουν. Χμμ, σωστό αυτό. Κλειστό κουτί με κούριερ από ιδιώτη (φίλο) θα υπάρξει πρόβλημα λογικά; Αν απλά σκίσει το πλαστικό, θα είναι καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ομολογώ οτι τα γαλλικά μου έχουν σκουριάσει αρκετά περισσότερο απ' ότι θα ήθελα και με μπλέκει το TVA et frais inclus : env. CHF 54.00.* που γράφει αφού διαλέξεις χωρητικότητα. Εννοεί πόσα CHF από την τιμή πάνε για φόρους ή προστίθονται 54 στα 729; Edit: Έκανα μια προσπάθεια να το αγοράσω και μου δίνει τελική τιμή 729 οπότε μάλλον ισχύει το 1ο. Να σου πω την αλήθεια αυτό δεν το είχα σκεφτεί (άσχετος από γαλλικά). Απο Ελβετια η εγγυηση ειναι παγκοσμια για 1 χρονο αλλα οταν μπεις στην ΕΕ πρεπει τυπικα να πληρωσεις ΦΠΑ. Φυσικα αν εχεις ανοιξει το κουτι και το χρησιμοποιεις ηδη δεν θα σου πουν τιποτα. Αν το εχεις κλειστο μπορει να στην πεσουν. Thanx για το θέμα της εγγύησης, το είχα απορία. Να ρωτήσω κάτι χαζό για το θέμα του ΦΠΑ που αναφέρεις; ΔΕΝ έχω ταξιδέψει εκτός ΕΕ. Όταν φτάνεις στο αεροδρόμιο δεν έχεις επιλογή να δηλώσεις ότι δεν έχεις κάνει αγορές. Σου ψάχνουν τα πράγματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos63196 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ξέρει κανείς το παρακάτω σαιτ έχει καλές τιμές στο 5 http://www.ampleking.com ευχαριστω περιμένω απάντηση για να μην την βρεθώ προ απροόπτου .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Να ρωτήσω κάτι χαζό για το θέμα του ΦΠΑ που αναφέρεις; ΔΕΝ έχω ταξιδέψει εκτός ΕΕ. Όταν φτάνεις στο αεροδρόμιο δεν έχεις επιλογή να δηλώσεις ότι δεν έχεις κάνει αγορές. Σου ψάχνουν τα πράγματα; Επιλέγουν κάποιους (και όχι πάντα) ενδεικτικά για έλεγχο, εκτός αν έχουν κάποια άλλη πληροφορία ή εμφανιστείς με κάνα μεγάλο πακέτο. Θέμα τύχης ή ατυχίας είναι κατά την προσωπική μου εμπειρία. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Ξέρει κανείς το παρακάτω σαιτ έχει καλές τιμές στο 5 http://www.ampleking.com ευχαριστω περιμένω απάντηση για να μην την βρεθώ προ απροόπτου .. Στην θέση σου δεν θα το εμπιστευόμουν. Απ' το whois είδα μόλις ότι το site λειτουργεί κανά μήνα περίπου. Δεν το λες και εχέγγυο αξιοπίστίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos63196 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Στην θέση σου δεν θα το εμπιστευόμουν. Απ' το whois είδα μόλις ότι το site λειτουργεί κανά μήνα περίπου. Δεν το λες και εχέγγυο αξιοπίστίας. Το παραγγειλα θα σας πω αποτελέσματα σε λίγες μέρες ... Επίσης μου είπε να μπω στο http://www.icris.cr.gov.hk/csci/ για να δω αν ειναι αξιόπιστη η εταιρία τώρα να δω τι θα δω η θα πάρω το iPhone 5 64 με 408 € μαζί με τα έξοδα αποστολής DHL η θα χάσω τα χρήματα μου .. Edited November 21, 2012 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Το παραγγειλα θα σας πω αποτελέσματα σε λίγες μέρες ... Επίσης μου είπε να μπω στο http://www.icris.cr.gov.hk/csci/ για να δω αν ειναι αξιόπιστη η εταιρία τώρα να δω τι θα δω η θα πάρω το iPhone 5 64 με 408 € μαζί με τα έξοδα αποστολής DHL η θα χάσω τα χρήματα μου .. Μάλιστα. Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά. Ενημέρωσέ μας, έχει ενδιαφέρον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts