Jump to content

xaritk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xaritk

  1. xaritk

    Lenovo A760

    πηρα χτεσ ενα α760 ,με ρομ και στα ελληνικα .εκανα τη βλακεια και κατεβασα την καινουρια ρομ και ετσι τωρα εχω μονο κινεζικα και αγγλικα και δεν εχω και το google play.εχω διαβασει απο το πρωι τις οδηγιεσ σασ αλλα δεν μου εγκαθιστα την παλαια ρομ.εχω κανει τα εξης. 1 . εχω κατεβασει το adb driver installer το εχω εγκαταστησει ,βλεπει το τηλ .και ειναι οκ 2.εχω κατεβασει τη ρομ A760_1_S_2_001_0824.7z 3 την εχω αποσυμιεσει 4 συνδεω το τηλ με τον υπολογιστη , εχω μαρκαρει το usb debug mode ,to mass storage , 5 παταω να εκτελεστει το α760.cmd ξεκιναει σε περιβαλλον dos ,ζηταει να πατησω εντερ ,γραφει κατι κινεζικα ,ξανα εντερ και μετα με βγαζει εξω και δεν εχει γινει τιποτα. παρακαλω βοηθηστε με που κανω λαθος ?
  2. σ ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σου.
  3. Συγνωμη κατ αρχας αν η ερωτηση μου ειναι ξανααπαντημενη ,εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σαυτο. εχω τωρα λιγεσ μερες ενα ββ9300 3g ,και δεν μπορω να βρω πως ενεργοποιω μονο το αριθμητικο πληκτρολογιο και πως μπορω να γραφω μονο κεφαλαια .
  4. παιδια SOS .προσπαθησα μεσω win spc να περασω το iphone delivery και κανοντασ επανεκινηση το τηλ μου λεει οτι η σιμ ειναι κλειδωμενη και κανει μονο επειγουσεσ κλησεις. το συνδεσα με το i tynes kai μου βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει αγνωστο λαθοσ 0χΕ8000068 βοηθεια ευχαριστω __________________
×
×
  • Create New...