stendor Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 μα για να στείλει στοιχεία δνε πρεπει να συνδεθεί στο ίντερνετ? και να έχιες την υπηρεσία να τρέχει συνέχεια απο την στιγμή που θα στο κλείσουν, πως θα λειτουργήσει? To gps χρησιμοποιεί για να σου δείξει την θέση του κινητού όταν μπεις στο icloud. Μα και να το κλείσει δεν μπορεί να το λειτουργήσει. Ότι και αν κάνει θα χρειαστεί το apple id σου. Με τις αλλαγές που έχει κάνει η apple όταν σου κλέψουν το κινητό γίνεται άχρηστο στα χέρια του ληστή. Ούτε να το πουλήσει μπορεί ούτε να το δουλέψει ο ίδιος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 To gps χρησιμοποιεί για να σου δείξει την θέση του κινητού όταν μπεις στο icloud. Μα και να το κλείσει δεν μπορεί να το λειτουργήσει. Ότι και αν κάνει θα χρειαστεί το apple id σου. Με τις αλλαγές που έχει κάνει η apple όταν σου κλέψουν το κινητό γίνεται άχρηστο στα χέρια του ληστή. Ούτε να το πουλήσει μπορεί ούτε να το δουλέψει ο ίδιος. ναι αλλα το θέμα ειναι να βρω που είναι αφου το χασω....το που θα το εχω χασει θα το ξερω, δεν μου λεει κατι. να το βρω μετα ειναι το θεμα. εκτος και αν δεν εχω καταλαβει καποια λειτουργια του καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 ναι αλλα το θέμα ειναι να βρω που είναι αφου το χασω....το που θα το εχω χασει θα το ξερω, δεν μου λεει κατι. να το βρω μετα ειναι το θεμα. εκτος και αν δεν εχω καταλαβει καποια λειτουργια του καλα Κατσε να τα παρουμε απτην αρχη τα πραγματα. Εχεις ενεργοποιημενο το find my iphone. Στο κλεβουν. Ενδεχομενο πρωτο:δεν ανοιγει ΠΟΤΕ ιντερνετ και το δουλευει σαν τηλεφωνο ΜΟΝΟ.δεν το βρισκεις.αλλα και αυτος ουσιαστικα δεν εχει iphone εχει nokia 3210. Ενδεχομενο δευτερο (πολλα μαζι ενδεχομενα αλλα με μια καταληξη):μπαινει ιντερνετ ή το κλεινει ή και γω δε ξερω τι.με το find my iphone βρισκεις τοποθεσια το κλειδωνεις και δε ξεκλειδωνει. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Κατσε να τα παρουμε απτην αρχη τα πραγματα. Εχεις ενεργοποιημενο το find my iphone. Στο κλεβουν. Ενδεχομενο πρωτο:δεν ανοιγει ΠΟΤΕ ιντερνετ και το δουλευει σαν τηλεφωνο ΜΟΝΟ.δεν το βρισκεις.αλλα και αυτος ουσιαστικα δεν εχει iphone εχει nokia 3210. Ενδεχομενο δευτερο (πολλα μαζι ενδεχομενα αλλα με μια καταληξη):μπαινει ιντερνετ ή το κλεινει ή και γω δε ξερω τι.με το find my iphone βρισκεις τοποθεσια το κλειδωνεις και δε ξεκλειδωνει. άρα το ανοίγει με κάποιο τρόπο. αφου το ανοίξει δεν μπορει αοπ τις ρυθμίσεις να απενεργοποιήσει το findmy phone? ή να το κλείσει απο το απόρρητο? δευτερη ερωτηση. ας πουμε οτι το ανοιγει και μπαινει και ιντερνετ. εγω θα πρπεπει να είμαι ολη μέρα στο icloud και να βάζω να κάνει locate μπας και βρει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 ναι αλλα το θέμα ειναι να βρω που είναι αφου το χασω....το που θα το εχω χασει θα το ξερω, δεν μου λεει κατι. να το βρω μετα ειναι το θεμα. εκτος και αν δεν εχω καταλαβει καποια λειτουργια του καλα Διάβασε αυτό και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας του iPhone σας! Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Διάβασε αυτό και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας του iPhone σας! μαλιστα, δηλαδη με λιγα λόγια, δεν βρίσκουμε το τηλεφωνο με τιποτα, αλλα μπορουμε να το σβήσουμε ή να στείλουμε μήνυμα στοκινητό. επισης αν καταλαβα καλα, καποια στιγμή που θα χρειαστεί να μπει στο ιντερνετ, θα τον βρω αοπ το find myphone μιας και χωρις το apple id μου δεν μπορει να το απενεργοποιήσει, ουτε να το αφαιρεσει απο την στιγμη που έχω κάνει όφ τις διαγραφες... ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 μαλιστα, δηλαδη με λιγα λόγια, δεν βρίσκουμε το τηλεφωνο με τιποτα, αλλα μπορουμε να το σβήσουμε ή να στείλουμε μήνυμα στοκινητό. επισης αν καταλαβα καλα, καποια στιγμή που θα χρειαστεί να μπει στο ιντερνετ, θα τον βρω αοπ το find myphone μιας και χωρις το apple id μου δεν μπορει να το απενεργοποιήσει, ουτε να το αφαιρεσει απο την στιγμη που έχω κάνει όφ τις διαγραφες... ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου :) Να συμπληρώσω πως πλήρη διαγραφή μπορεί να του κάνει κάποιος, αν γνωρίζει, θέτοντας τη συσκευή σε DFU Mode. Αυτο που δεν μπορεί να κάνει είναι να την ενεργοποιήσει, καθώς ζητάει κωδικό του Apple ID του κατόχου. Ένα νέο χαρακτηριστικό που εφερε το ios 8, ειναι η αποστολή της τοποθεσίας του πριν μείνει από μπαταρία. Μπορείς να το ενεργοποιήσεις στη διαδρομή Ρυθμίσεις >icloud >εύρεση iPhone >Αποστολή τοποθεσίας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Να συμπληρώσω πως πλήρη διαγραφή μπορεί να του κάνει κάποιος, αν γνωρίζει, θέτοντας τη συσκευή σε DFU Mode. Αυτο που δεν μπορεί να κάνει είναι να την ενεργοποιήσει, καθώς ζητάει κωδικό του Apple ID του κατόχου. Ένα νέο χαρακτηριστικό που εφερε το ios 8, ειναι η αποστολή της τοποθεσίας του πριν μείνει από μπαταρία. Μπορείς να το ενεργοποιήσεις στη διαδρομή Ρυθμίσεις >icloud >εύρεση iPhone >Αποστολή τοποθεσίας :) σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο και την διαθεση σου. μπορει σε καποιους να είναι ήδη γνωστά, αλλά υπάρχουμε και εμείς :) edit. εμενα η επιλογη icloud ειναι ανενεργη στο κινητο εδιτ2. το εφτιαξα, επρεπε να απενεργοποιήσω τις προσβασεις πρωτα και να τις ενεργοποιησω παλι μετα Edited October 28, 2014 by kalgeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Ναι θα πρέπει να μεταφέρονται όλα όπως είναι γιατί διαλέγεις φακέλους και τους κάνεις copy paste μέσα στο iexplorer. Για παράδειγμα παίρνω τα δεδομένα των παιχνιδιών που παίζω, τους φακέλους library και documents, από το iphone backup extractor και τους μεταφέρω μέσω του iexplorer στην εφαρμογή. Γίνεται η αντικατάσταση και μόλις ανοίξεις το παιχνίδι είναι όλα όπως πριν. Σου είναι εύκολο να μου πεις ποια είναι η διαδικασία για να κάνω import π.χ. τον φάκελο των μηνυμάτων (ποιο είναι το path κτλ). Τα βρίσκει τα μηνύματα το iExplorer στο Data/Messages που είναι κάτω από το tab των backups, αλλά μπορείς να τα κάνεις μόνο export σε .txt, .csv, .pdf. Δεν βρίσκω που είναι ο φάκελος των μηνυμάτων ώστε να τον κάνω copy κάπου στο MacBook και μετά paste στην καινούρια συσκευή. EDIT: δεν είμαι jailbroken Edited October 31, 2014 by soiramk Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Σου είναι εύκολο να μου πεις ποια είναι η διαδικασία για να κάνω import π.χ. τον φάκελο των μηνυμάτων (ποιο είναι το path κτλ). Τα βρίσκει τα μηνύματα το iExplorer στο Data/Messages που είναι κάτω από το tab των backups, αλλά μπορείς να τα κάνεις μόνο export σε .txt, .csv, .pdf. Δεν βρίσκω που είναι ο φάκελος των μηνυμάτων ώστε να τον κάνω copy κάπου στο MacBook και μετά paste στην καινούρια συσκευή. EDIT: δεν είμαι jailbroken Εγώ κάνω την εξής διαδικασία. 1) Ανοίγω το iphone backup extractor 2) Διαβάζω τα διαθέσιμα backups και επιλέγω το πιο πρόσφατο. 3) Επιλέγω από την λίστα το iOS files και πατάω extract. Θα σε ρωτήσει που να τον κάνει extract και ο φάκελος που θα εμφανιστεί θα λέγεται iOS files 4) Αφού τελειώσει η εξαγωγή τότε πάω στον φάκελο ios files > library > sms. 5) Εκεί θα βρεις ένα αρχείο sms.db θα το κάνεις copy και μετά paste μέσα στο στον φάκελο sms μέσω του iexplorer. Αν κάνεις και μια αναζήτηση στο youtube σίγουρα θα βρεις οδηγίες. Έτσι το βρήκα και εγώ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Παιδες καλημερα σας. Εχω μια απορια σχετικα με εφαρμογες του ios. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να βλεπω live streaming πχ αγωνα στο ipad μου η σε iphone? ψαχνω καιρο και δεν εχω βρει κατι. Και δεν εννοω στο stoiximan να δω live streaming, πχ να δω nova οπως στον υπολογιστη μου. Ευχαριστω:):lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Παιδες καλημερα σας. Εχω μια απορια σχετικα με εφαρμογες του ios. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να βλεπω live streaming πχ αγωνα στο ipad μου η σε iphone? ψαχνω καιρο και δεν εχω βρει κατι. Και δεν εννοω στο stoiximan να δω live streaming, πχ να δω nova οπως στον υπολογιστη μου. Ευχαριστω:):lol::p Για εφαρμογη δε νομιζω οτι υπαρχει κατι.δοκιμασες κατευθειαν απο σαφαρι;τελευταια φορα (πριν κατι μηνες) ειχα καταφερει να δω αγωνα απο το ipad με το σαφαρι στο lemonsports. με pop ups ,με διαφημισεις αλλα ειδα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Για εφαρμογη δε νομιζω οτι υπαρχει κατι.δοκιμασες κατευθειαν απο σαφαρι;τελευταια φορα (πριν κατι μηνες) ειχα καταφερει να δω αγωνα απο το ipad με το σαφαρι στο lemonsports. με pop ups ,με διαφημισεις αλλα ειδα. Και εγω πριν μηνες ειχα δομιμασει να δω αγωνα και δεν τα ειχα καταφερει. Βεβαια ειχα δοκιμασει μονο σε σαφαρι,δεν δοκιμασα σε chrome η καποιο αλλο. Θα ξαναδοκιμασω σημερα, δεν με απασχολουν τα pop ups, σιγα τσαμπα ματς βλεπειες εξαλλου:lol: Απλως δεν μου ανοιγε και ελεγα μηπως υπαρχει κατι να κατεβασω να πατας το link και να παιζει απευθειας το live streaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Και εγω πριν μηνες ειχα δομιμασει να δω αγωνα και δεν τα ειχα καταφερει. Βεβαια ειχα δοκιμασει μονο σε σαφαρι,δεν δοκιμασα σε chrome η καποιο αλλο. Θα ξαναδοκιμασω σημερα, δεν με απασχολουν τα pop ups, σιγα τσαμπα ματς βλεπειες εξαλλου:lol: Απλως δεν μου ανοιγε και ελεγα μηπως υπαρχει κατι να κατεβασω να πατας το link και να παιζει απευθειας το live streaming Ειχα ψαξει και γω κατι τετοιο για εφαρμογες αλλα δε βρηκα τιποτα.μονο κατι εφαρμογες που αλλα λινκ δε δουλευαν αλλα κρασαραν.μιλαω για αγωνες.για καναλια υπαρχει μια (επι πληρωμη) αλλα και παλι δεν ταχει ολα τα καναλια.πολυ λιγα σε ποικιλια... Εντιτ:μονο εδω ειχα καταφερει να δω http://sportlemon.org/ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπέρα στο iphone 4 υπάρχει η δυνατότητα να περάσουμε πληκτρολόγιο 3χ4 ή αλλιώς πληκτρολόγιο δέκα ψηφίων κλασικό ; . Όσο για το σιρι μπορούμε να το περάσουμε και σε αυτό το κινητό ; . Από ότι έμαθα υπάρχει δυνατότητα με το dragon dictitation να μιλάς και να γράφει το κινητό μυνήματα τσατ και αλλά. Μέσα από το λεγόμενο swype ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Εγώ κάνω την εξής διαδικασία. 1) Ανοίγω το iphone backup extractor 2) Διαβάζω τα διαθέσιμα backups και επιλέγω το πιο πρόσφατο. 3) Επιλέγω από την λίστα το iOS files και πατάω extract. Θα σε ρωτήσει που να τον κάνει extract και ο φάκελος που θα εμφανιστεί θα λέγεται iOS files 4) Αφού τελειώσει η εξαγωγή τότε πάω στον φάκελο ios files > library > sms. 5) Εκεί θα βρεις ένα αρχείο sms.db θα το κάνεις copy και μετά paste μέσα στο στον φάκελο sms μέσω του iexplorer. Αν κάνεις και μια αναζήτηση στο youtube σίγουρα θα βρεις οδηγίες. Έτσι το βρήκα και εγώ. Xmm.. Μάλλον δεν έχουμε την ίδια έκδοση του iPhone Backup Extractor. Επίσης μάλλον επειδή δεν είμαι jailbroken, δεν μπορώ να βρω και δε με αφήνει κιόλας να κάνω κάπου copy-paste στο iExplorer. Για τα μηνύματα που δίνει τις επιλογές extract που φαίνονται παρακάτω (σε iPhone Backup Extractoe και iExplorer αντίστοιχα). Δυστυχώς από YouTube δεν μπόρεσα να καταφέρω κάτι :( Ευχαριστώ για το χρόνο σου! Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Xmm.. Μάλλον δεν έχουμε την ίδια έκδοση του iPhone Backup Extractor. Επίσης μάλλον επειδή δεν είμαι jailbroken, δεν μπορώ να βρω και δε με αφήνει κιόλας να κάνω κάπου copy-paste στο iExplorer. Για τα μηνύματα που δίνει τις επιλογές extract που φαίνονται παρακάτω (σε iPhone Backup Extractoe και iExplorer αντίστοιχα). Δυστυχώς από YouTube δεν μπόρεσα να καταφέρω κάτι :( Ευχαριστώ για το χρόνο σου! Εγώ έχω παλαιότερη έκδοση iphone backup extractor. Αυτή την καινούργια που έχεις εσύ δεν την έχω δουλέψει. Ούτε εγώ είμαι με jb. Έχω να κάνω jb από εποχή που είχα το 3GS :lol::lol: Θα το κοιτάξω ξανά μόλις βρω χρόνο και θα επανέλθω. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Θα το κοιτάξω ξανά μόλις βρω χρόνο και θα επανέλθω. :) Με την ησυχία σου, δεν επείγει! Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά , θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικα με whatsapp messenger k fiber. Μου έχουν πει πως μπορούν να περαστούν στο iPad δίχως να είμαι jailbreak το έχει κάνει κανείς από εσας? An nai οποιαδήποτε βοήθεια είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτη Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Δωρεάν το Swype http://itunes.apple.com/gr/app/id916365675?mt=8&at=10l4LW σε ευχαριστω πολυ . μπορουμε να βαλουμε το πληκτρολογιο 3χ4 με κανονικο κλασικο πληκτρολογιο 10 ψηφιων ; οπως στα παλια κινητα; . που πατας παραδειγματος χαρη το 5 μια φορα και εμφανιζεται το μ κ; και ουτο καθε εξης; . σαν και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.akeyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 σε ευχαριστω πολυ . μπορουμε να βαλουμε το πληκτρολογιο 3χ4 με κανονικο κλασικο πληκτρολογιο 10 ψηφιων ; οπως στα παλια κινητα; . που πατας παραδειγματος χαρη το 5 μια φορα και εμφανιζεται το μ κ; και ουτο καθε εξης; . σαν και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.akeyboard Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοιο πληκτρολόγιο για iOS. Ίσως βγάλουν αργότερα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Παιδιά καλησπέρα, Εφαρμογή για απόρριψη κλήσεων με σίγαση μόνο υπάρχει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοιο πληκτρολόγιο για iOS. Ίσως βγάλουν αργότερα. εγω απο μια αναζητηση με το ορο keyboard στο aple store μου εβγαλε αυτο textfaster pro δεσ εδω https://itunes.apple.com/us/app/textfaster-pro/id413929767?mt=8 . το εχει δοκιμασει κανενας; το κενο στα μυνηματα που ειναι ; επισης εχει λεξικο τ9; τελος γενικα το λεξικο πως μπορω να το ενεργοποιησω στο iphone ;. Επισης αξιζει να περασω την αναβαμθμιση 7.1.2 στο iphone 4 ; ή οχι; Την εχει βγαλει στο κινητο του πατερα μου και δεν την εχω περασει και δεν ξερω.. Edited November 7, 2014 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Παιδιά καλησπέρα, Εφαρμογή για απόρριψη κλήσεων με σίγαση μόνο υπάρχει; Ευχαριστώ. θα πρέπει να γίνεις πιο αναλυτικός, εάν εννοείς πως κάνει απόρριψη το iphone - με διπλό πάτημα στο power button.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Παιδια καλημερα.υπαρχει καποια εφαρμογη στο itunes που να μου επιτρεπει να κατεβαζω βιντεο απο το youtube και να το δω αργοτερα οταν δεν θα εχω ενεργη συνδεση internet?και δεν μιλαω για τραγουδια και βιντεοκλιπ αλλα για αλλου τυπου πχ εκπομπες ντοκυματερ κτλ....καποιες εφαρμογες που βρηκα ειναι για να κατεβαζεις..........τσοντες!!η εφαρμογη που προτεινε ενας φιλος amerigo δεν υποστηριζει το youtube.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts