johner Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Το QuickPwn θέλει .net framework 3.5 για να δουλέψει σε windows... ;) Ναι το έτρεξα τελικά, αλλά σε windows είναι διαφορετικό. Μου ζητούσε κάτι ipsw αρχεία, ενώ στο mac τα έφτιαχνε μόνο του αν κατάλαβα καλά. Πφφφ, πολύ μπέρδεμα. Πάω για ύπνο, αύριο πάλι.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Ναι το έτρεξα τελικά, αλλά σε windows είναι διαφορετικό. Μου ζητούσε κάτι ipsw αρχεία, ενώ στο mac τα έφτιαχνε μόνο του αν κατάλαβα καλά. Πφφφ, πολύ μπέρδεμα. Πάω για ύπνο, αύριο πάλι.:p αφου δεν το κατεχεις το αθλημα ρε Γιαννη πήγαινε παρε ενα HTC να μην παιδεύεσαι :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Το πάλεψα λίγο ακόμη. Χρησιμοποίησα ένα άλλα πρόγραμμα pwnagetool. Αυτό σε κάποια φάση μου είπε οτι με έβαλε σε dfu και έχει δημιουργήσει και ένα αρχείο στο desktop μου "iPhone1,2_2.2.1_5H11_Custom_Restore". Τι κάνω τώρα; Τη συσκευή την αποσύνδεσα και μου είπε failed μετά το dfu. Ξέρω σας έχω ζαλίσει, όχι βρίστε ελεύθερα δεν είναι θέμα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 To ipsw που σου ζητάει στο QuickPwn είναι επειδή προφανώς δεν το έχει κατεβάσει το itunes εκεί όπως στο mac σου... :) Κατέβασέ το από εδώ (iPhone 3G ε; ) και κάνε τη δουλειά σου από Windows... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. February 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 ή πάρε το custom που έφτιαξες στο mac, κάνε boot στα windows, βάλε τη συσκευή σε DFU mode, τρέξε το iTunes και κάνε restore. Αν έχεις 3G και επέλεξες activate όταν έφτιαχνες το custom αυτός θα είναι και ο λόγος που η συσκευή σου μετά από το restore δεν θα έχει σήμα (για να προλάβω την ερώτηση ;)) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Δεν του είπες να κάνει shift+restore... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. February 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Μην ξεχάσεις shift+restore για να επιλέξεις το custom στα Windows! λες να το δει; :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Αααα, ένα ένα μου τα λέτε!:p Όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία του quickpwn θα χαθούν όλα; Επαφές, μηνύματα κτλ; Επίσης πόση ώρα θα κάνει;:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Λογικά ναι θα χαθούν αλλά αμέσως μόλις bootάρει και κάνεις set as new device (προτεινόμενο) ή restore from backup θα ξαναπεραστούν όλα :) Το quickpwn δεν κάνει πάνω από 5 λεπτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Λοιπόν έκανα jailbreak με vista, η συσκευή έκανε reboot και όλα είναι όπως πριν, αλλά έχει προστεθεί το installer και το cydia. Τίποτα δεν άλλαξε και έχω κανονικά σήμα. Να κάνω restore ή δεν χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Λοιπόν έκανα jailbreak με vista, η συσκευή έκανε reboot και όλα είναι όπως πριν, αλλά έχει προστεθεί το installer και το cydia. Τίποτα δεν άλλαξε και έχω κανονικά σήμα. Να κάνω restore ή δεν χρειάζεται; Αφου εχεις installer και το cydia, οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Άρα όλα ok, thanx για τη βοήθεια και που με ανεχτήκατε!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othanoulis Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Συγχωρέστε με αν είναι πολύ χαζή η ερώτησή μου. Έχω jailbroken το iphone 3G με 2.2 και εγκατεστημένα πολλά προγραμματάκια. Αν θέλω να πάω σε έκδοση .2.2.1 (σε προσπάθεια επίλυσης δυσλειτουργίας του bluetooth), ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω ώστε να αναβαθμίστώ σε 2.2.1 και να είναι και πάλι Jailbroken το iphone με όλα τα προγράμματά μου (είναι δυνατόν?)? Έχω κατεβάσει το iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw και το QuickPwn-225-2 της Dev team. Ποια είναι η σωστή σειρά αναβάθμισης που πρέπει να ακολουθήσω? Και πάλι συγγνώμη αν έχει αναφερθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Restore μέσω iTunes σε 2.2.1 / activate και μετά QuickPwn :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Restore μέσω iTunes σε 2.2.1 / activate και μετά QuickPwn :) Το έκανα και εγώ.. Όλα "μοιάζουν" μια χαρά... Αλλά εμφανίζεται το μύνημα για activation... Τι μπορεί να σημαίνει; Υ.Γ. το iPhone είναι απο vodafone, ΑΛΛΑ ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί η φορητότητα του αριθμού μου, οπότε έχω sim αλλά δεν μπορώ να το λειτουργήσω ώς τηλέφωνο.. Λέτε για αυτό να μην γίνεται η ενεργοποίηση; Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othanoulis Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Restore μέσω iTunes σε 2.2.1 / activate και μετά QuickPwn :) Ίσως να συνεχίζω τις χαζές ερωτήσεις... :confused: Θα χάσω τις ρυθμίσεις μου και τα apps μου απο app store, cydia και installer? Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ίσως να συνεχίζω τις χαζές ερωτήσεις... :confused: Θα χάσω τις ρυθμίσεις μου και τα apps μου απο app store, cydia και installer? Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια. :D βαλε το aptbackup απο cydia...ψαξε και για τον οδηγο του pperikli για το πως να το χρησιμοποιησεις, καπου εδω μεσα βοσκει...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Έχω windows. Έβαλα στο iphone 3g την 2.2.1 αλλά δεν μου διαβάζει την Cosmote. Στο "Dev-Team Blog" λέει "0.9.7 yellowsn0w DOES NOT WORK WITH 2.2.1 (02.30.03) directly - you need to be running a ‘pwned’ version of 2.2.1 which didn’t upgrade the baseband during the restore/upgrade. " εμένα όμως η baseband έγινε (02.30.03). Τώρα τι κάνω ; Μπορώ να το κάνω 2.2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Έχω windows. Έβαλα στο iphone 3g την 2.2.1 αλλά δεν μου διαβάζει την Cosmote. Στο "Dev-Team Blog" λέει "0.9.7 yellowsn0w DOES NOT WORK WITH 2.2.1 (02.30.03) directly - you need to be running a ‘pwned’ version of 2.2.1 which didn’t upgrade the baseband during the restore/upgrade. " εμένα όμως η baseband έγινε (02.30.03). Τώρα τι κάνω ; Μπορώ να το κάνω 2.2 ; Δυστυχώς φίλε από την στιγμή που έγινε upgrade το baseband και να καταφέρεις να κάνεις downgrade το firmware ή έκδοση του baseband θα παραμείνει η ίδια οπότε θα πρέπει να περιμένεις για νέα από την dev-team σχετικά με το unlock του καινούριου baseband. Προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Δεν διάβασες τις οδηγίες της dev-team πριν κάνεις upgrade? ρίξε και μια ματιά εδώ για να καταλάβεις τι εννοώ : http://www.iphonehacks.com/2009/01/stepbystep-guide-to-downgrade-from-iphone-firmware-221-to-firmware-22.html Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othanoulis Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 βαλε το aptbackup απο cydia...ψαξε και για τον οδηγο του pperikli για το πως να το χρησιμοποιησεις, καπου εδω μεσα βοσκει...:p Ευχαριστώ πόλυ για τη βοήθεια. Θα προχωρήσω στην αναβάθμιση και βλέπουμε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Το έκανα και εγώ.. Όλα "μοιάζουν" μια χαρά... Αλλά εμφανίζεται το μύνημα για activation... Τι μπορεί να σημαίνει; Υ.Γ. το iPhone είναι απο vodafone, ΑΛΛΑ ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί η φορητότητα του αριθμού μου, οπότε έχω sim αλλά δεν μπορώ να το λειτουργήσω ώς τηλέφωνο.. Λέτε για αυτό να μην γίνεται η ενεργοποίηση; Τελικά μάλλον χρειάζεται ενεργοποιημένη SIM, γιατί όταν έβαλα μια άλλη SIM της WIND έγινε μια χαρά activated Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NKG Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 λοιπον παιδια το ελυσα το προβλημα τελικως και εκανε quickpwn κανονικα!!!! το λεω σε περιπτωση που τυχει και σε αλλους αν και μονο εγω ειμαι τοσο κουλος. Οταν εκανα backup restore itunes το ειχα στο usb του πληκτρολογιου και το εβγαζα μετ ακαι το εβαζα στο hub για το quickpwn ... προφανως δεν του αρεσε αυτο... τελικως εκανα ολη τη δουλεια στο hub και δουλεψε.... αυτα... σορρυ για το πρηξιμο... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καλησπέρα σας! Μόλις έφτασε το νέο μου iphone από το America, με κάρτα AT&T μέσα και υπόλοιπα στοιχεία, 2.2 (5G77) MODEL FIRMWARE 02.28.00 Όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη, θα ήθελα να με παραπέμψει σε κάποια σελίδα του forum με οδηγίες για το ξεκλείδωμα του, ώστε να το χρησιμοποιήσω με Wind. Ακόμη, δεν γνωρίζω πως βγαίνει η υπάρχουσα κάρτα σιμ. Κάτι άκουσα για συνδετήρα στο επάνω μέρος, ώστε να αποκαλυφθεί το ράφι, αλλά μέχρι εκεί σταματάνε οι πληροφορίες μου :) Αν υπάρχει κάτι που κάνει για την Version μου, και περιγράφει αναλυτικά τι πρέπει να γίνει και με ποια χρονική σειρά, θα ήταν ιδανικά. Ευχαριστώ εκ των προταίρων! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Όλες οι πληροφορίες είναι στην πρώτη σλδ αυτού του thread :) Θέλεις το yellowsn0w για το unlock! Προς Θεού μην αναβαθμίσεις σε 2.2.1 χωρίς το pwnage tool γιατί τότε Modem Firmware -> 2.30 και yellosn0w => Καπούτ! Η SIM βγαίνει βάζοντας κάτι λεπτό (όπως έναν ξεδιπλωμένο συνδετήρα) στην πάνω μεριά του κινητου που θα δεις ότι έχει μια μικρή τρυπούλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrys23 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Χερεται αγορασα σημερα ενα 3G απο ενα φιλο στην 2.0.2 ο οποιος το εχει με ελληνικα και πληκτρολογιο του αγαπητου Minos και ολου του γκρουπ αλλα για να μπορω να κανω κλησεις μου ειπε οτι πρεπει να μην μου ζητα η καρτα το pin τι γινεται βρε παιδια ετσι θα το εχω και αν το χασω το κινητο και μας βουτηξουν την καρτα ο αριθμος ειναι εταιρικο και μπορει να παρει αμετρητα τηλεφωνα. η διαδικασια ειναι με το yellosnow και με το pwned ευχαριστω πολυ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts