stendor Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 βγηκε εκδοση για το 5800?γιατι εγω τελευταια φορα που κοιταξα δεν υπηρχε και ετσι δοκιμασα την εκδοση απο 3rd edition και δεν δουλευε σωστα Λειτουργεί κανονικά, το έχω δοκιμάσει κ εγώ. Το έχω αναφέρει ξανά κ στις πρώτες σελίδες του topic. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 παραξενο...εγω δεν μπορω να κανω scroll down σε λεξεις που σου βγαζει πολλα στοιχεια και χρειαζεται να κατεβασεις την μπαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 θενκς, κατέβασα κάποια versions coreplayer αλλά κανένα δεν μπαίνει στο 5800. Μου βγάζει πρόβλημα με πιστοποιητικά. Εαν κατεβασες την σπασμενη εκδοση πριν την κανεις εγκατασταση θα πρεπει να την υπογραψεις ψηφιακα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Καλύτερα να περιμένεις. Δεν είναι και επιτακτική ανάγκη η τελευταία έκδοση της Python. Αυτό έχω πράξει και εγώ. Ακριβώς έτσι. Για να γίνω λίγο πιο σαφής. Η 1.9x πλέον θα βασίζεται στον 2.5x python core και όχι στον 2.2 που είχαμε τόσα χρόνια μέχρι και την 1.45 έκδοση της PyS60. Ένα παράδειγμα : Άλλα modules περιλαμβάνονται στον 2.2 core και άλλα σε 2.5x. Εφαρμογή στην οποία γίνεται εισαγωγή module της 2.5x python, πολύ απλά δεν θα τρέξει με την 1.45 PyS60. Προσωπικά σκέφτομαι το καλοκαίρι, να γράψω ένα εορτολόγιο. Φυσικά Kai θα χρησιμοποιήσω το "datetime" module (υπεύθυνο για την εισαγωγή ώρας και ημερομηνίας) που δεν υπάρχει στον 2.2 python core. Άρα ...πάω σε PyS60 από 1.90 και πάνω. Ελπίζω να διαφώτισα κάπως. Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και βιασύνης. Προγ/στής που χρησιμοποίησε core της 2.5x python φυσικά και θα ενημερώσει και για την κατάλληλη εγκατάσταση "της όποιας" PyS60 version . ps= Αφού ξεπέρασα τους όποιους ενδοιασμούς και ψευτοδιλήμματα που είχα, αλλά και "μεταξύ μας" σε μεγάλη κρίση καταναλωτισμού, απόψε θα έχω στα χέρια μου το πρώτο touch symbian phone της νokia. :happy: ps2=Μπορεί να μην γράφω συχνά, αλλά όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος μου, σας διαβάζω (πιστεύω) αρκετά. Η μακρόχρονη αποχή μου δεν υποδηλώνει επ' ουδενί σνομπισμό ή κάτι τέτοιο. Απλά έλλειψη χρόνου. :) Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Καλώς ήρθες στο club :D Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 βγηκε εκδοση για το 5800?γιατι εγω τελευταια φορα που κοιταξα δεν υπηρχε και ετσι δοκιμασα την εκδοση απο 3rd edition και δεν δουλευε σωστα Ναι, η έκδοση 3.20 που εγκατέστησα, είχε βγει πριν ακόμα κυκλοφορήσει το 5800. Την είχα κατεβάσει απο τότε και περίμενα πως και πως να πάρω το 5800 να την δοκιμάσω. Από τις σημαντικότερες εφαρμογές, κατά την άποψή μου, για series 60. :) Αφού ξεπέρασα τους όποιους ενδοιασμούς και ψευτοδιλήμματα που είχα, αλλά και "μεταξύ μας" σε μεγάλη κρίση καταναλωτισμού, απόψε θα έχω στα χέρια μου το πρώτο touch symbian phone της νokia. :happy: Άντε καλορίζικο. :) Τώρα που το έχεις, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. :D :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Nimbuzz 2.0 Now Available To All with S60V5 Support http://www.symbian-guru.com/welcome/2009/05/nimbuzz-20-now-available-to-all-with-s60v5-support.html http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_5th/descriptions/internet/nimbuzz_gets_support_for_5th_edition.htm Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Nimbuzz 2.0 Now Available To All with S60V5 Support http://www.symbian-guru.com/welcome/2009/05/nimbuzz-20-now-available-to-all-with-s60v5-support.html http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_5th/descriptions/internet/nimbuzz_gets_support_for_5th_edition.htm Τέλειο!!!! :D Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε! Μπαίνοντας και απ'το κινητό στο http://www.nimbuzz.com κατεβάζει τη σωστή έκδοση ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Ναι, η έκδοση 3.20 που εγκατέστησα, είχε βγει πριν ακόμα κυκλοφορήσει το 5800. Την είχα κατεβάσει απο τότε και περίμενα πως και πως να πάρω το 5800 να την δοκιμάσω. Από τις σημαντικότερες εφαρμογές, κατά την άποψή μου, για series 60. :) Άντε καλορίζικο. :) Τώρα που το έχεις, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. :D :) Λάθος quote για το nimbuzz λέω Εμένα μου πέταγε σφάλμα στην εγκατάσταση ( κάτι με installserver ) Και τώρα μου εμφάνισε ένα γκρι τετράγωνο με αριθμούς Καμιά ιδέα ? Edit έφυγαν οι αριθμοί μετά από κλείσε - άνοιξε και τώρα η εγκατάσταση φτάνει μέχρι την μέση και βγάζει " αδύνατη εγκατάσταση " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Τέλειο!!!! :D Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε! Μπαίνοντας και απ'το κινητό στο http://www.nimbuzz.com κατεβάζει τη σωστή έκδοση ;) Ειναι free;Ναι free ειναι αλλα το fring μου αρεσε ποιο πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armagezon Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Πήγα να βάλω μια εφαρμογή και μου το ζήτησε....Ειναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Πήγα να βάλω μια εφαρμογή και μου το ζήτησε....Ειναι οκ; Να κάνεις επανεκκίνηση? Κάνε αλλά δεν ξέρω καμία εφαρμογή που να σου ζητάει κάτι τέτοιο. Από περιέργεια, ποια εφαρμογή έβαλες κ σου ζητάει επανεκκίνηση? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Ναι, απ' ότι είδα, δεν ζητάει αγορά. Μόνο να γραφτείς χρειάζεται. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα να πω εντυπώσεις. Το κατέβασα απο το επίσημο στον υπολογιστή και το πέρασα στο κινητό. Εγκαταστάθηκε και τρέχει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armagezon Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Να κάνεις επανεκκίνηση? Κάνε αλλά δεν ξέρω καμία εφαρμογή που να σου ζητάει κάτι τέτοιο. Από περιέργεια, ποια εφαρμογή έβαλες κ σου ζητάει επανεκκίνηση? Δε θυμαμαι!!!Χτες πήγα να την βάλω ανάμεσα σε πολλές άλλες,αλλά δε μπορώ να θυμηθώ τώρα ποια ήταν...:( Να ρωτήσω κάτι που δε μου έχει απαντηθεί:Το Real Player δεν ειναι καλο για βιντεο;;Εμενα μου παιζει πολυ καλα και δεν καταλαβαινω γτ ψάχνουν όλοι για άλλα. Εκτος και αν ειναι για υπότιτλους,οπότε θα ήθελα κι εγώ κάτι τέτοιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Μήπως κάποια ΙΜ όπως slick, fring κτλ; Δεν μπορώ να θυμιθώ κάποια εφαρμογή που ζητάει επανεκκίνηση μετά απο εγκατάσταση. Γενικά, πάντως, δεν είναι κακό να κάνεις. Πόσο μάλλον αν στο ζητάει η ίδια η συσκευή. Ο Real Player δεν μπορεί να αναπαράγει αρχεία divx και γι' αυτό, όσοι θέλουν να αναπαράγουν συγκεκριμένα αρχεία, εγκαθιστούν άλλους video players. Ο Real Player γενικά, είναι πολύ καλός. Δεν έχω βιώσει το παραμικρό κόλλημα τον καιρό που έχω την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armagezon Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Ναι,μπορει να ειναι κάτι από αυτα που λες,πολύ πιθανό!Απλά φοβήθηκα μήπως μου έσβηνε τίποτα!! Εγώ τα μετατρέπω και τα περνάω στο κινητο,όπου παίζουν άψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Ρε παιδιά εγώ δε νιώθω ασφαλής όταν βάζω τα στοιχεία μου σε fring kaι λοιπα...Που ξέρω ότι δε θα διαρεύσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Είναι το ίδιο με το να τα δίνεις σε msn, yahoo. facebook κτλ. Δεν κινδυνεύεις από κάτι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
painkiller44 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 παιδια μια ερωτηση το thepencil ειναι συνεχεια ανοιχτο κατα ποσο αυτο κανει κακο στην μπαταρια !!:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 παιδια μια ερωτηση το thepencil ειναι συνεχεια ανοιχτο κατα ποσο αυτο κανει κακο στην μπαταρια !!:(:( Τρέχει συνέχεια η εφαρμογή αλλά δεν νομίζω ότι καταναλώνει μεγάλα ποσά ενέργειας από την μπαταρία. Εγώ αυτό που έχω κάνει είναι να εγκαταστήσω το Best Taskman κ όταν δεν χρησιμοποιώ το The Pencil να το κλείνω από την λίστα με τα procesess. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armagezon Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Παιδια εφτιαξα το μέιλ χτες και ειδα τα μηνυματα μου,αλλά χωρις να ειχα το wifi!!Δε νομίζω όμως και πάλι να μπήκα με 3G!! Επίσης,από χτες έχω ένα φάκελο με ένα @ πάνω από το σήμα της μπαταρίας και λέει ότι έχω ένα μέιλ,αλλά τα εχω διαβάσει όλα μου τα μηνυματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
painkiller44 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Τρέχει συνέχεια η εφαρμογή αλλά δεν νομίζω ότι καταναλώνει μεγάλα ποσά ενέργειας από την μπαταρία. Εγώ αυτό που έχω κάνει είναι να εγκαταστήσω το Best Taskman κ όταν δεν χρησιμοποιώ το The Pencil να το κλείνω από την λίστα με τα procesess. ναι ομως θα πρεπει να το κλεινω καθε φορα σπαστικο καμια αλλη λυση ???:happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Άλλη λύση δεν υπάρχει δυστυχώς. Αν το δουλεύεις συνέχεια τότε το αφήνεις ανοιχτό κ δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με την κατανάλωση. Και στην τελική μπορείς να κάνεις μια δοκιμή κ να δεις αν μεγαλώνει την κατανάλωση της μπαταρίας. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Ρε παιδιά εγώ δε νιώθω ασφαλής όταν βάζω τα στοιχεία μου σε fring kaι λοιπα...Που ξέρω ότι δε θα διαρεύσουν; Είναι το ίδιο με το να τα δίνεις σε msn, yahoo. facebook κτλ. Δεν κινδυνεύεις από κάτι. Moνο εγω μπαίνω στο e-buddy και με σπαμάρουν με διάφορα μηνύματα εύρεσης ερωτικού συντρόφου;:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 εβαλα και εγω το nimbuzz, το δοκιμασα, και ηδη εφυγαν τα προηγουμενα παρομοια προγραμματα(ebuddy & talknaut) το καλυτερο κατα τη γνωμη μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts