Jump to content

[App Store] Γενικές Πληροφορίες και Εύρεση εφαρμογών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ από την άλλη, και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, ψάχνω εδώ και μήνες για ένα πολύ καλό ημερολόγιο.

Ας είναι επί πληρωμή αρκεί να είναι ευανάγνωστο και να ΜΗΝ έχει περιορισμούς από την Apple

3>4

Και το ios έχει πάρα πολλά που μας φαίνεται αστείο που δεν τα έχουν τα WP αλλά έτσι έχουν τα πράγματα, τι να κάνουμε;

δεύτερο κινητό έχω ένα Lumia 830 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος μπορώ να πω, κυρίως με την απλότητα των WP, χωρίς πολλές φαμφάρες. Οι ποιότητα (και όχι τόσο ο αριθμός) των εφαρμογών του App Store είναι όμως μοναδική.

Σε καμια περίπτωση δεν ειρωνεύτηκα κανέναν.ουτε ειμαι fan boy όπως εισαι εσύ μάλλον.αλλά ούτε και μου ανήκει κάποιο λειτουργικό για να υποστηρίξω το ενα και να μειώσω το άλλο.το είπα γιατι αντιθέτως θεωρώ προς το παρόν τουλάχιστον το windows κατώτερο.εαν θύμωσες ξύδι,δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Εγώ από την άλλη, και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, ψάχνω εδώ και μήνες για ένα πολύ καλό ημερολόγιο.

Ας είναι επί πληρωμή αρκεί να είναι ευανάγνωστο και να ΜΗΝ έχει περιορισμούς από την Apple

Πάντα με κάλυπτε το μαμά ημερολόγιο, γιατί μου άρεσε πολύ και εμφανισιακά, αλλά , από ότι διαβάζω, η καλύτερη εφαρμογή ημερολογίου είναι το fantastical. Δεν το έχω δοκιμάσει, απλά το προτείνω γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Περιορισμους τι ειδους;

κ @ τ @ ν τ ι @

Μη με παρεξηγειτε, το λεω επειδη το μαρκετ της ms ειναι πιο φτωχο γενικα.

Σε καμια περίπτωση δεν ειρωνεύτηκα κανέναν.ουτε ειμαι fan boy όπως εισαι εσύ μάλλον.αλλά ούτε και μου ανήκει κάποιο λειτουργικό για να υποστηρίξω το ενα και να μειώσω το άλλο.το είπα γιατι αντιθέτως θεωρώ προς το παρόν τουλάχιστον το windows κατώτερο.εαν θύμωσες ξύδι,δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Καλά τόσο εριστικός "ακούστηκα" ρε παιδιά;

Σίγουρα δεν είμαι φαν καμίας εταιρίας (μόνο του θρύλου) έχω ένα iphone 6 και είναι η πρώτη μου apple συσκευή και πολύ πιθανόν και η τελευταία.

Σε καμία περίπτωση.\ λέμε

3>4

παρεξήγησα μάλλον....βέβαια και με τον ολυμπιακό μας τα χάλασες πάλι λίγο

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί εμφανίζεται μισό το μήνυμα μου;δεν εμφανίζεται ούτε το μισό για την ακρίβεια.

Edited by pazu

Καλημερα παιδες!

Μεταξυ Evernote και Any.Do τι προτεινετε απο τη χρηση που εχετε κανει (αν εχετε); Με ενδιαφερει να μπορω να γραφω ευκολα οτι θελω να κανω, σε καποια να μπορω να βαλω και ειδοποιησεις για να χτυπανε, να μπορω να κανω λιστες με κουκιδες αν χρειαστει. Γενικα ενα καλο σημειωματαριο που να μπορω να το συγχρονισω με mac και ipad αυτοματα και αμεσα, για να καταργησω το χαρτινο σημειωματαριο που εχω και κουβαλαω.

Σαφως και αν ξερετε καποιο αλλο καλυτερο να προτεινετε, ελευθερα. Απλα αυτα ξεχωρισα απ οσα βρηκα.

Σας ευχαριστω πολυ!

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Και το fantastical -που προταθηκε παραπανω- και το calendars 5 κανουν μια χαρα δουλεια.δες κανα βιντεακι στο youtube για να δεις το ui τους γιατι εχουν διαφορες πχ το calendars 5 εχει monthly view που με βολευει καλυτερα απο του fantastical.απο την αλλη το fantastical εχει καλυτερο widget (αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο)

Καλημερα παιδες!

Μεταξυ Evernote και Any.Do τι προτεινετε απο τη χρηση που εχετε κανει (αν εχετε); Με ενδιαφερει να μπορω να γραφω ευκολα οτι θελω να κανω, σε καποια να μπορω να βαλω και ειδοποιησεις για να χτυπανε, να μπορω να κανω λιστες με κουκιδες αν χρειαστει. Γενικα ενα καλο σημειωματαριο που να μπορω να το συγχρονισω με mac και ipad αυτοματα και αμεσα, για να καταργησω το χαρτινο σημειωματαριο που εχω και κουβαλαω.

Σαφως και αν ξερετε καποιο αλλο καλυτερο να προτεινετε, ελευθερα. Απλα αυτα ξεχωρισα απ οσα βρηκα.

Σας ευχαριστω πολυ!

Χρησιμοποιω onenote (microsoft) kai wunderlist.το πρωτο για σημειωσεις και το δευτερο για tasks που θελω να ενημερωθω ποτε πρεπει να γινουν πχ εφορια (!!!!)....

Το evernote ποτε δε με βολεψε αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.

Λιστες με κουκιδες μπαινουν σε ολα,ακομα και στην μαμα εφαρμογη των σημειωσεων που εχει γινει πολυ καλη παρεπιπτοντως.

Το any.do δεν τοχω δοκιμασει...

Επισης χρησιμοποιω και το pocket για αποθηκευση ιστοσελιδων-αρθρων απο ιντερνετ...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Καλά τόσο εριστικός "ακούστηκα" ρε παιδιά;

Σίγουρα δεν είμαι φαν καμίας εταιρίας (μόνο του θρύλου) έχω ένα iphone 6 και είναι η πρώτη μου apple συσκευή και πολύ πιθανόν και η τελευταία.

Σε καμία περίπτωση.\ λέμε

Όχι Παναγιώτη, μην αγχώνεσαι, απλά ο γραπτός λόγος είναι λίγο παρεξηγήσιμος. Κανένα πρόβλημα. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλημερα παιδες!

Σας ευχαριστω πολυ!

Εγώ για σημειώσεις δουλεύω το drafts 4 (δεν είναι απλά μια εφαρμογή για σημειώσεις. Έχει πολλά review για να δεις τις δυνατότητες του) και το notes του iOS. Για λίστες, tasks και reminders δουλεύω το 2Dο. Ούτε το evernote με βόλεψε όσες φορές το είχα δουλέψει ούτε το any.do που δοκίμασα πολλές φορές.

Για ημερολόγιο έχω το fantastical (το θεωρώ top). Και το calendar 5 είναι καλό αλλά η δομή του fantastical με βολεύει καλύτερα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εχετε υποψη καποιο καλο ελληνικο ερμηνευτικο λεξικο εστω και επι πληρωμη;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Εχετε υποψη καποιο καλο ελληνικο ερμηνευτικο λεξικο εστω και επι πληρωμη;

έχω την εντύπωση πως ψάχνεις σε λάθος τόπο. Θα πρέπει να το αναζητήσεις στα ebooks :)

έχω την εντύπωση πως ψάχνεις σε λάθος τόπο. Θα πρέπει να το αναζητήσεις στα ebooks :)

Ναι ε; Στο android απο το οποιο ερχομαι ειχα εφαρμογη ελληνικου ερμηνευτικου λεξικου και με ειχε βολεψει πολυ, δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο εδω;

Ηρακλής!

Ναι ε; Στο android απο το οποιο ερχομαι ειχα εφαρμογη ελληνικου ερμηνευτικου λεξικου και με ειχε βολεψει πολυ, δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο εδω;

Χωρίς να έχω εμπειρία, κάνε μια αναζήτησή με key-word λεξικό στο App Store.

Χωρίς να έχω εμπειρία, κάνε μια αναζήτησή με key-word λεξικό στο App Store.

Το εχω ηδη προσπαθησει αλλα δεν βρηκα κατι...

Ηρακλής!

Υπάρχει καποια εφαρμογη εκτος lastpass στο ios δωρεαν που μπορει να αποθηκευει σημειώσεις και κωδικους ενας φιλος που να μπορει να της βλεπει και απο τον υπολογιστή?

Κάποιο εορτολόγιο - αργίες που να ενσωματώνεται στο ημερολόγιο υπάρχει;

Υπάρχουν πολλά ημερολόγια, τι ακριβώς θέλεις:

Εορτές, Εορτολόγιο, Geolos EC+, iGreekHolidays

Το iGreekHolidays πέρα από τα γνωστά ...συναξάρι, ζώδια , κινητές ακίνητες εορτές, σαν σήμερα, διατροφή, γνωμικά, συνεργασία με το ημερολόγιο της συσκευής κλπ χρησιμοποιώ εγώ :)

Υπάρχουν πολλά ημερολόγια, τι ακριβώς θέλεις:

Εορτές, Εορτολόγιο, Geolos EC+, iGreekHolidays

Το iGreekHolidays πέρα από τα γνωστά ...συναξάρι, ζώδια , κινητές ακίνητες εορτές, σαν σήμερα, διατροφή, γνωμικά, συνεργασία με το ημερολόγιο της συσκευής κλπ χρησιμοποιώ εγώ :)

Θα δοκιμάσω. Αυτό που θέλω είναι να μπορούν να ενσωματωθούν οι αργίες μέσα στο ημερολόγιό μου.

3>4

Θα δοκιμάσω. Αυτό που θέλω είναι να μπορούν να ενσωματωθούν οι αργίες μέσα στο ημερολόγιό μου.

Με το iGreekholidays οι αργίες συγχρονίζονται στο ημερολόγιο.

• 2 weeks later...
Μου εκανε αναβαθμιση το viber στην 5.6.1 και μετα διαγραφηκαν ολες οι συνομιλιες μου. Το επαθε κανεις αλλος; Να φανταστω αυτες δεν επαναφερονται.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Μου εκανε αναβαθμιση το viber στην 5.6.1 και μετα διαγραφηκαν ολες οι συνομιλιες μου. Το επαθε κανεις αλλος; Να φανταστω αυτες δεν επαναφερονται.

2 συνομιλίες είχα αλλά δεν μου έσβησε καμία μετά την αναβάθμιση. Για δοκίμασε να κλείσεις την εφαρμογή από το application switcher και να κάνεις restart στην συσκευή μήπωε και κόλλησε κάτι. Όχι δεν έχει επιλογή το viber να επαναφέρεις τις συνομιλίες.

2 συνομιλίες είχα αλλά δεν μου έσβησε καμία μετά την αναβάθμιση. Για δοκίμασε να κλείσεις την εφαρμογή από το application switcher και να κάνεις restart στην συσκευή μήπωε και κόλλησε κάτι. Όχι δεν έχει επιλογή το viber να επαναφέρεις τις συνομιλίες.

Ευχαριστω, τα εκανα αυτα που ανεφερες πριν γραψω το post. Ενταξει δεν θα σκασω κιολας, ετσι και αλλιως παρατηρησα και αλλα bugs στην εφαρμογη οποτε μαλλον ειναι προβληματικη η εκδοση. :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Καμια εφαρμογη αντιστοιχη του evernote για σημειωσεις υπαρχει;

Ηρακλής!

• The topic was unpinned