Picard Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια :rolleyes: Απο amd κατεβασα drivers και κατεβαζει με 400kb/s καμια φορα πεφτει στο 330kb αλλα επανερχεται,τοσο πρεπει να πιανεις με 4αρα,μεχρι στιγμης καλα μου παει,αργοτερα δε ξερω πως θα ειναι αν και απο αυριο θα το ανεβασω στα 8,ειμαι επιφυλακτικος για το μετα,τους πηρα τηλ πριν για να στειλουν τεχνικο απο βδομαδα για μια μετατροπη στις πριζες ετσι ωστε το τηλ να παει εκει που ηταν και πριν δηλ. στο σαλονι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Καλημέρα στην παρέα! Μόλις γύρισα από έναν αντιπρόσωπο της εταιρίας. Έκανα την σύνδεση σε 2play στα 24Mbps. Το πρόβλημα μου είναι πως εγώ θέλω μόνο ίντερνετ και στο site αναφέρει πως έχεις και 1play δυνατότητα μόνο internet και πιο φθηνό σε σχέση με το 2play. Ο τυπάς στο μαγαζί μου είπε πως δεν ισχύει πια αυτό και κάτι τέτοια. Να πω επίσης πως πριν από λίγο καιρό απέκτησε δίκτυο της Cyta η Άρτα και δε βασίζεται σε κάποιον άλλον πάροχο. Όντως ισχύει αυτό που μου είπε ή να κάνω νέα σύνδεση μόνο στο 1play που θέλω ? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Καλημέρα στην παρέα! Μόλις γύρισα από έναν αντιπρόσωπο της εταιρίας. Έκανα την σύνδεση σε 2play στα 24Mbps. Το πρόβλημα μου είναι πως εγώ θέλω μόνο ίντερνετ και στο site αναφέρει πως έχεις και 1play δυνατότητα μόνο internet και πιο φθηνό σε σχέση με το 2play. Ο τυπάς στο μαγαζί μου είπε πως δεν ισχύει πια αυτό και κάτι τέτοια. Να πω επίσης πως πριν από λίγο καιρό απέκτησε δίκτυο της Cyta η Άρτα και δε βασίζεται σε κάποιον άλλον πάροχο. Όντως ισχύει αυτό που μου είπε ή να κάνω νέα σύνδεση μόνο στο 1play που θέλω ? Καλησπέρα! :) Μάλλον ο αντιπρόσωπος ήθελε να πουλήσει 2play.. :shifty: Αφού στον τιμοκατάλογο της η Cyta έχει ξεχωριστά τις χρεώσεις για ίντερνετ και ομιλία, για να φτιάχνεις όπως θες το πακέτο σου ( σα διαφήμιση ακούστηκα.. :lol: ). Πάρε τηλέφωνο στη Cyta και μίλησε με διαφορετικό αντιπρόσωπο. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Καλησπέρα! :) Μάλλον ο αντιπρόσωπος ήθελε να πουλήσει 2play.. :shifty: Αφού στον τιμοκατάλογο της η Cyta έχει ξεχωριστά τις χρεώσεις για ίντερνετ και ομιλία, για να φτιάχνεις όπως θες το πακέτο σου ( σα διαφήμιση ακούστηκα.. :lol: ). Πάρε τηλέφωνο στη Cyta και μίλησε με διαφορετικό αντιπρόσωπο. ;) Μίλησα με έναν αντιπρόσωπο και μου είπε πως οι τιμές ισχύουν για το 1play αλλά θα πρέπει να πληρώνω και το πάγιο πχ στον ΟΤΕ οπότε μένω στο 2play. Την παρασκευή λογικά θα μου στείλουν το μήνυμα με τους κωδικούς και σε 12 με 15 εργάσιμες θα έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή, οπότε υπολογίζω για μετά τις διακοπές του Πάσχα θα έχω! Πάντως πιστεύω πως θα είναι καλύτερα από την Forthnet..... :) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Μίλησα με έναν αντιπρόσωπο και μου είπε πως οι τιμές ισχύουν για το 1play αλλά θα πρέπει να πληρώνω και το πάγιο πχ στον ΟΤΕ οπότε μένω στο 2play. Την παρασκευή λογικά θα μου στείλουν το μήνυμα με τους κωδικούς και σε 12 με 15 εργάσιμες θα έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή, οπότε υπολογίζω για μετά τις διακοπές του Πάσχα θα έχω! Πάντως πιστεύω πως θα είναι καλύτερα από την Forthnet..... :) What the h...?!?! :blink: Ποιο πάγιο ΟΤΕ; Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.... Φεβρουάριο έκανα την αίτηση, με έναν συγκεκριμένο υπάλληλο της Cyta σε όλη τη διαδικασία και μου τα είχε κάνει τσουρέκια ότι δε θα έχω πάγιο ΟΤΕ, όπως και διαπίστωσα στον πρώτο λογαριασμό που ήρθε. ;) 2play έβαλα, 4Mbps και απεριόριστα σταθερά Ελλάδας. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 What the h...?!?! :blink: Ποιο πάγιο ΟΤΕ; Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.... Φεβρουάριο έκανα την αίτηση, με έναν συγκεκριμένο υπάλληλο της Cyta σε όλη τη διαδικασία και μου τα είχε κάνει τσουρέκια ότι δε θα έχω πάγιο ΟΤΕ, όπως και διαπίστωσα στον πρώτο λογαριασμό που ήρθε. ;) 2play έβαλα, 4Mbps και απεριόριστα σταθερά Ελλάδας. :D Ναι, ναι δεν αντιλέγω!! :Ρ Δεν έχει πάγιο ΠΟΤΕ στο 2play! Απλά στο site αναφέρει για 1play έως 24 με 18 ευρώ το μήνα. Εγώ Αυτό ήθελα το (1play) αλλά μου είπαν πως είναι σε συνδυασμό με τον ΟΤΕ. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Ναι, ναι δεν αντιλέγω!! :Ρ Δεν έχει πάγιο ΠΟΤΕ στο 2play! Απλά στο site αναφέρει για 1play έως 24 με 18 ευρώ το μήνα. Εγώ Αυτό ήθελα το (1play) αλλά μου είπαν πως είναι σε συνδυασμό με τον ΟΤΕ. Μην μπερδεύεται τα πακέτα.Άλλο το 1play και άλλο το 2play. Σωστά σου έδωσε 2play ο αντιπρόσωπος γιατί δεν θα έχεις και πάγιο ΟΤΕ.Το 1play έχει και πάγιο ΟΤΕ μιας και η τηλεφωνία θα είναι από τον ΟΤΕ και το internet από την CYTA. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Μην μπερδεύεται τα πακέτα.Άλλο το 1play και άλλο το 2play. Σωστά σου έδωσε 2play ο αντιπρόσωπος γιατί δεν θα έχεις και πάγιο ΟΤΕ.Το 1play έχει και πάγιο ΟΤΕ μιας και η τηλεφωνία θα είναι από τον ΟΤΕ και το internet από την CYTA. Ωωω... Δεν το ήξερα αυτό.. Sorry :O antonispap40, βάλε κι εσύ 2play, να βρεις την υγειά σου. :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Ωωω... Δεν το ήξερα αυτό.. Sorry :O antonispap40, βάλε κι εσύ 2play, να βρεις την υγειά σου. :P Περιμένω πλέον!! :Ρ Μετά το Πάσχα θα έχω και επίσημα! Με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μου είπαν πως την Παρασκευή θα μου στείλουν τους κωδικούς στο κινητό. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Το Πάσχα κλείνω 3 χρόνια στη cyta. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε είχα ποτέ! Όλα τέλεια ούτε κρυφές χρεώσεις ούτε τίποτα. Είχα 2 mbps και μας αναβάθμισε όλους στα 4 mbps όταν έπαψε να δίνει τα 2. Πιστεύω σύντομα θα οριστεί χαμηλότερη ταχύτητα τα 8 mbps γιατί πλέον υπάρχει και το πακέτο των 35 και 50 mbps και περνώντας τα χρόνια οι ανάγκες αλλάζουν όπως κατάργησαν τα 2 έτσι λογικά θα καταργήσουν και τα 4 mbps Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Αναβαθμισα στα 24 κλειδωνω στα 14 κατεβαζω με 1,4mb/s απολυτα ευχαριστημενος,με τετοιες χρεωσεις στο σταθερο η cyta ειναι μονοδρομος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 6 και σημερα...την ερχομενη δευτερα θα ανηκω και οριστικα στην τσιτα:shifty: Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Περιμένω πλέον!! :Ρ Μετά το Πάσχα θα έχω και επίσημα! Με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μου είπαν πως την Παρασκευή θα μου στείλουν τους κωδικούς στο κινητό. You have made a wise selection, my child. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 αρχή εκπαιδευτικής χρονιάς νοικιάσαμε,τακτοποιηθήκαμε μπήκε και το σταθερό, σερφάρουμε μια χαρά. ντρίίίίν μια από τις ανεπιθύμητες κλήσης των ιδιωτικών παρόχων, η cyta. ότι φυσάνε και δεν πιάνονται στη κομοτηνή με το σύγχρονο δίκτυο τους. πειθόμαστε καταθέτουμε την αίτηση,μετα απο κάποιες μέρες...12/3/2012 12:52 μμ...SMS ΓIA THN ΠOPEIA THΣ AITHΣHΣ ΣAΣ EΠIΣKEΦTEITE TO my Cyta http://my.cyta.gr. ΓIA THN EIΣOΔO ΣAΣ XPHΣIMOΠOIHΣTE username: ******** KAI password: ********* τσεκέρνω σε κάποια φάση,απο τις 5 κλίμακες μας βάζει στη 3 αναφέροντας.... Η διαδικασία ελέγχου και έγκρισης της αίτησης σας έχει ολοκληρωθεί. Βρίσκεστε στο στάδιο φορητότητας του αριθμού, διαδικασία που υπολογίζεται να ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών. και στις 7/4/2012 3:38 μμ πάλι SMS EΞAITIAΣ YΨHΛHΣ ZHTHΣHΣ ΣTO AΣTIKO KENTPO THΣ ΠEPIOXHΣ ΣAΣ ΘA YΠAPΞEI KAΘYΣTEPHΣH ΣTHN ENEPΓOΠOIHΣH.ΓIA THN HMEPOMHNIA ΣYNΔEΣHΣ ΣAΣ ΘA ENHMEPΩΘEITE (όποτε γίνει) ME SMS. οι ανέτοιμοι απατεωνίσκοι της cyta,όπου χωρίς υποδομή δέχονται αιτήσεις στη τηλεφωνική διευκρίνηση τους λέγανε αοριστίες χωρίς να μπορούν να προσδιορίζουν κάποια ημερομηνία με το πρόσχημα των ΚΑΦΑΟ ενώ η διεύθυνση αίτησης είναι στο κέντρο και περιτριγυρίζετε από 7 μετρημένες ΚΑΦΑΟ. Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 αρχή εκπαιδευτικής χρονιάς νοικιάσαμε,τακτοποιηθήκαμε μπήκε και το σταθερό, σερφάρουμε μια χαρά. ντρίίίίν μια από τις ανεπιθύμητες κλήσης των ιδιωτικών παρόχων, η cyta. ότι φυσάνε και δεν πιάνονται στη κομοτηνή με το σύγχρονο δίκτυο τους. πειθόμαστε καταθέτουμε την αίτηση,μετα απο κάποιες μέρες...12/3/2012 12:52 μμ...SMS ΓIA THN ΠOPEIA THΣ AITHΣHΣ ΣAΣ EΠIΣKEΦTEITE TO my Cyta http://my.cyta.gr. ΓIA THN EIΣOΔO ΣAΣ XPHΣIMOΠOIHΣTE username: ******** KAI password: ********* τσεκέρνω σε κάποια φάση,απο τις 5 κλίμακες μας βάζει στη 3 αναφέροντας.... Η διαδικασία ελέγχου και έγκρισης της αίτησης σας έχει ολοκληρωθεί. Βρίσκεστε στο στάδιο φορητότητας του αριθμού, διαδικασία που υπολογίζεται να ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών. και στις 7/4/2012 3:38 μμ πάλι SMS EΞAITIAΣ YΨHΛHΣ ZHTHΣHΣ ΣTO AΣTIKO KENTPO THΣ ΠEPIOXHΣ ΣAΣ ΘA YΠAPΞEI KAΘYΣTEPHΣH ΣTHN ENEPΓOΠOIHΣH.ΓIA THN HMEPOMHNIA ΣYNΔEΣHΣ ΣAΣ ΘA ENHMEPΩΘEITE (όποτε γίνει) ME SMS. οι ανέτοιμοι απατεωνίσκοι της cyta,όπου χωρίς υποδομή δέχονται αιτήσεις στη τηλεφωνική διευκρίνηση τους λέγανε αοριστίες χωρίς να μπορούν να προσδιορίζουν κάποια ημερομηνία με το πρόσχημα των ΚΑΦΑΟ ενώ η διεύθυνση αίτησης είναι στο κέντρο και περιτριγυρίζετε από 7 μετρημένες ΚΑΦΑΟ. Φαντάζομαι η καθυστέρηση οφείλετε σε έλλειψη πορτών στο αστικό κέντρο που ανήκεις.Η μ@@@κία είναι οτι αυτό δεν το γνωρίζει η εταιρία όταν κάνεις την αίτηση αλλά μόνο όταν δρομολογηθεί το αίτημα για φορητότητα.Γνωστός μου ενεργοποιήθηκε περίπου 1 μήνα μετά από την ημερομηνία που του είχε δοθεί.Αν έχεις υπομονή αξίζει να περιμένεις. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Φαντάζομαι η καθυστέρηση οφείλετε σε έλλειψη πορτών στο αστικό κέντρο που ανήκεις.Η μ@@@κία είναι οτι αυτό δεν το γνωρίζει η εταιρία όταν κάνεις την αίτηση αλλά μόνο όταν δρομολογηθεί το αίτημα για φορητότητα.Γνωστός μου ενεργοποιήθηκε περίπου 1 μήνα μετά από την ημερομηνία που του είχε δοθεί.Αν έχεις υπομονή αξίζει να περιμένεις. Μα κι εγώ 1 μήνα έκανα να συνδεθώ, από τη μέρα που έκανα την αίτησή μου τηλεφωνικά. Ακριβώς 30 μέρες. Και μένω Αθήνα. Αλλά, από το τηλέφωνο μου είχαν πει περίπου 20 μέρες. Από γνωστό μου άτομο, που δούλευε σε τηλεφωνικό κέντρο για αιτήσεις adsl, ο μέσος χρόνος σύνδεσης είναι 30 μέρες, για όλους τους παρόχους. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μα κι εγώ 1 μήνα έκανα να συνδεθώ, από τη μέρα που έκανα την αίτησή μου τηλεφωνικά. Ακριβώς 30 μέρες. Και μένω Αθήνα. Αλλά, από το τηλέφωνο μου είχαν πει περίπου 20 μέρες. Από γνωστό μου άτομο, που δούλευε σε τηλεφωνικό κέντρο για αιτήσεις adsl, ο μέσος χρόνος σύνδεσης είναι 30 μέρες, για όλους τους παρόχους. ;) Aναφέρω:''Γνωστός μου ενεργοποιήθηκε περίπου 1 μήνα μετά από την ημερομηνία που του είχε δοθεί''.Δηλαδή αν το sms έγραφε ημερομηνία περίπου 30μέρες από τότε που έκανε την αίτηση να υπολογίζει ακόμα 30μέρες δηλαδή σύνολο 60μέρες. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 @snapp,@mr_47 συμμερίζομαι τις απόψεις σας και περιμένω υπομονετικά. ......περισσότερο φυσικά επειδή οσμίζομαι κουτσουκελιές του ΟΤΕφεουδά που μηχανεύεται αοριστίες αντί να ξεβρομίζει τα καρτοτηλέφωνα που με ορατή,σιχαμερή βρομιά τους απειλούν τη δημόσια υγεία. .......και λίγη χολή αλήθειας δικαιούμαστε μετά από τόσα χαράτσια που πετάμε στον οχετό. Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Aναφέρω:''Γνωστός μου ενεργοποιήθηκε περίπου 1 μήνα μετά από την ημερομηνία που του είχε δοθεί''.Δηλαδή αν το sms έγραφε ημερομηνία περίπου 30μέρες από τότε που έκανε την αίτηση να υπολογίζει ακόμα 30μέρες δηλαδή σύνολο 60μέρες. Όχι και 60.. :blink: @snapp,@mr_47 συμμερίζομαι τις απόψεις σας και περιμένω υπομονετικά. ......περισσότερο φυσικά επειδή οσμίζομαι κουτσουκελιές του ΟΤΕφεουδά που μηχανεύεται αοριστίες αντί να ξεβρομίζει τα καρτοτηλέφωνα που με ορατή,σιχαμερή βρομιά τους απειλούν τη δημόσια υγεία. .......και λίγη χολή αλήθειας δικαιούμαστε μετά από τόσα χαράτσια που πετάμε στον οχετό. Καλά, είναι γνωστό ότι ο ΟΤΕ θα προσπαθήσει να καθυστερήσει την σύνδεση.. ;) Σ' εμένα δεν έτυχε πάντως.. Όχι λίγη, πολλή δικαιούμαστε.. :mad: P.S.: Να φανταστώ ότι την ίδια ή την επόμενη μέρα που έκανες την αίτηση στη Cyta, σε πήραν από τον ΟΤΕ, με @#&$% αντιπρόταση; :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 ο ΟΤΕ με έχει χάσει απο την εποχη LANNET,δωρεάν να μου προτείνουν δεν πάω. με τη σαπίλα που κυοφορούν εις βάρος μας θα αισθανόμουν αυτοκοροϊδία :bow: Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 σημερα ενεργοποιηθηκα και εγω...ολα καλα προς το παρον οσο αφορα τηλεφωνια και ιντερνετ..αυτο που με ταλαιπωρησε σημερα ειναι το ρουτερ (thomson) οσο αφορα το ΝΑΤ ΤΥΡΕ του στο ps3 και το πιο πιθανο αυριο να ζητησω αντικατασταση με το pirelli που ειναι πολυ πιο ευκολο να εχεις open nat στο ps3..αφου με ειπανε οι της cyta πως αν βγαλω ακρη να τους πω να το κανουν και αυτοι..αν δεν μπορεσω να ζητησω αντικατασταση Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 σημερα ενεργοποιηθηκα και εγω...ολα καλα προς το παρον οσο αφορα τηλεφωνια και ιντερνετ..αυτο που με ταλαιπωρησε σημερα ειναι το ρουτερ (thomson) οσο αφορα το ΝΑΤ ΤΥΡΕ του στο ps3 και το πιο πιθανο αυριο να ζητησω αντικατασταση με το pirelli που ειναι πολυ πιο ευκολο να εχεις open nat στο ps3..αφου με ειπανε οι της cyta πως αν βγαλω ακρη να τους πω να το κανουν και αυτοι..αν δεν μπορεσω να ζητησω αντικατασταση Offtopic: Δεν παίζει να συνδέσω το Ps3 μου στο ίντερνετ, με τη "σαπίλα" που κυκλοφορεί. Too good/cool for the Web. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Offtopic: Δεν παίζει να συνδέσω το Ps3 μου στο ίντερνετ, με τη "σαπίλα" που κυκλοφορεί. Too good/cool for the Web. :p ποια εννοεις σαπιλα φιλε μου..? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 ποια εννοεις σαπιλα φιλε μου..? Το internet γενικότερα. ;) Δεν έχω καμία διάθεση να ψάχνομαι με firewalls και antivirus και για το Ps3. Μου φτάνει στο laptop. :ninja: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Το internet γενικότερα. ;) Δεν έχω καμία διάθεση να ψάχνομαι με firewalls και antivirus και για το Ps3. Μου φτάνει στο laptop. :ninja: ε καλα δεν ειναι και κατι το τραγικο το ps3..απλα να πεσεις σε καλο ρουτερ που να μην σου δημιουργει προβληματα στο ΝΑΤ..καλη ωρα το τομσον το οποιο αλλαξα σημερα με το πιρελι και ειμαι κομπλεδουρα σημερα...πιστεψε με πιο πολλα θες για το λαπτοπ η το pc παρα για την κονσολα.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts