mikekap Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Αυτά τα κινητά είναι για λίγους που έχουν τη δυνατότητα και τη μανία να αγοράζουν συλλεκτικά μοντέλα Συλλεκτικό μεν, αμφιλεγόμενο δε;) Ποιός θέλει ένα κινητό με αμφιλεγόμενη σχεδίαση,αμελητέες ,για την εποχή που διανύουμε, δυνατότητες,και με μια εξωφρενική τιμή;Μέχρι και η nokia (π.χ carbon arte) σχεδιάζει τέτοια κινητά με καλές δυνατότητες (3.2mpx!την στιγμή που τα άλλα ξύνονται) και (θα με λέγατε κάποτε ιερόσυλο για αυτό που θα πω!),με αντικειμενικά ομορφότερη,ή έστω,πιο αποδεκτή σχεδίαση!Άρα, μην λες απόλυτα ότι αυτοί οι συλλέκτες θα το επιλέξουν,διότι και να στο πω ευθέως,δεν θα θέλουν να αγοράσουν κάτι που μοιάζει λες και βγήκε από κάποιο κόμιξ!Δεν θέλω να είμαι ο κακός κριτής των ΜΟΤΟ και λυπάμαι μάλιστα μια εταιρεία που έβγαλε ΘΡΥΛΟΥΣ και τώρα......., αλλά θέλω να δω να επανακάμπτει με ουσιαστικές καινοτομίες και όχι με κάτι ΄΄δήθεν΄΄!Όσο συλλεκτικό και αν είναι,είπαμε, δεν είναι και τόσο όλοι τρελοί αυτοί οι συλλέκτες! Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Κακά τα ψέμματα αλλά το κινητό είναι κουκλί.Ειδικά εκείνα τα full screen savers που έχει σε κάνουν να χαζεύεις.Φανταστείτε να έβγαινε αυτό το κιν στα 300 ευρώ.Χαμός θα γινόταν. Θα μου πεις πόσο άθλια κατασκευή θα κάνανε για να ρίξουν το κόστος στα 300 ευρώ αλλά αν ήταν κινητό για τις μάζες θα έκανε καλές πωλήσεις. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Ένα στοιχείο που κάνει ένα τηλέφωνο συλλεκτικό είναι και η ιδιαιτερότητα της κατασκευής του. Εμένα το Aura μου αρέσει πολύ και θεωρώ την εμφάνιση και το μηχανισμό του ως πολύ ιδιαίτερα. Οι ελλείψεις σε χαρακτηριστικά δε με απασχολούν καθόλου. Αν δεν είχε κι αυτό το μενού..... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 παντως απο εμφανιση μου αρεσει,βεβαια δεν εχει τυχει να το δω απο κοντα ακομα να δω τι λεει.κι ο μηχανισμος του αν ειναι τοσο καλος οσο λενε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Motorola Announces Diamond Aura http://www.mobilewhack.com/wp-content/images/2009/02/motorola-amosu-aura.jpg Motorola has announced a Diamond Aura handset which was designed by Alexander Amosu. The mobile appeared at the MWC wearing 99 diamonds for a total of 1 carat. Besides that it’s just the regular Aura you would expect only this one costs £4995 and comes with a 24 hours concierge service. If you want one make sure you place your order soon since there won’t be so many Diamond Aura to choose from. http://www.mobilewhack.com/motorola-announces-diamond-aura/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 David Beckham Promots the Motorola Aura the Terminator Way Δειτε το βιντεο... http://www.mobilewhack.com/david-beckham-promots-the-motorola-aura-the-terminator-way/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 ουτε ο Μπεκαμ δε χρησιμοποιει το Motorola aura καθως οι καμερες τον πιασαν να χρησιμοποιει το i phone...τζαμπα τον πληρωνει η motorola!!!!τουλαχιστον αν δεν του αρεζε το aura ας χρησιμοποιουσε καποιο αλλα μοντελο της moto.και παρακλαω να μη σβηστει για αλλη μια φορα το σχολιο μου,δε νομιζω πως δεν αφορα το κινητο....εκτος και αν δε θελετε να τα βλεπουν οι αλλοι αυτα κυριοι φαν της motorola!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 ουτε ο Μπεκαμ δε χρησιμοποιει το Motorola aura καθως οι καμερες τον πιασαν να χρησιμοποιει το i phone...τζαμπα τον πληρωνει η motorola!!!!τουλαχιστον αν δεν του αρεζε το aura ας χρησιμοποιουσε καποιο αλλα μοντελο της moto.και παρακλαω να μη σβηστει για αλλη μια φορα το σχολιο μου,δε νομιζω πως δεν αφορα το κινητο....εκτος και αν δε θελετε να τα βλεπουν οι αλλοι αυτα κυριοι φαν της motorola!!!! για να μην σβηστεί λοιπόν το σχόλιό σου, θες να μας πεις την χρησιμότητά του στο παρόν τόπικ..?? έχει σκοπό να δηλώσει τι ακριβώς..?? ότι είναι καλύτερο το iphone? ότι ο Μπέκαμ άλλαξε τηλέφωνο? ότι τι??? p.s: ελπίζω να είναι πιο πειστική ηαπάντησή σου γιατί αλλιώς θα τα πάρει πάλι ο κάδος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 χαχαχαχχα!θέλει να μας πει ότι ακόμα και αυτοί που υποτίθεται το υποστηρίζουν και στελεχώνουν τη διαφημιστική καμπάνια του , σημαντικό για την περεταίρω πορεία του, δεν το θέλουν!!το iphone έχει και αυτό το individuality (θα μου πεις τώρα το παίρνουν όλοι , αλλά και πάλι ξεχωρίζεις!) ,αλλά με ασύγκριτα καλύτερες δυνατότητες...βέβαια δεν πρέπει σώνει και καλά επειδή το διαφήμισε και ο μπέκαμ , να το πάρει και έχεις δίκιο σε αυτό Nikos_ s3...αλλά δεν είναι κάπως μειωτικό για τη ΜΟΤΟ? Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 το AURA ξέρουμε όλοι ότι είναι ένα πολύ ειδικό trendy-fashion τηλέφωνο , που ούτε τις σούπερ-ντούπερ δυνατότητες έχει αλλά ούτε και είναι ο ορισμός της ευχρηστίας και της ομορφιάς-λειτουργικότητας... από κει και πέρα , το να σχολιάζουμε ότι ο Μπέκαμ δεν το χρησιμοποιεί ή το να το κάνουμε vs με το iphone σίγουρα δεν είναι για το παρόν τόπικ...στο οποίο, όσο και να μην σας περνάει από το μυαλό, μπορεί κάποιος να μπαίνει για να διαβάσει κάτι ενδιαφέρον για την συσκευή του ή κάτι που θα τον βοηθήσει στην χρήση της... συνεχίζουμε ontopic...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 ναι ρε παιδί μου....λίγο ''κουτσομπολιό'' δεν βλάπτει...άλλωστε θλεω να πιστεύω , πως ο φίλος μας λόγω της σκοπιμότητας του κινητού το είπε...... τεσπα , το έχει πάρει κανείς??? Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 για να μην σβηστεί λοιπόν το σχόλιό σου, θες να μας πεις την χρησιμότητά του στο παρόν τόπικ..?? έχει σκοπό να δηλώσει τι ακριβώς..?? ότι είναι καλύτερο το iphone? ότι ο Μπέκαμ άλλαξε τηλέφωνο? ότι τι??? p.s: ελπίζω να είναι πιο πειστική ηαπάντησή σου γιατί αλλιώς θα τα πάρει πάλι ο κάδος... οτι μαλλον ειναι μαπα το κινητακι και δεν το χρησιμοποιει ουτε και αυτος που τα χει παρει χοντρα.....οπως ακριβως αναφερουμε τη διαφημιση που τους κανει ο μπεκαμ ετσι ακριβως πρεπει να αναφερουμε και τη δυσφημιση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Το θεμα παιδια ειναι , οτι εγω για παραδειγμα μπηκα στο topic , για να διαβασω καποια πραγματα για το κινητο , και τα μονα που διαβασα , ηταν τα αρνητικα (δικαιως) σχολια για την τιμη του. Συμφωνω για την τιμη του αλλα , αυτο δεν σημαινει , οτι θα πρεπει να διαβαζουμε μονο γι'αυτο. Βεβαια τωρα θα μου πεις , και ποιος το εχει παρει σε αυτη την τιμη , για να μπει και στο topic , να γραψει κατι , για εντυπωσεις κ.λ.π. Γι'αυτο και αυτο το topic γι'αυτο το κινητο , εχει μονο 5 σελιδες. Το θεμα ειναι εγω η καποιος αλλος που ενδιαφερετε , γι'αυτην την συσκευη , που θα διαβασει καποιες πραγματικες εντυπωσεις γι'αυτην απο χρηστες? Και κυριως , που να ψαξει , να την βρει οσο το δυνατον φθηνοτερα , εστω και απο εξωτερικο , αλλα να υπαρχει η δυνατοτητα , για Ελληνικα? Ευχαριστω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Λοιπον ερχομαι να 'ξεθαψω' μετα απο τοσους μηνες το thread του Aura και να ρωτησω..Μηπως τωρα που επεσε στη μιση τιμη (671 eyrw στα multirama) υπαρχει περιπτωση να το αγορασει κανενας 'κοινος θνητος'?:p Ειναι το δευτερο φθηνοτερο Luxury phone νομιζω αυτη τη στιγμη μετα το χρυσαφενιο VE66.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 αν το κατεβαζαν κι αλλο θα το τιμουσα ειληκρηνα.μου αρεσει σαν σχεδιο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 το ηθελα απο τοτε που βγηκε αλλα δεν το επερνα αποφαση αλλα τελικα το πηρα εχθες,λοιπον η ποιοτητα του ειναι απιστευτη ,το ανοιγοκλεινω συνεχεια χωρις να υπαρχει λογος σου αφηνει μια φοβερη αισθηση πολυτελειας,ειναι μικρο αλλα βαρυ ,δεν υπαρχει ο πραμικρος τζογος κ γενικα κουνιματα κ τριξιματα,εχει πολυ καλη ποιηοτητα κλησεως κ πολυ καλη μπαταρια,σιγουρα βγαζει 3 μερες,εχει ομορφο μενου αλλα αργο,κ γενικα περιορισμενες δυνατοτητες αλλα νομιζω οτι ειναι μονο για κλησεις κ κανενα μνμ ,οποιος θελει ενα διαφορετικο κινητο με εξαιρετικη ποιοτητα υλικων κ κατασκευης κ εχει την οικονομικη δυνατοτητα το προτεινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 το ηθελα απο τοτε που βγηκε αλλα δεν το επερνα αποφαση αλλα τελικα το πηρα εχθες,λοιπον η ποιοτητα του ειναι απιστευτη ,το ανοιγοκλεινω συνεχεια χωρις να υπαρχει λογος σου αφηνει μια φοβερη αισθηση πολυτελειας,ειναι μικρο αλλα βαρυ ,δεν υπαρχει ο πραμικρος τζογος κ γενικα κουνιματα κ τριξιματα,εχει πολυ καλη ποιηοτητα κλησεως κ πολυ καλη μπαταρια,σιγουρα βγαζει 3 μερες,εχει ομορφο μενου αλλα αργο,κ γενικα περιορισμενες δυνατοτητες αλλα νομιζω οτι ειναι μονο για κλησεις κ κανενα μνμ ,οποιος θελει ενα διαφορετικο κινητο με εξαιρετικη ποιοτητα υλικων κ κατασκευης κ εχει την οικονομικη δυνατοτητα το προτεινω καλοριζικο φιλε..απο που το πηρες και ποσο σου κοστισε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 το ηθελα απο τοτε που βγηκε αλλα δεν το επερνα αποφαση αλλα τελικα το πηρα εχθες,λοιπον η ποιοτητα του ειναι απιστευτη ,το ανοιγοκλεινω συνεχεια χωρις να υπαρχει λογος σου αφηνει μια φοβερη αισθηση πολυτελειας,ειναι μικρο αλλα βαρυ ,δεν υπαρχει ο πραμικρος τζογος κ γενικα κουνιματα κ τριξιματα,εχει πολυ καλη ποιηοτητα κλησεως κ πολυ καλη μπαταρια,σιγουρα βγαζει 3 μερες,εχει ομορφο μενου αλλα αργο,κ γενικα περιορισμενες δυνατοτητες αλλα νομιζω οτι ειναι μονο για κλησεις κ κανενα μνμ ,οποιος θελει ενα διαφορετικο κινητο με εξαιρετικη ποιοτητα υλικων κ κατασκευης κ εχει την οικονομικη δυνατοτητα το προτεινω πρεπει να ειναι υπεροχο κινητο ομως η τιμη του δεν νομιζω πως ειναι ανταξια. με μια τιμουλα στο 500-600αρι πιστευω θα ηταν πολυ καλη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 οντως τα λεφτα ειναι πολλα αλλα αν ειναι καποιος σαν κ μενα που κοιταει πανω απ ολα την ουσιαστικη κ την αντιληπτη ποιοτητα οσο κ την διαφορετικοτητα , νομιζω κανει το βημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Το χει κανείς να πεί εντυπώσεις? Το βρίσκω γύρω στα 7 κατοστάρικα στο skroutz.gr και λέω αν αξίζει όντως να το πάρω. Να έχω 1 όμορφο κινητό που δε θα χαλάσει ποτέ! Μια φορά δίνεις 7 κατοστάρικα και τέλος. Τα μόνα 2 αρνητικά π σκέφτομαι είναι μήπως και κάτι δε πάει κάλα και 2ον αν στο κλέψουν απλά κλες... Άσε π στην αθήνα θα φοβάσαι να το κυκλοφορήσεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 τραγικο κινητο, και να μου το χαριζες θα το πεταγα Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Γιατί? Το έπιασες στα χέρια σ ή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 τραγικο κινητο, και να μου το χαριζες θα το πεταγα Αν πάντως στο χαρίσει κάποιος (λέμε τώρα), πριν το πετάξεις από το παράθυρο στείλε πμ να το μαζέψω :lol: Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Το χει κανείς να πεί εντυπώσεις? Το βρίσκω γύρω στα 7 κατοστάρικα στο skroutz.gr και λέω αν αξίζει όντως να το πάρω. Να έχω 1 όμορφο κινητό που δε θα χαλάσει ποτέ! Μια φορά δίνεις 7 κατοστάρικα και τέλος. Τα μόνα 2 αρνητικά π σκέφτομαι είναι μήπως και κάτι δε πάει κάλα και 2ον αν στο κλέψουν απλά κλες... Άσε π στην αθήνα θα φοβάσαι να το κυκλοφορήσεις... αν ειναι να το παρεις και να φοβασαι να το βγαλεις απ το σπιτι,μη το παρεις καθολου φιλε μου..τωρα αν αξιζει τα λεφτα του ή οχι,αυτο ειναι στην κριση του καθενος..εγω μ αυτα τα λεφτα πηρα το μηλο,εσυ παρε αυτο,οτι αρεσει σε σενα..ειναι πανεμορφο κινητο παντως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adroid Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 να πω κ γω την κουταμαρα μου για οσους βλεπουν ενα απαισιο κινητο στην οψη του AURA... εχω πανω απο 15 χαλασμενα κινητα.... εχω πανω απο 15 κινητα που λειτουργουν,μεσα σ αυτα,SATIO...OMNIA...DEFY...N73...N91 MUSIC...N93...N95...N82...N81 8GB...C905...Κ αλλα πολλα.... κ θα σας πω οτι πολυ πποσφατα(πριν κανα 2μηνο σχεδον) παρειγγηλα ενα SIROCCO... κ επεισης θα σας πω οτι εαν εβρισκα το AURA μεταχειρισμενο (διοτη αυτη τη στιγμη δν διαθετω χρηματα για καινουριο) θα το επερνα αμεσως...για οσους μπορουν να εκτιμησουν την ποιοτητα αυτα τα κινητα ειναι θυσαυρος... οποιος δν εχει τυχει να πεσει στα χερια του καποια συσκευη απο τις συλεκτικες που κυκλοφορουν απλα δν μπορει να εχει αποψη... αυτες οι συεκευες δν διμηουθργηθηκαν για να κοντραρουν το iphone κ κανενος ειδους iphone....αλλα για να μεινουν στην ιστορια της κινητης τηλεφωνιας... τα κηνιτα (για μενα εστω...) δν ειναι μονο τεχνολογια μονο... πρωτη φορα που κρατησα το SIROCCO ηταν ενα πραγμα δεμενο...βαρυ...ανοιγεις το slide κ ακους τον μεταλικο ηχο...κατι που δν το εχω δει σε κανενα αλλο κινητο τεχνολογιας... λοιπον το καθε τι ειναι για την δουλεια του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts