Jump to content

[iOS 2] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι γεια σας. Αγόρασα σήμερα ένα iphone 3G to 8GB, μεταχειρισμένο, με firmware version 2.2.1, baseband version 02.30.03 και bootloader 06.04. Το έκανα jailbreak με QuickPwnκαι όλα πήγαν καλά. Προσπάθησα όμως να το ξεκλειδώσω με το yellowsn0w, αλλά τίποτα. Δεν δουλεύει η κάρτα. Έκανα downgrade το firmware σε 2.2, αλλά πάλι τίποτα. Μπορεί κανένας να βοηθήσει;

Ξαναπηγαινε σε 2.2.1 και κανε downgrade την BASEBAND.. Θα βρεις πως να το κανεις στους οδηγους...

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω!

• Απαντήσεις 930
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

iPhone OS 3.0 - Οδηγίες προς "αρχάριους" ;)

Η αναβάθμιση του iPhone 3G στην έκδοση firmware 3.0 θα συνδυαστεί με αναβάθμιση και στο baseband. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχετε εργοστασιακά κλειδωμένες συσκευές δεν θα πρέπει να αναβαθμίσετε μέχρι την κυκλοφορία των εργαλείων εκείνων (pwnagetool, quickpwn) που θα επιτρέψουν την αναβάθμιση χωρίς προβλήματα.

Είτε επιλέξετε να εκτελέσετε restore στην έκδοση 3.0 ή αναβάθμιση, θα χάσετε το jailbreak από τη συσκευή σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το openssh ή τα εναλλακτικά καταστήματα εφαρμογών (cydia/icy, installer, rock app, kryptes). Τόσο οι συσκευές 3G όσο και οι 2G μπορούν να γίνουν jailbreak ανεξάρτητα από την έκδοση firmware. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να προηγηθεί αναβάθμιση των εργαλείων τα οποία διεκπεραιώνουν τη συγκεκριμένη λειτουργία. Τα εργαλεία της Dev Team κυκλοφορούν συνήθως εντός μερικών ημερών από την ημέρα διάθεσης της εργοστασιακής έκδοσης λειτουργικού. Συνίσταται ανεπιφύλακτα να περιμένετε μέχρι την κυκλοφορία των συγκεκριμένων εργαλείων και να αποφύγετε όσα πρόκειται να κυκλοφορήσουν ενωρίτερα, από αναξιόπιστες πηγές.

Αναβαθμίζοντας τη συσκευή χάνετε μεν το jailbreak ωστόσο τα αρχεία που εγκαθίστανται στη συσκευή με αυτό παραμένουν (εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ). Είναι προτιμότερο, εφόσον οι συσκευές σας είναι εργοστασιακά ξεκλειδωμένες, να εκτελέσετε restore αντί για αναβάθμιση ώστε να διαγραφούν τα συγκεκριμένα αρχεία τα οποία εκτιμάται ότι καταλαμβάνουν ~500MB της μνήμης στο κινητό.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν η καινούρια συσκευή (η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα και να κυκλοφορήσει σύντομα) θα μπορεί να γίνει jailbreak. Το jailbreak στις υφιστάμενες συσκευές σχετίζεται άμεσα με το hardware. Δεδομένου ότι οι καινούριες συσκευές θα φέρουν καινούριο hardware είναι πολύ πιθανό οι μέθοδοι που εφαρμόζονταν μέχρι σήμερα να μην ισχύουν πλέον. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε σε πόσο καιρό έπειτα από την κυκλοφορία της καινούριας συσκευής το jailbreak θα είναι εφικτό, αυτό εξαρτάται από τα "παραθυράκια" που θα ανακαλύψουν σε αυτό τα μέλη της Dev Team. Μπορεί να είναι απλά θέμα ημερών, μπορεί ωστόσο να καθυστερήσει και αρκετές εβδομάδες.

γεια κι απο μενα εκανα μια βλακεια εχω ενα 3g και του εκανα hard reset και εχει κολησει στο μηλαρακι και κανει συνεχεια επανεκινηση αλλα κολαει στο μηλο πως το επαναφερω?

ok oal kala

χερετω ολο το forum :)

εχω το εξης προβλημα :

εχω iPhone 3g με firmware 2.2.1

εχω χρησιμοποιησει ολα τα πιθανα προγραμματα που λεει το forum και παρολο που καταφερνω να κανω jailbreak δεν μπορω να κανω unlock μετα

οταν προσπαθησα με το quick pwn στο μενυ του ρωταει αν θελεις να βαλεις cydia installer κλπ δεν ειχε την επιλογη του unlock επισης δεν εχω wifi διαθεσιμο οποτε μπορει να γινει μονο απο τον υπολογιστη.

any ideas ? :/

thnx :D

@@@@Κανείς δεν γνωρίζει εάν η καινούρια συσκευή (η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα και να κυκλοφορήσει σύντομα) θα μπορεί να γίνει jailbreak. Το jailbreak στις υφιστάμενες συσκευές σχετίζεται άμεσα με το hardware. Δεδομένου ότι οι καινούριες συσκευές θα φέρουν καινούριο hardware είναι πολύ πιθανό οι μέθοδοι που εφαρμόζονταν μέχρι σήμερα να μην ισχύουν πλέον. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε σε πόσο καιρό έπειτα από την κυκλοφορία της καινούριας συσκευής το jailbreak θα είναι εφικτό, αυτό εξαρτάται από τα "παραθυράκια" που θα ανακαλύψουν σε αυτό τα μέλη της Dev Team. Μπορεί να είναι απλά θέμα ημερών, μπορεί ωστόσο να καθυστερήσει και αρκετές εβδομάδες.@@@@

Aυτό είναι μία πολύ καλή πληροφορία γιατί ενδιαφέρομαι επιτέλους να πάρω το καινούργιο..

Για να δούμε....

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

@@@@Κανείς δεν γνωρίζει εάν η καινούρια συσκευή (η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα και να κυκλοφορήσει σύντομα) θα μπορεί να γίνει jailbreak. Το jailbreak στις υφιστάμενες συσκευές σχετίζεται άμεσα με το hardware. Δεδομένου ότι οι καινούριες συσκευές θα φέρουν καινούριο hardware είναι πολύ πιθανό οι μέθοδοι που εφαρμόζονταν μέχρι σήμερα να μην ισχύουν πλέον. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε σε πόσο καιρό έπειτα από την κυκλοφορία της καινούριας συσκευής το jailbreak θα είναι εφικτό, αυτό εξαρτάται από τα "παραθυράκια" που θα ανακαλύψουν σε αυτό τα μέλη της Dev Team. Μπορεί να είναι απλά θέμα ημερών, μπορεί ωστόσο να καθυστερήσει και αρκετές εβδομάδες.@@@@

Aυτό είναι μία πολύ καλή πληροφορία γιατί ενδιαφέρομαι επιτέλους να πάρω το καινούργιο..

Για να δούμε....

Απο ποιας αποψης σου φαινεται καλο ;;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω!

Για να δούμε....

Σπύρο σε έχασα, τι εννοείς?:)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Εννοώ ότι μέτα από αυτά που διάβασα θα περιμένω να δω τις εξελίξεις πριν προβώ στην αγορά του καινούργιου...

Δεν εννοούσα ότι είναι καλή πληροφορία προς την συσκευή, αλλά για την πληροφόρηση....

Sorry που δεν το διευκρίνισα .... :)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Εχω την έκδοση 2.2.1, firmware 02.30.03 και bootloader 5.9 στο iphone μου. Μέσω του οδηγού εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241917 δεν κατάφερα να κάνω υποβάθμιση του baseband σε 02.28. Ξέρω οτι φταίει το bootloader που ειναι 5.9 και οχι 5.8.

Δεν γίνεται να κατέβω σε 5.8 με κάποιον τρόπο, και μετά να κάνω υποβάθμιση του baseband?

Εχω την έκδοση 2.2.1, firmware 02.30.03 και bootloader 5.9 στο iphone μου. Μέσω του οδηγού εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241917 δεν κατάφερα να κάνω υποβάθμιση του baseband σε 02.28. Ξέρω οτι φταίει το bootloader που ειναι 5.9 και οχι 5.8.

Δεν γίνεται να κατέβω σε 5.8 με κάποιον τρόπο, και μετά να κάνω υποβάθμιση του baseband?

Η dev team δεν ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα από ό,τι γνωρίζω (ή μάλλον ασχολήθηκε αλλά δεν το έδωσε στους users) γιατί περιμένουν το firmware 3.0 που από ό,τι λένε το έχουν ήδη ξεκλειδώσει. Κάνε λίγη υπομονή και θα σου συμβούλευα να μην κάνεις άμεσα το update σε 3.0 αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα ξεκλειδώνει με τα tools που θα υπάρχουν στο internet.

Ούτε αν κάνω restore σε καμιά πιό παλια έκδοση? Η να πάω στην 2.2?

Αν οχι, τοτε πότε θα ξεκλειδωθεί αυτη η έκδοση αν ξεκλειδωθει? Να περιμένω να ξεκλειδώσουν την 3.0 ή δεν θα την ξεκλειδώσουν ουτε αυτή?

Η devTeam αναφέρθηκε στο jailbreak της 3.0 ότι έχει γίνει. Το unlock ακόμα δεν έχουν βρει κάτι. Οπότε κάτσε εκεί που είσαι και περίμενε νεώτερα. Όποτε και αν ειναι αυτά

downgrade δεν βοηθάει

Big week!

As anyone reading this blog must already know, this is the big week where Apple releases their official 3.0 FW to the public (Wednesday), and then the new iPhone2,1 hardware, aka the iPhone 3GS (Friday).

On Tuesday evening (just before the big Apple release) we’ll do a live demo of the yellowsn0w carrier unlock working on official 3.0 firmware. The actual link for the feed will be twittered by @MuscleNerd (see our twitter feeds to the right) and also placed here when the feed starts. The demo should answer everything you need to know about the new yellowsn0w. But it’s good news for iPhone 3G unlockers everywhere.

Meanwhile, we’re in the middle of testing our PwnageTool and QuickPwn tools, which will work with iTunes 8.2. The jailbreak of course continues to work on 3.0 for all devices it ever worked on, thanks due the Pwnage 2.0 technique released last summer. Our tools will be released no sooner than the Apple release (just in case!).

P.S. For the new iPhone 3GS, please don’t expect periodic updates about any progress we have or don’t have. Nothing gives Apple the upper hand like someone tweeting or blogging partial hack results. That’s not how cat & mouse is played :) That’s how the cat gets fed.

unlocked 3G on 3.0

http://blog.iphone-dev.org/post/124232620/big-week

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

καλημέρα,,,

έρχεται!!!! και το όνομα αυτού?

iPhone 3G unlock is called ultraSn0w.

να και το πρώτο βίντεο του MuscleNerd.

http://qik.com/video/1893853

http://www.youtube.com/watch?v=9ZFp4cxK5I4

:D

Εχω το 3g με 2.2.1 απο cosmote και εχω κανει jailbreak με quickpwn... Για να περασω τωρα το 3.0 OS χρειαζομαι καποια ειδικη διαδικασια για να μην "φαινεται" το jailbreak? Η μπορω να κανω κατευθειαν αναβαθμιση?

Και μια τελευταια ερωτηση: Ποια η διαφορα αναβαθμισης και restore? Τι προτεινετε να κανω?

s21 ultra 256

Εχω το 3g με 2.2.1 απο cosmote και εχω κανει jailbreak με quickpwn... Για να περασω τωρα το 3.0 OS χρειαζομαι καποια ειδικη διαδικασια για να μην "φαινεται" το jailbreak? Η μπορω να κανω κατευθειαν αναβαθμιση?

Και μια τελευταια ερωτηση: Ποια η διαφορα αναβαθμισης και restore? Τι προτεινετε να κανω?

με αναβάθμιση παραμένουν όλες οι ρυθμίσεις επαφές εφαρμογές κτλ.. με restore τα γυρνάει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και σβήνονται τα πάντα... εννοείται ότι εφαρμογές είχες περάσει με Cydia δεν θα παίζουν μετά την αναβάθμιση εως οτου κανεις ξανα jailbreak.

P.S. Κανε backup το τηλεφωνο μεσω iTunes πριν περασεις την 3.0 ετσι ωστε να μην χασεις επαφες μηνυματα κτλ....

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

με αναβάθμιση παραμένουν όλες οι ρυθμίσεις επαφές εφαρμογές κτλ.. με restore τα γυρνάει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και σβήνονται τα πάντα... εννοείται ότι εφαρμογές είχες περάσει με Cydia δεν θα παίζουν μετά την αναβάθμιση εως οτου κανεις ξανα jailbreak.

P.S. Κανε backup το τηλεφωνο μεσω iTunes πριν περασεις την 3.0 ετσι ωστε να μην χασεις επαφες μηνυματα κτλ....

Δεν εχει χρειαστει ποτε να κανω back up. πως τραβας back up??

περασε κανεις εως τωρα την 3.0?? Εντυπωσεις??

Δεν εχει χρειαστει ποτε να κανω back up. πως τραβας back up??

περασε κανεις εως τωρα την 3.0?? Εντυπωσεις??

Κανονικά γίνεται αυτόματα κάθε φορά που το συνδέεις και ανοίγει το itunes.

H 3.0 (GM) SUPER !!!!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

παιδιά,ένας φίλος μου,θέλει να περάσει την 3 αλλά το itunes του λέει οτι έχει τη νεότερη έκδοση (2.2.1)..γιατί δε είναι διαθέσιμη η 3;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

παιδιά,ένας φίλος μου,θέλει να περάσει την 3 αλλά το itunes του λέει οτι έχει τη νεότερη έκδοση (2.2.1)..γιατί δε είναι διαθέσιμη η 3;

Δεν εχει βγει ακόμα η 3.0 απόγευμα προς βραδάκι την περιμένουμε να είναι διαθέσιμη

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Δεν εχει βγει ακόμα η 3.0 απόγευμα προς βραδάκι την περιμένουμε να είναι διαθέσιμη

ωραια. εγω εχω το 16gb αγορασμενο κανονικα απο ελλαδα ξεκλειδωτο. χρειαζεται να κανω κατι παραπανω απ το να κανω κατευθειαν update στην 3.0 ?? σορυ για το πρηξιμο αλλα δεν εχω βρει καθολου χρονο να ασχοληθω.

Ευχαριστω