red_rock Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Εχω ενα i-tech με καλωδιο και δεν εχω προβλημα. Σπανια (μια με δυο φορες τον μηνα) χανει την συνδεση του αλλα μεσα σε λιγα δευτερολεπτα την ξαναβρισκει μονο του. Πριν απο αυτο μου εδωσε η vodafone ενα αλλο το οποιο μπορουσες να το ειχες με καλωδιο και χωρις. Μεσα σε 10 λεπτα εσβηνε και ευτυχως το αλλαξανε. Το συγγεκριμενο που εχω οταν χτυπαει το κινητο ηχει και το bluetooth δυνατα αμα θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Υπάρχει ακουστικό bluetooth με το οποίο να συνεργάζεται άψογα, γιατί με όσα ακουστικά το έχω συνδέσει έχω πρόβλημα; Συγκεκριμένα ή θα χάνει τη σύνδεσή του χωρίς να κάνει επανασύνδεση μόνο του, ή δεν θα με ακούνε πολύ καλά κλπ. Ευχαριστώ!! Ούτε εγώ κατάφερα τίποτα με αυτό της SE!:( Το πήρες Βασίλη Χ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Το πήρες Βασίλη Χ.; ναι το πηρα χθες 110€ απο ιδιοτη που το ειχε παρει με επιδοτηση και ηθελε τα λεφτα αυτος, σφραγισμενο με την εγγυηση του, ολα μια χαρα.. παρα πολυ καλο, ομορφο και ελαφρυ... ολοι οι φιλοι μου τους "επιασε" και το θελουν και αυτοι... μεχρι τωρα κανενα προβλημα, μονο αν πατησω το "η μουσικη μου" κανει πολυ ωρα, και τελικα δεν παινει. του εχω 8gb καρτα... πολυ ωραιο που ακουω μουσικη μοαινιντας στην καρτα μνημης στο φακελο του π.χ. καλλιτεχνη και παιζει το ενα κομματι μετα το αλλο, δεν χρειαζεται να κανεις λιστες, αλλα μεσω φακελου ακουω συνεχεια μουσικη.... δεν το εχω δει πουθενα αλλου αυτο..:) Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Καλορίζικο!:) Πάντα καλλάει εκεί.Νόμιζω πως ψάχνει για νέα ΜΡ3.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 σε ευχαριστω.... δεν γινεται οταν να χτυπα μηνυμα να κραταει ο ηχος περισσοτερο;;; 4sec κραταει...:( Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Για επέλεξε έναν άλλον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Το μπισκότο μπορεί να διαβάσει και αρχεία .txt! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 ... η πρωτη φορτιση ποσες ωρες θελει στο μπισκοτο; ... Μέχρι να ακουστεί η ηχητική ένδειξη ή να το δεις στην οθόνη του ότι φόρτισε. Μετά όσο και να το αφήσεις τίποτα δεν αλλάζει. Καλορίζικο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 εχω ενα προβλημα, του εγκαθηστω παιχνιδια και εφαρμογες και αφου του εβαλα καμια 10αρα οταν παω να του βαλω τωρα μου λέει: καλύψη μεγιστου οριου java. διαγραφεί ενος για να εγκατασταθει το υπαρχον τι να κανω; δεν παιρνεις περισσοτερες εφαρμογές; Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 σε ευχαριστω.... δεν γινεται οταν να χτυπα μηνυμα να κραταει ο ηχος περισσοτερο;;; 4sec κραταει...:( Το μονο που "σώζει" για να μη χάνεις μνμ, ειναι να βάλεις υπενθύμιση να επαναλαμβάνονται. Τα 4sec ειναι ο μεγαλύτερος χρονος :wacko: Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 εχω ενα προβλημα, του εγκαθηστω παιχνιδια και εφαρμογες και αφου του εβαλα καμια 10αρα οταν παω να του βαλω τωρα μου λέει: καλύψη μεγιστου οριου java. διαγραφεί ενος για να εγκατασταθει το υπαρχον τι να κανω; δεν παιρνεις περισσοτερες εφαρμογές; τελικα κανεις; Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Μάλλον θα γίνεται μόνο 10!:( Εγώ μόνο έχω περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixvid Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Γεια χαρά σε όλους! Το πήρα σήμερα και έχω το εξής πρόβλημα: μετατρέπω avi σε 3gp η mp4, τα περναω στην κάρτα μνήμης αλλά μετά μου λεει πως δεν υποστηρίζεται το αρχείο όταν πάω να το ανοίξω. Η μετατροπή γίνεται με xilisoft. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 πρόσεξε η ανάλυση να είναι 320Χ240. Αν χρησιμοποιείς το xilisoft κάντο με το προφιλ ipod mpeg4 normal. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixvid Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 πρόσεξε η ανάλυση να είναι 320Χ240. Αν χρησιμοποιείς το xilisoft κάντο με το προφιλ ipod mpeg4 normal. Thanks!!! Δούλεψε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parampampom Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κατι επειδη ειμαι εντελως ασχετος απο κινητα με οθονη αφης.. προχθες αγορασα και εγω το kp500. Σημερα παρατηρησα σχεδον καθε φορα που μπαινω σε ενα μενου ειτε αυτο ειναι τα μυνηματα ειτε οι κλησεις ειτε τα παιχνιδια υπαρχει ενα μικρο τρεμοπαιγμα που φαινεται κυριως ψηλα εκει που ειναι κοκκινη η οθονη και δεξια στη μπαρα που υπαρχει.... υπαρχει προβλημα του κινητου η γινεται σε πολλα αυτο; Επισης στο κεντρο του κατω μερους της η οθονη γινεται λιγο πιο ξεθωριασμενη κατι που φαινεται ομως μονο οταν μπω στο αρχικο μενου που ειναι απολυτα μαυρο αλλιως πολυ δυσκολα το παρατηρεις, το κινητο το εχω 3 μερες πρεπει να παω στο μαγαζι που το πηρα για αντικατασταση πιστευετε η γινεται και με αλλα αυτο;;;;; ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Υπάρχει αντάπτορας ώστε να παίρνει κανονικά ακουστικά με καρφί; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Υπάρχει αντάπτορας ώστε να παίρνει κανονικά ακουστικά με καρφί; Υπάρχει ναι Δες http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=lg+cookie+3.5mm&_sacat=See-All-Categories Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 3 games. Πιανο : http://myfairmissy.com/download/file.php?id=77 Κιθαρα : http://myfairmissy.com/download/file.php?id=78 Drums : http://myfairmissy.com/download/file.php?id=79 Υ.Γ. Τα περνατε στην MC και εγκατασταση. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Είχα κατεβάσει κάτι παρόμοιο και δεν έπαιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Ξέρει κανείς μήπως ρε παιδιά αν έχει βγει καινούριο firmware, γιατί το bug με τα μυνήματα έχει καταντήσει τόσο εκνευριστικό σε σημείο κάθε λέξη να χρειάζετε να τη γράψω 2 ή 3 φορές..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYQVASA Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Βρε παιδια...εχετε κανενα προβλημα με τα MMS ή μονο εγω εχω? :( EDIT: ακυρο..εφτιαξαν... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixvid Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Ερώτηση: έχει ψάξει κανείς αν υπάρχει καλύτερη μπαταρία απο την original; καλό το κινητάκι αλλά απο μπαταρία δε λεει κ πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 πλάκα ΜΕ κάνεις; Το + του είναι η μπαταρία. Με τέτοια ενεργοβόρα οθόνη κρατά σίγουρα 3 μέρες μπορεί και 4 με μετρημένη χρήση. Για το μόνο που δεν παραπονιέται η κοπέλα μου. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Nαι, αλλα με τετοια ενεργοβορα οπως λες οθονη θα μπορουσαν οι κορεατες να εβαζαν μια λιγο παραπανω χωρητικοτητας..ας πουμε 930-940mha..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts