Jump to content

LG KP500

Spidergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα i-tech με καλωδιο και δεν εχω προβλημα.

Σπανια (μια με δυο φορες τον μηνα) χανει την συνδεση του αλλα μεσα σε λιγα δευτερολεπτα την ξαναβρισκει μονο του.

Πριν απο αυτο μου εδωσε η vodafone ενα αλλο το οποιο μπορουσες να το ειχες με καλωδιο και χωρις. Μεσα σε 10 λεπτα εσβηνε και ευτυχως το αλλαξανε.

Το συγγεκριμενο που εχω οταν χτυπαει το κινητο ηχει και το bluetooth δυνατα αμα θες.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει ακουστικό bluetooth με το οποίο να συνεργάζεται άψογα, γιατί με όσα ακουστικά το έχω συνδέσει έχω πρόβλημα;

Συγκεκριμένα ή θα χάνει τη σύνδεσή του χωρίς να κάνει επανασύνδεση μόνο του, ή δεν θα με ακούνε πολύ καλά κλπ.

Ευχαριστώ!!

Ούτε εγώ κατάφερα τίποτα με αυτό της SE!:(

Το πήρες Βασίλη Χ.;

Το πήρες Βασίλη Χ.;

ναι το πηρα χθες 110€ απο ιδιοτη που το ειχε παρει με επιδοτηση και ηθελε τα λεφτα αυτος, σφραγισμενο με την εγγυηση του, ολα μια χαρα.. παρα πολυ καλο, ομορφο και ελαφρυ... ολοι οι φιλοι μου τους "επιασε" και το θελουν και αυτοι...

μεχρι τωρα κανενα προβλημα, μονο αν πατησω το "η μουσικη μου" κανει πολυ ωρα, και τελικα δεν παινει. του εχω 8gb καρτα...

πολυ ωραιο που ακουω μουσικη μοαινιντας στην καρτα μνημης στο φακελο του π.χ. καλλιτεχνη και παιζει το ενα κομματι μετα το αλλο, δεν χρειαζεται να κανεις λιστες, αλλα μεσω φακελου ακουω συνεχεια μουσικη.... δεν το εχω δει πουθενα αλλου αυτο..:)

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

σε ευχαριστω....

δεν γινεται οταν να χτυπα μηνυμα να κραταει ο ηχος περισσοτερο;;; 4sec κραταει...:(

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

...

η πρωτη φορτιση ποσες ωρες θελει στο μπισκοτο;

...

Μέχρι να ακουστεί η ηχητική ένδειξη ή να το δεις στην οθόνη του ότι φόρτισε.

Μετά όσο και να το αφήσεις τίποτα δεν αλλάζει.

Καλορίζικο. :)

εχω ενα προβλημα, του εγκαθηστω παιχνιδια και εφαρμογες και αφου του εβαλα καμια 10αρα οταν παω να του βαλω τωρα μου λέει:

καλύψη μεγιστου οριου java. διαγραφεί ενος για να εγκατασταθει το υπαρχον

τι να κανω; δεν παιρνεις περισσοτερες εφαρμογές;

σε ευχαριστω....

δεν γινεται οταν να χτυπα μηνυμα να κραταει ο ηχος περισσοτερο;;; 4sec κραταει...:(

Το μονο που "σώζει" για να μη χάνεις μνμ, ειναι να βάλεις υπενθύμιση να επαναλαμβάνονται.

Τα 4sec ειναι ο μεγαλύτερος χρονος :wacko:

Scotty, beam us up.

εχω ενα προβλημα, του εγκαθηστω παιχνιδια και εφαρμογες και αφου του εβαλα καμια 10αρα οταν παω να του βαλω τωρα μου λέει:

καλύψη μεγιστου οριου java. διαγραφεί ενος για να εγκατασταθει το υπαρχον

τι να κανω; δεν παιρνεις περισσοτερες εφαρμογές;

τελικα κανεις;

Γεια χαρά σε όλους! Το πήρα σήμερα και έχω το εξής πρόβλημα: μετατρέπω avi σε 3gp η mp4, τα περναω στην κάρτα μνήμης αλλά μετά μου λεει πως δεν υποστηρίζεται το αρχείο όταν πάω να το ανοίξω. Η μετατροπή γίνεται με xilisoft. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;;; Ευχαριστώ!

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κατι επειδη ειμαι εντελως ασχετος απο κινητα με οθονη αφης.. προχθες αγορασα και εγω το kp500. Σημερα παρατηρησα σχεδον καθε φορα που μπαινω σε ενα μενου ειτε αυτο ειναι τα μυνηματα ειτε οι κλησεις ειτε τα παιχνιδια υπαρχει ενα μικρο τρεμοπαιγμα που φαινεται κυριως ψηλα εκει που ειναι κοκκινη η οθονη και δεξια στη μπαρα που υπαρχει.... υπαρχει προβλημα του κινητου η γινεται σε πολλα αυτο; Επισης στο κεντρο του κατω μερους της η οθονη γινεται λιγο πιο ξεθωριασμενη κατι που φαινεται ομως μονο οταν μπω στο αρχικο μενου που ειναι απολυτα μαυρο αλλιως πολυ δυσκολα το παρατηρεις, το κινητο το εχω 3 μερες πρεπει να παω στο μαγαζι που το πηρα για αντικατασταση πιστευετε η γινεται και με αλλα αυτο;;;;; ευχαριστω πολυ

Υπάρχει αντάπτορας ώστε να παίρνει κανονικά ακουστικά με καρφί;

Υπάρχει ναι

Δες http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=lg+cookie+3.5mm&_sacat=See-All-Categories

3 games.

Πιανο : http://myfairmissy.com/download/file.php?id=77

Κιθαρα : http://myfairmissy.com/download/file.php?id=78

Drums : http://myfairmissy.com/download/file.php?id=79

Υ.Γ. Τα περνατε στην MC και εγκατασταση.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Ξέρει κανείς μήπως ρε παιδιά αν έχει βγει καινούριο firmware, γιατί το bug με τα μυνήματα έχει καταντήσει τόσο εκνευριστικό σε σημείο κάθε λέξη να χρειάζετε να τη γράψω 2 ή 3 φορές.....

πλάκα ΜΕ κάνεις; Το + του είναι η μπαταρία. Με τέτοια ενεργοβόρα οθόνη κρατά σίγουρα 3 μέρες μπορεί και 4 με μετρημένη χρήση. Για το μόνο που δεν παραπονιέται η κοπέλα μου.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Nαι, αλλα με τετοια ενεργοβορα οπως λες οθονη θα μπορουσαν οι κορεατες να εβαζαν μια λιγο παραπανω χωρητικοτητας..ας πουμε 930-940mha..:)

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a