Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6600 Slide

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι σίγουρο αυτό ? Ποιά είναι η τελευταία version και τί βελτειώνει?

τελευταια version δεν θυμαμαι ποια ειναι, μιας και δεν το'χω αυτη τη στιγμη το τηλ, αλλα το βλεπεις ευκολα στο site της nokia.

Εγω παντως, ειδα θεαματικη βελτιωση οπως ειπα, στην ποιοτητα συνομιλιας. Πολυ πιο ''καθαρο'' το ακουστικο. Και σημαντικη βελτιωση στην ποιοτητα ληψης σηματος.

• Απαντήσεις 217
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φαίνεται όταν σε κατάσταση αναμονής πατήσεις *#0000#

Η πρώτη που εχει βγεί είναι αν δεν κάνο λάθος η 04.81

Σ' ευχαριστώ πολύ antonio_r! Θα του κάνω update με την πρώτη ευκαιρία!!!

Για το ποσοστό της μπαταρίας ξέρουμε τίποτα???? :)

Υπαρχη κατι σε Flash μορφη το βαζεις π.χ. στην οθονη σαν φοντο και δειχνη σε πραγματικο χρονο ποσοστο σηματος και μπαταριας...εγω εχω ενα που λεγεται indicators αν δεν υπαρχη προβλημα απο τους υπευθυνους πεσμου πως και το ανεβαζω...η αλλιος αν θες πεσμου email να σου το στειλω.

Σου δείχνει πραγματικά πόσο τοις εκατό μπαταρία έχεις ή κάθε μπάρα που πέφτει, σου δείχνει και μείον 14%; Γιατί και στα S60 έχουμε κάτι τέτοιο αλλά δεν προσφέρει κάτι παραπάνω πέρα της αναγωγής των 7 μπαρών σε ποσότητα %.

Σου δείχνει πραγματικά πόσο τοις εκατό μπαταρία έχεις ή κάθε μπάρα που πέφτει, σου δείχνει και μείον 14%; Γιατί και στα S60 έχουμε κάτι τέτοιο αλλά δεν προσφέρει κάτι παραπάνω πέρα της αναγωγής των 7 μπαρών σε ποσότητα %.

Αυτο δεν το γνωριζω ακριβος.....παντος στο ποσοστο % που δειχνει για το σημα δεν εχει να κανει με το ποσες "μπαρες" σηματος εχει,γιατι π.χ. με μια μπαρα μπορει να δειχνει ποσοστο 5% μπορει και 15% που σημαινει οτι λαμβανη υποψιν το ποσο δυνατο ειναι το σημα και οχι το ποσσες "μπαρες" σηματος εχει το εικονηδιο τις κεραιας.....πιστευω πως με αυτον τον τροπο δουλευει και για την μπαταρια.

Πολυ χρησιμη εφαρμογη αν οντως δειχνει σε ποσοστο το πραγματικο σημα και το υπολοιπο της μπαταριας. Αν μπορεις σε παρακαλω σηκωσε το λινκ για να το κατεβασουν και τα υπολοιπα μελη του τοπικ που ενδιαφερονται.

αν ειναι δυνατον καποιος να μου δωσει βημα βημα το ακριβες path πως αυκσανουμε την ενταση στο ακουστικο γιατι δεν εχω το τηλεφωνο μπροστα μου.

ευχαριστω.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

Μία ερώτηση και από εμένα. Εχω το 6600 με Cosmote και διαβάζοντας τα παραπάνω αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση από το μενού όμως του τηλεφώνου. Μου λέει ότι δεν υπάρχει δίκτυο και ότι δεν μπορεί να συνδεθεί. Τι ρυθμιση θα πρέπει να ενεργοποιήσω για να μου δουλέψει?

Ευχαριστώ.

αν ειναι δυνατον καποιος να μου δωσει βημα βημα το ακριβες path πως αυκσανουμε την ενταση στο ακουστικο γιατι δεν εχω το τηλεφωνο μπροστα μου.

ευχαριστω.

Απλα, μολις παρεις η σε παρουν τηλεφωνο πιεσε προς τα πανω το κεντρικο πολυπληκτρο μεχρι το επιθυμητο σημειο εντασης του ακουστικου.

Μία ερώτηση και από εμένα. Εχω το 6600 με Cosmote και διαβάζοντας τα παραπάνω αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση από το μενού όμως του τηλεφώνου. Μου λέει ότι δεν υπάρχει δίκτυο και ότι δεν μπορεί να συνδεθεί. Τι ρυθμιση θα πρέπει να ενεργοποιήσω για να μου δουλέψει?

Ευχαριστώ.

Δεν νομιζω να δουλευει στην Ελλαδα μεσω δικτυου. Δοκιμασε να κανεις την αναβαθμιση μεσω του Nokia Phone software update . Μονο φροντισε πιο πριν να εχεις κανει Backup τα δεδομενα του κινητου.

• 2 weeks later...
Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής: Πρώτον αληθεύει ότι το SAR της συσκευής είναι 0.44? Δεύτερον αν η ποιότητα κατασκευής έχει βελτιωθεί στις νέες παρτίδες και αν γενικά θα μου το προτείνατε. Έχω επιδότηση και το σκέφτομαι κυρίως λόγω του χαμηλού του SAR. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων.

μπορει καποιος να πει ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου??εχω την 5.23 αυτη ειναι???δεν μ παρουσιαζζει καποιο προβλημα απλα οταν παταω ενα ΜΡ3 για να παιξει καθυστερει καπως ο player να ανοιξει.κατα τα αλλα ολα καλα.ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την συσκευη.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

αληθεύει ότι το SAR της συσκευής είναι 0.44?

Αν θυμάμαι καλά, η συγκεκριμένη τιμή αναφέρεται στο παλιό 6600 που είναι series 60.

Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής: Πρώτον αληθεύει ότι το SAR της συσκευής είναι 0.44? Έχω επιδότηση και το σκέφτομαι κυρίως λόγω του χαμηλού του SAR. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων.

Ναι, 0,44 W/kg

http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6600_slide_UG_el.pdf

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ευχαριστώ νέρβους. Επίσης θα ήθενα να μου πείτε αν κατά τη διάρκεια μιας κλήσης υπάρχει χρονόμετρο ενεργό στην οθόνη που να σου δείχνει πόση ώρα μιλάς. Δεν εννοώ τη σύνοψη στο τέλος της κλήσης, αλλά κατά τη διάρκεια της κλήσης. Επίσης βελτιώθηκαν τα ελαττώματα του τηλεφώνου στις νέες φουρνιές;

μπορει καποιος να πει ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου??εχω την 5.23 αυτη ειναι???δεν μ παρουσιαζζει καποιο προβλημα απλα οταν παταω ενα ΜΡ3 για να παιξει καθυστερει καπως ο player να ανοιξει.κατα τα αλλα ολα καλα.ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την συσκευη.

ANYBODY????

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

ANYBODY????

Τελευταία έκδοση είναι η 05.60!

Πάντως να σημειώσω ότι και ο φωτισμός της οθόνης είναι τραγικός.Έξω στο δρόμο κατά τη διάρκεια της μέρας,πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να δεις...:mad:

grsaint13

Καλησπέρα,

απέκτησα μια νέα συσκευή και πλέον είμαι στην δύσκολη θέση να μεταφερω τις επαφές απο το παλίο Νοκια (s40 και αυτο) στο καινούργιο!.

Υπάρχει τρόπος να το κάνω (μιας και η sim δεν χωράει όλες τις επαφές) με κάποιο πρόγραμμα για PC;

Καλησπέρα,

απέκτησα μια νέα συσκευή και πλέον είμαι στην δύσκολη θέση να μεταφερω τις επαφές απο το παλίο Νοκια (s40 και αυτο) στο καινούργιο!.

Υπάρχει τρόπος να το κάνω (μιας και η sim δεν χωράει όλες τις επαφές) με κάποιο πρόγραμμα για PC;

Μπορεις να κανεις τη μεταφορα των επαφων σου χρησιμοποιωντας το pc suite της Nokia. Θα το βρεις να το κατεβασεις απο το σιτε της εταιριας.

Τελικα αξιζει τα λεφτα του? Γιατι ειναι καπως ακριβο

Οι φωτο και τα βιντεο ειναι καλα ?

Παιρνει αλλα games?

Τελικα αξιζει τα λεφτα του? Γιατι ειναι καπως ακριβο

Οι φωτο και τα βιντεο ειναι καλα ?

Παιρνει αλλα games?

Κοιτα , αν αυτα που χρειαζεσαι απο ενα κινητο τηλεφωνο ειναι να πραγματοποιεις κλησεις, να στελνεις μηνυματα, να ειναι μικρο , να εχει ενα αρκετα αξιοπιστο λογισμικο, το μενου του να σου ειναι γνωριμο, η μπαταρια του να κραταει τουλαχιστον 2 μερες με πολυ σκληρη χρηση και να εχει μια αξιοπρεπη καμερα τοτε ναι αξιζει τα λεφτα του.

Αν ψαχνεις για ενα "εξυπνο" κινητο ή ενα που να εχει πραγματικα καλη καμερα τοτε καλυτερα να κοιταξεις σε αλλες προτασεις.

Οι φωτογραφιες και τα βιντεο ειναι πραγματικα αρκετα καλα.

Ναι παιρνει και αλλα παιχνιδια.

Εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με την αναβαθμιση λογισμικου μεσω Pc Suite στην τελευταια εκδοση λογισμικου ( 5.60) ?

Ρωταω γιατι παρολο που εχω κανει 2 φορες αναβαθμιση με τον ιδιο τροπο σε αυτη την εκδοση καποια γραφικα μου εμφανιζονται με ερωτηματικο, οπως το γραφικο της αναμονης μεχρι να διαβασει την καρτα μνημης για παραδειγμα. Περασα 2 φορες την εκδοση αλλα το προβλημα δεν διορθωθηκε.

Αν καποιος γνωριζει κατι σχετικο να ποσταρει.

Το πηρε μια φιλη μου σημερα

Η φωτεινοτητα της οθονης δεν αλλαζει ?

Πολυ σκοτεινη ειναι

Οι φωτογραφιες φαινονται ψιλοαθλιες

Γιατι δεν με αφηνει να αλλαξω ισοροπια λευκου κτλ?

Οι φωτο δεν εχουν auto rotate?

Μπορει να το επιστρεψει λογω οτι δεν της αρεσει?

Το πηρε μια φιλη μου σημερα

Η φωτεινοτητα της οθονης δεν αλλαζει ?

Πολυ σκοτεινη ειναι

Οι φωτογραφιες φαινονται ψιλοαθλιες

Γιατι δεν με αφηνει να αλλαξω ισοροπια λευκου κτλ?

Οι φωτο δεν εχουν auto rotate?

Μπορει να το επιστρεψει λογω οτι δεν της αρεσει?

Η φωτεινότητα όντως είναι άθλια!Τη μέρα δε φαίνεται σχεδόν τίποτα!:mad:

Οι φωτογραφίες κι εμένα δε με έχουν συγκλονίσει...:(

Auo rotate δεν υπάρχει.

Φυσικά και δεν μπορεί να το επιστρέψει.Άμα ήταν έτσι,το πιο πιθανό θα ήταν να το έχουμε επιστρέψει αρκετοι από εμάς...

Και κάτι ακόμα που συνέβη σήμερα και χάλασε ακόμα περισσότερο την εντύπωσή μου για το κινητό.Το κλέινω χθες το βράδυ και το βάζω για φόρτιση.Μου έδειξε κανονικά ότι η φόρτιση ξεκίνησε.Σήμερα το πρωί πάω να το ανοίξω και...τίποτα!Νεκρό και καμία απόκριση.Το πήγα αμέσως στο Γερμανό και το κοίταξε στα γρήγορα ένας τεχνικός,με ρώτησε μήπως μου έπεσε ή τίποτα τέτοιο,του είπα όχι και έδειξε κι αυτός απορημένος.Θα του το πάω τη Δευτέρα μαζί με την απόδειξη-εγγύηση για να το κοιτάξει καλύτερα.:cry:

grsaint13

Εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με την αναβαθμιση λογισμικου μεσω Pc Suite στην τελευταια εκδοση λογισμικου ( 5.60) ?

Ρωταω γιατι παρολο που εχω κανει 2 φορες αναβαθμιση με τον ιδιο τροπο σε αυτη την εκδοση καποια γραφικα μου εμφανιζονται με ερωτηματικο, οπως το γραφικο της αναμονης μεχρι να διαβασει την καρτα μνημης για παραδειγμα. Περασα 2 φορες την εκδοση αλλα το προβλημα δεν διορθωθηκε.

Αν καποιος γνωριζει κατι σχετικο να ποσταρει.

και σε εμενα το ιδιο παρουσιασε..:(

Χαίρετε.

Κατ αρχήν είμαι κάτοχος του Ν73 και μόλις σήμερα απέκτησε η αδερφή μου το 6600s.

Θα ήθελα να κάνω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις:

1. Υπάρχει δυνατότητα να φαίνεται ο χρόνος κλήσης κατά τη διάρκεια της κλήσης; Το μόνο που βρήκα είναι η ενεργοποίηση της σύνοψης διάρκειας κλήσης.

2. Στο ραδιόφωνο δεν μπόρεσα να βρω επιλογή ενεργοποίησης του μεγαφώνου. Τι συμβαίνει; Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή;

3. Υπάρχει δυνατότητα εκφώνησης του ονόματος του καλούντος όπως και στο Ν73;

4. Η συσκευή έχει την έκδοση 5.23.Αν κάνω αναβάθμιση θα διορθωθεί τίποτα; Πού μπορώ να δω τι αλλαγές έχουν γίνει ανάμεσα στις διάφορες ενημερώσεις;

5. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη δεύτερη κάμερα για λήψη φωτογραφιών ή μόνο κατά τη βιντεοκλήση;

Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά μου φαίνεται περίεργο να λείπουν κάποιες λειτουργίες από ένα καινούριο τηλέφωνο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.