Spireto_2158 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Το γκαντέμιασα :lol: δεν περασε χθες η κουριερ απο την καταιγίδα και θα το εχω αύριο καλά ε παω να σκάσω απο ανυπομονησία ποιος περιμένει μεχρι αύριο Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Επιτέλους παρέλαβα και εγω σήμερα απο την Vodafone. Εάν και είχα μια αμφιβολία ότι κάτι θα γίνει πάλι και θα ακυρωθεί η παράδοση. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Το εφερε και ο Κωτσοβολος!Σωθηκαμε ποιες πιστωτικες τωρα.....Με συνδεση βεβαια.Ξερεις κανεις αν μπορεις πριν το χρονο να το διακοψεις και τι πληρωνεις;;Το u25 πηρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) Το εφερε και ο Κωτσοβολος!Σωθηκαμε ποιες πιστωτικες τωρα.....Με συνδεση βεβαια.Ξερεις κανεις αν μπορεις πριν το χρονο να το διακοψεις και τι πληρωνεις;;Το u25 πηρα.... Στο συμβόλαιο που υπέγραψες πρέπει να λέει το ποσοστό της επιδότησης που πληρώνεις σε περίπτωση που διακόψεις, για κάθε μήνα που περνάει. Edited September 10, 2010 by miky7 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Στο συμβόλαιο που υπέγραψες πρέπει να λέει το ποσοστό της επιδότησης που πληρώνεις σε περίπτωση πυο διακόψεις, για κάθε μήνα που περνάει. Θα το παρω αυριο το συμβολαιο απο βονταφον.thanks :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmi7 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 καλησπερα παιδια,οσοι αγοράσατε από istorm πληρωσατε εξοδα αποστολής?εμένα με χρεώασανε 18,10e στην ξάνθη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Ελεος η μεταφορικη ειπε οτι το τηλεφωνο φτανει μεθαυριο αν ειναι δυνατον απο Αθηνα ερχεται κανονικα σημερα επρεπε να ηταν εδω . Α δεν αντεχω αλλο παω στο κεντρο να ψαξω να βρψ κανενα διοτι μου την εχει δωσει edit Επισημως δεν υπαρχει ουτε ενα iphone 4 ετοιμοπαραδοτο στο Ηρακλειο Κρητης ... Εκανα προκρατηση απο την βοντα τελικα να το παρω απο κει καθαρα για λογους του σερβις θα δειξει ποιο θα ερθει πρωτο :lol: Edited September 11, 2010 by Spireto_2158 Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Πολυ περιπετεια βρε φιλε. Ελπιζω να το αποκτησεις επιτελους. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Και εγω το ιδιο ελπιζω ευελπιστω απο βδομαδα να εχω ενα στα χερια μου Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Επιτέλους παρέλαβα και εγω σήμερα απο την Vodafone. Εάν και είχα μια αμφιβολία ότι κάτι θα γίνει πάλι και θα ακυρωθεί η παράδοση. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Με γειες,με γειες!:) Ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες Αρτέμη? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Υπηρχε κανενα παιδι που το πηρε με παραγγελια απο την καταιγιδα ? Χρεωσανε και τα μεταφορικα ? για να ξερω ποσα χρηματα να εχω πανω μου οταν θα ερθει ο μεταφορεας Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Με γειες,με γειες!:) Ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες Αρτέμη? Ευχαριστώ πολύ Οδυσσέα! Ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στις προσδοκίες μου. Κατά την προσωπική μου άποψη αποτελεί μία τελείως διαφορετική συσκευή από τον προκάτοχο του και δεν αναφέρομαι φυσικά στην βελτιωμένη - κατ'εμέ - εμφάνιση αλλά κυρίως στις δυνατότητες που παρέχει το λειτουργικό όταν συνεργάζεται με το υπάρχον hardware. Για παράδειγμα, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα ήταν το facetime, με το οποίο μπορώ πλέον και συνομιλώ με φίλους ασταμάτητα χωρίς να δεσμεύομαι από συμβόλαια και υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας. Επίσης, η κάμερα του - ιδίως μετά την προσθήκη της HDR επιλογής - είναι πολύ ικανοποιητική. Τέλος δεν αναφέρομαι στο πολύ συζητημένο θέμα του antennagate καθώς όπως περίμενα να συμβεί άλλωστε, σε συνθήκες καθημερινής χρήσης δεν μου έχει παρουσιαστεί η παραμικρή δυσλειτουργία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε dropped calls ή μείωση του προσφερόμενου εύρους ζώνης στο UMTS δίκτυο. ;) Ισώς ένα αρνητικό σημείο,το οποίο βέβαια έχει καταντήσει διαχρονικό πλέον και ενδεχομένως να οφείλεται στην ακρίβεια συναρμολόγησης της συσκευής, είναι η διαφορετική απόχρωση του λευκού που παρατήρησα εγώ τουλάχιστον σε τρεις συσκευές. Από αισθητά κίτρινο μέχρι και ψυχρό μπλε. Σε κάθε περίπτωση η συσκευή είναι φανταστική και την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιους διαθέτουν και τον απαραίτητο χρόνο για να ασχοληθούν και να εξοικειωθούν με τις βασικές λειτουργίες. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 (edited) Ισώς ένα αρνητικό σημείο,το οποίο βέβαια έχει καταντήσει διαχρονικό πλέον και ενδεχομένως να οφείλεται στην ακρίβεια συναρμολόγησης της συσκευής, είναι η διαφορετική απόχρωση του λευκού που παρατήρησα εγώ τουλάχιστον σε τρεις συσκευές. Από αισθητά κίτρινο μέχρι και ψυχρό μπλε. Ετσι ακριβως. Χαιρομαι που το επισημαινουν κι αλλοι. Για μενα αυτο ειναι το προβλημα του κι οχι τα σηματα κλπ που το εχουμε κανει λαστιχο. Η αποχρωση του λευκου, σε πανω απο 15 συσκευες φιλων, γνωστων και demo καταστηματων που εχω δει ποικιλει κι εχω δει απο αποχρωση του κοκκινου (!!!) μεχρι εντονο κιτρινο και πολυ ψυχρο. Εγω ειμαι λατρης του τελευταιου κι ευτυχως η συσκευη μου μαλλον προς τα εκει παιζει... Edited September 13, 2010 by DjArte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Προβλήματα που χω παρατηρήσει προσωπικά: 1) death grip: απότομη απόσβεση σήματος σε περιοχές ασθενούς κάλυψης 2) κακή συνεργασία με A2DP bluetooth ακουστικά όπως το Sony Ericsson MW600 (αποσυνδέσεις). Βεβαιωμενο απο πηγές στο δίκτυο. Το 3GS δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Προβλήματα που χω παρατηρήσει προσωπικά: 1) death grip: απότομη απόσβεση σήματος σε περιοχές ασθενούς κάλυψης 2) κακή συνεργασία με A2DP bluetooth ακουστικά όπως το Sony Ericsson MW600 (αποσυνδέσεις). Βεβαιωμενο απο πηγές στο δίκτυο. Το 3GS δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Ίσα-ισα όσον αφορά τα bluetooth, πλέον βλέπω ότι μπορείς να συνδέσεις ακόμα και 2 bluetooth ταυτόχρονα και χρησιμοποιείς όποιο θέλεις. Δηλαδή πάνω στην κλήση σου εμφανίζει 4 επιλογές ήχου: Bluetooth #1, Bluetooth #2, iPhone, Ανοιχτή ακρόαση. Τo 3GS δεν είχε τετοια επιλογή. Επίσης δε ξέρω αν είναι θέμα του iOS 4, αλλά πλεον ακούγεται και ο ήχος κλήσης στο bluetooth και όχι ένα απλό τικ-τικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Ίσα-ισα όσον αφορά τα bluetooth, πλέον βλέπω ότι μπορείς να συνδέσεις ακόμα και 2 bluetooth ταυτόχρονα και χρησιμοποιείς όποιο θέλεις. Δηλαδή πάνω στην κλήση σου εμφανίζει 4 επιλογές ήχου: Bluetooth #1, Bluetooth #2, iPhone, Ανοιχτή ακρόαση. Τo 3GS δεν είχε τετοια επιλογή. Επίσης δε ξέρω αν είναι θέμα του iOS 4, αλλά πλεον ακούγεται και ο ήχος κλήσης στο bluetooth και όχι ένα απλό τικ-τικ. Δεν με κατάλαβες. Δεν μιλάω για ΒΤ γενικότερα, αλλα για A2DP δηλαδή στερεοφωνικά. Σε εμένα κάνει κι αλλα τώρα, ακούω περιστασιακές διακοπές όταν ακούω μουσική απο τα ακουστικά μου. Πραγματικά έλεος... Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Αν και το ποσταρα στο topic της συνδεσης vf, θα το βαλω και εδω γιατι εχει σχεση με το iphone. Συνεβη το εξης κορυφαιο. Με πηραν απο ενα σταθερο, ηταν λεει η vf, να μου ζητησει συγγνωμη για την καθυστερηση του iphone(το οποιο ειχα παραγγειλει και τελικα ακυρωσα και το πηρα απο oteshop), και να μου πει οτι δε θα πληρωσω το επομενο παγιο.... Πανε καλα;;;; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmi7 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Υπηρχε κανενα παιδι που το πηρε με παραγγελια απο την καταιγιδα ? Χρεωσανε και τα μεταφορικα ? για να ξερω ποσα χρηματα να εχω πανω μου οταν θα ερθει ο μεταφορεας εμένα που παρήγγειλα από καταιγίδα στην ξάνθη με χρεώσανε 18,10ε καλορίζικο σε όλους παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 εμένα πάλι τίποτα από την voda....και έχω αρχίσει και νευριάζω με την πάρτη τους Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 εμένα πάλι τίποτα από την voda....και έχω αρχίσει και νευριάζω με την πάρτη τους Αντε βρε φιλε να σου κατσει, τα παει καλα το κινητο παντως (παρε κι ενα S). :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Αν και το ποσταρα στο topic της συνδεσης vf, θα το βαλω και εδω γιατι εχει σχεση με το iphone. Συνεβη το εξης κορυφαιο. Με πηραν απο ενα σταθερο, ηταν λεει η vf, να μου ζητησει συγγνωμη για την καθυστερηση του iphone(το οποιο ειχα παραγγειλει και τελικα ακυρωσα και το πηρα απο oteshop), και να μου πει οτι δε θα πληρωσω το επομενο παγιο.... Πανε καλα;;;; Και εμένα με πήραν από την Vodafone αλλά δεν το σήκωσα. Από ποιον αριθμό ήταν φίλε? Μήπως από το 210 2809699? Μπορείς να μου πεις τι σου είπαν ακριβώς? Update Σε επικοινωνία που είχα πριν από λίγο με το αρμόδιο τμήμα, με διαβεβαίωσαν ότι ισχύει η επιστροφή ενός παγίου η οποία και θα πιστωθεί στον επόμενο ή μεθεπόμενο λογαριασμό. Για να δούμε. Κάτι είναι και αυτό, μόνο και μόνο για την ταλαιπωρία που υποστήκαμε. Edited September 15, 2010 by DjArte Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Και εμένα με πήραν από την Vodafone αλλά δεν το σήκωσα. Από ποιον αριθμό ήταν φίλε? Μήπως από το 210 2809699? Μπορείς να μου πεις τι σου είπαν ακριβώς? Update Σε επικοινωνία που είχα πριν από λίγο με το αρμόδιο τμήμα, με διαβεβαίωσαν ότι ισχύει η επιστροφή ενός παγίου η οποία και θα πιστωθεί στον επόμενο ή μεθεπόμενο λογαριασμό. Για να δούμε. Κάτι είναι και αυτό, μόνο και μόνο για την ταλαιπωρία που υποστήκαμε. Ακριβώς όπως είπες. Πάλι καλά που θα κάνουν κάτι τέτοιο. Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε ποιον μηνα θα κάνουν. Να κάνουμε μια ΓΕΡΗ κατανάλωση με τις ευλογίες της vf... :p Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ακριβώς όπως είπες. Πάλι καλά που θα κάνουν κάτι τέτοιο. Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε ποιον μηνα θα κάνουν. Να κάνουμε μια ΓΕΡΗ κατανάλωση με τις ευλογίες της vf... :p Sent from my iPhone using Tapatalk Παγίου είπαν όχι όλου του λογαριασμού..:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Παγίου είπαν όχι όλου του λογαριασμού..:p:p Ακριβώς. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Παγίου είπαν όχι όλου του λογαριασμού..:p:p Ακριβώς. ;) Κατι ειναι και αυτο... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts