dr_Wankell Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Μήπως η ανακοίνωση είναι για τα μάτια του κόσμου; Το συγκεκριμένο site δεν το ήξερα μέχρι σήμερα αλλά το πρώτο που σκέφτηκα μόλις το είδα, είναι οτι δεν υπάρχει περίπτωση σοβαρό site να έκανε τέτοια ανακοίνωση. Έτσι, προφανώς είναι ειρωνικό το μήνυμα και αφήνει να εννοηθεί ότι θα βρουν άλλη άκρη. Κατά τη γνώμη μου πάντα και χωρίς να ξέρω κάτι περισσότερο από εσάς. Παράθεση Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 παντως για αγγλικους υποτιτλους υπαρχουν αρκετα απο οτι διαβαζω.. εγω βρηκα τα podnapisi.net/ & divx-titlovi.com . Δεν τα κανω direct links για ευνοητους λογους. Εχει κανεις να προτεινει καποια αλλα? Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 forom.com παρα πολυ καλο για αγγλικους υποτιτλους...Το χρησιμοποιω εδω και 3-4 χρονια;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 για τις αλλες γλωσσες υπαρχουν δεκαδες sites. το θεμα ειναι αν συνεχισουν οι ελληνικες ομαδες την μεταφραση των σηριαλ κ να τις ανεβαζουν. το copy/paste μετα ειναι διεδεδομενο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Είμαι λίγο offtopic, αλλά μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν το subtitle source είναι down; Ή απλά αρχίσαν οι πάροχοι να κόβουν και ξένες σελίδες; :blink: Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Δε νομίζω να σταματήσουν να μεταφράζουν τα νέα επεισόδια παο δω και πέρα. Άλλωστε δεν το κάναν μόνο για να προσφέρουν σε μας το πολύτιμο αυτό δώρο αλλά το κάναν απο προσωπική ευχαρίστηση. Να υπάρξει κάποιο πάγωμα μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα, είναι λογικό. Όμως με τίποτα δεν πιστεύω οτι θα σταματήσουν οι μεταφραστικές ομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Δε νομίζω να σταματήσουν να μεταφράζουν τα νέα επεισόδια παο δω και πέρα. Άλλωστε δεν το κάναν μόνο για να προσφέρουν σε μας το πολύτιμο αυτό δώρο αλλά το κάναν απο προσωπική ευχαρίστηση. Να υπάρξει κάποιο πάγωμα μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα, είναι λογικό. Όμως με τίποτα δεν πιστεύω οτι θα σταματήσουν οι μεταφραστικές ομάδες. Αυτό πιστεύω και εύχομαι και γω. Μακάρι να συνεχίζουν κι ας μη δούμε εμείς δουλειά τους, δεν πειράζει. Η προσπάθειά τους τεράστια και ο συντονισμός τους ζηλευτός. Κρίμα να χαθεί κάτι τέτοιο. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Είμαι λίγο offtopic, αλλά μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν το subtitle source είναι down; Ή απλά αρχίσαν οι πάροχοι να κόβουν και ξένες σελίδες; :blink: Μπα φαίνεται να'ναι down. Πάντως το tvsubtitles συνεχίζει να δουλεύει κανονικά... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Μπα φαίνεται να'ναι down. Πάντως το tvsubtitles συνεχίζει να δουλεύει κανονικά... ναι σήμερα δουλεύει και σε εμένα Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Μπα φαίνεται να'ναι down. Πάντως το tvsubtitles συνεχίζει να δουλεύει κανονικά... Εμένα μου ανοίγει το subtitle source. Ευτυχώς δε γίναμε Κίνα ακόμα :p Καλή περίπτωση είναι και το opensubtitles.org Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Εμένα μου ανοίγει το subtitle source. Ναι ήταν παροδικό. Τσάμπα πανικοβλήθηκα :lol: Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. October 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Και εγω πανικοβληθηκα , αλλα δεν ειναι δυνατο ο Οτε να σου κοψει την προσβαση σε ενα σαιτ, ειναι εντελως παρανομο ακομα και αμα το ιδιο το σαιτ ειναι παρανομο. Αν το ειχε κανει αυτο , θα ετρωγε μια αγωγουλα πολλων εκατομυρριων !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Μπα φαίνεται να'ναι down. Πάντως το tvsubtitles συνεχίζει να δουλεύει κανονικά... έμενα ακόμη δεν μου ανοίγει ούτε σήμερα τo tvsubtitles.net με πετάει πάλι σε server default page:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 έμενα ακόμη δεν μου ανοίγει ούτε σήμερα τo tvsubtitles.net με πετάει πάλι σε server default page:mad: Κι εμένα... Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει... :wacko::blink: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Εμένα μπαίνει μια χαρά (Otenet), με την IP όμως βγάζει default page. Κάτι με τους DNS πρέπει να τρέχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Και εμένα κανονικά ανοίγει... ;) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Και εμένα κανονικά ανοίγει... ;) Και έμενα τελικά έφτιαξε σήμερα. Μπαίνει κανονικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Ειδα σημερα οτι ανοιξε group στο FaceBook για την "σωτηρια" του GreekTvSubs. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prisonbreakfan Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 δεν νομιζω να βρουμε κατι καλυτερο απο το greektvsubs.ηταν κορυφη.τα παιδια ειχαν κανει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια.κριμα... εγω προς το παρον βολευομαι με το greeksubtitlesproject.ειναι ενα site που εχει μαζεψει ολους τους υποτιτλους απο ολα τα υπαρχοντα sites υποτιτλων.εκει μεσα υπαρχουν υποτιτλοι απο greektvsubs(για σειρες),apsubs,subs4u,greeksubs κ.α. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 δεν νομιζω να βρουμε κατι καλυτερο απο το greektvsubs.ηταν κορυφη.τα παιδια ειχαν κανει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια.κριμα... εγω προς το παρον βολευομαι με το greeksubtitlesproject.ειναι ενα site που εχει μαζεψει ολους τους υποτιτλους απο ολα τα υπαρχοντα sites υποτιτλων.εκει μεσα υπαρχουν υποτιτλοι απο greektvsubs(για σειρες),apsubs,subs4u,greeksubs κ.α. http://ωωω.greeksubtitlesproject.kom/ Φίλε prisonbreakfan, διόρθωσε το λινκ που δίνεις σε κάτι μη ενεργό... Ο διάλος (aka ΕΠΟΕ κλπ.) έχει πολλά ποδάρια... :X Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Πραγματικά, τα παιδιά του GreekTvSubs κάνουν επαγγελματική δουλειά. Μακάρι και το εύχομαι το χόμπι τους να αξιοποιηθεί και να πιάσουν καμια καλή θεσούλα σε εταιρίες του είδους.;) Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Φίλε prisonbreakfan, διόρθωσε το λινκ που δίνεις σε κάτι μη ενεργό... Ο διάλος (aka ΕΠΟΕ κλπ.) έχει πολλά ποδάρια... :X Και πως ακριβώς θα βοηθήσει αν το κάνει μη-ενεργό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Και πως ακριβώς θα βοηθήσει αν το κάνει μη-ενεργό; δεν θα ειναι ευκολο ανιχνευσιμο απο τα κακα ματια. Και δεδομενου οτι το MyPhone ειναι απο τα κορυφαια sites, οτι links βαζουμε εδω, ανεβαινουν ευκολα στις αναζητησεις του google. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Σωστά. Πρέπει να αποφεύγουμε κάθε τρόπο τα direct links αλλά και οποιαδήποτε ονομαστική αναφορά σε site που προσφέρουν ελληνικούς υπότιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Μα είτε το γράψεις [noparse]www.tade.gr[/noparse] είτε http://www.tade.gr θα το πιάσει η Google. Καμία διαφορά δεν έχει είτε το link από το plain text. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts