Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν μιλάς με την WIND; Ακόμα και να δέχτηκες την προσφορά της wind έχεις 14 μέρες υπαναχώρησης ωστε να την ακυρώσεις και να φύγεις. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Κάλεσε τους καλού κακού.

Μα καλεσα αμέσως μετά και τη Wind και δεν μου έδωσαν να καταλάβω ότι γνωρίζουν κάτι, τουλάχιστον το παιδί με το οποίο μιλούσα. Μάλιστα μου είπε να μιλήσω με τη cyta και πως αυτός βλέπει ότι είμαι στη Wind ακόμα. Του λέω το γνωρίζω αυτό... τη Δευτέρα θα είμαι ακόμα όμως?:)

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα καλεσα αμέσως μετά και τη Wind και δεν μου έδωσαν να καταλάβω ότι γνωρίζουν κάτι, τουλάχιστον το παιδί με το οποίο μιλούσα. Μάλιστα μου είπε να μιλήσω με τη cyta και πως αυτός βλέπει ότι είμαι στη Wind ακόμα. Του λέω το γνωρίζω αυτό... τη Δευτέρα θα είμαι ακόμα όμως?:)

3 μέρες πριν την ενεργοποίηση δεν μπορείς να ακυρώσεις την σταθερή σύμφωνα με τους όρους της ΕΕΤΤ. Την δευτέρα θα είσαι στην cyta. Θα μιλήσεις με wind και θα ρωτήσεις αν θα χρεωθείς κάτι τώρα που θα φύγεις από την wind.

TCL 40 NXTPAPER

Στο http://www.foritotita.gr βλέπεις που ανήκει ο αριθμός σου

Παρακαλώ εισάγετε έναν έγκυρο αριθμό μου βγάζει.

Ούτως ή άλλως Δευτέρα γίνεται η αλλαγή σε cyta οπότε ακόμα είμαι Wind

3 μέρες πριν την ενεργοποίηση δεν μπορείς να ακυρώσεις την σταθερή σύμφωνα με τους όρους της ΕΕΤΤ. Την δευτέρα θα είσαι στην cyta. Θα μιλήσεις με wind και θα ρωτήσεις αν θα χρεωθείς κάτι τώρα που θα φύγεις από την wind.

Αν τους το ρωτήσω εγώ αυτό δεν έχω εμπιστοσύνη τι θα μου πουν :lol:

Εκτός από τον τρέχοντα λογαριασμό εννοείς και κάποια άλλη χρέωση?

Στη τηλεφωνική συνομιλία με τη Wind δέχτηκα την αντιπροσφορά τους όμως για να ολοκληρωθεί δεν πρέπει να σταλεί και με fax η αίτηση ακυρωσης?

ΟΚ το έχω δεχτεί ότι θα είμαι στη cyta, για τη Wind ανησυχώ? :)

(με την οποία το παλιό διετες συμβόλαιο έχει λήξει)

Υ. Γ. Σας ζαλισα αλλά έχω αγχωθει

Και κάτι ακόμα. Λόγο όλης αυτής της κατάστασης νομίζοντας ότι θα παραμεινω στη Wind αρνηθηκα να παραλάβω τον εξοπλισμό. Αύριο ενεργοποιειται η cyta θα μπορέσω τουλάχιστον να συνδεθώ με το υπάρχον router που έχω?

Edited by sakis88888

Στη CYTA θα έχεις internet με άλλο router αλλά δεν θα μπορείς να έχεις τηλέφωνο.

Αν τους το ρωτήσω εγώ αυτό δεν έχω εμπιστοσύνη τι θα μου πουν :lol:

Εκτός από τον τρέχοντα λογαριασμό εννοείς και κάποια άλλη χρέωση?

Στη τηλεφωνική συνομιλία με τη Wind δέχτηκα την αντιπροσφορά τους όμως για να ολοκληρωθεί δεν πρέπει να σταλεί και με fax η αίτηση ακυρωσης?

ΟΚ το έχω δεχτεί ότι θα είμαι στη cyta, για τη Wind ανησυχώ? :)

(με την οποία το παλιό διετες συμβόλαιο έχει λήξει)

Υ. Γ. Σας ζαλισα αλλά έχω αγχωθει

Και κάτι ακόμα. Λόγο όλης αυτής της κατάστασης νομίζοντας ότι θα παραμεινω στη Wind αρνηθηκα να παραλάβω τον εξοπλισμό. Αύριο ενεργοποιειται η cyta θα μπορέσω τουλάχιστον να συνδεθώ με το υπάρχον router που έχω?

Στην wind θα ρωτήσεις αν θα χρεωθείς τέλη απενεργοποίησης μιας και μας είπες οτι έκανες ηχητική ανανέωση. Στην cyta θα πάρεις να ζητήσεις να σου στείλουν πάλι τον εξοπλισμό.

TCL 40 NXTPAPER

Στην wind θα ρωτήσεις αν θα χρεωθείς τέλη απενεργοποίησης μιας και μας είπες οτι έκανες ηχητική ανανέωση. Στην cyta θα πάρεις να ζητήσεις να σου στείλουν πάλι τον εξοπλισμό.

στην ηχητικη ανανεωση δεν ισχυει το 10ημερο?

δηλαδη θα βγω και ζημιομενος στο τελος:mad:

στην ηχητικη ανανεωση δεν ισχυει το 10ημερο?

δηλαδη θα βγω και ζημιομενος στο τελος:mad:

Ισχύει το 14ήμερο. Αν δεν καλέσεις στην wind να σου πουν σίγουρα, μην περιμένεις από εμάς να σου πούμε τι θα χρεωθείς και αν θα χρεωθείς.

TCL 40 NXTPAPER

Ρωτάω και εδώ γιατί δεν έχετε κάποιο όφελος σε αντίθεση με αυτούς. Ώστε να είμαι προετοιμασμενος να απαντήσω και να μη με χρεωσουν αδικως.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εν τω μεταξύ έχει μισή ώρα που γίνεται λογικά η αλλαγή σε cyta. Δεν έχω τηλ ούτε ίντερνετ. Μόνο το dsl και το wlan ανάβουν. Πόση ώρα προβλέπεται να κάνει?

Ρωτάω και εδώ γιατί δεν έχετε κάποιο όφελος σε αντίθεση με αυτούς. Ώστε να είμαι προετοιμασμενος να απαντήσω και να μη με χρεωσουν αδικως.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εν τω μεταξύ έχει μισή ώρα που γίνεται λογικά η αλλαγή σε cyta. Δεν έχω τηλ ούτε ίντερνετ. Μόνο το dsl και το wlan ανάβουν. Πόση ώρα προβλέπεται να κάνει?

5 λεπτά θέλει. Πήρες εξοπλισμό από την cyta;

TCL 40 NXTPAPER

Ναι πρόλαβα πριν το στειλουν πίσω. Το τηλέφωνο το συνδεσα στο ρούτερ. Έβγαλα το σπλιτερ που λέει δεν χρειάζεται. Το τηλέφωνο όταν παίρνω δείχνει να καλεί αλλά δεν χτυπάει...

Ναι πρόλαβα πριν το στειλουν πίσω. Το τηλέφωνο το συνδεσα στο ρούτερ. Έβγαλα το σπλιτερ που λέει δεν χρειάζεται. Το τηλέφωνο όταν παίρνω δείχνει να καλεί αλλά δεν χτυπάει...

Κάνε ένα restart στο modem και αν σε 10΄δεν έχεις τηλεφωνία και ιντερνετ κάλεσε στο 2155013811(τεχνικό) από το κινητό σου.

TCL 40 NXTPAPER

Κάνε ένα restart στο modem και αν σε 10΄δεν έχεις τηλεφωνία και ιντερνετ κάλεσε στο 2155013811(τεχνικό) από το κινητό σου.

ευχαριστω το εκανα, αυτο μαλλον ηταν. εχω ιντερνετ αλλα δεν χτυπαει το τηλεφωνο οταν καλω απο κινητο. Ενω καταφερα κια πηρα αλλου:happy:

με ενα speed test βλπω οτι ειναι λιγο καλυτερη η ταχυτητα αποπ πριν .πολυ καλο αυτο

ευχαριστω το εκανα, αυτο μαλλον ηταν. εχω ιντερνετ αλλα δεν χτυπαει το τηλεφωνο οταν καλω απο κινητο. Ενω καταφερα κια πηρα αλλου:happy:

με ενα speed test βλπω οτι ειναι λιγο καλυτερη η ταχυτητα αποπ πριν .πολυ καλο αυτο

Ωραία! Δεν χτυπάει μάλλον γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα και δεν έχουν ενημερωθεί όλοι οι πάροχοι. Αυτό θα γίνει μέσα στην μέρα. Οτι χρειαστείς εδώ είμαστε. Εγω έχω 4,5 χρόνια CYTA και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα έχω 4 play!

TCL 40 NXTPAPER

Ωραία! Δεν χτυπάει μάλλον γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα και δεν έχουν ενημερωθεί όλοι οι πάροχοι. Αυτό θα γίνει μέσα στην μέρα. Οτι χρειαστείς εδώ είμαστε. Εγω έχω 4,5 χρόνια CYTA και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα έχω 4 play!

Μια τελευταια ερωτηση(για την ωρα:lol:)

ποιο ειναι το username και password για το ρουτερ?

zte zxhn h208n

Μια τελευταια ερωτηση(για την ωρα:lol:)

ποιο ειναι το username και password για το ρουτερ?

zte zxhn h208n

Σου το έστειλαν με sms στο κινητό όταν έκανες την αίτηση. Αν δεν το έχεις καλείς 13877 και στο στέλνουν πάλι.

TCL 40 NXTPAPER

Σου το έστειλαν με sms στο κινητό όταν έκανες την αίτηση. Αν δεν το έχεις καλείς 13877 και στο στέλνουν πάλι.

δεν τα δεχεται αυτα. Νομιζα ειναι κατι τυπου admin admin:!:

δεν τα δεχεται αυτα. Νομιζα ειναι κατι τυπου admin admin:!:

Για να μπεις στο router είναι cytauser και στα 2.

TCL 40 NXTPAPER

σε ευχαριστω snapp. Πως το βλεπεις? Αυτα που διαβασα κατι σελιδες πριν για snr ,πρεπει να ζητησω να το χαμηλωσουν? Πρι επιανα 14,8 με 15,5 στη wind

28237894395_64c2dfd604.jpgS60711-124645 by

σε ευχαριστω snapp. Πως το βλεπεις? Αυτα που διαβασα κατι σελιδες πριν για snr ,πρεπει να ζητησω να το χαμηλωσουν? Πρι επιανα 14,8 με 15,5 στη wind

28237894395_64c2dfd604.jpgS60711-124645 by

Δυστυχώς αυτό που με ρωτάς δεν το γνωρίζω. Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα το θέμα.

TCL 40 NXTPAPER

Ενεργοποίησα και το cyta 4u. Πολύ χρήσιμο

Στάλθηκε από το MX4 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το περίεργο είναι πως με δεδομένα στο κινητό δεν δουλεύει ενώ στο tablet δουλεύει

Edited by sakis88888

Ενεργοποίησα και το cyta 4u. Πολύ χρήσιμο

Στάλθηκε από το MX4 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το περίεργο είναι πως με δεδομένα στο κινητό δεν δουλεύει ενώ στο tablet δουλεύει

Τελικα εσυ θα μεινεις στη Cyta? Καλα θα κανεις,ειναι αρκετα καλη σαν εταιρεια.Αν και επιανα 6,5Mbps με αποσταση 600 μετρα απο αστικο κεντρο(κτηριο ΟΤΕ) και 3 τετραγωνα πιο πανω.

Sent from mTalk

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τελικα εσυ θα μεινεις στη Cyta? Καλα θα κανεις,ειναι αρκετα καλη σαν εταιρεια.Αν και επιανα 6,5Mbps με αποσταση 600 μετρα απο αστικο κεντρο(κτηριο ΟΤΕ) και 3 τετραγωνα πιο πανω.

Sent from mTalk

Βασικά πιο σωστά ήρθα στη cyta από μπέρδεμα με τη Wind αλλά μου φαίνεται είναι καλυτερα μέχρι τώρα

Παρατηρησα οτι μερικες φορες κολλαει πχ το ιντερνετ και ανοιγουν δυσκολα οι σελιδες. Τοτε κανω ενα speed test και βλεπω χαλια αποτελεσματα (4mbps ενω συνηθως εχω πανω απο 12)

Μολις κανω restart το ρουτερ επανερχεται στα φυσιολογικα.

Τι μπορει να φταει?

Να τους παρω τηλεφωνο?

• The topic was unpinned