Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε καλα δεν ειναι και κατι το τραγικο το ps3..απλα να πεσεις σε καλο ρουτερ που να μην σου δημιουργει προβληματα στο ΝΑΤ..καλη ωρα το τομσον το οποιο αλλαξα σημερα με το πιρελι και ειμαι κομπλεδουρα σημερα...πιστεψε με πιο πολλα θες για το λαπτοπ η το pc παρα για την κονσολα..

Μωρέ ναι. Αλλά δεν είναι και ό,τι πιο φτηνό από κονσόλες, το my precious. :lol: Και για να συνεχίσω λίγο άτομα το offtopic.. Ήμουν για βόλτα πριν λίγο καιρό στα μαγαζιά και το απλό χειριστήριο του Ps3 έχει ακόμα 60€.... :X

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Αφού κατάφερα από το Δεκέμβριο και ήρθε τεχνικός της εταιρίας (Μ.Πέμπτη) να μου τσεκάρει τη γραμμή και το ρουτερ έγινε η αλλαγή από αυτόν το ρουτερ της τόμσον σε πιρελι.

Το θέμα όμως είναι ότι κάθε λίγο και λιγάκι έχω αποσύνδεση είτε στη ταμπλέτα είτε στο κινητό το WiFi!! Τι κάνω; Υπάρχει κάποια επίλυσή από μένα ή πάλι θα αρχίσω τους τσακωμούς;;

Και κάτι άλλο, ενώ η ταχύτητα σύνδεσης Που πληρώνω είναι έως 8mbps σε διάφορα τεστ που κάνω με το ζόρι φτάνει 0,7-0,8!!!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Αφού κατάφερα από το Δεκέμβριο και ήρθε τεχνικός της εταιρίας (Μ.Πέμπτη) να μου τσεκάρει τη γραμμή και το ρουτερ έγινε η αλλαγή από αυτόν το ρουτερ της τόμσον σε πιρελι.

Το θέμα όμως είναι ότι κάθε λίγο και λιγάκι έχω αποσύνδεση είτε στη ταμπλέτα είτε στο κινητό το WiFi!! Τι κάνω; Υπάρχει κάποια επίλυσή από μένα ή πάλι θα αρχίσω τους τσακωμούς;;

Και κάτι άλλο, ενώ η ταχύτητα σύνδεσης Που πληρώνω είναι έως 8mbps σε διάφορα τεστ που κάνω με το ζόρι φτάνει 0,7-0,8!!!

2 μήνες με λευκό thomson ρούτερ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Όταν έκανες τις αρχικές συζητήσεις με Cyta τους είχες ρωτήσει τι ταχύτητες "πιάνεις" στην περιοχή σου; :) Και κάτι τελευταίο.. Πριν αλλάξεις το ρούτερ, έκανες ένα restart. Συνήθως λύνει τα περισσότερα προβλήματα. ;)

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

εγώ που τεστάρω καμιά φορά την ταχύτητα μου στο speedtest.net (δεν ξέρω εσύ που τεστάρεις) αλλά αν τεστάρεις εκει να κάνεις 2-3 διαφορετικά τέστ με διαφορετικό server κάθε φορα...

κι εμένα μια φορά έτσι μου έδειχνε download Με 0,8 Kαι τραβούσα τα μαλλιά μου. :cry:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

2 μήνες με λευκό thomson ρούτερ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Όταν έκανες τις αρχικές συζητήσεις με Cyta τους είχες ρωτήσει τι ταχύτητες "πιάνεις" στην περιοχή σου; :) Και κάτι τελευταίο.. Πριν αλλάξεις το ρούτερ, έκανες ένα restart. Συνήθως λύνει τα περισσότερα προβλήματα. ;)

Εμένα μου τοποθέτησε "μαύρο" με εξωτερική κεραία αν αυτό παίζει ρόλο.

Όσο για τη ταχύτητα ναι ξέρω τι "μας δίνει" η γραμμή διότι πλήρωνα σα μ@κ@κ@ς 24άρα τους έβαλα να "μου τη μετρήσουν" και έδινε download περίπου 9mbps. Έτσι υποχρεώθηκαν μετά από αίτημα μου η ταχύτητα μου καθώς και το πακέτο πληρωμής να κατέβει στα "έως 8mbps" (και στην αρχή του συμβολαίου μαζί τους έλεγαν ότι η ταχύτητα του ίντερνετ δε μπορεί να κατέβει. . . )

Το ρουτερ αλλαχθηκε έπειτα από ατελείωτες επικοινωνίες μαζί τους (απίστευτη ταλαιπωρία και από εκεί) κατόπιν έλεγχο από το τεχνικό τους στο σπίτι μου!

Παρεπιπτόντως και τώρα πριν συνδεθω και εδώ στη παρέα ήταν αδύνατο να συνδεθω ασυρματα είτε με το ταμπλετ ή με το κινητό και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση το ρουτερ!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εμένα μου τοποθέτησε "μαύρο" με εξωτερική κεραία αν αυτό παίζει ρόλο.

Όσο για τη ταχύτητα ναι ξέρω τι "μας δίνει" η γραμμή διότι πλήρωνα σα μ@κ@κ@ς 24άρα τους έβαλα να "μου τη μετρήσουν" και έδινε download περίπου 9mbps. Έτσι υποχρεώθηκαν μετά από αίτημα μου η ταχύτητα μου καθώς και το πακέτο πληρωμής να κατέβει στα "έως 8mbps" (και στην αρχή του συμβολαίου μαζί τους έλεγαν ότι η ταχύτητα του ίντερνετ δε μπορεί να κατέβει. . . )

Το ρουτερ αλλαχθηκε έπειτα από ατελείωτες επικοινωνίες μαζί τους (απίστευτη ταλαιπωρία και από εκεί) κατόπιν έλεγχο από το τεχνικό τους στο σπίτι μου!

Παρεπιπτόντως και τώρα πριν συνδεθω και εδώ στη παρέα ήταν αδύνατο να συνδεθω ασυρματα είτε με το ταμπλετ ή με το κινητό και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση το ρουτερ!

Μαύρο; :confused: Κι εμένα εξωτερική κεραία έχει και στους 2 μήνες έχω κάνει μία επανεκκίνηση. Επίσης, μόνο ασύρματα συνδέομαι. Απλά "έπεσες" σε @#&$% τεχνικό/υπάλληλο. Ό,τι μου είπαν στο τηλέφωνο, αυτό ισχύει :)

P.S.: Πιάνω μέχρι και 12Mbps στην περιοχή μου, αλλά για να δώ τι "παίζει" έβαλα 4άρα έτσι ώστε να μπορέσω να "ανέβω" όποτε θέλω και να μην έχω κολλήματα και να μην μπορώ να "κατέβω". :cool:

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

εδω και μια ωρα σηκωνω το σταθερο του σπιτιου(γραμμη σιτα,αριθμος σιτα,ολα σιτα) και ακουω την αγγελικη με την μαιρη(δε τις γνωριζω) να συνομιλουν...

τους ζητησα να κλεισουν,αλλα μετα παλι στον διαλογο τους εμπαινα...

τωρα (κλεισανε πλεον) οποτε σηκωνω το ακουστικο,αλλες φορες ειναι νεκρο,αλλες εχω μεν σημα αλλα πολυ χαλια ποιοτητα ηχου.

επισης οταν καλώ είναι σα να καλω με αποκρυψη.εστειλα μειλ στη σιτα...αντε να δουμε

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Με το τηλέφωνο και την ποιότητα της τηλεφωνίας έχω ακούσει κι εγώ διάφορα...ενοχλήτικό ρε γμτ! Σε μια ανάλογη περίπτωση πάντως είχε ένα θεματάκι συμβατότητας η συσκευή. Αν χάλαγε η ποιότητα της φωνής όταν άλλαξες συσκευή ξαναδοκίμασε την παλιά.

τελικά δεν έφταιγε η σιτα...αλλα το ασυρματο τηλεφωνο το οποιο αναγνωριζε σα βαση,αυτη του γειτονα!αποτελεσμα?ενω ειχα βγαλει απο την μπριζα το ασυρματο,αυτο κουδουνιζε!

Δες το πάνω ποστ. Τη συσκευή σου λεγα να δεις. Το είχα συναντήσει αυτό το πρόβλημα κάποια στιγμή και απλά η συσκευή δεν άρεσε στον εξοπλισμό της Cyta. Τέλος καλό όλα καλά.

εχω το μαυρο το pirelli και το macbook μου,ναι μεν συνδεεται αλλα θελει κανα 5λεπτο...για να μπει στο ιντερνετ..

τους πηρα τηλεφωνο και τους ειπα οτι δεν με εξυπηρετει αυτο το πραγμα γτ εχει τυχει πολλες φορες να χρειαστει να τον ανοιξω λιγο πριν φυγω και μες τη βιασυνη μου να καθομαι να περιμενω ποτε θα συνδεθει..

τους προτεινα αν μπορουν να με εξυπηρετησουν δινοντας μου το thomson και να τους επιστρεψω το πιρελι,αλλιως θα παω σε αλλο παροχο..στο χερι τους ειναι να με κρατησουν η οχι..

εχω το μαυρο το pirelli και το macbook μου,ναι μεν συνδεεται αλλα θελει κανα 5λεπτο...για να μπει στο ιντερνετ..

τους πηρα τηλεφωνο και τους ειπα οτι δεν με εξυπηρετει αυτο το πραγμα γτ εχει τυχει πολλες φορες να χρειαστει να τον ανοιξω λιγο πριν φυγω και μες τη βιασυνη μου να καθομαι να περιμενω ποτε θα συνδεθει..

τους προτεινα αν μπορουν να με εξυπηρετησουν δινοντας μου το thomson και να τους επιστρεψω το πιρελι,αλλιως θα παω σε αλλο παροχο..στο χερι τους ειναι να με κρατησουν η οχι..

Φταίει σίγουρα το pirelli;

TCL 40 NXTPAPER

ναι γιατι και με το macbook μου και το iphone,εχω το ιδιο προβλημα και αυτα μονο στο σπιτι...οπουδηποτε αλλου με wifi ,συνδεεται απευθειας!

τσέκαρε μήπως παίρνουν την ίδια ip και αν όχι τοτε θέλει αναβάθμιση το ρούτερ σου.

παίρνεις τηλέφωνο στη cyta και στο κάνει αυτή.

Androidoθαυμάστρια.

διαφορετικη παιρνουν..

το λαπτοπ έχει 192.168.1.2 κ το iphone 192.168.1.5 ..

άρα τους ζηταω αναβάθμιση του ρουτερ?

καλα και τοσα τηλεφωνα που πηρα και τους το ειπα,αυτοι δεν θα πρεπε να το κανουν απο μονοι τους?

αυτην την στιγμη στην θεσσαλονικη σερνοντε ολα...σας συμβαινει και εσας το ιδιο?μιλαμε κατεβαζω με μονο 150-180kbps ενω μεχρι καμια 2 ωρες ημουν στα 800-900kbps...

http://www.speedtest.net/result/1928155967.png

:thanks:

μπα,κομπλε ολα σε μενα.

η φορθνετ ξερω πως εχει θεμα σημερα..

ειχαμε και εμεις...τωρα ειναι κομπλε..πηρα τηλ και ρωτησα αν παιζει κατι και μου ειπανε υπαρχει ενα μικρο θεμα το οποιο θα λυθει
:thanks:

ειχαμε και εμεις...τωρα ειναι κομπλε..πηρα τηλ και ρωτησα αν παιζει κατι και μου ειπανε υπαρχει ενα μικρο θεμα το οποιο θα λυθει

όντως και εδώ στην Κομοτηνή κάποια στιγμή είχαμε θέμα,δεν είχα καθόλου internet για κάνα μισάωρο

μπα,κομπλε ολα σε μενα.

η φορθνετ ξερω πως εχει θεμα σημερα..

που είχε θέμα η forthnet εχθές ρε παιδιά? Εμένα μια χαρά ήταν.

... and Justice for ... ALL ...

Και εγω χθες στον Πειραια ειχα προβλημα με τη γραμμη μου.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

αύριο με το καλό κλίνω δεύτερο μήνα και μπαίνω στο τρίτο με την αίτηση ξεκρέμαστη προς τη CYTA και καμία κουβέντα από την εταιρία.

lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL

jazzgroove.org

γιατι δεν καλεις εσυ να τριξεις λιγο τα δοντια οτι θα ακυρωσεις την αιτηση;;

Androidoθαυμάστρια.

• The topic was unpinned