Enema Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Θα παω αυριο να δω τι σκ@τα εγινε.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva_b Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ; EXΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ Α2 UPLOADER, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ..... Υπενθύμιση από την Ο.Δ.: Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited May 22, 2010 by zxr Κεφαλαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos2421 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Καλησπερα,εχει βαλει κανεις flash player στο w705 ??Υπαρχει? Υπαρχει μηπως καποιος αλλος τροπος να ανοιγεις τετοιες σελιδες που χρειαζονται flash player? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jouan12 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 παιδια να σας κανω μια ερωτηση? αγορασα σημερα το w705 αλλα δεν βρισκω με τιποτα την αναφορα παραδοσης........κανω την κλασσικη κινηση....μενου--->μηνυματα----> μηνυματα---> ρυθμισεις.......αλλα τπτ...!!!!! μπορειτε να με βοηθησετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 παιδια αν εχω πακετο με νετ πα τον παροχο (q η vodafone 30mb πχ) δε θα χρεωνομαι απ το ebudy? αν χρεωνομαι,ποσο θα ειναι? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 θα χρεωνεσαι! αλλα το ποσο δεν ξερω. παντως η συγκεκριμενη εφαρμογη δεν :food: πολλα Kbytes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 παιδια να σας κανω μια ερωτηση? αγορασα σημερα το w705 αλλα δεν βρισκω με τιποτα την αναφορα παραδοσης........κανω την κλασσικη κινηση....μενου--->μηνυματα----> μηνυματα---> ρυθμισεις.......αλλα τπτ...!!!!! μπορειτε να με βοηθησετε??? Μήπως έχει το μενού της cosmote; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jouan12 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 :):)Μήπως έχει το μενού της cosmote; ενταξει το βρηκα...δεν εχω μενου κοσμοτε, το κανονικο ειναι....διαβασα ολες τις ερωτησεις που εχουν τεθει γι αυτο το θεμα....τελικα ισχυει οτι με καρτα vodafone φαινεται η λειτουργια αναφορα παραδοσης......εβαλα λοιπον vodafone ενεργοποιησα την λειτουργια και επειτα βαζοντας παλι κοσμοτε η λειτουργια υπηρχε κανονικα....ευχαριστω πολυ παντως!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos63 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Καλημερα σε ολους . επεσε στα χερια μου το κινητακι και θα το κρατησω για δευτερη συσκευη. θελω να συνδεσω ενα ακουστικο blue thooth kai προσπαθω να συνδεσω καποιο ακουστικο της nokia και δεν το βλεπει καθολου . Τι μπορει να συμβαινει; απο ρυθμησεις δοκιμασα τασ παντα μηπως τα Nokia ακουστικα ειναι κληδωμενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Δε νομίζω ότι θα καταφέρεις ακουστικό της ΝΟΚΙΑ να συνεργαστεί με SE και το αντίθετο... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos63 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Το υποψιαζομουν ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 (edited) Δε νομίζω ότι θα καταφέρεις ακουστικό της ΝΟΚΙΑ να συνεργαστεί με SE και το αντίθετο... εγω ειχα νοκια bluetooth το Nokia BH-104 και δουλευε μια χαρα με το sony ericsson που ειχα. Καλημερα σε ολους . επεσε στα χερια μου το κινητακι και θα το κρατησω για δευτερη συσκευη. θελω να συνδεσω ενα ακουστικο blue thooth kai προσπαθω να συνδεσω καποιο ακουστικο της nokia και δεν το βλεπει καθολου . Τι μπορει να συμβαινει; απο ρυθμησεις δοκιμασα τασ παντα μηπως τα Nokia ακουστικα ειναι κληδωμενα; με τι ρυθμισεις πηγες να το περασεις?? δεν περναει οπως οι αλλες συσκευες με ενεργο το bluetooth αλλα πρωτα θα κανεις απομακρυσμενο ελεγχο και μολις βρει το handsfree θα βαλεις των κωδικο που πρεπει και μετα το κινητο θα αναγνωρισει το handsfree σαν αξεσουαρ και θα το καταχωρησει. βεβαια αυτη η επιλογη ειναι διαφορετικη σε καποια κινητα και θα πας bluetooth--handsfree--ta handsfree μου--νεα συσκευη και θξα πατησεις προσθηκη το ανοιχτο bluetooth handsfree που εχεις. Edited July 5, 2010 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos63 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Δεν το βρισκει με τιποτα Ουτε στην επιλογη handsfree ουτε στην επιλογη οι συσκευες μου- νεα συσκευη τσπ δεν θα κοψω καιτις φλεβες μου γι αυτο Το εχω για δευτερη συσκευη απλως θα με διευκοληνε η χρηση του Ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Φαντάζομαι ότι κρατάς παρατεταμένα το πλήκτρο του hands-free προκειμένου να το δει το κινητό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 γεια σας. αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το w705 (και με το w995). οταν παω να μπω νετ σε ελληνικη σελιδα,βγαζει κατι γραματα σαν κινεζικα.. τι πρεπει να κανω? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 γεια σας. αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το w705 (και με το w995). οταν παω να μπω νετ σε ελληνικη σελιδα,βγαζει κατι γραματα σαν κινεζικα.. τι πρεπει να κανω? Είναι θέμα των κωδικοποιήσεων που υποστηρίζει ο ενσωματωμένος browser. Χρησιμοποίησε το opera mini για τις περιηγήσεις σου στον ιστό. Εκτός της πιο ολοκληρωμένης εμπειρίας πλοήγησης έχεις γρηγορότερη φόρτωση των σελίδων και μικρότερη κατανάλωση bandwidth (χάρην opera turbo). Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 θα προσπαθησω να το βρω το opera. ευχαριστω. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 θα προσπαθησω να το βρω το opera. ευχαριστω. κατεβασε'το απο εδώ.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 τωρα που ειμαι πατρα το κινητο μπαινει κανονικα σε ελληνικες σελιδες.δεν εκανα ακομα αναβαθμιση. μηπως φταιει το οτι ημουν σε μερος σχετικα απομακρο? εχει που και που 3g εκει. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYQVASA Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Καλησπέρα σας!Εχω ενα W705 αλλα προσφατα εχασα το καπακι του.Αναρωτιεμαι αν εχει κανεις ιδεα αν μπορω να βρω καπου ενα και ποσο περιπου θα μου κοστισει.Ευχαριστω! =) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Καλησπέρα σας!Εχω ενα W705 αλλα προσφατα εχασα το καπακι του.Αναρωτιεμαι αν εχει κανεις ιδεα αν μπορω να βρω καπου ενα και ποσο περιπου θα μου κοστισει.Ευχαριστω! =) το κοστος ειναι χαμηλο.βεβαια για να το βρεις θελει "τρεξιμο". πηγαινε σε κανα καταστημα κινητης τηλεφωνιας να το παραγγειλεις,αλλιως σε sony ericsson service point ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Καλησπέρα σας!Εχω ενα W705 αλλα προσφατα εχασα το καπακι του.Αναρωτιεμαι αν εχει κανεις ιδεα αν μπορω να βρω καπου ενα και ποσο περιπου θα μου κοστισει.Ευχαριστω! =) Oριστε απο που: http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=42600. H αντικαταβολη στο σπιτι σου,ή αλλιως στο καταστημα στο γαλατσι.:) Κανε τους ενα τηλεφωνο πρωτα να δεις αν το εχουν διαθεσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYQVASA Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το StockHouse του Πλαισίου, πουλάει το εν λόγω κινητό, μόνο 101.94€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 γεια σε ολους! παιδες εχω ενα προβλημα....ειχα αυτο το κινητο πριν αρκετο καιρο και το χρησιμοποιουσα...πλεον οχι εκανα κατι βλακειες τωρα και εχασα τις επαφες μου απο τον υπολογιστη αλλα τις εχω μεσα στο κινητο και λεω να τις παρω απο εκει... κατεβαζω την σουητα της ερικσον απο το ιντερνετ αλλα δεν μου βγαζει επιλογη να συγχρονισω τις επαφες (?) αν πατησω στο καρτελακι "επαφες" παρολαυτα μου τις εμφανιζει στην οθονη του υπολογιστη στην σουητα...οποτε δοκιμασα αυτο που βρηκα στο google http://alfred.co.in/how-to/how-to-sync-sony-ericsson-phone-contacts-with-windows-contacts/ αλλα μαλον αυτο δεν κανει για "ελληνικα" γιατι μου βγαζει τα ονοματα αλλαμπουρνεζικα... εβγαλα μετα την σουητα και περασα την παλαιοτερη εκδωση απο το cd που ηταν μαζι με το κινητο.... παλι δεν συγχρονιζει... μετα εβγαλα το office γιατι εχω το 2010 και δοκιμασα με το 2007 μπας και... αλλα παλι δεν γινεται τιποτα..........! εχει κανεις καμια ιδεα ρε παιδια? ή μηπως ξερετε πως να χρησιμοποιησω το syncml πχ που ειναι περασμενο να εκανα κανενα sync εστω με το gmail (δεν βρηκα οδηγειες στο νετ)? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts