xaritk Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Συγνωμη κατ αρχας αν η ερωτηση μου ειναι ξανααπαντημενη ,εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σαυτο. εχω τωρα λιγεσ μερες ενα ββ9300 3g ,και δεν μπορω να βρω πως ενεργοποιω μονο το αριθμητικο πληκτρολογιο και πως μπορω να γραφω μονο κεφαλαια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 ALT + Right Cap Key = CAPS Lock ALT + Left Cap Key = NUM Lock Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaritk Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 ALT + Right Cap Key = CAPS Lock ALT + Left Cap Key = NUM Lock σ ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Πρεπει να μαθεις σε ποιο δικτυο δουλευε η συσκευη Αν υποθεσουμε οτι ηταν στη Vodafone, πρεπει ο προηγουμενος κατοχος του κινητου (ή στην αναγκη εσυ) να μιλησει με την Vodafone για να γινει release το Pin της συσκευης απο το συγκεκριμενο δικτυο. Αυτη η διαδικασια ειναι απαραιτητη αν μια συσκευη bb δουλευει σε καποιο δικτυο και μετα πρεπει να ενεργοποιηθει σε καποιο αλλο δικτυο Οταν ολοκληρωθει αυτη η διαδικασια και μονο τοτε, θα παρεις την Cosmote να σου ενεργοποιησει BIS. Μετα θα ασχοληθεις με email και ολα τα αλλα αν ενα 9700 αλλαξει απλα καρτα ;Για παραδειγμα αν εχει καποιος ηδη blackberry και παρει καποιο αλλο στο οποιο ηταν ενεργοποιημενη η υπηρεσια bis δουλευει ; Σημειωση το δικτυο ειναι ιδιο .Η θα πρεπει να γινει αποδεσμευση απο το νουμερο κ μετα δεσμευση στο νεο νουμερο Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 αν ενα 9700 αλλαξει απλα καρτα ;Για παραδειγμα αν εχει καποιος ηδη blackberry και παρει καποιο αλλο στο οποιο ηταν ενεργοποιημενη η υπηρεσια bis δουλευει ; Σημειωση το δικτυο ειναι ιδιο .Η θα πρεπει να γινει αποδεσμευση απο το νουμερο κ μετα δεσμευση στο νεο νουμερο Το bis είναι συνδεδεμένο με το PIN της συσκευής. Για να δουλέψει η συσκευή σε άλλου κάτοχου BIS/SIM θα πρέπει να αποδεσμευτεί η συσκευή από το BIS του πρώτου κάτοχου. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Πρεπει να μαθεις σε ποιο δικτυο δουλευε η συσκευη Αν υποθεσουμε οτι ηταν στη Vodafone, πρεπει ο προηγουμενος κατοχος του κινητου (ή στην αναγκη εσυ) να μιλησει με την Vodafone για να γινει release το Pin της συσκευης απο το συγκεκριμενο δικτυο. Αυτη η διαδικασια ειναι απαραιτητη αν μια συσκευη bb δουλευει σε καποιο δικτυο και μετα πρεπει να ενεργοποιηθει σε καποιο αλλο δικτυο Οταν ολοκληρωθει αυτη η διαδικασια και μονο τοτε, θα παρεις την Cosmote να σου ενεργοποιησει BIS. Μετα θα ασχοληθεις με email και ολα τα αλλα Καλησπέρα! Επανέρχομαι μετά απο καιρό για να ρωτήσω το εξής, εαν γνωρίζετε: Αγόρασα ένα 9900 απο εναν τύπο που είχε BES (το είχε δώσει η εταιρεία του). Έκανα wipe και πέρασα τα δικά μου στοιχεία email (BIS). Και οι δυο είμαστε Vodafone. Για να δουλέψει η συμπίεση και το BIS σωστά, θα πρέπει να αποδεσμεύσει ο προηγούμενος ιδοκτήτης την συσκευή στον πάροχό του; (Σημείωση ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν πήγε σε Blackberry αλλά σε άλλη πλατφόρμα). Δηλαδή, η συσκευές ΒΒ συνδέονται με συγκεκριμενες SIM? Μπορώ εγώ, ο αγοραστής της συσκευής, να επικοινωνήσω με την Vodafone και να αποδεσμεύσω την συσκευή;; ή πρέπει μόνο ο προηγούμενος ιδιοκτήτης; Ρωτώ γιατί έχω την υποψία ότι η συμπίεση δεν δουλεύει εαν δεν υπάρχει αποδέσμευση καθώς έχω ακούσει 2 περιπτώσεις υπερβολικών χρεώσεων σε BB και στις 2 περιπτωσεις ήταν αγορασμένα απο ιδιώτες (μεταχειρισμένα) και δεν είχε ακούσει κανένας τους για αποδέσμευση συσκευής απο τον παροχο. Εμένα δουλεύουν όλα σωστά (internet/mail Κλπ) αλλά έχω την εντύπωση ότι η κατανάλωση όγκου μου είναι πολύ αυξημένη για ΒΒ (1 ΜΒ σε λίγα λεπτά browsing φεύγει εύκολα..). Ευχαριστώ! Edited February 6, 2013 by Eftichis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 καλησπερα φιλε ...επειδη εχω αλλαξει αρκετα μεταχειρισμενα blackberry ποτε μου δεν ειχα προβλημα με υπερβολικες χρεωσεις.το τωρινο μου bb ειναι 9930 αγορασμενο απο αμερικη...φανταζου τι χρεωσεις θα ειχα.το bis παει στο νουμερο κινητης...δηλ ενεργοποειται στο συμβολαιο σου. για σιγουρια μιλα με την εξυπηρετηση πελατων στην vodafone για να εισαι σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 H Vodafone μου είπε πανω κάτω τα ίδια που είπες και εσύ. Ότι δηλαδή εφόσον δουλεύει η υπηρεσία Data δουλεύει και το BIS χωρίς κάποια δέσμευση και ότι το BIS πάει και "κολλάει" πάνω στον αριθμό και όχι στην συσκευή. Παρόλα αυτά, οι χρεώσεις μου (σε όγκο, όχι σε ευρώ ακόμα!) είναι κατ' εμένα υπερβολικές. Θα το παρακολουθήσω πιο στενά και ενημερώνω για εξελίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Εγω πάλι θέλω να ρωτήσω πως δεν υπάρχει περίπτωση να το λειτούργησε χωρίς bid?το έχω για δεύτερο αλλα θέλω να βλέπω τα mail μου χωρίς να χρειάζεται να έχω συμβόλαιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Παιδιά τη βοήθεια σας.Έχω το curve 9360 και επειδή είναι εταιρικό έχω δωρεάν μόνο την αποστολή e mail.Η ερώτηση είναι η εξής: δεδομένου ότι το 3g είναι μονίμως ενεργοποιημένο για να παίρνω τα μαιλ, αν ενεργοποιήσω το wifi και μπω στο internet θα υπερισχύσει του 3g και έτσι δεν θα χρεωνομαι, ή το αντίθετο; Μέχρι στιγμής για να είμαι σίγουρος όταν θέλω να μπω internet, απλά κλείνω εντελώς το 3g , αλλά έτσι δεν έχω τηλέφωνο. Μπορεί να με βοηθήσει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Με ενεργοποιημένο το wifi ολη η κίνηση περνά απο εκεί, δε χρεώνεσαι τίποτα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Με ενεργοποιημένο το wifi ολη η κίνηση περνά απο εκεί, δε χρεώνεσαι τίποτα Ευχαριστώ φίλε:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Παιδιά τη βοήθεια σας.Έχω το curve 9360 και επειδή είναι εταιρικό έχω δωρεάν μόνο την αποστολή e mail.Η ερώτηση είναι η εξής: δεδομένου ότι το 3g είναι μονίμως ενεργοποιημένο για να παίρνω τα μαιλ, αν ενεργοποιήσω το wifi και μπω στο internet θα υπερισχύσει του 3g και έτσι δεν θα χρεωνομαι, ή το αντίθετο; Μέχρι στιγμής για να είμαι σίγουρος όταν θέλω να μπω internet, απλά κλείνω εντελώς το 3g , αλλά έτσι δεν έχω τηλέφωνο. Μπορεί να με βοηθήσει καποιος; Στα Curve και Bold που είχα, με το wi-fi δεν χρεώνεσαι σε data, καθώς απομονώνει το δίκτυο του παρόχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Thanks φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ξερετε αν υπαρχει πουθενα πληρης οδηγος για το BB10 ή μονο ο,τι βρισκουμε σκορπια στο ιντερνετ; ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ξερετε αν υπαρχει πουθενα πληρης οδηγος για το BB10 ή μονο ο,τι βρισκουμε σκορπια στο ιντερνετ; ευχαριστω! Για το Blackberry OS 10: http://us.blackberry.com/support.html http://crackberry.com/blackberry-10-help-series Για το Blackberry Z10: http://us.blackberry.com/support/smartphones/blackberry-z10/get-started.html Για το Blackberry Q10: http://us.blackberry.com/support/new-blackberry-q10-owner.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Πληρης επισημος οδηγος για το ΟS10 σε document δεν υπαρχει απο οσο ξερω. Μπορεις να βρεις διαφορα στο ιντερνετ. Αν θες κατι πιο interactive δες εδω. http://www.youtube.com/user/blackberrysupport?LID=uk%3Abb%3Asupport%3Aresources%3Avideos&LPOS=uk%3Abb%3Asupport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Οκ σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Οκ σας ευχαριστω πολυ!Για τα βασικα υπαρχουν μεσα οι εφαρμογες "βοηθεια" και "Εκπαιδευτικοι οδηγοι" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Οδηγοί χρήστη ... στα Ελληνικά BlackBerry Passport http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/66777/BlackBerry_Passport_Smartphone-1406724768420_00004-10.3-el.pdf BlackBerry Classic http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/68918/BlackBerry_Classic_Smartphone-1337191904827_00199-10.3.1-el.pdf BlackBerry Z30 http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/61765/BlackBerry_Z30_Smartphone-1337191904827_00069-10.2.1-el.pdf BlackBerry Z10 http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/61438/BlackBerry_Z10_Smartphone-1337191904827_00069-10.2.1-el.pdf BlackBerry Q10 http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/61623/BlackBerry_Q10_Smartphone-1337191904827_00069-10.2.1-el.pdf Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Αυτα ειναι ομως με το 10.2.1 στα Ζ10, Q10 Ζ30. Στο 10.3 εχουμε πολλες ουσιαστικες αλλαγες με διαφορα ακομη και στο UI. καλυτερα καποιος να διαβαζε για το classic, passport να παρει μια ιδεα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 ΘΑ μπορουσαν οι πιο έμπειροι φίλοι να μας βοηθήσουν μεσα απ αυτήν την ενότητα εδώ.Σήμερα την ανακάλυψα και την επαναφέρω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 2 ποστ πιο πίσω υπάρχουν και τα manual των συσκευών, κάνε μια ανάγνωση να βοηθηθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 θα ήθελα μια βοήθεια στο θέμα μεταφοράς επαφών.Πως μπορώ μαζικά να μεταφέρω τις επαφές μου? (π.χ. απ ένα blackberry Pasport) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 θα ήθελα μια βοήθεια στο θέμα μεταφοράς επαφών.Πως μπορώ μαζικά να μεταφέρω τις επαφές μου? (π.χ. απ ένα blackberry Pasport) ? με το app "device switch" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts