TheGuru Δημοσιεύτηκε October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2008 Λοιπόν η ερώτηση αφορά τον χρόνο στον οποίο βαριόσαστε μια συσκευή. Αυτό δε σημαίνει κάθε πότε αλλάζετε, για να το θέσω διαφορετικά, αν είχατε απεριόριστα χρήματα κάθε πόσο θα αλλάζατε κινητό! (με τον περιορισμό ότι ο λόγος αλλαγής είναι αποκλειστικά ότι το βαρεθήκατε) Φυσικά ο χρόνος διαφέρει από κινητό σε κινητό οπότε ζητάω ένα μέσο χρόνο που συμβαίνει αυτό. Αυτά. :) Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Μετά τον πρώτο μήνα,συνήθως το βαριέμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Εγώ αλλάζω κινητό μόνο όταν τα "φτύσει" το προηγούμενο.:p. Ποτέ δεν το βαριέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 στο τελος της πρωτης βδομαδας θα το εχω βαρεθει.αλλα τα αλλαζω σχεδον καθε χρονο.αναλογα και με τα οικονομικα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 meta apo kanena eksamhno arxizw na psaxnomai.....alla auto den shmainei oti tha to parathsw giati to thewrw vlakeia na allazw 2-3 kinhta ton xrono opote to kratw arketo kairo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Μέχρι να χαλάσει δεν ασχολούμαι για να το αλλάξω. Θέμα βαρεμάρας τίθεται για μένα περισσότερο όταν αλλάξω κινητό και πρέπει να μάθω/συνηθίσω το καινούριο ώστε να κάνω εξίσου γρήγορα και πάλι την δουλειά μου όσο και με το προηγούμενό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Με την εξέλιξη της τεχνλογίας τον τελευταίο καιρό το βαριέμαι σε 1 μήνα. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Συνήθως μετά από 6 μήνες, επέρχεται ο χωρισμός! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Δεν εχω βαρεθεί ποτέ κανένα τηλέφωνο μου γιατί όλα ήταν και θα είναι series 60 ;) :D ΥΓ. Ελλειπής η δημοσκόπηση. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Εγώ αρχίζω να το βαριέμαι γύρω στους 5-6 μήνες αλλά συνήθως κινητό αλλάζω κάθε 1 με 1μιση χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 εγω βαριεμαι ενα κινητο στις 3 βδομαδες με ενα μηνα... και αλλαζω κινητο.. στις 3 βδομαδες με 1 1 /2 μηνα.. κυριως οχι γιατι το βαρεθηκα αλλα γιατι εχω την "καταρα των ελαττωματικων κινητων" και μονιμως πεφτω σε περιπτωσεις.. :mad: και αν υπαρχει κατι που βαριεμαι περισσοτερο απο τις λειτουργιες ενος κινητου ειναι το να μπλεκω με σερβις κτλ ή να προσπαθησω να "συμβιωσω" με ενα κινητο που κανει κολπα συνεχεια..:cry: γιαυτο το πουλαω.. και παω αλλου..;) αλλα βαρεθηκα να αλλαζω και κινητα συνεχεια..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Συνηθως εντος ενος ετους. Ωστοσο το παρον το εχω 2, και ηδη ουτε κι εγω ξερω πως κρατιεμαι κι ακομα δεν παιρνω κατι πιο καινουριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Αν το κινητό έχει πολλές δυνατότητες τότε το βαριέμαι μετά από 1 1/2 χρόνο.. Γενικά κρατάω τα κινητά μου τλχ 2 χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Μετα τον εναμιση χρονο αρχιζω να ψαχνω καινουργιο κινητο,στα 2 χρονια το αλλαζω.Δεν το βαριεμαι αλλα κατι με τρωει να παρω κατι καλυτερο απο αυτο που εχω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Δεν εχω βαρεθεί ποτέ κανένα τηλέφωνο μου γιατί όλα ήταν και θα είναι series 60 ;) :D ΥΓ. Ελλειπής η δημοσκόπηση. +1....siemens.... ...τα εχω καπου 5 χρονια και ακομα να τα βαρεθω :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτω μπορει να πάρει απο μισό χρόνο ως 1 χρόνο περίπου ... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Λοιπόν η ερώτηση αφορά τον χρόνο στον οποίο βαριόσαστε μια συσκευή. Αυτό δε σημαίνει κάθε πότε αλλάζετε, για να το θέσω διαφορετικά, αν είχατε απεριόριστα χρήματα κάθε πόσο θα αλλάζατε κινητό! (με τον περιορισμό ότι ο λόγος αλλαγής είναι αποκλειστικά ότι το βαρεθήκατε) Φυσικά ο χρόνος διαφέρει από κινητό σε κινητό οπότε ζητάω ένα μέσο χρόνο που συμβαίνει αυτό. Αυτά. :) Προφανώς αν έχεις απεριόριστα χρήματα αλλάζεις (βαριέσαι) πιο συχνά κινητό, και έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις.. οπότε κάθε μήνα και άλλο κινητό. Εγώ που δεν έχω μπει σε αυτή τη θέση, μπορώ να πω οτι το κινητό το βαριέμαι μετά απο 1-1μιση χρόνο. Η δημοσκόπηση όντως ελλειπής :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideris Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 καθε 2 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Προφανώς αν έχεις απεριόριστα χρήματα αλλάζεις (βαριέσαι) πιο συχνά κινητό, και έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις.. οπότε κάθε μήνα και άλλο κινητό. Εγώ που δεν έχω μπει σε αυτή τη θέση, μπορώ να πω οτι το κινητό το βαριέμαι μετά απο 1-1μιση χρόνο. Η δημοσκόπηση όντως ελλειπής :p Η βαρεμάρα δεν έχει σχέση με τα χρήματα αλλά γενικότερα με την ποιότητα του κάθε ανθρώπου. Υπάρχει κόσμος με τρελά λεφτά που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με μικρά πράγματα όπως το κινητό, και εφόσον το έχει σετάρει σωστά και δουλευει, είναι χάσιμο χρόνου να αλλάξει κινητό. Επίσης όταν κάποιος μπορεί πραγματικά να εκτιμήσει μια καλή τεχνολογία, δεν την αλλάζει για πλάκα. Δεν μπορώ να φανταστώ οτι ένα smartphone μετά από ένα χρόνο είναι άχρηστο. και όποιος το πει δεν έχει ιδεά. Κάποιος άλλος που δεν έχει πολλές ασχολείες, ίσως στο να καταφύγει σε συχνή αλλαγή να τον κάνει να νοιώσει καλύτερα και ας στερήται χρήματα που δεν έχει. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Η βαρεμάρα δεν έχει σχέση με τα χρήματα αλλά γενικότερα με την ποιότητα του κάθε ανθρώπου. Υπάρχει κόσμος με τρελά λεφτά που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με μικρά πράγματα όπως το κινητό, και εφόσον το έχει σετάρει σωστά και δουλευει, είναι χάσιμο χρόνου να αλλάξει κινητό. Επίσης όταν κάποιος μπορεί πραγματικά να εκτιμήσει μια καλή τεχνολογία, δεν την αλλάζει για πλάκα. Δεν μπορώ να φανταστώ οτι ένα smartphone μετά από ένα χρόνο είναι άχρηστο. και όποιος το πει δεν έχει ιδεά. Κάποιος άλλος που δεν έχει πολλές ασχολείες, ίσως στο να καταφύγει σε συχνή αλλαγή να τον κάνει να νοιώσει καλύτερα και ας στερήται χρήματα που δεν έχει. Εντάξει.. δεν μιλάω για όλους, αλλά για τους περισσότερους που ασχολούνται με κινητά. Ένα smartphone μετά απο ένα χρόνο σίγουρα δεν θεωρείτε άχρηστο, αλλά αν έχεις τα χρήματα θα αγοράσεις και κάποιο άλλο πιο καινούργιο που θα σε έχει εντυπωσιάσει, έστω απλά και μόνο για να το δοκιμάσεις! Επίσης για πολλούς δεν έχει σημασία αν το κινητό είναι smartphone ή όχι. Πολλοί παίρνουν smartphone και δεν ξέρουν τί είναι. Απλά το πρώτο μέρος της απάντησής μου παραπάνω είχε να κάνει με τα απεριόριστα χρήματα και πιστεύω πως έτσι είναι για τους περισσότερους που ασχολούνται με τα κινητά ή γενικότερα με την τεχνολογία. Άλλος μπορεί να αλλάζει απλά και μόνο για μόδα.. και τα χρήματα είναι σημαντικός παράγοντας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Παιδιά η δημοσκόπηση σκόπιμα έγινε έτσι. Δηλαδή σκόπος είναι να δώ περίπου τί ποσοστό χρηστών βαριέται το κινητό του μέσα σε ένα εξάμηνο καθώς και τί κατανομή χρονικά έχει αυτό το ποσοστό (δηλαδή εντός του εξαμήνου). Αν κάποιος το βαριέται και σε 2 χρόνια, ψηφίζει "μετά από ένα εξάμηνο" που εξάλλου είναι και η λογική απάντηση που τον καλύπτει... το μετά από ένα εξάμηνο μπορεί να είναι και 8 μήνες και 2 χρόνια. Απλά επειδή οι χρόνοι πέρα από το εξάμηνο δε με ενδιαφέρουν για περισσότερη ανάλυση (π.χ. σε ένα χρόνο ή δύο χρόνια κλπ...) γι αυτό την έκανα έτσι την δημοσκόπηση. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoal1973 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 σαν κλασσικος γκατζετακιας και εγω ενα μηνα μετα την απόκτηση της συσκευης δεν βρισκω πλεον κανενα ενδιαφερον και ψαχνομε να την αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Εντάξει.. δεν μιλάω για όλους, αλλά για τους περισσότερους που ασχολούνται με κινητά. Ένα smartphone μετά απο ένα χρόνο σίγουρα δεν θεωρείτε άχρηστο, αλλά αν έχεις τα χρήματα θα αγοράσεις και κάποιο άλλο πιο καινούργιο που θα σε έχει εντυπωσιάσει, έστω απλά και μόνο για να το δοκιμάσεις! Επίσης για πολλούς δεν έχει σημασία αν το κινητό είναι smartphone ή όχι. Πολλοί παίρνουν smartphone και δεν ξέρουν τί είναι. Απλά το πρώτο μέρος της απάντησής μου παραπάνω είχε να κάνει με τα απεριόριστα χρήματα και πιστεύω πως έτσι είναι για τους περισσότερους που ασχολούνται με τα κινητά ή γενικότερα με την τεχνολογία. Άλλος μπορεί να αλλάζει απλά και μόνο για μόδα.. και τα χρήματα είναι σημαντικός παράγοντας! Συμφωνώ εν μέρη σε αυτά που λές, απλά θα σου πω οτι 9 στους 10 που έχω γνωρίσει με πολλά χρήματα δεν αλλάζουν συχνά το κινητό τους γιατί δεν έχουν χρόνο να το σετάρουν από την αρχή. Κάποιος που έχει τα πάντα, δεν θα ξεθυμάνει στην αγορά ενός φτηνού γι'αυτού προϊόν όπως το κινητό. Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που δεν μπορούν να αγοράσουν κότερα κτλ και αγοράζουν σχετικά προσιτά προϊόντα όπως η τεχνολογία. Φυσικά αυτό που σου λέω είναι μία από τις πολλές απόψεις και τίποτα απόλυτο. Εκεί που θα διαφωνήσω κάπως είναι σε αυτό που λες οτι τα κινητά τα αλλάζουν συχνά αυτοί που έχουν γνώση της τεχνολογίας και γενικά ασχολούνται με τα κινητά. Ο πραγματικός γνώστης δεν θα θεωρήσει την συσκευή του άχρηστη μετά από ένα χρόνο, ειδικά αν αυτή ανήκει στην high-end κατηγορία. Αυτοί που το κάνουν συνήθως είναι αυτοί που χρησιμοποιούν ένα 20% των συσκευών τους, και προσπαθούν να ακολουθήσουν την μόδα/καραμέλα οτι είσαι out of fashion και οπισθοδρομικός αν δεν έχεις το τελευταίο μοντέλο. Πήγαινε γύρω σου και ρώτα κατά πόσο η κάθε Μαρία θεωρεί οτι το Ν95 που έχει της πέφτει λίγο. Στο υπογράφω οτι δεν θα έχουν ιδεά τις σημαίνει GPS και wifi ή mobile internet. Παρόλα αυτά ετοιμάζονται να το ΠΕΤΑΞΟΥΝ και να πάρουν το "καλύτερο" γιατί έτσι τους είπε η κολητή τους. Φυσικά δεν έχουν ιδέα τι είναι καλύτερο ή όχι. Και αν ρωτήσεις για τα οικονομικά τους θα δεις οτι ανήκουν σε μια μικρομεσαία τάξη. Παρόλο που η τεχνολογία εξελίσεται συνεχώς, πλέον δεν κάνει τα άλματα του παρελθόντος. Το 1990 κάθε χρόνο ένα PC όντος έβγαινε εντελός άχρηστο κάθε χρόνο. Σήμερα όμως ένα PC 5ετίας κάνει την δουλειά του μέσου χρήστη μια χαρά. Το ίδιο και με τα κινητά, είναι πλεόν λίγα τα χαρακτηριστικά αυτά που προστήθονται κάθε χρόνο ώστε να χαρακτηρίσουν την προήγουμενη συσκευή άχρηστη. Παιδιά η δημοσκόπηση σκόπιμα έγινε έτσι. Δηλαδή σκόπος είναι να δώ περίπου τί ποσοστό χρηστών βαριέται το κινητό του μέσα σε ένα εξάμηνο καθώς και τί κατανομή χρονικά έχει αυτό το ποσοστό (δηλαδή εντός του εξαμήνου). Αν κάποιος το βαριέται και σε 2 χρόνια, ψηφίζει "μετά από ένα εξάμηνο" που εξάλλου είναι και η λογική απάντηση που τον καλύπτει... το μετά από ένα εξάμηνο μπορεί να είναι και 8 μήνες και 2 χρόνια. Απλά επειδή οι χρόνοι πέρα από το εξάμηνο δε με ενδιαφέρουν για περισσότερη ανάλυση (π.χ. σε ένα χρόνο ή δύο χρόνια κλπ...) γι αυτό την έκανα έτσι την δημοσκόπηση. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά θα μπορούσε να είχε 1-2 επιλογές παραπάνω. Δεν μπορεί να μπει στο ίδιο σακί αυτό που το βαριέται στους 6 μήνες, με αυτόν στα 2 χρόνια ή με αυτόν που δεν το βαριέται ποτέ. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Εκεί που θα διαφωνήσω κάπως είναι σε αυτό που λες οτι τα κινητά τα αλλάζουν συχνά αυτοί που έχουν γνώση της τεχνολογίας και γενικά ασχολούνται με τα κινητά. Μα δεν μιλάω για όλους! Απλά πιστεύω πως όταν έχεις τα χρήματα και ασχολείσαι με το αντικείμενο δεν θέλει και πολύ για να βαρεθείς και να το αλλάξεις! Βασικά αυτό με τα χρήματα έχει να κάνει γενικώς με διάφορα πράγματα, όχι μόνο με τα κινητά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Το θεμα ειναι οτι συνεχεια βγαινουν νεα μοντελα και νιωθεις καπως παλιομοδιτικος με το προηγουμενο κινητο,και λες θα το αλλαξω ξανα και ξανα Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts