JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Η CYTA παρέχει πλέον και υπηρεσίες VDSL στα 35/3mbps με 37ευρώ και στα 50/10mbps με 45ευρώ.Αναμένουμε να δούμε και τιμές του ανταγωνισμού. τελείες ταχύτητες!. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιους απευθύνεται το εν λόγο πακέτο;. Για επιχείρηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Η CYTA παρέχει πλέον και υπηρεσίες VDSL στα 35/3mbps με 37ευρώ και στα 50/10mbps με 45ευρώ.Αναμένουμε να δούμε και τιμές του ανταγωνισμού. Στο site της δεν αναφέρει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Επειδή είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος, ότι ΠΟΤΕ η cyta δεν χρέωνε 70 ευρώ τη νέα αριθμοδότηση, αλλά την είχε 50 ευρώ ΠΑΝΤΑ, θα πρότεινα να μας παραθέσεις το φυλλάδιο, το οποίο φυσικά περιμένω να είναι φυλλάδιο της εταιρίας και όχι δημιούργημα του συνεργάτη-καταστήματος. Μπορεί ο συνεργάτης να δώσει άλλες τιμές σε φυλλάδιο; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Μπορεί ο συνεργάτης να δώσει άλλες τιμές σε φυλλάδιο; Και ποιος παρανοϊκός θα κάτσει να τυπώσει δικά του φυλλάδια από τη στιγμή που η Cyta του τα δίνει ΔΩΡΕΑΝ; Τα 5000 φυλλάδια χονδρική έχουν 150€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Και ποιος παρανοϊκός θα κάτσει να τυπώσει δικά του φυλλάδια από τη στιγμή που η Cyta του τα δίνει ΔΩΡΕΑΝ; Τα 5000 φυλλάδια χονδρική έχουν 150€... oπερ σημαίνει πως για μια διαφορα της ταξης των 30 ευρω,με 5 πελατες εχει "βγει" το κοστος των "νεων" φυλλαδιων. σε σχεση με το κερδος η "επενδυση" φανταζει αστεια. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 15€ παίρνουν για την κάθε αίτηση...και όχι 30€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 πφφφφ. 10 πελατες λοιπον,οχι 5... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Και πάλι...τα χρήματα για την αριθμοδότηση τα δίνεις στη Cyta, με τον 1ο λογαριασμό, και όχι στο κατάστημα...Δεν μου ακούγεται λογικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Μπορεί ο συνεργάτης να δώσει άλλες τιμές σε φυλλάδιο; Και ποιος παρανοϊκός θα κάτσει να τυπώσει δικά του φυλλάδια από τη στιγμή που η Cyta του τα δίνει ΔΩΡΕΑΝ; Τα 5000 φυλλάδια χονδρική έχουν 150€... Μπορεί κάποιος συνεργάτης να έχει κατάστημα που εμπορεύεται και άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες και έτσι μπορεί να εκτυπώνει ένα συνολικό φυλλάδιο για το κατάστημά του. Εκεί ίσως έχει γίνει τυπογραφικό λάθος! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 μετακομίζω αλλα η σύνδεση μου δεν έχει κλείσει χρόνο. δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την μεταφορά του τηλεφώνου,ε; μήπως ξέρει κανένας πόσο κρατάει; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 μετακομίζω αλλα η σύνδεση μου δεν έχει κλείσει χρόνο. δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την μεταφορά του τηλεφώνου,ε; μήπως ξέρει κανένας πόσο κρατάει; κανονικά θα μπορείς είναι τρελό να μην γίνεται κάτι τέτοιο. Εξάλλου όταν μετακομίζει κανένας έχει τους λόγους του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 κανονικά θα μπορείς είναι τρελό να μην γίνεται κάτι τέτοιο. Εξάλλου όταν μετακομίζει κανένας έχει τους λόγους του. σκέφτομαι μήπως μου κάνουνε θέμα επειδή δεν έχει κλείσει χρόνο το συμβόλαιο μου.:cry: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 μα η σιτα δεν ειναι αυτη που δεν εχει συμβολαια?που φευγεις οποτε θες κτλ??? εκτος αν πηρες καποιο λαπτοπι απο αυτους... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 μα η σιτα δεν ειναι αυτη που δεν εχει συμβολαια?που φευγεις οποτε θες κτλ??? εκτος αν πηρες καποιο λαπτοπι απο αυτους... χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη,νομίζω πως δεν μπορείς να φύγεις για ένα χρόνο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη,νομίζω πως δεν μπορείς να φύγεις για ένα χρόνο.. Φυσικά και μπορείς να φύγεις. Πρέπει να πληρώσεις όμως penalty. Τέλος Πρόωρης Αποσύνδεσης: 72€ μετακομίζω αλλα η σύνδεση μου δεν έχει κλείσει χρόνο. δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την μεταφορά του τηλεφώνου,ε; μήπως ξέρει κανένας πόσο κρατάει; Τέλος Μεταφοράς Γραμμής: 1ο έτος 62,90€ Edited December 13, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Φυσικά και μπορείς να φύγεις. Πρέπει να πληρώσεις όμως penalty. Τέλος Πρόωρης Αποσύνδεσης: 72€ άρα δεν μπορείς να φύγεις καλά το είπα!:lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 δεν θέλει να διακόψει την σύνδεση αλλά να την μεταφέρει σε άλλη διεύθυνση. είμαι σχεδόν σίγουρος οτι μπορείς αλλά υπάρχει κάποια χρέωση για την διαδικασία μεταφοράς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 δεν θέλει να διακόψει την σύνδεση αλλά να την μεταφέρει σε άλλη διεύθυνση. είμαι σχεδόν σίγουρος οτι μπορείς αλλά υπάρχει κάποια χρέωση για την διαδικασία μεταφοράς!! Παρέθεσα τις τιμές, νομίζω. Τέλος μεταφοράς γραμμής: 62,90€ (αν είσαι στον 1ο χρόνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 δεν πρόσεξα καθόλου ότι το είχες βάλει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Πρώτη φορά στα χρονικά που έρχεται νωρίς ο λογαριασμός. Παράδοση στα ΕΛΤΑ 12/12, παράδοση σε εμένα, 14/12. :p (αν και τον είχα εξοφλήσει από τις 6/12) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Παράδοση στα ΕΛΤΑ 12/12 (αν και τον είχα εξοφλήσει από τις 6/12) Παράδοση ΕΛΤΑ εννοείς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ;;; (Γίνεται πριν εκδοθεί ο λογαριασμός εσύ να τον πληρώσεις;;; Μάλιστα προπληρώνεις;;; Ταχυδρομείο, τράπεζα;;; Αν υπήρχαν καταστήματα με online σύστημα δεν θα γινόταν αυτό...) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Βασικά να σου πω τι κάνω... Ο αριθμός ηλεκτρονικής πληρωμής είναι ο ίδιος κάθε μήνα. Οπότε, κάθε 1η του μήνα, δίνω τα 25€ που αντιστοιχούν στο ποσό του παγίου μου. Γύρω στις 10-12 κάθε μήνα, εκδίδεται και ο λογαριασμός, πότε μπαίνω στο my.cyta και βλέπω το συνολικό ποσό και πληρώνω τη διαφορά. Οπότε σήμερα, πλήρωσα τα 2,35€ που όφειλα στη Cyta, 16 μέρες πριν την προθεσμία πληρωμής. Και αυτό γιατί θέλω να έχω εξοφλήσει ΟΛΕΣ μου τις υποχρεώσεις και να ξέρω τι χρήματα έχω για την πάρτη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 αυτοι που εχουν 24αρα ποσο SNR εχουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Από adslgr.com έχει τυχει μηπως σε κανεναν το παρακάτω; καλεσα σημερα απο cyta το σπιτι μου (ΟΝ) σχηματιζοντας τον αριθμο και βγηκε νοσοκομειο ερρικος ντυνάν (οχι δεν νοσηλευομαι) το κλείνω και πατάω επανάκληση (redial) χωρις εννοειται να σχηματισω τον αριθμό και βγηκε οντως το σπιτι μου. Αφού δε βγήκε το Δαφνί, σε καλό δρόμο είσαι... http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/tongue.gif :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts