Jump to content

red_rock

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About red_rock

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

red_rock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους σας και καλη χρονια. Εγινα και εγω κατοχος του L7. Ειναι το πρωτο μου smartphone και εχω μαυρα μεσανυχτα. Προς το παρων εχω δυο ερωτησεις. 1) Εχω κανει log in στο email μου απο το κινητο. Προσπαθω να κανω αποσυνδεση και δεν μπορω. Πως γινεται? 2) Ποιο antivirus να διαλεξω?
  2. Εχω ενα i-tech με καλωδιο και δεν εχω προβλημα. Σπανια (μια με δυο φορες τον μηνα) χανει την συνδεση του αλλα μεσα σε λιγα δευτερολεπτα την ξαναβρισκει μονο του. Πριν απο αυτο μου εδωσε η vodafone ενα αλλο το οποιο μπορουσες να το ειχες με καλωδιο και χωρις. Μεσα σε 10 λεπτα εσβηνε και ευτυχως το αλλαξανε. Το συγγεκριμενο που εχω οταν χτυπαει το κινητο ηχει και το bluetooth δυνατα αμα θες.
  3. Πρεπει να εχει σχεση μετην αφη του χεριου.
  4. To μηνυμα που μου βγαζει ειναι αλληλοεπιδραση με την συλλογη και οχι παρεμβολης που εγραψα. Σημερα πηγα να βγαλω φωτογραφια με το κινητο και μου εβγαζε συνεχεια το ιδιο παραπανω μηνυμα. Μολις το εκλεισα και το ανοιξα παλι ολα ο.κ. Για την συνδεση που γραφεις με το lg pc suite συνδεoμαι στο κομπιουτερ τωρα για το μαζικη αποθηκευση θα το κοιταξω.
  5. Γεια σας και απο εμενα. Εχω παρει και εγω το kp500 και ας πουμε οτι ειναι το πρωτο μου κινητο που συνδεεται στο κομπιουτερ και απο οτι καταλαβαινεται θελω τα φωτα σας. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι με τις φωτογραφιες και τα βιντεο που εχω μεσα. Οποτε παω να το συνδεσω με το κομπιουτερ μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατο λογο παρεμβολης με την συλλογη. Ξεκινω να σβηνω απο την συλλογη για να αδειασει λιγο αλλα μου σβηνει και τα ιδια αρχεια απο την καρτα μνημης (αλλο ενα προβλημα) και μετα ο.κ. Ετσι αναγκαστηκα να βγαλω την καρτα για να τα εχω. Αν μπορειτε να μου δωσετε και μια διευθυνση για να μετατρεπω τα διαφορα αρχεια ωστε να μπορει να τα παιξει το κινητο μου. Ευχαριστω.:)
×
×
  • Create New...