clarco5 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 USB Drive for iPhone USB Drive for the iPhone platform (CE2I to name it short) let you use iPhone or iPod Touch as USB Mass Storage device. This is a beta release, please expect bugs. Read the following text carefully, it contains important information. Seriously. USB Mass Storage protocol is widely supported by modern operation systems and consumer devices, USB thumb drives and photo cameras are good examples of devices which implement USB Mass Storage protocol. Since this device class is likely supported by your operation system you do not need any additional drivers or complex (read: any) setup, this makes information exchange much easier. USB Drive let you create one or more virtual disks for use as USB Mass Storage volume, thus you can allocate some of your iPhone space to carry desktop files with you. Current limitations (I hope some of them to be resolved in the future): * Files and folders on virtual disks are not directly accessible for iPhone applications nor desktop OS can read or write iPhone files. Basically we have two worlds – desktop and iPhone and these worlds are isolated. * Only 8 virtual volumes can be created at a time. * USB Drive will automatically format new volumes using FAT16 or FAT32 filesystem only. * USB Drive will disable Picture Transfer Protocol support when it active. Switching between USB Mass Storage and PTP requires a system restart. * PTP protocol is being used to transfer pictures to the iPhoto or direct print on compatible printers. * Application requires jailbroken iPhone and cannot be downloaded from AppStore. This beta version is free. Application was tested with iPhone 2G and iPod Touch 1G only at this time. While I almost sure it will work as is please if you aren’t familar with iPhone internals and do not have ssh installed on your device do not attempt to install on iPhone 3G, iPhone 3GS until I get confirmation it works properly. Οδηγίες: http://myi.gr/2009/09/usb-drive-how-to-installuse/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Υπομονή! Ψάχνω από σήμερα για iPhone οπότε αρχίστε να ελπίζετε! :p Αν πετύχω και το Μίνωα online ποτέ... :lol: Από υπομονή όπως έχει καταλάβει άλλο τίποτα...:) Ας είναι καλά τα λατινικά..:p Ελπίζουμε στην 3.1!!!!:D Μα και εσύ έχε ένα στο συρτάρι.....:lol: Έχω αν θες να σε εξυπηρετήσω.... 2G δεν σε πειράζει...:happy: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akistzoulouhas Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Καλησπερα...θα ηθελα να μου δωσετε καποια χρησιμα sources για το cydia..βρηκα μερικα εδω στο site αλλα δεν ειναι πολυ χρησιμα.... Πχ θα ηθελα για ελληνικα(sms και γενικα),για το ibluetooth,memtool και γενικοτερα οσα θεωρειται εσεις χρησιμα..ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 παιδια εχω πηξει στο ψαξιμο και δεν το βρισκω.λεω να βαλω το bitesms.απο που μπορω να το βαλω σπασμενο και με ποιο τροπο??εχετε καμια αλλη καλυτερη προταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 κανε add repo.sinfuliphone.com και θα το βρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 thanx αυτο εκανα και το εβαλα.απλα δεν μου μετραει τα μνματα..εβαλα οριο τα 150,αλλα απο κατω που ειναι ο μετρητης ειναι στο μηδεν παροτι εχω στειλει ηδη 3 μνματα.τι παιζει?μηπως να βαλω το ireal?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomvrs Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 παιδια το office ή παρόμοιο πρόγραμμα στο iphone μπορούμε να το βαλουμε??? επισης το msn πως μπορω να το κατεβάσω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 QuickOffice, IM+. Για να τα βάλεις (δωρεάν) θα πρέπει πρώτα να κάνεις Jailbreak την συσκευή σου. Αν το έχεις κάνει ήδη δες στην υπογραφή μου για εγκατάσταση σπασμένων Apps Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Έτσι όπως το γράφεις κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δώσε περισσότερες πληροφορίες Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 @@ cbb1987 Καταρχην Να λαβεις υποψη σου το παρακατω : Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. 2, Firmware Update Warning ειναι γιατι λογικα αυριο θα ειναι διαθεσιμο το 3.1 http://www.installerapps.com/2009/09/08/cydia-update-firmware-update-warning/ Υπαρχει και σχετικη ανακοινωση εδω για να μην αναβαθμισουμε αμεσα http://blog.iphone-dev.org/post/182722675 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitricious Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 καλησπερα σε ολους.Εχω την εκδοση 3.0 jailbreak και εδω και λιγες μερες εχω ενα προβληματακι με το cydia : με το που ανοιγει, σχεδον αμεσως με πεταει εξω.Υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 dieγραψΕ την διαδρομη /var/lib/apt/lists ολα εκτος ''partial'';) P.s Μη σβήσεις το folder κάτω από αυτό που ονομάζεται partial Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitricious Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 εννοεις μεσω ssh?εναλλακτικος τροπος υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 εννοεις μεσω ssh?εναλλακτικος τροπος υπαρχει? 1) Nai .2)Μπορείς να δοκιμάσεις απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση, Cydia Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitricious Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 μαλιστα..ευχαριστω.Κατι τελευταιο.Πως απεγκαθιστω το cydia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 μαλιστα..ευχαριστω.Κατι τελευταιο.Πως απεγκαθιστω το cydia? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2563419#post2563419 http://www.youtube.com/watch?v=VejEGIhFHas Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis_r Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 το update του mi patch για 3.0 το εβαλε κανεις;δεν πιστευω να εχει να κανει με τα περιετγα της apple και να δημιουργηθει κανενα προβλημα στα apps μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 το update του mi patch για 3.0 το εβαλε κανεις;δεν πιστευω να εχει να κανει με τα περιετγα της apple και να δημιουργηθει κανενα προβλημα στα apps μας To έχω βάλει εγώ. No prob. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 παιδιά εγώ έχω το iphone μου σπασμένο με κηδεία και έχω και το Sbsetting από cydia και βγήκε ένα update τώρα το έκανα,και μου βγάζει μια σαν μπουρμπουλήθρα και μου έχει κάνει την ζωή κόλαση,δεν μπορώ να καταλάβω πως να την απενεργοποιήσω.. γνωρίζει κανεις κάτι? βγαίνει δεξιά εκεί που πάω να πατήσω να δω τηλεφωνα και στις εικόνες βγαίνει :/ Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 προγραμμα σαν το Squid n mobile finder για το 3GS υπαρχει??? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 προγραμμα σαν το Squid n mobile finder για το 3GS υπαρχει??? Αντίστοιχο του mobile finder και πολύ ανώτερο του είναι το ifile. μπορείς να το βρεις στο cydia αλλά είναι commercial και στοιχίζει νομίζω 2 ευρώ. Βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα να το βρεις σπασμένο σε κάποια repos. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Βγήκε update για το Backgrounder. Επίσης... Έρχεται στο SmartScreen. Info + Video: http://blog.media-phone.ch/post/195829481/smartscreen-announced Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Αντίστοιχο του mobile finder και πολύ ανώτερο του είναι το ifile. μπορείς να το βρεις στο cydia αλλά είναι commercial και στοιχίζει νομίζω 2 ευρώ. Βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα να το βρεις σπασμένο σε κάποια repos. ;) σωστος ευχαριστω!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 υπάρχχει καμία εφαρμογή που να δείχνει τους χαρακτήρες που μας απομένουν στα sms ώστε να χρεωθεί σαν 2 sms? Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 υπάρχχει καμία εφαρμογή που να δείχνει τους χαρακτήρες που μας απομένουν στα sms ώστε να χρεωθεί σαν 2 sms? Σπάστο και βάλε bitesms μαζί με τους 160χαρακτήρες πληκτρολόγιο και θα είσαι jet! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts