Jump to content

Διαθεσιμότητα / Αγορά του iPhone στην Ελλάδα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις το παρελαβα και εγω τελικα σε μαυρο....

Δεν το ειχα δει το black σε live αλλα τελικα ειναι τελειο το ατιμο.

:p:p

απο ποιό κατάστημα;

• Απαντήσεις 977
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απο το πλαισιο ειναι.....κατοπιν παραγγελειας.

ok! πάντως παράξενο μου φαίνεται αφού το έχουν στην αποθήκη γιατί δεν γράφουν άμεσα διαθέσιμο; :p

αντέ με το καλό να πάρω και το δικό μου :) :happy:

Παρέλαβα και το δικό μου (λευκό, 16άρι) από Multirama την Παρασκευή το απόγευμα :)

Καλοριζικό παίδες, εγω το περιμένω μαζι με νέο εταιρικό πακέτο απο τη Wind. Πιστεύω ότι θα με φτιάξει ο dealer μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

ηλεκτρονικά η τηλεφωνικά; εγώ το παράγγειλα ηλεκτρονικά την Δευτέρα και τελικά είχε πρόβλημα το σύστημα τους και την Τετάρτη το κράτησα τηλεφωνικά.

Και μένα φίλε μου μου είπαν απο Δεκέμβριο οτι θα υπάρχει αλλά πιστεύω θα το έχουμε νωρίτερα και οι δύο ;)

πηγα και το εκανα κρατηση απο το καταστημα. την Τριτη μου ειπαν εχουν παραλαβες αντε να δουμε.
iphone xs max ipad 6th gen

πηγα και το εκανα κρατηση απο το καταστημα. την Τριτη μου ειπαν εχουν παραλαβες αντε να δουμε.

Το πήρες τελικά?

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Eγω πηρα ενα λευκο 32 απο Απλ στορ (με την δευτερη προσπαθεια). Τωρα περιμενω την νανο σιμ. Εξωτερικα δεν φαινεται να εχει καποιο προβλημα.
Take five..

Eγω πηρα ενα λευκο 32 απο Απλ στορ (με την δευτερη προσπαθεια). Τωρα περιμενω την νανο σιμ. Εξωτερικα δεν φαινεται να εχει καποιο προβλημα.

απο πότε εχει apple store η Ελλάδα..;:O

απο πότε εχει apple store η Ελλάδα..;:O

Μπορεί να μην μένει ελλάδα ή μπορεί να έχει πάει κάνα εξωτερικό ;)

Το πήρες τελικά?

μπα πηρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν δεν εχουν κανει παραλαβες.

επικοινωνησα και με τον οτε σημερα και μου ειπαν απο εβδομαδα εχουν παραλαβες. αν δεν το φερει ο γερμανος θα παω οτε οποιος το φερει πρωτος βαρεθηκα να περιμενω στον Γερμανο

Εμένα Παρασκευή ήρθε τελικά. Πρώτες εντυπώσεις ανέφερα στο επίσημο τοπικ για iPhone 5.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

επειδη αυτην την εβδομαδα θα ειναι Ιωαννινα ξερει κανεις αν το εχει καποιο καταστημα?

Πληροφοριακα είχε την Παρασκευή στον Γερμανό στα Φαρσαλα ένα λευκό 16αρι. Και θα έφερναν και άλλα. Αν κάποιος είναι κοντά και θέλει ας τηλεφωνήσει και θα του το κρατήσουν πιστεύω

• 3 weeks later...

Ξέρει κανεις αν υπαρχει διαθεσιμο το 5αρι στα 64 γιγα για αγορά μόνο της συσκευής?

Εψαξα σε κάποια οτεσοπ και κοσμοτε αλλά μάταια.

Ξέρει κανεις αν υπαρχει διαθεσιμο το 5αρι στα 64 γιγα για αγορά μόνο της συσκευής?

Εψαξα σε κάποια οτεσοπ και κοσμοτε αλλά μάταια.

εχει στην χιο λευκο και μαυρο στα 694,00

Κάποιο λάθος πρέπει να κανεις.

Ούτε στην Foxconn δεν εχει τόσο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα προτιμουσα κατι σε Αθηνα.

Δυστυχως πρεπει να παρω αεροπλανο για να ερθω. Βεβαια μακαρι η τιμη να ηταν σωστή οποτε ακομη και τα εισιτηρια του αεροπλανου θα συνεφεραν.

Κάποιο λάθος πρέπει να κανεις.

Ούτε στην Foxconn δεν εχει τόσο.

Απλά για την ιστορία: Η Χίος είναι νησί του ανατολικού Αιγαίου κι ως τέτοιο έχει μειωμένο ΦΠΑ 16%. Αυτό από μόνο του δικαιολογεί τιμές χαμηλότερες κατά αρκετές δεκάδες ευρώ. Ακόμα κι από Αθήνα αν αγοράσεις, εφόσον η παραλαβή θα γίνει στο νησί, ο ΦΠΑ παραμένει 16%. Το 2007 είχα παραγγείλει ένα λαπτοπ από το eshop στα 1030 ευρώ, και το πλήρωσα στα 920 περίπου επειδή η παραλαβή έγινε από το υποκατάστημα eshop Μυτιλήνης.

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα βέβαια, νομίζω κάτι λεγόταν ότι θα εξομοιώνονταν με της υπόλοιπης Ελλάδας λόγω τρόικας κτλ. Όσο κράτησε πάντως καλά ήταν. :cool:

• The topic was unpinned