paolo1 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Καλησπερα σε ολους.Ειμαι στη cyta και το συμβολαιο μου ληγει στις 30/09/2018.Σκεφτομαι να παω στη wind γιατι μου εκαναν προσφορά (απο συνεργαζομενο dealer) στα 16 ευρώ αλλα και γιατι θα εχω στο κινητο μου (που ειναι q telecom) 120 λεπτά ομιλίας.Επειδή εχω μπερδευτει και με τις τελευταιες αλλαγές ως προς την φορητότητα θα ήθελα να ρωτησω πότε ΑΚΡΙΒΩΣ πρέπει να κάνω αίτηση φορητότηας στη wind προκειμένου να μην πληρώσω ρήτρα στη cyta αλλά χωρις να πληρώσω και επιπλέον παγια στη cyta μετα το πέρας του συμβολαίου.Δηλαδη θέλω την 1/10/2018 να είμαι στη wind.(γι αυτο ρωταω απο τωρα πότε ακριβώς πρέπει να κάνω την αίτηση φορητότητας;) Ευχαριστώ. Edited June 17, 2018 by paolo1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Μέχρι τότε ενδέχεται η προσφορά που σου κάναν να μην ισχύει ή να τρέχει κ κάποια καλύτερη . Η φορητότητα θέλει 4-14 μέρες για να γίνει οπότε υπογράφεις 1-2 μέρες πριν την λήξη του συμβολαίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Καλησπέρα. Έχω vdsl 50 μέσω καφάο. Ζήτησα να μου βάλουν fast path στο download και μου είπαν ότι επειδή είμαι από καφάο δε γίνεται προς το παρών... (ενώ στο upload έχουν απο μόνοι τους fast path) Γίνεται αυτό ρε παιδιά που μου είπαν...? :( Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 (edited) :!: Στην ιστοσελίδα της η Cyta έχει αυτό: Τώρα τη σημαίνει, ο νοών νοείτω! :X http://content.myphone.gr/photo/full/71262/oloklirothike-simera-symfonia-polisis-tis-cyta-hellas-sti-vodafone-elladas.jpg Σχετικές δημοσιεύσεις: - YouTube: - Σχετική συζήτηση εδώ στο φόρουμ: "Ολοκληρώθηκε σήμερα η συμφωνία πώλησης της Cyta Hellas στη Vodafone Ελλάδας" - Επίσκεψη του πρόεδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Vodafone Ελλάδος Χάρη Μπρουμίδη στα γραφεία της Cyta και μήνυμα στους εργαζόμενους. - Σωματείο Εργαζομένων Cyta Hellas: Τσάι και συμπάθεια από την καινούργια διοίκηση της Vodafone. Edited July 21, 2018 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Το βράδυ μετα τα μεσάνυχτα η ταχύτητα του ιντερνετ είναι κάτω από 1 mbps. Είναι δικό μου πρόβλημα? η έχει και άλλος το ίδιο? Την μέρα η ταχύτητα είναι μεταξύ 11 και 13 mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Πάνε τα προγράμματα σταθερής της Cyta με τα απεριόριστα προς τα κινητά της. Νέα προγράμματα σταθερής από τις 05/10/2018 https://goo.gl/JPT795 Είναι ίδια με της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Πάνε τα προγράμματα σταθερής της Cyta με τα απεριόριστα προς τα κινητά της. Νέα προγράμματα σταθερής από τις 05/10/2018 https://goo.gl/JPT795 Είναι ίδια με της Vodafone. το λινκ που εχεις παραπανω δεν ισχυει γραφει οτι δεν βρεθηκε error 404. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Εκανα ανανεωση με απεριοριστα αστικα υοεραστικα και 5 ωρες κινητα στα 16 κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Εκανα ανανεωση με απεριοριστα αστικα υοεραστικα και 5 ωρες κινητα στα 16 κατιΓια πόσο καιρό? 2 χρόνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ναι για 2 χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) Σήμερα μου έκαναν τις εξής 2 προσφορές για ανανέωση 24 μηνες χ 15,80 μηνας :απεριοριστα σταθερα και 5 ωρες κινητα ADSL εως 24Mbps,24 μήνες χ 22,10 μήνας VDSL 30Mbps απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες κινητά. Η τιμές που μου είπαν είναι οκ,σκέφτομαι ομως αν παω wind δεν θα επανέλθουν με κατι καλύτερο οσον αφορα τις τιμές; Edited October 17, 2018 by dhmhtrhs71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Σήμερα μου έκαναν τις εξής 2 προσφορές για ανανέωση 24 μηνες χ 15,80 μηνας :απεριοριστα σταθερα και 5 ωρες κινητα ADSL εως 24Mbps,24 μήνες χ 22,10 μήνας VDSL 30Mbps απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες κινητά. Η τιμές που μου είπαν είναι οκ,σκέφτομαι ομως αν παω wind δεν θα επανέλθουν με κατι καλύτερο οσον αφορα τις τιμές; Ναι, πράγματι, πολύ καλές προσφορές. Την πρώτη έχω κι εγώ με τις ίδιες παροχές που σου δίνουν (ADSL) αλλά με έκπτωση ακόμα -0,50€, δηλαδή στα 15,30€ συνολικά με ηλεκτρονικό λογαριασμό και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μην το σκέφτεσαι. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν θα βρείς πουθενά αλλού καλύτερη. Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Με μια ερευνα αγοράς που εκανα μόνος μου τι παίζει και αλλού πράγματι οι τιμές τους είναι πολύ καλές...το θέμα είναι οτι τούς πήρε η vodafone ,τι θα γίνει με τα συμβόλαια θα παραμείνουν με αυτές τις τιμές η θα πάρουν πρός τα πανω...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) Οι τιμες κλειδωνουν. Αν ανεβασουν μπορεις να φυγεις Ισχυει ακομα τα 50 λεπτα κατω με ηλεκτρονικο λογαριασμο και 50 με παγια εντολη? Edited October 17, 2018 by takpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Σήμερα μου έκαναν τις εξής 2 προσφορές για ανανέωση 24 μηνες χ 15,80 μηνας :απεριοριστα σταθερα και 5 ωρες κινητα ADSL εως 24Mbps,24 μήνες χ 22,10 μήνας VDSL 30Mbps απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες κινητά. Η τιμές που μου είπαν είναι οκ,σκέφτομαι ομως αν παω wind δεν θα επανέλθουν με κατι καλύτερο οσον αφορα τις τιμές; Το θέμα είναι πιάνεις τουλάχιστον τη μισή ταχύτητα; Γιατί, προσωπικά, είμαι τελείως δυσαρεστημένος, έχοντας "έως 24mbps". Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Κι εγώ με cyta ως 24, έπιανα 11-12 στο κέντρο Αθήνας. Το γύρισα στα 8. Πριν κάποια χρόνια όλα αυτά, αλλά ακόμα με τα 8 είμαι. Στο vdsl υπάρχουν παρόμοια ρίσκα? Ή τα 30 είναι πιο εγγυημένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 @razkal Αν ρωτάς εμένα, δε γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι θέλω να φύγω από Cyta. Δε θα πληρώσω και παραπάνω, για να καταλήξω με την άθλια ταχύτητα που έχω τώρα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Το θέμα είναι πιάνεις τουλάχιστον τη μισή ταχύτητα; Γιατί, προσωπικά, είμαι τελείως δυσαρεστημένος, έχοντας "έως 24mbps". αυτή την στιγμή εδω που μένω αθηνα πιανω γυρω στα 11mbps με adsl μου λένε οτι με vdsl θα πιάσω περιπου 30mbps με το πρόγραμμα vdsl εως 35mbps και οτι έχουν βάλει εδω στην περιοχή μου (αγια παρασκευη) δικές τους καμπίνες... ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι τιμες κλειδωνουν. Αν ανεβασουν μπορεις να φυγεις Ισχυει ακομα τα 50 λεπτα κατω με ηλεκτρονικο λογαριασμο και 50 με παγια εντολη? ναι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Ισχυει ακομα τα 50 λεπτα κατω με ηλεκτρονικο λογαριασμο και 50 με παγια εντολη? Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Γενικά ρωτάω για το vdsl , αλλά thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Εγώ με την καμπίνα στα 150 μέτρα από το σπίτι μου, είμαι καρφί στα 49.999. Σε συμβόλαιο 50αρι. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Εγώ με την καμπίνα στα 150 μέτρα από το σπίτι μου, είμαι καρφί στα 49.999. Σε συμβόλαιο 50αρι. Κανένα πρόβλημα. Επειδή όλοι μπορούμε να είμαστε στα 150m από την καμπίνα..... :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Εγώ με την καμπίνα στα 150 μέτρα από το σπίτι μου, είμαι καρφί στα 49.999. Σε συμβόλαιο 50αρι. Κανένα πρόβλημα.Υπάρχει κάποιο map που δείχνει πού είναι οι καμπίνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Υπάρχει κάποιο map που δείχνει πού είναι οι καμπίνες? Μπορείς να τις δεις εδώ Υπάρχει και app αλλά δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί αυτή την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Μπορείς να τις δεις εδώ Υπάρχει και app αλλά δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί αυτή την στιγμή. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Υπάρχει κάποιο map που δείχνει πού είναι οι καμπίνες? σου είπαν και εσένα οτι είναι καμπίνα της cyta; ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] σου είπαν και εσένα οτι είναι καμπίνα της cyta; στόν χάρτη δεν έχει κάπου cyta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts