Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To πηρε απο την προηγουμενη εκδοση :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2806541#post2806541

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό ακριβώς έκανα mirror, όπως είπε ο gianpithio. Πήρα το αρχείο X-plore.mif από την έκδοση που σου είχα δώσει εγώ, με τα εικονίδια touch κ το πέρασα στην original έκδοση 1.32. Πέρασα κ το αρχείο που ανέβασε ο gianpirhio, το οποίο αλλάζει τα εσωτερικά εικονίδια αρχείων, δίσκων, φακέλων κτλ και πλέον έχω την ίδια ακριβώς έκδοση x-plore touch που είχα κ πριν. :D

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δεν γίνεται να εγκαταστήσω την 31 πάνω από την 32. Αν την αφαιρέσω και περάσω την 31, θα χάσω τις ρυθμίσεις των quick folders. Εκτός και αν υπάρχει άλλος τρόπο να βρω το εικονίδιο X-plore.mif, θα περιμένω για το ολοκληρωμένο sis του Γιάννη. :) ;)

Εαν θελεις μπορεις να κανεις εγκατασταση το αρχειο που ανεβασα μετα να κατεβασεις το X-plore.mif απο εδω να το κανεις αντιγραφη - επικολληση στο φακελο resource\ apps\ X-plore.mif Οταν σε ρωτησει για αντικατασταση επελεξε Ναι επανεκκινηση την συσκευη και ειναι Οk :)

Αυτό έκανα και εγώ mirror, είναι απλό. Απλά αντί να κατεβάσω X-plore.mif όπως είπε o gianpithio, το έστειλα με bt από το Ε66 μου κ το έβαλα στο resource\ apps\. Μου ζήτησε αντικατάσταση, πάτησα ναι κ όλα οκ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Άψογοι και οι δύο. Αυτό ακριβώς χρειαζόμουν Γιάννη. Πλέον έχω και γω το όμορφο μπλε εικονιδιάκι. :)

Ανοιξε τον X-Plore πηγαινε επανω στο αρχειο που δεν διαγραφετε menu\ file\ attributes\ ....βγαλε το τικ απο το Read only

Δεν είναι read only, αυτή είναι η πλάκα.:lost:

X-plore Touch Unsigned

http://img37.imageshack.us/img37/795/scr000012.th.jpg

Πριν λιγο το εκανα :O

Εαν θελετε να αλλαξετε τα εικονιδια απο τον X-Plore v1.32 καντε εγκατασταση το παρακατω αρχειο χωρις να απεγκαταστησετε τον X-Plore. Mην κανετε εγκατασταση το αρχειο X-plore Touch Unsigned μεσα απο τον X-Plore.

http://www.speedyshare.com/722674944.html

Καινουριο αρχειο που αλλαζει και το εικονιδιο της εφαρμογης.. :)

παιδια καλησπερα. Θα κανω δυο δυσκολες προς απαντηση ερωτησεις:

1) ποιες ειναι κατα τη γνωμη σας οι πιο "αξιολογες" εφαρμογες που μπορω να βαλω στο 5800;

2)υπαρχει προγραμμα που να εντοπιζει τη θεση αλλου κινητου τηλεφωνου;

ευχαριστω εκ των προτερων

Εμένα ο x-plore(1.31 + 1.32) μου κάνει κάτι κουλά. Προσπαθώ να σβήσω από τη κάρτα μέσα από το φάκελο Εικόνες τον φάκελο Κάμερα και τους υποφακέλους του μαζί με τις φωτογραφίες και μου λέει "Can't delete file".

Τι και αν επιλέξω να σβήσω μια φωτογραφία από εκεί μεσα (σημ. της κάμερας μιλαμε πάντα) τι και επιλέξω να σβήσω υποφάκελο, τπτ. Δεν τα σβήνει.

Δεν είναι read only, αυτή είναι η πλάκα.:lost:

Σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή σε λειτουργία Μεταφοράς Δεδομένων, πήγαινε στον φάκελο και σβήσε τον.

Αλλιώς από τη Διαχείριση Αρχείων... δεν γίνεται;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή σε λειτουργία Μεταφοράς Δεδομένων, πήγαινε στον φάκελο και σβήσε τον.

Αλλιώς από τη Διαχείριση Αρχείων... δεν γίνεται;

Από τη Διαχείριση Αρχείων και τον υπολογιστή σβήνουν κανονικά. Από τον x-plore δεν σβήνουν.

Ok.

Επανεγκατάσταση δοκίμασες να κάνεις;

Στο κάτω κάτω σβήνε τους από τη Διαχείριση Αρχείων τότε... τι προβληματίζεσαι;:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

1) ποιες ειναι κατα τη γνωμη σας οι πιο "αξιολογες" εφαρμογες που μπορω να βαλω στο 5800;

ευχαριστω εκ των προτερων

1)Αυτο ειναι υποκειμενικο και μπορεις να δεις το θεμα αυτο να παρεις μια ιδεα..για αλλους ειναι τα προγραμματα πλοηγησης(gps), για αλλους η επικοινωνια κλπ

2)οχι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

υπαρχει αλλα απαιτει την εγκατασταση του προγραμματος και στο κινητο του φιλου. το ονομα της εφαρμογης δεν το θυμαμαι επειδη δεν με ενδιεφερε. :(

1)

Opera Mini

Best taskman

Best Blacklist

Best Reminder

Best Callcheater

Y-Tasks

Y-Browser

X-Plore

Nimbuzz

PhoneTorch

Timemachine

FreeTimeBox

Freesigner

Free i-SMS

FreeUnrar

Zip Manager

Accuweather

Garmin Mobile XT

NDrive

MLauncher

PhoNetInfo

PhotoFlow

YouTube

2)Moνο αν σου στείλει ο άλλος SMS με τη θέση τους μέσα απο πρόγραμμα GPS. Δε γνωρίζω αν το Google Latitude του Google Maps ανανεώνει τη θέση συνέχεια και βλέπεις που είναι οι φίλοι.

1)

Δε γνωρίζω αν το Google Latitude του Google Maps ανανεώνει τη θέση συνέχεια και βλέπεις που είναι οι φίλοι.

Την ανανεώνει συνέχεια και μπορείς να βλέπεις τη θέση των φίλων σου, όπως εκείνοι τη δική σου, εφόσον, εννοείται ότι έχεις αφήσει στο παρασκήνιο να τρέχει η εφαρμογή για να ανανεώνει τη θέση σου, όπως και οι υπόλοιποι φίλοι!!!

Δεν ειχα ομως καμια απαντηση για εφαρμογη που να λειτουργει ως Πυξιδα αφου το κινητο μπορει κατα πασα πιθανοτητα ευκολα να δεχθει μαι τετοια εφαρμογή...

Ok.

Επανεγκατάσταση δοκίμασες να κάνεις;

Στο κάτω κάτω σβήνε τους από τη Διαχείριση Αρχείων τότε... τι προβληματίζεσαι;:p

Το πρόβλημα λύθηκε με επανεγκατάσταση.

Δεν ειχα ομως καμια απαντηση για εφαρμογη που να λειτουργει ως Πυξιδα αφου το κινητο μπορει κατα πασα πιθανοτητα ευκολα να δεχθει μαι τετοια εφαρμογή...

Εφαρμογή που να λειτουργεί ως κανονική πυξίδα δεν μπορεί να υπάρξει για το 5800, καθώς δεν διαθέτει το hardware για πυξίδα- Αν παρατηρήσεις αυτή η δυνατότητα την ενσωματώνουν τώρα στο Ν97...

εμένα πάντως το application updater ΔΕΝ μου εμφανιζει το 3.1 καθολου.

εχω το 5800 με ελληνικο κωδικό και τελευταιο firmware v21.

και δεν εχω καπου εικονιδιο για flash player η κατι παρομοιο και δε μπορω να

δω καν ποια version εχω ηδη εγκατεστημενη :(

το application updater δουλευει κανονικα κατα τα αλλα (πχ εμφανιζει update για mail)

καμια ιδεα γιατι γινεται αυτο;

το ιδιο προβλημα εχουν μερικα ατομα και εδω (read comments):

http://www.symbian-guru.com/welcome/2009/05/flash-lite-update-for-nokia-5800.html

σιγουρα το 3.1 ειναι σημαντικη αναβαθμιση, ειναι χοντρο να μη μπορει να εγκατασταθει :( θα δοκιμασω να βαλω standalone flash installer απο την adobe. ( γινεται αραγε; )

UPDATE : Το ειχα κανει install παλιότερα και δεν το θυμομουν :( βαριες σελιδες με flash που κολλαγαν παλια, κολλανε και τωρα παντως

Γεια σας παιδια.Και εγω εχω το ιδιο προβλημα αλλα δεν το εχω κανει Update.Ειδα στα μαγαζακια οτι υπαρχει ενα αρχειο .sisx με Adobe Flash lite 3.1.Μπορω να κανω update απο αυτο το αρχειο??

Δοκίμασε.

Νομίζω πως ναι.

Eμενα μου ζητησε να κανει εγκατασταση αυτοματα οταν εκανα πλοηγηση απο την συσκευη μου.

Μπορεις κανονικα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2805991#post2805991

Δοκίμασε.

Νομίζω πως ναι.

Eμενα μου ζητησε να κανει εγκατασταση αυτοματα οταν εκανα πλοηγηση απο την συσκευη μου.

Μπορεις κανονικα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2805991#post2805991

Ευχαριστώ για την βοηθεια σας!!

την δοκιμασε καποιος?

Δοκιμασα την public beta του spbTV και απλα τα σπαει :D

Δεν βρηκα τοσες μερες ουτε ενα bug.

H συνδεση στο 1.1 γινεται στο αψε σβησε(χωρις λαθη και ακυρα που εδινε η 1.0)(με προυποθεση να χεις και μια σεβαστη ταχυτητα στο wifi--με 3g δε δοκιμασα).

Η επιλογη για downgade ποιοτητας για χαμηλες συνδεσεις ειναι πρακτικοτατη.

Τα καναλια σε πλοιοψηφια streamαρουν καλα χωρις παραμορφωση(εκτος του mad που σε σημεια δε μπορεις να δεις τι δειχνει σχεδον).

Οverall η εφαρμογη ειναι must για το κινητο.