Jump to content

Προβλήματα αυτονομίας ελληνικών OMNIA

oregon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την απενεργοποίηησ της περιστροφής την εχω κάνει ήδη και είδα κι εγώ βελτίωση της διάρκειας της μπαταρίας αλλά επειδή ήμουν στους πρώτους κύκλους θεώρησα ότι μπορεί να καλυτερευουν οι χρόνοι λόγω της μπαταρίας αυτής καθεαυτής.

Θα δοκιμάσω και αυτό που προτεινε ο φίλος με το φωτισμό της οθόνης αν και μου φαίνεται κουφό. Ασε που στο κάτω μέρος βγαίνει μήνυμα ότι ο φωτισμός του φόντου μειώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας:lol:, άρα πως είναι δυνατον να ζει περισσότερο, μήπως είναι εφτάψυχη; :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

• Απαντήσεις 529
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι ρε παιδια, μου φαινεται εμενα νορμαλ η χρηση αυτη.

εγω κανω λιγοτερη να φανταστειται.

20 Λεπτά ομιλία την ημέρα , 10 sms και 15 λεπτά Mp3 είναι πολύ συντηρητική χρήση για το OMNIA. με τέτοια χρήση θα πρέπει άνετα να σου βγάζει 40-50 ώρες αυτονομίας... κι όχι 20 ...

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Το δοκίμασε κανείς;
Παιδιά μπορείται να το δοκιμάσετε να μας πείτε αν είναι αυτή η λύση γιατί μόνο αυτό με κρατάει από το να αγοράσω το τηλεφωνο!!!:blink:

Κρατήσου λίγο ακόμη φίλε.. το δόκίμασα. :ninja:

η ενδειξη για τη μπαταρια είχε 3 γραμμούλες δηλαδη ανω του 50%

περασαν 4 ώρες απ τοτε με σχεδον μηδαμινη χρήση (απενεργοποιημενη η τηλεφωνικη χρήση, μερικές εγγραφές στην αντζέντα, τις 2 ωρες κοιμομουνα..) και στα καλα του καθουμενου σβήνει:worry:

παω να το ξανανοιξω, νεκρο. κανω reset, νεκρο. το βαζω για φορτιση, ζωντανεψε! παω στην ενδειξη για κατασταση φορτισης και μου βγαζει γυρω στο 10%..

παιδες κατι τρεχει σιγουρα ειτε με τη μπαταρια ειτε με την ελληνικη rom.

και πανω που νομιζα οτι πηγαινε να καλυτερεψει η διαρκεια ζωης..

η προσωπικη μου λοιπον εμπειρία απο τη ρυθμιση που προτεινε ο φιλος ειναι αρνητικη. ωστοσο θα το ξαναδοκιμασω μετα απο πληρη φορτιση για επιβεβαιωση

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπόν η προσωπική μου άποψη πλέον είναι ότι το κινητό κρατάει 25 ώρες με συντηρητική χρήση ... ή με καθόλου χρήση ... ανά 3-5 ώρες πέφτει 20% η μπαταρία (ανάλογα με τη χρήση) ....

Το βγάζω από το φορτιστή 7 το πρωί ακριβώς ... 20 λεπτά mp3 ... 2-3 μηνύματα και στις 11 το πρωί πέφτει στο 90% ....

1 κλήση του 1,5 λεπτού και άλλα 10 λεπτά mp3 ... στις 2 έχει πεσει στο 80% .....

3:30 μία κλήση 11 λεπτά ... 5:15 κλήση 1 λεπτό και η μπαταρία έχει πέσει στο 60% ...

Τώρα αν κάποιος από εσάς κρίνει ότι η χρήση που του έκανα από το πρωί δικαιολογεί να πέσει η μπαταρία 40% μέσα σε 10 ώρες ... τι να πω ...

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ........ πέρασα σχεδόν, από όλα τα μαγαζιά του κέντρου για να αγοράσω το omnia .

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΟΜΝΙΑ 8GB...δεν υπάρχει πουθενά και κανένα μαγαζί δεν ήξερε πότε θα τους στείλει τις παραγγελείες η samsung.

στο πλαίσιο μου είπαν μετά τις 18 Νοεμβρίου...

στον γερμανό ΜΑΛΛΟΝ από εβδομάδα...

στην cosmote δεν ξέρουν (μου είπαν να τους πάρω τηλ. πρώτα)..

( όλοι προσπαθούσαν να με πείσουν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία :)χαχαχαχα )

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ??

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ???

Οχι υπαρχει συχνα ελλειψη σε καινουριες συσκευες και ειδικα ακριβες.

Οχι υπαρχει συχνα ελλειψη σε καινουριες συσκευες και ειδικα ακριβες.

δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ολόκληρο πλαίσιο θέλει 20 ημέρες για να παραλάβει νέα μοντέλα.

Επίσης στο γερμανό το ίδιο.

Ναι είναι ακριβή αλλά υπάρχουν και πιο ακριβές :)

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ........ πέρασα σχεδόν, από όλα τα μαγαζιά του κέντρου για να αγοράσω το omnia .

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΟΜΝΙΑ 8GB...δεν υπάρχει πουθενά και κανένα μαγαζί δεν ήξερε πότε θα τους στείλει τις παραγγελείες η samsung.

στο πλαίσιο μου είπαν μετά τις 18 Νοεμβρίου...

στον γερμανό ΜΑΛΛΟΝ από εβδομάδα...

στην cosmote δεν ξέρουν (μου είπαν να τους πάρω τηλ. πρώτα)..

( όλοι προσπαθούσαν να με πείσουν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία :)χαχαχαχα )

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ??

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ???

οσο και να σου φενεται οντωs παραξενο εχει σπασει ρεκορ πωλησεων.....

οσο και να σου φενεται οντωs παραξενο εχει σπασει ρεκορ πωλησεων.....

μακάρι γιατί έτσι θα είναι και πιο πολλά τα παράπονα.....και ίσως το φτιάξουν πιο σύντομα

μακάρι γιατί έτσι θα είναι και πιο πολλά τα παράπονα.....και ίσως το φτιάξουν πιο σύντομα

δεν υπαρχει κατι να φτιαξουν...μπαταριεs apo kina θα το βλεπουμε σχεδον μονιμα:p

Ήδη έχω κάνει 7 τουλάχιστον κύκλο φόρτισεις... Τα ίδια κρατάει, περίπου 24 ώρες με το ζόρι... παρόλα που έβγαλα το αυτόματο φωτισμό και ρύθμισα στο χαμηλότερο. Απενεργοποιήσα όλα, μόνο το τηλέφωνο (2G) και το bluetooth ακουστικό με 10-15 λεπτά συνομιλίας χρησιμοποιούσα..., περίπου :blink:

Ήδη έχω κάνει 7 τουλάχιστον κύκλο φόρτισεις... Τα ίδια κρατάει, περίπου 24 ώρες με το ζόρι... παρόλα που έβγαλα το αυτόματο φωτισμό και ρύθμισα στο χαμηλότερο. Απενεργοποιήσα όλα, μόνο το τηλέφωνο (2G) και το bluetooth ακουστικό με 10-15 λεπτά συνομιλίας χρησιμοποιούσα..., περίπου :blink:

Άδικα ελπίζεις και προσπαθείς... πλεόν είναι 90% σίγουρο ότι είναι θέμα ROM. Ένα παιδί στο omniacs.net έβαλε αγγλική ROM πάνω στην Ελληνική και απ ότι λέει η διαφορά είναι εντυπωσιακή ...

Πλέον νομίζω ότι είναι μονόδρομος η επιστροφή των κινητών σε service της Samsung Κάτι που δεν έχει κάνει κανείς μας μέχρι τώρα και απ ότι φαίνεται έπρεπε να το είχαμε κάνει από την 1η στιγμή.

Πρώτη μέρα που έκανα την ρύθμιση που λέτε!Εγώ παιδιά είδα εμφανή διαφορά!Με μπόλικα τηλεφωνάκια,παιχνιδάκια κ.α. παρατηρώ ότι κρατάει καλύτερα από πριν με σχεδόν ίδια χρήση!Αλλά πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλω μετά από λίγες μέρες!

Πάντως ένα είναι το σίγουρο......ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Άδικα ελπίζεις και προσπαθείς... πλεόν είναι 90% σίγουρο ότι είναι θέμα ROM. Ένα παιδί στο omniacs.net έβαλε αγγλική ROM πάνω στην Ελληνική και απ ότι λέει η διαφορά είναι εντυπωσιακή ...

Πλέον νομίζω ότι είναι μονόδρομος η επιστροφή των κινητών σε service της Samsung Κάτι που δεν έχει κάνει κανείς μας μέχρι τώρα και απ ότι φαίνεται έπρεπε να το είχαμε κάνει από την 1η στιγμή.

Την Δευτέρα..., συμφωνώ μαζί σου απολύτως. Τρύπα στο νερό έκανα τόσες μέρες :dash:

Απορώ τι θα μου πούν άραγε :fool:

μάλλον δε θα σου πουνε τιποτα. εγώ επισκεφτηκα το καταστημα Γερμανος και η πολιτική τους είναι, εφοσον ξεπεράσουμε το 7ημερο να μετρανε τη μπαταρία και αυτο εκαναν και σε μενα και την βρηκαν απο οτι μου ειπαν σκετη βολιδα δηλαδη αψογη. τωρα ποσο αψογη ειναιμια μπαταρια που διαρκει 30 ωρες με μετρια προς μικρη χρηση ενας Θεος το ξερει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες,

Επειδή εγώ είμαι αυτός (cps424) που ανέφερα τη λύση με το θέμα της αυτονομίας των Ελληνικών Omnia, θα ήθελα να θέσω υπόψη σας τα κάτωθι:

1. Η ρύθμιση που ανέφερα αφορά την επιλογή "Backlight" στις ρυθμίσεις του "Κύριου Μενού-Σύστημα". Ναι στην Ελληνική έκδοση,τη συγκεκριμένη λειτουργία τη γράφει στα Αγγλικά!!! Επιλέγουμε το "Μη αυτόματη" και πατάμε οπωσδήποτε "οκ".

2. Για να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα δοκιμάζουμε μόνο μετά από πλήρη φόρτιση (πράσινη ένδειξη LED στο πλήκτρο ON/OFF) και ΔΕΝ συνδέουμε περιοδικά τη συσκευή στον υπολογιστή εφόσον μιλάμε για δοκιμή!!!

3. Έχω ήδη λάβει πάρα πολλά μηνύματα από άλλους χρήστες ότι "Σώθηκαν" με τον τρόπο αυτό!!!

4. Η δική μου συσκευή μπαίνει στην 3η σχεδόν ημέρα με αρκετή χρήση με ένδειξη μπαταρίας στο 50%, χωρίς να τη σβήνω το βράδυ, ενώ πριν οι 24ώρες αυτονομίας με λίγη χρήση ήταν ίσως και άπιαστο όνειρο!!! Επίσης την περιστροφή της οθόνης την έχω ενεργή και αυτόματη,χωρίς κανένα πρόβλημα. Στις αρχές για άγνωστο λόγο την απενεργοποιούσε πολύ συχνά μόνο του,τώρα το κάνει πάρα πολύ σπάνια και απλά την ξαναβάζω στο αυτόματο.

5.Μην περιμένετε άμεσα απαντήσεις από εδώ,διότι είναι πολύ δύσκολο να εντοπίζω τα μηνύματα σας.Στείλτε μου e-mail στο: cps424@yahoo.gr και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατό!

6.Αν τώρα ξεκινάτε τις δοκιμές σας δώστε λίγο παραπάνω χρόνο στη μπαταρία να στρώσει,καθότι η συνεχόμενη φόρτιση και αποφόρτιση λόγω του προβλήματος,ίσως να την <<ξελίγωσε>>,πχ. στις σχεδόν 3 εβδομάδες που το είχα,χρειαζόταν καθημερινά φόρτιση,δηλαδή σχεδόν 21 κύκλοι πλήρεις κύκλοι φόρτισης-εκφόρτισης σε καινούργια μπαταρία!!! Ακόμη και εγώ τη "στρώνω" τώρα που λειτουργεί σωστά.

7.Απορώ ποιος ο λόγος κάποιες/οι να θέλουν να οικιοποιηθούν την ιστορία αυτή που ανέφερα.Αλήθεια τι θα κερδίσουν; Εντάξει τυχαία το βρήκα και δούλεψε,έπρεπε να το κρατήσω μυστικό; Δεν είμαι ειδήμων,όπως πολλάκις έχω δηλώσει. Μήπως αυτό τελικά ενόχλησε;;; Και άλλα πράγματα πιο ανούσια ανέφερα ως λύσεις στο παρελθόν χωρίς να δεχτώ τέτοια αμφισβήτηση.Το ωραίο είναι ότι κανείς δεν εμφανίζει ποιο είναι το σχετικό post σε οποιοδήποτε forum που γράφτηκε πριν το σχετικό δικό μου... Ε,ίσως επειδή απλά δεν υπάρχει! Και στο κάτω-κάτω το θέμα είναι ποιος/α "το βρήκε", ή ότι και δούλεψε (τουλάχιστον σε πάρα πολλούς!) και το δημοσιοποίησα άμεσα; Γενικές,άλλες οδηγίες/ρυθμίσεις για βέλτιστη αυτονομία, ναι υπήρχαν δημοσιευμένες από άλλους χρήστες και ήταν απολύτως σωστές. Η συγκεκριμένη (που κάνει τη μέγιστη διαφορά στα Ελληνικής rom Omnia)όμως όχι. Παρακαλώ πολύ λοιπόν, λίγη περισσότερη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε...

Στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση.

:):):)

Οταν το βαζεις στο μη αυτοματο, σε ποιο σημειο βαζεις τη φωτεινοτητα ?

Εννοω τερμα χαμηλα, τερμα ψηλα, στη μεση ? Που ?

Τελος να πω οτι τελευταια συνεχως οταν το φορτιζω πρασινιζει το λαμπακι αλλα η ενδειξη παραμενει στο 90%.

Δε ξερω αν ειναι βλακεια του spb shell η εχει να κανει με το συστημα φορτισης

Όντως έτσι. Αν υπάρχει όμως έστω και ένας με Ελληνικό ρομ και να μην του τυχαίνει εκφόρτιση μέσ'σε 48 ώρες άσχετα έαν χρησιμοποιεί ή απλά το έχει σε αναμονή, ας έρθει μπορστά και να το γράψει. Θα χαίρομαι πάρα πολύ και είμαι βεβαίος ότι κι άλλοι θα χαρούν, αλήθεια. Υπάρχει όμως; Ή όλοι αυτοί που το Omnia τους "αντέχει" λέτε ότι καν μπαίνουν στο ιντερνετ επειδή δεν υπάρχει λόγος για αυτούς; κι αν είναι έτσι;

Το είπα και το ξαναλέω για όσους δεν το άκουσαν:

"ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ"

Λίγο πιο πάνω περιγράφω που ρυθμίζει στη συσκευή.

Ο φωτισμός σας θα ΣΒΗΝΕΙ κανονικά στο χρόνο που έχετε ορίσει εσείς,απλά η φωτεινότητα ΔΕΝ θα μεταβάλετε αυτόματα (ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ), δηλαδή δεν θα λειτουργεί ο φωτο-αισθητήρας που βρίσκετε ψιλοκρυμμένος στην πρόσοψη αριστερά της κάμερας των βιντεοκλήσεων (αν φωτίσετε προσεκτικά το σημείο θα τον δείτε κάτω από το τζαμάκι, όσοι θέλετε να δείτε αν υπάρχει).Δεν είπα ποτέ ότι η οθόνη θα μένει συνεχώς φωτισμένη και θα κρατάει η μπαταρία σας!!!

ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ!!!

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ;;;;;;;;

:lol::lol::lol:

Οταν το βαζεις στο μη αυτοματο, σε ποιο σημειο βαζεις τη φωτεινοτητα ?

Εννοω τερμα χαμηλα, τερμα ψηλα, στη μεση ? Που ?

Τελος να πω οτι τελευταια συνεχως οταν το φορτιζω πρασινιζει το λαμπακι αλλα η ενδειξη παραμενει στο 90%.

Δε ξερω αν ειναι βλακεια του spb shell η εχει να κανει με το συστημα φορτισης

Το ότι αναφέρεις λοιπόν ποσοστό (%) της μπαταρίας,σημαίνει ότι το βλέπεις με κάποιο πρόγραμμα. Ναι,έχει αναφερθεί από πολλούς ότι η ένδειξη κολλάει και αν σβήσεις και ξανα-ανάψεις τη συσκευή θα δεις το σωστό νούμερο,καθώς και όλοι οι χρήστες μέχρι στιγμής ως μόνη αξιόπιστη ένδειξη πλήρους φόρτισης αναφέρουν το "πρασίνισμα" του LED.

Προσωπικά δεν μου έχει κολλήσει ποτέ η ένδειξη (όταν απέκτησα αυτονομία η αλήθεια είναι ότι νόμιζα πως κόλλησε στο 100% και λέω αλήθεια, αλλά τελικά μετρούσε κανονικά και λέω αλήθεια!).

Όμως όντως είδα αστάθεια στη μέτρηση με την έννοια ότι ενώ μπορεί να δείχνει πχ.50% μετά ξαναπάει στο 60%,κλπ.

Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε μου...

Όσον αφορά την ένταση την έχω στο χαμηλότερο επίπεδο και μόνο αν από τις συνθήκες δεν μπορώ να δω την αυξάνω (χειροκίνητα φυσικά!). Δεν έχω προλάβει, καθότι μόλις προχθές διαπίστωσα αυτή τη συμπεριφορά και έσπευσα να ενημερώσω, να δοκιμάσω κάτι άλλο σχετικά με την ένταση σε φουλ ας πούμε,χωρίς την αυτόματη ρύθμιση... Όμως λάβε υπόψη σου ότι το πρόβλημα της ραγδαίας αποφόρτισης μου το είχα, όπως ανέφερα και στο σχετικό post μου, κυρίως επισημάνει όσο η συσκευή ήταν σε κατάσταση αναμονής,δηλαδή με τελείως σβηστή την οθόνη!!! Άρα, θεωρώ ότι πρακτικά θα έχει μικρή διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με την απίστευτη και απαράδεκτη προηγούμενη κατάσταση.

Ο φωτισμός σας θα ΣΒΗΝΕΙ κανονικά στο χρόνο που έχετε ορίσει εσείς,απλά η φωτεινότητα ΔΕΝ θα μεταβάλετε αυτόματα (ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ), δηλαδή δεν θα λειτουργεί ο φωτο-αισθητήρας που βρίσκετε ψιλοκρυμμένος στην πρόσοψη αριστερά της κάμερας των βιντεοκλήσεων (αν φωτίσετε προσεκτικά το σημείο θα τον δείτε κάτω από το τζαμάκι, όσοι θέλετε να δείτε αν υπάρχει).Δεν είπα ποτέ ότι η οθόνη θα μένει συνεχώς φωτισμένη και θα κρατάει η μπαταρία σας!!!

ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ!!!

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ;;;;;;;;

Ευχαριστώ για τις ιδέες..., θα τις δοκιμάζω σαφώς. Τα γράφεις όλα ξεκάθαρα, μακάρι να βλέπω και την διαφορά στη ζωή της μπαταρίας μου :vava:

Το ότι αναφέρεις λοιπόν ποσοστό (%) της μπαταρίας,σημαίνει ότι το βλέπεις με κάποιο πρόγραμμα. Ναι,έχει αναφερθεί από πολλούς ότι η ένδειξη κολλάει και αν σβήσεις και ξανα-ανάψεις τη συσκευή θα δεις το σωστό νούμερο,καθώς και όλοι οι χρήστες μέχρι στιγμής ως μόνη αξιόπιστη ένδειξη πλήρους φόρτισης αναφέρουν το "πρασίνισμα" του LED.

Προσωπικά δεν μου έχει κολλήσει ποτέ η ένδειξη (όταν απέκτησα αυτονομία η αλήθεια είναι ότι νόμιζα πως κόλλησε στο 100% και λέω αλήθεια, αλλά τελικά μετρούσε κανονικά και λέω αλήθεια!).

Όμως όντως είδα αστάθεια στη μέτρηση με την έννοια ότι ενώ μπορεί να δείχνει πχ.50% μετά ξαναπάει στο 60%,κλπ.

Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε μου...

Όσον αφορά την ένταση την έχω στο χαμηλότερο επίπεδο και μόνο αν από τις συνθήκες δεν μπορώ να δω την αυξάνω (χειροκίνητα φυσικά!). Δεν έχω προλάβει, καθότι μόλις προχθές διαπίστωσα αυτή τη συμπεριφορά και έσπευσα να ενημερώσω, να δοκιμάσω κάτι άλλο σχετικά με την ένταση σε φουλ ας πούμε,χωρίς την αυτόματη ρύθμιση... Όμως λάβε υπόψη σου ότι το πρόβλημα της ραγδαίας αποφόρτισης μου το είχα, όπως ανέφερα και στο σχετικό post μου, κυρίως επισημάνει όσο η συσκευή ήταν σε κατάσταση αναμονής,δηλαδή με τελείως σβηστή την οθόνη!!! Άρα, θεωρώ ότι πρακτικά θα έχει μικρή διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με την απίστευτη και απαράδεκτη προηγούμενη κατάσταση.

εχω ακριβως το ίδιο προβλημα ραγδαίας αποφόρτισης δηλ δυο φορες εδειχνε 100% πριν κοιμηθώ, το τηλεφωνο μπηκε σε αναμονη ολο το βραδυ και ξυπνωντας ειχε εκφορτιστει πληρως (δεν ανοιγε)!! στην αρχή νόμισα ότι είχε βλάβη το τηλέφωνο, μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει βλάβη ο μετρητής, δηλαδη να δειχνει 100% ή άλλη ενδειξη και στην ουσία να ειναι πολυ λιγοτερο οποτε λογικά αποφορτίζεται καποια στιγμη. τωρα, διαβάζοντας το ποστ σου μου μπηκε η ιδέα ότι μπορεί να οφείλεται σε ραγδαία αποφόρτιση κατά τη φάση της αναμονής. να πέφτει όμως τόσο πολύ σε φάση αναμονής μέσα σε ένα βραδυ;

εσ'υ πως συμπέρανες ότι η αιτία είναι η ραγδαία αποφόρτιση και όχι οι αλλες δύο πιθανές που ανέφερα; by the way θα ξαναδοκιμάσω μόλις φορτίσει την ρυθμιση που προτεινες και θα ξαναποστάρω αποτελέσματα crash test. εχει κανεις αλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντως αλλαξα τη ρυθμιση, το αφησα τη νυχτα στο 80% και το πρωι ηταν στο 40% και η πλακα ειναι οτι δε μου εκανε συνηθως τετοια κολπα :lol:

Ο φωτισμός σας θα ΣΒΗΝΕΙ κανονικά στο χρόνο που έχετε ορίσει εσείς,απλά η φωτεινότητα ΔΕΝ θα μεταβάλετε αυτόματα (ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ), δηλαδή δεν θα λειτουργεί ο φωτο-αισθητήρας που βρίσκετε ψιλοκρυμμένος στην πρόσοψη αριστερά της κάμερας των βιντεοκλήσεων (αν φωτίσετε προσεκτικά το σημείο θα τον δείτε κάτω από το τζαμάκι, όσοι θέλετε να δείτε αν υπάρχει).

Όντως, όπως την αφήνα την νύχτα έτσι και την βρήκα το πρωϊ την Omnia όταν ξύπνησα :clap:

Ευχαριστώ για το "τιπ" :thanks: