Jump to content

othanoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About othanoulis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

othanoulis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Mino πολύ καλή δουλειά. Στο δικό μου (3G) έβαλα το Sorting Layout 1, και δεν χρειάστηκε forced resync των επαφών μου. Ούτε καν respring. Να είσαι καλά. :)
  2. Και σε μένα δουλεύει το Cosmote carrier logo. Thanks.
  3. Ευχαριστώ πόλυ για τη βοήθεια. Θα προχωρήσω στην αναβάθμιση και βλέπουμε! :)
  4. Ίσως να συνεχίζω τις χαζές ερωτήσεις... :confused: Θα χάσω τις ρυθμίσεις μου και τα apps μου απο app store, cydia και installer? Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια. :D
  5. Συγχωρέστε με αν είναι πολύ χαζή η ερώτησή μου. Έχω jailbroken το iphone 3G με 2.2 και εγκατεστημένα πολλά προγραμματάκια. Αν θέλω να πάω σε έκδοση .2.2.1 (σε προσπάθεια επίλυσης δυσλειτουργίας του bluetooth), ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω ώστε να αναβαθμίστώ σε 2.2.1 και να είναι και πάλι Jailbroken το iphone με όλα τα προγράμματά μου (είναι δυνατόν?)? Έχω κατεβάσει το iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw και το QuickPwn-225-2 της Dev team. Ποια είναι η σωστή σειρά αναβάθμισης που πρέπει να ακολουθήσω? Και πάλι συγγνώμη αν έχει αναφερθεί.
  6. Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
  7. Θα ήθελα να με κατευθύνετε σε ποιο "μαγαζί" μπορώ να βρώ το spb mobile shell & weather. Κατέβασα το trial από τη σελίδα τους και παίζει μια χαρά. Τη βοήθειά σας παρακαλώ. Σας ευχαριστώ πολύ
  8. Σας χαιρετώ όλους και χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Πολύ πρόσφατα αγόρασα το Plantronics Discovery 665 bluetooth handsfree και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το ακουστικό ενώ έχει τις καλύτερες κριτικές και έρχεται σε πολύ καλό πακέτο με παρελκόμενα, μου δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα στην ποιότητα του ήχου. Όπως φαίνεται και στο post που παραθέτω από το αντίστοιχο thread μάλλον εμφανίζεται να υπάρχει πρόβλημα στη συμβατότητα των πρωτόκολλων bluetooth του κινητού και του ακουστικού. To support της εταιρείας υποστηρίζει ότι το κινητό στέλνει τον ήχο (streaming) με πρωτόκολλο A2DP για στερεοφωνικό ήχο το οποίο δεν υποστηρίζεται από το ακουστικό με αποτέλεσμα τα σπασίματα στον ήχο που στέλνει και λαμβάνει. Αποτέλεσμα αυτού και ενώ αγόρασα το συγκεκριμένο ακουστικό για την βέλτιστη ποιότητα ήχου, να έχω απαράδεκτο ήχο και αν δεν είναι το κινητό σε απόσταση μικρότερη από μισό μέτρο να μην μπορώ να ακούσω σχεδόν τίποτα. Μπορώ να αλλάξω το προφίλ του bluetooth του κινητού ώστε να απαλειφθεί το παραπάνω πρόβλημα που φαίνεται ότι στηρίζεται στα παραπάνω? Αντιμετωπίσατε κάτι αντίστοιχο με το Ν73? Θεωρείτε ότι φταίει κάτι άλλο? Θεωρώ πολύτιμη τη βοήθεια σας στο να φτάσω σε κάποια λύση που να έχει αντιμετώπιση. Σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για το μέγεθος του post μου.
  9. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το θέμα είναι αν μπορώ να κάνω κάτι με το υπάρχουσα συσκευή (ΝΟΚΙΑ Ν73). Δεν εντιμετωπίζω με τη συγκεκριμένη συσκευή κανένα πρόβλημα αποσύνδεσης του ακουστικού. Με παλαιότερες ΝΟΚΙΑ που είχα το αντιμετώπισα αρκετές φορές όπως το ανέφερες. Γνωρίζει κανείς κάποια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα?
  10. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για το Plantronics Discovery 665. Το έχω συνδέσει με το ΝΟΚΙΑ Ν73 ΜΕ και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα στο οποία θα παρακαλέσω για την καθοδήγη σας αν γνωρίζετε. Το ακουστικό λειτουργεί κανονικά ΑΛΛΑ όταν η απόσταση από το κινητό είναι στο μισό μέτρο και άνω (και αυτό παρατηρείται παντού και όχι σε συγκεκριμένο χώρο που πιθανόν να είχε πολλές παρεμβολές) υπάρχουν ΠΟΛΛΑ τριξίματα στον ήχο και δεν ακούω ούτε ακούγομαι καλά στη συνομιλία. Σε ηλεκτρονική επικοινωνία που είχα με το support της εταιρείας και ενώ στην αρχή μου έλεγαν περί αποστάσεις και καλά, τελικά μου ανέφεραν ότι πιθανά να φταίει ότι το κινητό χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο bluetooth A2DP (για στέρεο ήχο) ενώ το ακουστικό όχι. Συμπερασματικά ανέφεραν ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει το ακουστικό το streaming του ήχου που στέλνει το κινητό. Σας παραθέτω την τελική απάντηση από το support της Plantronics: The *****ling could be caused by a number of things, as stated dstance could be a factor, secondly objects between the two could also be a factor. However, I believe the problem may actually be caused by the headset and mobile using different profiles for the music. Music phones tend to use the A2DP profile to stream music, this is high quality STEREO streaming. The headset is MONO and is only using the headset/handfree profile for connection. If this is the case the headset cannot keep up with streaming, which would create 'popping'. I would suggest either getting a (A2DP supporting) stereo headset (eg Pulsar 590 or Pulsar 260) or checking your phone settings to see if you can alter the bluetooth profile that streams music. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το προφίλ του κινητού ώστε να συνδέετε με άλλο πρωτόκολλο με το ακουστικό? Μήπως πρέπει να το γυρίσω πίσω (έχει δυσκολία γιατί το ακουστικό λειτουργεί κανονικά)? Υπάρχει κάποια πρόταση σας άλλη? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Αγόρασα το Plantronics 665 και το χρησιμοποιώ με το ΝΟΚΙΑ Ν73 ΜΕ. Ο ήχος του πολύ καλός όπως και τα αξεσουάρ του όμως όταν απομακρύνω το κινητό πέραν του 1 μέτρου περίπου από το ακουστικό ακούω μπουρμπουλήθρες... Έχεις κανείς άποψή γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Αντιμετωπίζει κανείς κάτι αντιστοιχο με ΒΤ ακουστικό? Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό. Κάποια πρόταση?
  12. Θα ήθελα να σας παραθέσω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το Ν73 ΜΕ που έχω κάνει update στο τελευταίο firmware. Η κάρτα μνήμης 2GB που περιείχε το πακέτο αγοράς άρχισε πριν απο λίγο καιρό να "χάνεται" και να μην την βλέπει το κινητό, κλείνωντας αντίστειχα εφαρμογές εγκατεστημένες στην κάρτα. Είχα μία κάρτα 1GB της Kingston και δοκίμασα αν ευθύνεται η συσκευή ή η κάρτα. Τελικά με την Kingston όλα λειτουργούν άψογα. Μόνο μία φορά την έχασε αλλά ήταν λόγω μιας ελεύθευρης πτώσης. Αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι όταν την κάρτα της ΝΟΚΙΑ την πίεζα έως μέσα την έβλεπε αλλά όταν την άφηνα για να κουμπώσει την έχανε. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα ή γνωρίζει κάτι αντίστοιχο? Να σημειώσω ότι η κάρτα σε μετατροπέα miniSD -> SD διαβάζεται κανονικά και λειτουργεί σωστά. Παρακαλώ για τις προτάσεις σας. Καλό φθινόπωρο σε όλους.
  13. N73ME SPMarkJa: 2051 2D: 20,7 fps 3D: 8,7 fps Fillrate: 3154 Ktexels/s Polygon: 40.3 PNG: 68 JVM: 1987 SPMark 3D: 1013 3D Game: 9,99fps 3D Fillrate: 2,86 Mtexels/s 3D PolyCount:104,16 ktriangles/s
  14. Σωστά νομίζεις! :) Για τα συγκεκριμένα πλήκτρα δεν παίζει ρόλο ο τύπος αναμονής. Απλά στην ενεργή αναμονή έχεις επιλογή για 6 συντομεύσεις (εικονίδια) στην αρχική οθόνη, ενώ στην αντίθετη περίπτωση υπάρχουν 4 συντομεύσεις στην κάθε κατεύθυνση του joystick.
  15. Μπορείς να αλλάξεις τη λειτουργία των πλήκτρων από Μενού->Εργαλεία->Ρυθμίσεις->Τηλέφωνο->Κατάσταση Αναμονής και επιλέγεις τις λειτουργίες που επιθυμείς (όταν έχεις ενεργοποιημένη την ενεργή αναμονή).
×
×
  • Create New...