Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Θελω να μου λυσετε μια απορια.Πηρα σημερα το νοκια 5800.Και διαβασα στο ιντερνετ οτι για να βαλεις στα νοκια ενα .sis,.sisx ή java εφαρμογη πρεει να εχει το nokia suite.Εγω λοιπον το εγκατεστησα αφου ηταν μεσα στο cd που υπηρχε μεσα στην συσκευασια μαζι με το κινητο.

Λοιπον και παω στο pc μου παταω πανω στην .sis εφαρμογη , η οποια εχει αναγνωριστει απο το προγραμμα,και μολις το παταω για να ανοιξει ο pc μου κανει επανεκκινηση απο μονος του.

Ξερετε τι φταιει???

Παρακαλω απαντηστε μου γιατι θελω να βαλω καποιες εφαρμογες στο κινητο ή πειτε μου αν ξερετε κανενα αλλο τροπο να βαζω τις .sis στο κινητο μου.:worry:

για το pc δεν ξερω τι φταίει ,αλλα μπορεις να βαλεις τις -sis-μεσα σττην καρτα του κινητου κ να τις τρεξεις απο εκει

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@ Andreas_thess

Κατέβασε τη τελευταία έκδοση του PC Suite από εδώ.

Πως εγκαθιστώ αρχεία sis, sisX, jar;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σε ποιον φακελο?

Γενικα επειδη το πηρα σημερα και ειναι και το 1ο μου νοκια μπορειτε να μου πειτε πως γινεται να μεταφερω εικονες,βιντεο,εφαρμογες κ.τ.λ. στο κινητο???

Παρακαλω πειτε τα κατανοητα ωστε να καταλαβω και να μην κανω κανενα λαθος.

Και γιατι κανει επανεκκινηση???

Ευχαριστω......

Εμείς δεν θα σου πούμε τίποτα!:p

Εσύ θα πρέπει να διαβάσεις το S60 5th Edition Platform FAQ!

Καλό διάβασμα!:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ναι οκ.Ενταξει ξερω πως τα βαζω τα .sis κτλ

Aλλα σας λεω οταν παταω για να ανοιξουν ο pc μου κανει επανεκκινηση.

Γιατι???

Και που να τα αποθηκευσω τα .sis αν θελω να γινει η εγκατασταση μεσω κινητου?

Σε οποιον να 'ναι φακελο?

μπορειτε να απαντησετε σ' αυτα τα 3 ερωτηματα μου......? :(

Ναι οκ.Ενταξει ξερω πως τα βαζω τα .sis κτλ

Aλλα σας λεω οταν παταω για να ανοιξουν ο pc μου κανει επανεκκινηση.

Γιατι???

Και που να τα αποθηκευσω τα .sis αν θελω να γινει η εγκατασταση μεσω κινητου?

Σε οποιον να 'ναι φακελο?

μπορειτε να απαντησετε σ' αυτα τα 3 ερωτηματα μου......? :(

Για τον υπολογιστη δεν γνωριζω..δοκιμασε την νεα εκδοση που σου εδωσε ο Itchrist86 δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

Οσο για το που τα αποθηκευεις ειναι θεμα δικο σου. Τα αποθηκευεις οπου εσυ θες για να μπορεις να τα βρησκεις και να τα τρεξεις ωστε να τα εγκαστησεις.

Εγω συνηθως τα βαζω στον φακελο Other στην καρτα μνημης αλλα εσυ μπορεις αν θες να δημιουργησεις και δικο σου φακελο.

Κανεις οτι θες.:)

Για τον υπολογιστη δεν γνωριζω..δοκιμασε την νεα εκδοση που σου εδωσε ο Itchrist86 δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

Οσο για το που τα αποθηκευεις ειναι θεμα δικο σου. Τα αποθηκευεις οπου εσυ θες για να μπορεις να τα βρησκεις και να τα τρεξεις ωστε να τα εγκαστησεις.

Εγω συνηθως τα βαζω στον φακελο Other στην καρτα μνημης αλλα εσυ μπορεις αν θες να δημιουργησεις και δικο σου φακελο.

Κανεις οτι θες.:)

Eυχαριστω....!!!

Φίλε Αντρέα, για αρχή κατέβασε το X-plore από εδώ. Θα σε βοηθήσει αφάνταστα να χειριστείς την συσκευή σου.

Όταν συνδέεις το κινητό σου με τον υπολογιστή, να επιλέγεις μαζική αποθήκευση. Θα βάζεις τα ρχεία sis, sisx, jar στον φάκελο που θες (δεν έχει καμία σημασία που), βγάζεις το καλώδιο και μέσα απο το x-plore τα βρίσκεις και τα τρέχεις. Η διαδικασία είναι απλούστατη.

Εχεις κανει εγκατασταση το Python και το XpressAlarm στην μνημη της συσκευης?

Ποια εκδοση του Python εχεις κανει εγκατασταση?

thn 1.4.5 που μου δώσατε

Κατεβασε και εγκατεστησε το Python v1.9.5
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Οχι μην το κανεις απεγκατασταση δοκιμασε να το κανεις εγκατασταση απο επανω εαν σε ρωτησει για αντικατασταση επελεξε Ναι. Eγω εχω το 1.9.4 beta αλλα βλεπω οτι υπαρχει το 1.9.5 που δεν εχω δοκιμασει. Θα το κανεις εγκατασταση στην μνημη του τηλεφωνου οπως και το XpressAlarm.

Καλυτερα δοκιμασε το 1.9.4 beta που εχω και εγω:

http://rapidshare.com/files/241225577/python_forS60_3rded_and_5thed.zip.html

thanks αλλά το βρήκα αλλού το 1.9.5 και βελτιώθηκε τώρα. Τώρα ανοίγω και βλέπω τη φωτογραφία του Alarm. τι κάνω μετά; :)

άκυρο, όλα καλά , thanks για τη βοήθεια! :)

τα σπαει!!!!υπαρχει περιπτωση να δουμε εφαρμογες του iphone να μεταφερονται στο κινητο μας?να πιουμε καμια μπυρα ρε αδερφε....!εχω δει τα βιντεακια αλλα δεν λεει και τοσο σε βιντεο.;)

έβαλα το πρόγραμμα nimbuz για chatting και μετά απο λίγο βρήκα τηλέφωνο στον κατάλογο με το όνομα nimbuz και περίεργο αριθμό. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?

τα σπαει!!!!υπαρχει περιπτωση να δουμε εφαρμογες του iphone να μεταφερονται στο κινητο μας?να πιουμε καμια μπυρα ρε αδερφε....!εχω δει τα βιντεακια αλλα δεν λεει και τοσο σε βιντεο.;)

Αυτη την απορια εχω και εγω,αν και απο οτι εχω διαβασει ειναι δυσκολο λογω hardware.

Επισης εχει βαλει κανεις το λεξικο το SlovoED?Το βρηκα απο το μαγαζακι αλλα πως μπορω να βρω γλωσσες π.χ ελληνικα,γερμανικα κτλ?

Αυτη την απορια εχω και εγω,αν και απο οτι εχω διαβασει ειναι δυσκολο λογω hardware.

Επισης εχει βαλει κανεις το λεξικο το SlovoED?Το βρηκα απο το μαγαζακι αλλα πως μπορω να βρω γλωσσες π.χ ελληνικα,γερμανικα κτλ?

μαγαζακι=???

Ρωταω γιατι παρα πολλοι το λενε αλλα δεν εχω καταλαβει που ειναι και τι ειναι?

Μπορει να μου εξηγησει κανεις???

Αυτες οι πληροφοριες απαγορευεται να δινονται στις σελιδες του MyPhone. Μπορεις να ψαξεις στο google.

Το λεξικο του κινητου ειναι πολυ καλο και μπορεις να κατεβασεις δωρεαν οσες γλωσσες θελεις με τον περιορισμο οτι μπορεις να εχεις εγκατεστημενες ταυτοχρονα μονο 3εις.κατεβαζεις λοιπον τα .sis τα κρατας σε ενα φακελο στην καρτα μνημης και οτι χρειαζεσαι το περνας.

To γνωριζω,απλα το αλλο μου αρεσε περισσοτερο.Οποτε αν καποιος ξερει .. :;)

Εχετε να μου προτεινετε κανενα καλο antivirus για το νοκια 5800.....????

τι να το κανεις...δεν χρειαζεται

Εχετε να μου προτεινετε κανενα καλο antivirus για το νοκια 5800.....????

Kaspersky Mobile Secuirty v8.0.51 αν και δεν βλεπω το λογο που θα χρειαστεις antivirous καθως δεν υπαρχει ιος για symbian.

Βεβαια το συγκεκριμενο προγραμμα εχει και αντικλεπτικες λειτουργειες αν σε ενδιαφερει αλλα υπαρχουν αλλα προγραμματα καλυτερα γιαυτη την δουλεια.