nik1975 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Ξερει κανενας αν υπαρχει καποιο προγραμμα για να μην εμφανιζονται οι missed calls στο lockscreen στη μεση της οθονης? Edit:Υπαρχει εφαρμογη popupblocker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Παιδια,αγορασα σημερα το bitesms κανονικα και εδωσα και το νουμερο μου για να μου στειλουν με sms τον κωδικο ενεργοπ.αλλα δεν μου εστειλαν ακομα τιποτα(εδω και 6-7 ωρες)!Υπαρχει τροπος να το ενεργοποιησω με αλλον τροπο?Μπηκα στη σελ.του προγραμματος,αλλα δεν βρηκα ακρη! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 παιδια κατι επαθε ο cydia εχασε ολα τα sources k τα package μου βγαζει συνεχεια error : database encountered a section with no pachage:header Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 γνωρίζει κανένας γιατί όταν εγκαθιστώ το idashboard ή και οποιδήποτε άλλο widget για όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη μου εμφανίζει το ξεκλείδωμα τελείως λάθος στραβά στην άκρη και τα λόγια του widget μπερδεμένα και πάνω σε άλλα λόγια??? Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 γνωρίζει κανένας γιατί όταν εγκαθιστώ το idashboard ή και οποιδήποτε άλλο widget για όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη μου εμφανίζει το ξεκλείδωμα τελείως λάθος στραβά στην άκρη και τα λόγια του widget μπερδεμένα και πάνω σε άλλα λόγια??? Φίλε μου το Idashboard βρίσκεται σε beta φάση ακόμα και ενδεχομένως να έχει κάποια προβλήματα όπως αυτά που αναφέρεις. Θα σου συνιστούσα να περιμένεις την official release. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 ναι... προφανώς όλα τα widget σε δοκιμαστική φάση είναι γιατί όποιο και όπου να βάλω βγαίνει σε άκυρο σημείο και μπερδεμένο με όλα τα υπόλοιπα... εκτός αν φτιάχνεται κάπως αυτό χειροκίνητα μέσω ssh... Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Eρώτηση κρίσης: Μήπως έχει παίσει στην αντίληψη σας κάποια εφαρμογή που να δίνει την δυνατότητα της αυτόματης απάντησης....??? Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Δεν ξερω κατα ποσο εδω ειναι το σωστο thread, αλλα δεν βρηκα κατι πιο σχετικο. Περασα το ipa μιας εφαρμογης στο folder του installous (private/var/mobile/library/downloads) και προσπαθησα αρκετες φορες μεσω αυτου να την εγκαταστησω. Δεν μου εβγαλε ποτε το εικονιδιο της εφαρμογης. Παρολα αυτα στο itunes μου δειχνει οτι η εφαρμογη (αφου μονο αυτη υπαρχει) μου τρωει χωρο γυρω στο 1gb. Δεν μπορω να καταλαβω ομως πως μπορω να την διαγραψω, αν δεν εχει εμφανιστει το εικονιδιο της! Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 παιδια εχω το εξης προβλημα !ανοιγω το cydia και μου βγαζει το εξης μηνυμα error: Database encountered a section with no package:header .και δεν μου εμφανιζει τα εγκατεστημενα sources και packages και δεν ξερω τι να κανω !!μπορει καποιος να με βοηθησει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Δεν ξερω κατα ποσο εδω ειναι το σωστο thread, αλλα δεν βρηκα κατι πιο σχετικο. Περασα το ipa μιας εφαρμογης στο folder του installous (private/var/mobile/library/downloads) και προσπαθησα αρκετες φορες μεσω αυτου να την εγκαταστησω. Δεν μου εβγαλε ποτε το εικονιδιο της εφαρμογης. Παρολα αυτα στο itunes μου δειχνει οτι η εφαρμογη (αφου μονο αυτη υπαρχει) μου τρωει χωρο γυρω στο 1gb. Δεν μπορω να καταλαβω ομως πως μπορω να την διαγραψω, αν δεν εχει εμφανιστει το εικονιδιο της! Αφού είχες το .ipa γιατί δεν το πέρναγες κατευθείαν στο itunes και στην συνέχεια να συγχρόνιζες από εκεί? έχεις περάσει το πακέτο appsync? Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Αφού είχες το .ipa γιατί δεν το πέρναγες κατευθείαν στο itunes και στην συνέχεια να συγχρόνιζες από εκεί? έχεις περάσει το πακέτο appsync? Γιατι ακριβως δεν εχω περασει το appsync. Τα περναω απευθειας στο iphone με το iFunBox κ μετα τα εγκαθιστω με το installous. Αλλα μαλλον θα πρεπει να ακολουθησω τη μεθοδο με το appsync. Το ζητημα ειναι τωρα πως μπορω να απεγκαταστησω κατι που δεν εχει εγκατασταθει σωστα ηδη; Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Γιατι ακριβως δεν εχω περασει το appsync. Τα περναω απευθειας στο iphone με το iFunBox κ μετα τα εγκαθιστω με το installous. Αλλα μαλλον θα πρεπει να ακολουθησω τη μεθοδο με το appsync. Το ζητημα ειναι τωρα πως μπορω να απεγκαταστησω κατι που δεν εχει εγκατασταθει σωστα ηδη; Χρησιμοποιείς το ifile ή κάποιο παρεμφερή file browser? αλλά ακόμα και με ssh λογικά θα μπορείς να βρεις το path της συγκεκριμένης εφαρμογής και να σβήσεις όλο το φάκελο manually. Δες στις διαδρομές var/mobile/applications και var/stash/applications. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Orbit 1.1 (Expose) for iPhone Now Available Orbit lets you quickly navigate between Springboard pages by viewing them as thumbnails. http://www.iclarified.com/images/news/6222/22540/22540.png New features v1.1: * Home Button Support * Search Page * Theme Support * Dynamic Sizing * Performance Improvements You can purchase Orbit from the Cydia Store for $1.99. http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=6222 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Χρησιμοποιείς το ifile ή κάποιο παρεμφερή file browser? αλλά ακόμα και με ssh λογικά θα μπορείς να βρεις το path της συγκεκριμένης εφαρμογής και να σβήσεις όλο το φάκελο manually. Δες στις διαδρομές var/mobile/applications και var/stash/applications. Οντως στο var/mobile/applications ειχε μερος (; ) της εγκαταστασης του προγραμματος, το οποιο δεν εφυγε ουτε οταν προσπαθησα να το εγκαταστησω/ απεγκαταστησω μεσω του itunes. Ετσι γλυτωσα πανω απο 150Mb χωρου. Thanks! Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue1975 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 παιδια εχω το εξης προβλημα !ανοιγω το cydia και μου βγαζει το εξης μηνυμα error: Database encountered a section with no package:header .και δεν μου εμφανιζει τα εγκατεστημενα sources και packages και δεν ξερω τι να κανω !!μπορει καποιος να με βοηθησει ? Παλευω απο προχτες με αυτο το μυνημα το ποιο σιγουρο και γρηγορο που βρηκα ηταν restore και βροχη απο την αρχη ( το αστειο ειναι οτι δεν καταλαβα εξαιτειασ τι εγινε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 εγω τελικα την βρηκα την λυση χωρις restore ! Πας με ssh στην διαδρομη: var / lib / apt / lists folder και διαγραφεις ολα τα αρχεια που ειναι μεσα στο lists folder εκτος απο το partial φακελο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Έχω βάλει το cydia και του έχω προσθέσει κάποια repo που δεν παίζουν πια (exsellize), τα οποία όμως δεν μου τα δείχνει στο sources για να τα αφαιρέσω. Κάθε φορά όμως που μπαίνω στο cydia αργεί πάρα πολύ να φορρτώσει και στο τέλος που εμφανίζει συνέχεια σφάλματα απο τα συγκεκριμένα repos. Το ίδιο και όταν κάνω install κάποια εφαρμογή. Τί μπορώ αν κάνω για αυτό? Αν απεγκαταστήσω το cydia για το ξαναεγκαταστήσω καθαρό πιά, τί θα γίνει με τις εφαρμογές που έχω ήδη εγκαταστήσει μέσω cydia? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOG Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Εγω εκανα ολα τα απαραιτητα,βγηκε και δουλευει το cydia,αλλα δε μου εμφανιστηκε στο springboard to Cydia installer...τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Έχω βάλει το cydia και του έχω προσθέσει κάποια repo που δεν παίζουν πια (exsellize), τα οποία όμως δεν μου τα δείχνει στο sources για να τα αφαιρέσω. Κάθε φορά όμως που μπαίνω στο cydia αργεί πάρα πολύ να φορρτώσει και στο τέλος που εμφανίζει συνέχεια σφάλματα απο τα συγκεκριμένα repos. Το ίδιο και όταν κάνω install κάποια εφαρμογή. Τί μπορώ αν κάνω για αυτό? Αν απεγκαταστήσω το cydia για το ξαναεγκαταστήσω καθαρό πιά, τί θα γίνει με τις εφαρμογές που έχω ήδη εγκαταστήσει μέσω cydia? Ευχαριστώ Και γιατί δεν αφαιρείς απλά τα repo που δεν λειτουργούν? Πήγαινε στο cydia και επίελεξε Manage > Sources και πάνω δεξιά έχει το edit, επέλεξε το και απλά διέγραψε τα repo που δεν θες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Παιδια τελικα εφαρμογη για ανταλλαγη αρχειων μεσω bluetooth για το 3gs υπαρχει??Το ibluetooth στο 3gs μου δεν παιζει με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Παιδια τελικα εφαρμογη για ανταλλαγη αρχειων μεσω bluetooth για το 3gs υπαρχει??Το ibluetooth στο 3gs μου δεν παιζει με τιποτα. Όπως ανακοίνωσε ο δημιουργός της εφαρμογής θα πρέπει να περιμένουμε την v2 του iBT την οποία και ετοιμάζει. Πιο πολλά θα βρεις εδώ και εδώ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Υπάρχει κάπου κάποιο θέμα με τις καλύτερες και τις χρησιμότερες εφαρμογές για τον καθένα μας στο iphone??? Π.χ ένα top 10... καλό θα ήταν κατά την γνώμη μου να φτιαχτεί ένα αντίστοιχο θέμα.... με την ευκαιρία να ρωτήσω και δύο πραγματάκια... το Ibluetooth Και το downloadmeter για την 3.1.2 τίποτα ακόμα σωστά??? ούτε κανένα widget έχει ολοκληρωθεί να δουλέυει σωστά με την 3.1.2??? Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Όπως ανακοίνωσε ο δημιουργός της εφαρμογής θα πρέπει να περιμένουμε την v2 του iBT την οποία και ετοιμάζει. Πιο πολλά θα βρεις εδώ και εδώ. Αν το δούμε ποτέ....:X Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Και γιατί δεν αφαιρείς απλά τα repo που δεν λειτουργούν? Πήγαινε στο cydia και επίελεξε Manage > Sources και πάνω δεξιά έχει το edit, επέλεξε το και απλά διέγραψε τα repo που δεν θες. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Δεν μου τα εμφανίζει εκεί, αλλά ούτε και πουθενά αλλού!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Δεν μου τα εμφανίζει εκεί, αλλά ούτε και πουθενά αλλού!! :blink: Αυτό ίσως σε βοηθήσει. Επισυνάπτω τον οδηγό από modmyi.com Found on Modmyi- You will need an ftp/sftp client. [WinSCP for Windows/Cyberduck for Mac] 1. SSH into your iPhone/iPod, hopefully you know how to do that. 2. Go to the root of your iPhone/iPod/ 3. Navigate to /etc/apt/sources.list.d/cydia.list 4. Download the Cydia.list to your computer and open it using any text editor. 5. Delete the source you added. For example, "deb http://www.iphone.org.hk/apt/ ./" if this is the source you want to delete, simply delete that one line. NOT THE WHOLE THING. Make sure you save the document as is. We are NOT adding any extensions. 6. Drag the saved document into the sources.list.d folder and replace the file. 7. Respring. ALL DONE! ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts