nikosmilos Δημοσιεύτηκε October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2008 Εχω ένα εκτυπωτή HP στον οποίο εκτυπώνω φωτο. Ενώ λοιπόν όλα πήγαιναν καλά το τελευταίο διάστημα ( 5-6 μήνες ) οι φωτό είναι λίγο θολές και μετά από λίγο καιρό ξεθωριάζουν τελείως . Τι μπορεί να συμβαίνει ? Να σημειωθεί ότι τα μελάνια είναι καινούργια και γνήσια. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Από τα Μενού του εκτυπωτή (μέσω WIndows) συν΄θηως έχει κάποια tabs (καρτέλες) με κουμπιά για Συντήρηση, Καθαρισμα κεφαλών, κλπ. Δοκιμασε τα, ισως λύσουν το πρόβλημά σου... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ρυθμισμα τα μελανια θελουν εφοσον ειναι καινουργια και προσφατα τοποθετημενα. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. October 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Τα 'εχω δοκιμάσει όλα αυτά αλλά δεν βρήκα ''γιατριά'' Σκέφτομαι μήπως κάτι έχει χαλάσει. Αλλά τι? Πάντως ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 και οι δικες μου ενω ολα ειναι αυθεντικα μετα απο λιγο καιρο ξεθωριαζουν... μερικες ειναι λιγο πριν γινουν ασπρες.. χωρις να εκτιθονται στον ηλιο κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. October 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 καμμία λύση για το πρόβλημα παίδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Ακόμα και σε άλμπουμ να τις βάλεις και γενικά να τις προσέχεις πάλι με το χρόνο θα χάσουν την ζωντάνια τους.Είναι μια απόδειξη λοιπόν ότι εκτύπωση φωτογραφιών είναι χαμένα λεφτά και από θέμα κατανάλωσης μελανιών και από ποιότητα αποτελέσματος σε βάθος χρόνου.Και εγώ οταν είχα πρωτοπάρει πριν κάποια χρόνια ένα φωτογραφικό εκτυπωτή ενθουσιασμένος εκτυπωνα συνεχώς.Τωρα βλέπω κάποιες από αυτές και γερνάνε ,ξεθωριάζουν σαν εμένα :D . Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 από προσωπική πείρα δοκιμάστε χαρτί φωτογραφικό Epson.Πολύ καλύτερο αποτέλεσμα και αντοχή στον χρόνο. Όχι φυσικά αντοχή σαν του φωτογραφίου αλλά περισσότερο από τα χαρτιά της HP. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. October 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 από προσωπική πείρα δοκιμάστε χαρτί φωτογραφικό Epson.Πολύ καλύτερο αποτέλεσμα και αντοχή στον χρόνο. Όχι φυσικά αντοχή σαν του φωτογραφίου αλλά περισσότερο από τα χαρτιά της HP. Θα το δοκιμάσω. Πάντως για τον προηγούμενο δεν μιλάμε για χρόνια που σημαίνει ότι , εντάξει θα ξεθωριάσουν , μιλάμε για εβδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalmik Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Τα 'εχω δοκιμάσει όλα αυτά αλλά δεν βρήκα ''γιατριά'' Σκέφτομαι μήπως κάτι έχει χαλάσει. Αλλά τι? Πάντως ευχαριστώ Καλησπέρα. Επειδή δουλεύω σε φωτογραφικό περιοδικό, θα με ενδιέφερε πολύ να μου δώσεις κάποια στοιχεία (χαρτί που χρησιμοποιείς, αν έχεις τη συσκευασία του χαρτιού, απόδειξη από που πήρες τα "γνήσια" μελάνια κλπ.) Αν συμφωνείς βέβαια, θα μπορουσα να φθάσω το θέμα ψηλά. Παναγιώτης Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts