Bayern7 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Δοκίμασε κανείς σήμερα το ispazio repo? μου βγάζει ένα περίεργο error από το πρωί... Same here. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 To source του iSpazio έχει μεταφερθεί. Πηγαίντε manage->packages και αφαιρέστε το iSpazio Repository Πηγαίντε μετά, manage->Sources->edit->add: http://ispaziorepo.com/cydia/apt Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Thanks πεθαμενε αγγελε...:p ρε παιδια ακομα κανεις γι'αυτο?? Γιατι οταν βγαζω καποιο add-on που εχω βαλει extra στο sbsettings παραμενει στα switches στο μενου με icon που εχει ερωτηματικο??ειναι ολιγον σπαστικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Γιατι οταν βγαζω καποιο add-on που εχω βαλει extra στο sbsettings παραμενει στα switches στο μενου με icon που εχει ερωτηματικο??ειναι ολιγον σπαστικο... Γιατί δεν το βγάζεις από το SBSettings μέσω του 'More->Set Toggles' ? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 ενταξει απο εκει...εγω θελω τελειως να φυγει...το αφαιρω απο cydia και αυτο ειναι ακομα στα toggles με ?...ολοι το εχετε αυτο η μονο εγω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 To source του iSpazio έχει μεταφερθεί. Πηγαίντε manage->packages και αφαιρέστε το iSpazio Repository Πηγαίντε μετά, manage->Sources->edit->add: http://ispaziorepo.com/cydia/apt Μπα... could not find repository... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Παιδια το σπασιμο που βγηκε για το swirly ειναι και για την εκδοση χχχ.15 ? το εκανα αλλα δεν επιασε σε εμενα παντως... Η διαδρομη που βρισκνται τα αρχεια ποια ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Critter Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Παιδια καλησπέρα. Μήπως μπορεί να μου στείλει κανείς ενα pm με το γνωστό site που αναφέρετε συχνα πυκνά εδω μέσα γιατι εμένα μου είναι άγνωστο? :p. Ψαρούκλα βλεπετε.... Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masif Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Παιδια καλησπέρα. Μήπως μπορεί να μου στείλει κανείς ενα pm με το γνωστό site που αναφέρετε συχνα πυκνά εδω μέσα γιατι εμένα μου είναι άγνωστο? :p. Ψαρούκλα βλεπετε.... Ευχαριστώ πολύ. Είναι λίγο γενικό αυτό που ζητάς γιατί είναι κάμποσα τα sites που έχουν αναφερθεί.Τι ακριβώς ψάχνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 ενταξει απο εκει...εγω θελω τελειως να φυγει...το αφαιρω απο cydia και αυτο ειναι ακομα στα toggles με ?...ολοι το εχετε αυτο η μονο εγω?? Όπως πάντα μόνο εσύ :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Όπως πάντα μόνο εσύ :p :lol: εεεε οχι ρε ****το!!!:dizzy::dizzy:τι κανω??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Critter Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Είναι λίγο γενικό αυτό που ζητάς γιατί είναι κάμποσα τα sites που έχουν αναφερθεί.Τι ακριβώς ψάχνεις; Βασικα όποτε καποιος ποσταρει οτί ψαχνει ενα ipa, σχεδον παντα ο επομενως γράφει "θα το βρεις στο γνωστο site". Επομενως υπέθεσα οτι θα ειναι ΕΝΑ το πολυ καλο και το γνωστο σε ολους εδω περα και ετσι το ζητησα. Προσωπικα μεχρι τωρα γραφω στο google το ονομα του ipa που ψαχνω + rapidshare και βρισκω οτι θελω. Απλα ήθελα να δω αυτο το γνωστο site μηπως εχει τπτ το ιδιαιτερο και ισως κανα 2 ipas που δεν εχω βρει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa147 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ναι ρε παιδια...δωστε τα φωτα σας και σε εμας τους noobies....αν μπορει καποιος ασ μου στειλει ενα pm με τα "γνωστα" sites :D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masif Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Για ρίξτε μια ματιά σε αυτό που σας έστειλα σε πμ. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Για ρίξτε μια ματιά εδώ:ninja: Aπαγορέυεται πρέπει να το βγάλεις.....:rtfm: http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=94&a=79 ΕDIT: Σωστός!! ...........:wink:......... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Για ρίξτε μια ματιά σε αυτό που σας έστειλα σε πμ. :ninja: Αν σου είναι εύκολο, σε παρακαλώ, να το στείλεις μία και σε μένα. Thank you :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masif Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Aπαγορέυεται πρέπει να το βγάλεις.....:rtfm: http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=94&a=79 ΕDIT: Σωστός!! ...........:wink:......... Ξεχάστηκα...ζητώ συγνώμη.Thx για την υπενθύμιση :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megale Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ρε παίδες μπορείτε να μου στείλετε και μένα μπας και μπούμε λίγο στο παιχνίδι. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masif Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Στο έστειλα αλλά με λίγο search μπορείτε να βρείτε κι άλλα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα. 'Οταν στο terminal(του iPhone) κάνω logout logout μετά απο π.χ. apt-get update, δε μπορώ να γράψω τπτ. Και να βγω απο το terminal και να το ξανανοίξω πάλι δε αφήνει να γράψω τπτ. Μόνο με reboot το κινητό διορθώνεται. Γιατί? Επίσης δε μου δημιουργεί το output.txt στο /var/root/output.txt Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Οταν βγαίνεις από το terminal (με το home button) δεν κλείνει το terminal. Μένει ανοιχτό πίσω (αν έχεις το SBSettings->Kill Processes θα το δεις. Γι'αυτό χρειάζεσαι reboot. Εφόσον κάνεις logout λογικό δεν είναι να μην γράφει τίποτα? Δοκίμασες να γράψεις log in μετά? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Οταν βγαίνεις από το terminal (με το home button) δεν κλείνει το terminal. Μένει ανοιχτό πίσω (αν έχεις το SBSettings->Kill Processes θα το δεις. Γι'αυτό χρειάζεσαι reboot. Εφόσον κάνεις logout λογικό δεν είναι να μην γράφει τίποτα? Δοκίμασες να γράψεις log in μετά? Δε γράφει τπτ. Δε με αφηνει να γράψω κάτι. Ακούγεται ο ήχος απο το πληκτρολόγιο αλλά δε γράφει τπτ στην οθόνη. EDIT: Για να πάρω το txt απο το apt-get update τι πρέπει να κάνω? Μπήκα με ssh αλλα δεν υπάρχει. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Δε γράφει τπτ. Δε με αφηνει να γράψω κάτι. Ακούγεται ο ήχος απο το πληκτρολόγιο αλλά δε γράφει τπτ στην οθόνη. EDIT: Για να πάρω το txt απο το apt-get update τι πρέπει να κάνω? Μπήκα με ssh αλλα δεν υπάρχει. Ως root έκανες apt-get update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Όλα οκ! Τα κατάφερα. Ναι ως root το έκανα. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Καλημερα Γινεται να αλλαξω τη σειρα που εμφανιζονται τα εικονιδια στο sbsettings?? p.s...εχω και ενα αλλο προβλημα με το sbsettings...οταν απεγκαθιστω καποιο extra toggle που εχω βαλει απο cydia (π.χ το ipod widget) αυτο παραμενει στα Settings / Set Toggles με ερωτηματικο σαν εικονιδιο...πως γινεται να το εξαφανισω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts