filipsyros Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 paidia to pira simera ala den brika mesa tpt gia 8emata iparxi periptosi na alazo ta 8emata? kai mipos cerete pou mporo na bro widget(san to roloi kai auta)?kata ta ala eyxaristimenos Oπως λεει και ο συμφορουμιτης isidorosr20595 θεματα δν υποστηριζει, παρα μονο αν το χακαρεις. Widgets εχω την εντυπωση οτι δν μπορεις να προσθεσεις δικα σου.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Oπως λεει και ο συμφορουμιτης isidorosr20595 θεματα δν υποστηριζει, παρα μονο αν το χακαρεις. Widgets εχω την εντυπωση οτι δν μπορεις να προσθεσεις δικα σου.. Καλή εντύπωση έχεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Εχει βγει η v10e. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Βελτιώνεται κάτι? Από πού αναβαθμίζουμε? Ή μήπως φλασάρουμε? Ξέχασα να αναφέρω, εγώ έχω φλασάρει την 10n και δεν είναι καμία απολύτως διαφορά... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Ξέρετε αν μπορώ να κάνω φραγή κλήσεων σε κλησεις με απόκρυψη; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Δε γίνεται. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Δε γίνεται. Κρίμα. Κι έτσι αυξάνονται οι ενοχλητικοί. Αυτό που μπορούμε να έχουμε στη σταθερή, να μη το έχουμε στην κινητή; Τέλος πάντων. Ευχαριστώ για την απάντηση :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 ... Και κάτι ακόμα...Ψάχνω τις ρυθμίσεις mms για την wind..Θα κάνω post και στο ανάλογο θέμα αλλά έλεγα μήπως τις έχει κανείς πρόχειρες γιατί δεν μπορώ να τις βρω πουθενά.. Αν δε τις έχεις βρει μέχρι σήμερα, στείλε μήνυμα "mms" στο 19234. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgit Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Γίνεται να μην ακουγεται και να μην δονηται το κινητο καθε φορα που ακουμπαω την οθόόνη? Αν απενεργοποιήσω την ηχητική ειδοποίηση και την ειδοποίση με δόνηση τότε ναι μεν σταματάει αλλά μετα δεν χτυπάει όταν με καλούν!! Τι είναι αυτά ρε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Γίνεται να μην ακουγεται και να μην δονηται το κινητο καθε φορα που ακουμπαω την οθόόνη? Αν απενεργοποιήσω την ηχητική ειδοποίηση και την ειδοποίση με δόνηση τότε ναι μεν σταματάει αλλά μετα δεν χτυπάει όταν με καλούν!! Τι είναι αυτά ρε? Δοκίμασε στις ρυθμίσεις αφής. Εγώ τα έχω απενεργοποιήσει όλα και δεν δονείται ούτε χτυπάει κάτι όταν αγγίζω την οθόνη και όταν με καλούν ακούγεται κανονικά. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Γίνεται να μην ακουγεται και να μην δονηται το κινητο καθε φορα που ακουμπαω την οθόόνη? Αν απενεργοποιήσω την ηχητική ειδοποίηση και την ειδοποίση με δόνηση τότε ναι μεν σταματάει αλλά μετα δεν χτυπάει όταν με καλούν!! Τι είναι αυτά ρε? Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις αφής - Εφέ οθόνης αφής - Τύπος αφής - Καμία απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOLGOTHAS Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 στο βιντεο δεν μου παιζει mp4 αλλα μου παιζει 3jp αλλα στην οριζοντια θεση δεν γεμιζει η οθονη. ξερει καποιος γιατι δεν παιζει mp4 γιατι δεν παιζει full screen ευχαριστω για την υπομονη που θα δειξετε αλλα ειμαι ασχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara1234 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Παιδια βαλατε 8 καρτα μεσα στο cookie.Κολλαει.Να μην παρω τη micro sd καρτα τζαμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Στο πληκτρολόγια σου υπάρχει ένα πλήκτρο που λέγεται ερωτηματικό. Δεν μπορούμε εμείς να ξεχωρίζουμε αν θες να κάνεις ερώτηση ή απάντηση και να το διαβάζουμε 100 φορές. Και ναι μπορείς να βάλεις 8GB ;) (Προτίμησε Ultra ή Class 6) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Παιδια βαλατε 8 καρτα μεσα στο cookie.Κολλαει.Να μην παρω τη micro sd καρτα τζαμπα. έχω βάλει μια class6 noname 8GB και παίζει τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 'Εχω το cookie εδώ και ένα μήνα περίπου. Σχεδόν σε κάθε κλήση, ο συνομιλητής μου κάνει παράπονο ότι δε με ακούει καλά. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Η κοπέλα μου το έχει περίπου 2 μήνες και δεν αντιμετοπίζει κανένα πρόβλημα εκτός απο 2-3 restart στα ξαφνικά που της έχει κάνει, αλλά και αυτά για τόσο καιρό δεν είναι τίποτα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 εχω το κινητο 3 μερες και δεν εχω κανενα προβλημα. δεν εχω βρει ομως τροπο πως να μου δειχνει τις φωτογραφιες απο την εξωτερικη μνημη σε φακελους οπως ειναι αποθηκευμενες. θα ηθελα την βοηθεια σας. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Από την εξωτερική της δείχνει σε φακέλους (αν πας εκεί και πας στην κάρτα μνήμης είναι με φακέλους) αν μπεις απευθείας δεν γίνεται ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Από την εξωτερική της δείχνει σε φακέλους (αν πας εκεί και πας στην κάρτα μνήμης είναι με φακέλους) αν μπεις απευθείας δεν γίνεται ;) κριμα Ευχαριστω για την απαντηση παντως τελικα τι βιντεο παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armadilos Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Χαιρετίζω την παρέα του myphone.gr. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός LG KP500. Ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει εκτεταμένα (δεν έχω κάνει κλήση καν, ούτε έχω στείλει sms ακόμα), όμως οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές. Βέβαια εχτές προσπάθησα να γράψω ένα sms και διαπίστωσα ότι το Τ9 είναι λίγο περίεργο (όπως έχει προαναφερθεί μερικές λέξεις σβήνονται καταλάθος), αλλά πιστεύω ότι περισσότερο είναι θέμα εξοικείωσης, μιας και η μετάβαση από κινητό με πληκτρολόγιο σε κινητό με εικόνικό πληκτρολόγιο είναι λίγο δύσκολη. Τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω, γιατί με το Nokia 5800 δεν είχα τέτοια προβλήματα. Αυτό που διαπίστωσα όμως σαν πρόβλημα είναι ότι ενώ έγραφα sms χρησιμοποιώτας το συμβατικό εικονικό πληκτρολόγιο (όχι το qwerty) τα γράμματα πάνω στο πληκτρολόγιο φαίνονταν με λατινικούς χαρακτήρες. Έτσι δεν μπορούσα να δω που είναι το 'μ' ή που είναι το 'ω' και έπρεπε να το θυμάμαι απ' έξω. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και όταν προσπάθησα να κάνω αναζήτηση σε κάποια επαφή. Γυρνώντας σε qwerty mode τα γράμματα φαίνονταν κανονικά στα ελληνικά. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή απλά δεν έχουν προβλέψει οι Κορεάτες. Να σας τονίσω ότι η γλώσσα του τηλεφώνου είναι Ελληνικά και ότι η έκδοση του firmware είναι η 10d. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixvid Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Γεια χαρά! ξέρει κανείς κανένα site με torrents η rapidshare links που να έχει ταινίες η σειρές έτοιμες για κινητό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Γεια χαρά! ξέρει κανείς κανένα site με torrents η rapidshare links που να έχει ταινίες η σειρές έτοιμες για κινητό??? Απαγορεύεται αυτό που ζητάς. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Παιδιά, θέλει η μαμά μου να αγοράσει ένα κινητό LG με αφή αλλά επειδή δεν βρίσκει πουθενά (ούτε μέσω παραγγελίας) το LG KF510, της έδειξα το Cookie.Με λίγο ψάξιμο στο YouTube βρήκα το βίντεο, αλλά με μια πρώτη ματιά της φαίνεται πολύ δύσκολο στο χειρισμό (Full touch screen,Πενάκι κλπ).Εσείς τι λέτε; Είναι εύκολο στη χρήση;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armadilos Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 ... Αυτό που διαπίστωσα όμως σαν πρόβλημα είναι ότι ενώ έγραφα sms χρησιμοποιώτας το συμβατικό εικονικό πληκτρολόγιο (όχι το qwerty) τα γράμματα πάνω στο πληκτρολόγιο φαίνονταν με λατινικούς χαρακτήρες. Έτσι δεν μπορούσα να δω που είναι το 'μ' ή που είναι το 'ω' και έπρεπε να το θυμάμαι απ' έξω. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και όταν προσπάθησα να κάνω αναζήτηση σε κάποια επαφή. Γυρνώντας σε qwerty mode τα γράμματα φαίνονταν κανονικά στα ελληνικά. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή απλά δεν έχουν προβλέψει οι Κορεάτες. Να σας τονίσω ότι η γλώσσα του τηλεφώνου είναι Ελληνικά και ότι η έκδοση του firmware είναι η 10d. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Επικοινώνησα με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της LG και μου είπαν ότι έτσι είναι κατασκευασμένο το τηλέφωνο (να δείχνει το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο με λατινικούς χαρακτήρες). Ελπίζω να το διορθώσουν στην επόμενη έκδοση, γιατί είναι αντιφατικό να περηφανεύονται ότι το μενού του τηλεφώνου βγαίνει σε 150 γλώσσες, αλλά να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts