Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα! Μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές μου. :(

Ξέρετε τι μου λείπει τώρα; Ένα καλό Office. Όχι μόνο viewer αλλά και με δυνατότητα edit, όπως το Office Suite που είχα στο Ν73. Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κανένα μέχρι στιγμής.

Είναι κάποιος από εσάς που έχει κάποιο εγκαταστημένο και λειτουργεί;

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν δουλεύει το Core Player και ποια έκδοση είναι αυτή. Μου αρέσει γιατί παίζει και αρχεία flv και γλιτώνουμε τις μετατροπές.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπα! Μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές μου. :(

Ξέρετε τι μου λείπει τώρα; Ένα καλό Office. Όχι μόνο viewer αλλά και με δυνατότητα edit, όπως το Office Suite που είχα στο Ν73. Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κανένα μέχρι στιγμής.

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν δουλεύει το Core Player και ποια έκδοση είναι αυτή. Μου αρέσει γιατί παίζει και αρχεία flv και γλιτώνουμε τις μετατροπές.

εγω παντως που το δοκιμαζα τωρα δεν μου δουλευει σωστα... κολαει αργει... τωρα για τα flv δεν ειναι αναγκη να βαλεις κατι ουτως η αλλως τα βλεπει σαν flash αρχεια.... εκτος και αν ξερει κατι καποιος αλλος να μας πει παντως εγω δεν το βλεπω να δουλευει σωστα ουτε και λειτουργικοτητα προσθετει σε σχεση με το real player...

Κατεβασα το google maps και μου σημειωσε κατα την εγκατασταση οτι μπορει να υπαρχει καποια χρεωση απο την εταιρια κινητης τηλεφωνιας.όποτε μου ζητηθηκε πατησα σύνδεση με τον ασυρματο δικτυο μου...το gps δεν ειχε ακόμα λοκάρει και μου βρίσκει τη θεση μου κατα προσεγγιση 900 μετρων αν θυμαμαι καλα..

υπάρχει περίπτωση να με χρεώνουν τελικά.

δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτη η καταπροσέγγιση αναζήτηση της θέσης μου...

ΎΓ:μηπως γίνεται με το A-gps η ζημιά..?

Εάν συνδέθηκες μέσω WiFi, δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση.

Τη θέση σου -πριν κλειδώσει δορυφόρους- την υπολογίζει μέσω του κυψελοειδούς δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Kι εγώ ψάχνω για κάποια εφαρμογή τύπου Office. Συγκεκριμένα θέλω να βλέπω excel αρχεία...

Υπάρχει κάτι; (Kι ας είναι μόνο viewer)...

Viewer υπάρχει. Συνδέσου με WiFi και πήγαινε μέσα από το τηλέφωνο να την κατεβάσεις από τη Nokia. Δε θυμάμαι τώρα από πού ακριβώς, ή από το "Λήψη" στο μενού είτε από το "My Nokia".

Samsung S5 (no root)

Viewer υπάρχει. Συνδέσου με WiFi και πήγαινε μέσα από το τηλέφωνο να την κατεβάσεις από τη Nokia. Δε θυμάμαι τώρα από πού ακριβώς, ή από το "Λήψη" στο μενού είτε από το "My Nokia".

Δεν είναι trial όμως? Γιατί το Adobe PDF που κατέβασα από την λήψη είναι για 15 μέρες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Το PDF ναι, το Office όμως δεν έγραφε κάτι για trial.

Θα φανεί σε κανένα μήνα το πολύ..:(

Samsung S5 (no root)

Ρε παιδια ας κοιταξει καποιος στο Impart στα apps για το 5800...εχει ενα post στην πρωτη σελιδα που λεει για 4 νεες εφαρμογες για την Nokia India...!Μπορει να μου πει καποιος αν τις εχει βρει καπου σπασμενες και ετοιμες προς υπογραφη?Γιατι ρε ****το τοσα πραγματα μονο για τους Ινδους...εμεις δεν εχουμε ψυχη?:mad::mad::mad::(:(:(

Ευχαριστω εκ των προτερων...!

Ρε παιδια ας κοιταξει καποιος στο Impart στα apps για το 5800...εχει ενα post στην πρωτη σελιδα που λεει για 4 νεες εφαρμογες για την Nokia India...!Μπορει να μου πει καποιος αν τις εχει βρει καπου σπασμενες και ετοιμες προς υπογραφη?Γιατι ρε ****το τοσα πραγματα μονο για τους Ινδους...εμεις δεν εχουμε ψυχη?:mad::mad::mad::(:(:(

Ευχαριστω εκ των προτερων...!

δε παίζουν σε μη Ινδικά κινητά αυτές, έχουν κυκλοφορήσει και παλιότερα άλλες από τη nokia Ινδίας αλλά αν τις βάλεις στο κινητό σου λέει ότι προοριζεται μόνο για ινδούς, τώρα γιατί αυτό δε ξέρω

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

πως γινεται στην αναμονη αντι για 4 συντομευσεις να εχω περισσοτερες και να εχω πχ και το accuWeather μπροστα μονιμα ανοιχτο ? τι σημαινει οτι το accuweather ειναι widget εχω μπερδευτει αν μπορει καποιος ?

Δοκιμασε την εφαρμογη Handy Shell, ελπιζω να σε καλυψει!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Στο παρόν αυτό θέμα θα συγκεντρώνουμε, σχολιάζουμε και λύνουμε απορίες για εφαρμογές που απευθύνονται στις συσκευές S60 5th Edition / Symbian OS v9.4 & v9.5.

καλησπερα σας sorry για την ανορ8ογραφια ...αλλα εχς σινιθιση να γραφο με greeklish και φανταζομαι ποσ εδο απαγορευετε..

ει8ελα να ροτησο αν μπορειτε να μοθ πητε ( κανενα link ισος) για το που μπορω να κατεβασς το adobe acrobat για το 5800 μου οστε να διαβαζς αρχια .pdf ιδι ενα προγραμμα adobe μα εινε trial και οπου νανε λιγι thanks for your time :)

δε παίζουν σε μη Ινδικά κινητά αυτές, έχουν κυκλοφορήσει και παλιότερα άλλες από τη nokia Ινδίας αλλά αν τις βάλεις στο κινητό σου λέει ότι προοριζεται μόνο για ινδούς, τώρα γιατί αυτό δε ξέρω

Εγω δεν ειπα οτι δεν περιοριζεται...ρωτησα 1ον γιατι γινεται αυτο...!και 2ον αν τις εχει βρει κανεις σπασμενες...!γιατι υπηρχαν και παλιοτερα "ινδικες" εφαρμογες που εχω αυτη την στιγμη περασμενες στο κινητο μου...!:):):)

Αν ξερει παντως καποιος για οτι τις εχει βρει σπασμενες ας μου πει ενα link...!Ευχαριστω εκ των προτερων...! :)

ΛΙνκς Απαγορευονται ,ποσες φορες πρεπει να το πουμε ??

Έβαλα το smart guard v3 by opda για symbian 9.1 και λειτουργεί άψογα.

Ότι ήθελα το έκρυψα από την έκθεση και την κάρτα μνήμης απλά απ'ότι είδα δεν έχει επιλογή να φαίνονται και απλά να ζητάει κωδικό, μόνο τα κρύβει και τα βλέπεις μόνο μέσω του προγράμματος(που θέλει κωδικό)

Το έκανα και αυτό .Τίποτα!!Τί μπορεί να φταίει??

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Το έκανα και αυτό .Τίποτα!!Τί μπορεί να φταίει??

Πριν κανεις εγκατασταση την συγκεκριμενη εφαρμογη στην συσκευη σου θα πρεπει να την κανεις Sign. Για να μαθεις πως μπορεις να κανεις Sign μια εφαρμογη θα πρεπει να διαβασεις το παρακατω θεμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

Υπάρχει καμια εφαρμογή για να βλεπέις την κατάσταση της μπαταρίας?

Γιατι νομιζω πως με τις 6 γραμμες δεν μπορούμε να καταλάβουμε με ακρίβεια ποση μπαταρία απομένει..

Δοκιμασε την εφαρμογη PhoNetInfo

Πριν κανεις εγκατασταση την συγκεκριμενη εφαρμογη στην συσκευη σου θα πρεπει να την κανεις Sign. Για να μαθεις πως μπορεις να κανεις Sign μια εφαρμογη θα πρεπει να διαβασεις το παρακατω θεμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

Όπως προανέφερα σε άλλο ποστ τα έχω κάνει όλα αλλά μου βγάζει μήνυμα Περιορισμοι πιστοποιητικού.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Παιδια θελω να σας κανω μια ερωτηση...Τελικα ποιον browser χρησιμοποιειται??Ποιος ειναι ο πιο ευχρηστος και λειτουργικος??

Μετά την αναβάθμιση του firmware χρησιμοποιώ τον default του κινητού και δεν έχει καμία σχέση με τον αρχικό που είχε στην 11.0.0.9. Είναι γρήγορος βολικός, υποστηρίζει flash, έχει fullscreen και τα πάντα. Όσες εκδόσεις Opera mini δοκίμασα δεν με ενθουσίασαν.

Παιδιά με το handy weather και τις δωρεάν άδειες τι έγινε? Εσάς σας δουλεύει? Εγώ ένώ πρόλαβα κανονικά και μου έστειλαν μήνυμα με κωδικό όταν προσπαθώ να κάνω update μου λέει ότι ο κωδικός αυτός χρησιμοποιείται από άλλο κινητό

kalimera se oloys.ithela na kano mia diapistosi kai as pei kai kapoios allos an to exei paratirisei.molis evala tin teleytaia ekdosi toy logismikoy to kinito kanei ta eksis.paratirisa oti an peraso tin ekdosi kai den valo meta kamia efarmogi tote den exei kanena problima.an omos valo efarmogi meta den anoigei i kamera apo to to koympaki.molis ksanaperaso to firmware doylevei kanonika.exeis paratirisei kaneis allos ayto to problima me tin kamera?
Fantomas