Jump to content

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων WIND


wind_employee
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει λοιπόν η wind πήρε πίσω την απόλυση. Δεν κρίνω αν η απόλυση είναι ορθή απόφαση ή λάθος εκ μέρους της εταιρείας και νομίζω κανείς απο εμάς εδω πέρα δε θα έπρεπε να έχει άποψη στο θέμα αν δεν εργάζεται εκεί.

Το μέγα ζήτημα είναι πως είναι δυνατόν ένας εργαζόμενος να επιστρέψει στη δουλειά του μετά από ανάκληση απόλυσης (κατόπιν πίεσης προφανώς) ενώ γνωρίζει ότι ο εργοδότης του δεν τον γουστάρει. Αυτό δεν είναι δημοσιουπαλληλίστικη νοοτροπία;

Δηλαδή πως φαντάζεται κανείς ότι θα σκέφτεται αυτός ο εργαζόμενος; Θα λέει "εγώ θα προσφέρω την εργασία μου και ας μη με θέλουν";

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 67
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εντάξει λοιπόν η wind πήρε πίσω την απόλυση. Δεν κρίνω αν η απόλυση είναι ορθή απόφαση ή λάθος εκ μέρους της εταιρείας και νομίζω κανείς απο εμάς εδω πέρα δε θα έπρεπε να έχει άποψη στο θέμα αν δεν εργάζεται εκεί.

Το μέγα ζήτημα είναι πως είναι δυνατόν ένας εργαζόμενος να επιστρέψει στη δουλειά του μετά από ανάκληση απόλυσης (κατόπιν πίεσης προφανώς) ενώ γνωρίζει ότι ο εργοδότης του δεν τον γουστάρει. Αυτό δεν είναι δημοσιουπαλληλίστικη νοοτροπία;

Δηλαδή πως φαντάζεται κανείς ότι θα σκέφτεται αυτός ο εργαζόμενος; Θα λέει "εγώ θα προσφέρω την εργασία μου και ας μη με θέλουν";

Στις μεγάλες εταιρίες (όπως η wind στη συγκεκριμένη περίπτωση) δεν γνωρίζουν συνήθως οι εργαζόμενοι τον εργοδότη. Έτσι η συγκεκριμένη υπάλληλος, η Όλγα, δεν απολύθηκε επειδή δεν την "γούσταρε" το αφεντικό αλλά ίσως επειδή δεν την "γούσταρε" κάποιος προϊστάμενός της. Επιστρέφοντας η Όλγα, θα μπορέσει υποθέτω να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της όπως πριν συν του ότι θα έχει κάνει το "σπάσιμό" της στον προϊστάμενο! Τα λέω αυτά ως πρώην υπάλληλος της wind, ως ένας από τους πολλούς που απολύθηκαν μέσα στο 2009 με αστείες δικαιολογίες, απλά και μόνο επειδή δεν τα πήγαιναν καλά με τον "προϊστάμενο". Αντιθέτως αυτοί που είχαν τις "καλές σχέσεις" πήραν καλύτερες θέσεις. Όσοι εργάζονται η εργάστηκαν στην εταιρία (και όχι σε franchise καταστήματα) μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτά που λέω!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158
Link to comment
Share on other sites

Έστω ότι είναι ο προϊστάμενος και όχι κάποιος ανώτερος. Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι ως προς τη διάθεση για ποιότητα προσφοράς εργασίας. Βαρίδι θα είναι κι εκείνη και για την εταιρεία όπως επίσης και αυτή η δουλειά για την ίδια εφόσον συνεχίσει.

Τέλος πάντων εσύ μιλάς εκ των έσω οπότε πάω πάσο. Όσον αφορά στο σχόλιό σου περι "καλών θέσεων". Αυτό είναι νόμος για την αγορά εργασίας του ιδιωτικού τομέα γενικότερα. Αν δε σου αρέσει πάς σε άλλο μαγαζί αναζητώντας ανθρώπους πιο κοντά στο δικό σου πνέυμα. Αλλιώς επιδιώκεις να πάς στο δημόσιο όπου εκεί παίρνεις καλές θέσεις βάσει των πτυχίων σου και των ετών εργασίας σου. Φιλοσοφία της οποίας δεν είμαι οπαδός.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

"Εθελούσια έξοδος στην WIND για 200 εργαζόμενους"

 

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/wind-200.html

 

ποια η γνωμη των εργαζομενων?

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

ποια η γνωμη των εργαζομενων?

 

Τη γνώμη των εργαζομένων (όσων έχουν παραμείνει στην εταιρία δηλαδή) δεν την έχω μάθει ακόμα αλλά έχω τη γνώμη του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρίας:

 

Καλημέρα σας

 

με αφορμή το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που ανακοίνωσε την Δευτέρα η διοίκηση της Wind, πραγματοποιήθηκε εκτάκτως χτες η Γενική Συνέλευση του σωματείου.

 

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί 24ωρη Πανελλαδική Απεργία αύριο Πέμπτη 3/12/09, η οποία θα περιφρουρηθεί από το ίδιο το σωματείο και από την Επιτροπή Αλληλεyγύης ενώ για πρώτη φορά δεν θα επιτρέψουμε να υπάρχει ομάδα ασφαλείας.

 

Η εταιρεία θα προσπαθήσει να τη βγάλει μέσω της δικαστικής οδού παράνομη.

 

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης είναι ότι ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα προχωρήσουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

 

Σήμερα Τετάρτη 2/12/09, στο κτίριο της ΕΔΟΘ (4ος όροφος) ώρα 9:00 μμ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση-ενημέρωση για τις εξελίξεις στη Wind αλλά & για το πως θα στηριχθεί η αυριανή περιφρούρηση στους χώρους εργασίας

 

Τα σημεία συγκέντρωσης για τη Θεσσαλονίκη αύριο είναι τα εξής:

 

Πρώτο σημείο συγκέντρωσης θα είναι το άγαλμα Βενιζέλου, Πλατεία Αριστοτέλους ώρα 6:30 π.μ. για να μπορέσουν διευκολυνθούν και αυτοί που δεν έχουν μέσο μεταφοράς (αυστηρώς στις 6:45 π.μ. παιδιά θα ξεκινήσουν) και αμέσως μετά θα συναντηθούμε όλοι μαζί στο κεντρικό δρόμο του Ωραιοκάστρου μπροστά από το Κέντρο δεξιώσεων Διβέλλια (απέναντι ακριβώς υπάρχει σούπερ μάρκετ LidL) ώρα 07:00 π.μ

 

Ζητάμε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη σωματείων, φορέων, εργαζομένων & φοιτητών. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

 

Παρακάτω σας επισυνάπτω την ανακοίνωση του σωματείου καθώς και τη σχετική ενημέρωση της εταιρείας για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

 

ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟΣ σημαίνει:

 

=> ΑΝΕΡΓΙΑ και Εργασιακή Περιπλάνηση για όσους την αποδεχτούν

=> ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ και Χειρότερες Εργασιακές Σχέσεις για όλους μας

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, «ΠΑΛΙΟΙ» ΚΑΙ «ΝΕΟΙ»

 

* Να απαιτήσουμε απόσυρση της «Εθελουσίας» και Διασφάλιση Όλων των Θέσεων Εργασίας

 

* Να προχωρήσουμε σε Αποφασιστικές Κινητοποιήσεις Διαρκείας

 

Το «Πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου» που ανακοίνωσε η διοίκηση επιβεβαιώνει τις χειρότερες εκτιμήσεις και προειδοποιήσεις του Σωματείου μας για την διαρκή απειλή ενάντια στις θέσεις εργασίας. Η διοίκηση βαφτίζει «εθελουσία» το σπρώξιμο εκατοντάδων συναδέλφων σε αποχώρηση κάτω από τον εκβιασμό της ανεργίας και της αφόρητης κατάστασης που η ίδια έχει δημιουργήσει μέσα στην εταιρία. Όπως και όλες τις απολύσεις του προηγούμενου διαστήματος τις βάφτιζε «μεμονωμένες περιπτώσεις»!!!

 

Είναι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ η κίνηση της διοίκησης, να προχωρήσει για ακόμα μια φορά χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση του Σωματείου, προσπαθώντας προφανώς να αιφνιδιάσει το ίδιο και τους συναδέλφους. Το ασφυκτικό χρονικό περιθώριο για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής δείχνει το ίδιο πράγμα. Θέλουν να προχωρήσουν σε μείωση του προσωπικού, προσπαθώντας να παρακάμψουν την αντίσταση και τις κινητοποιήσεις μας.

 

Το Σωματείο μας έχει ήδη αναζητήσει το θεσμικό πλαίσιο του «προγράμματος», για την αναλυτική ενημέρωση όλων των συναδέλφων.

 

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:

 

* Δεκάδες έμπειροι συνάδελφοι θα βρεθούν στην ανεργία. Η απαξίωση της εργασίας και της προσφοράς μας, το ξεχαρβάλωμα τμημάτων και διευθύνσεων θα γίνουν ακόμα πιο έντονα. Ενώ για τους συναδέλφους που παραμένουν, ο τρελός όγκος δουλειάς, οι απλήρωτες υπερωρίες, οι πιέσεις από τους προϊστάμενους κλπ. θα γίνουν ο καθημερινός κανόνας.

 

* Το σχέδιο των απολύσεων θα συνεχιστεί, απειλώντας λίγο-πολύ όλους μας

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ τη διοίκηση, τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, τα διευθυντικά στελέχη του HR και των άλλων διευθύνσεων:

 

=> Ότι σκόπιμα διαιρούν τους εργαζόμενους, «σαλαμοποιώντας» τους με ξεχωριστές ρυθμίσεις

 

=> Ότι προωθούν την απαξίωση της εταιρίας και μαζικές απολύσεις.

 

=> Ότι ενώ μιλάνε για «αναπτυξιακή προοπτική»!!!, με ενδεχόμενο στόχο να σπάσουν την εταιρία σε κομμάτια, να προχωρήσουν σε outsourcing ή ακόμα και να μεθοδεύσουν κάποια πτώχευση.

 

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που εργοδότες και στελέχη που υπόσχονται «αναπτυξιακή προοπτική» καταφεύγουν σ’ όλα τα παραπάνω, για να τσακίσουν όλα τα δικά μας δικαιώματα (μισθούς, συλλογικές συμβάσεις, ωράρια, συνδικαλιστικές ελευθερίες κλπ.), ενώ οι ίδιοι όλο και κάποιο παχυλό μπόνους θα πάρουν.

 

Η υποκρισία τους είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς βρίσκουν λεφτά για ο,τιδήποτε άλλο εκτός από τους δικούς μας μισθούς, εκτός από τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

 

Πρέπει να σκεφτούμε και να αντιδράσουμε συλλογικά και αγωνιστικά. Όλες οι ατομικές «λύσεις» είναι ψεύτικες και οδηγούν σε αδιέξοδο. Το «τυρί» της εθελουσίας δεν πρέπει να κρύψει από τα μάτια μας τη «φάκα» της ανεργίας. Αν το δεχτούμε, θα είναι σα να σκάβουμε το λάκκο μας.

 

- Δεν είναι «λύση» να περιμένουμε να γίνει κάποιο «θαύμα», να μας προσφέρουν «ένα καλύτερο πακέτο», σπρώχνοντας ο ένας τον άλλο ποιος θα το πάρει, ποιος θα πάρει το «καλύτερο» κλπ.

 

- Δεν είναι «λύση» να αποδεχτούμε το πέταμά μας σε μια αγορά εργασίας που έχει στενέψει απελπιστικά, με τις χιλιάδες απολύσεις που ήδη έχουν γίνει στον κλάδο, τις ακόμα περισσότερες που απειλούνται .

 

Ας σκεφτούμε για μια στιγμή: Που και με ποιες συνθήκες θα αναζητήσουμε εργασία; - μέσα σε μια κατάσταση όπου η απώλεια θέσεων εργασίας συσσωρεύεται, από επιχείρηση σε επιχείρηση και από κλάδο σε κλάδο. Ήδη στις τηλεπικοινωνίες έχουν γίνει χιλιάδες απολύσεις και απειλούνται ακόμα περισσότερες. Ούτε μπορούμε να έχουμε αυταπάτες ότι αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή

 

Γι’ αυτό μόνη πραγματική λύση είναι ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ για να έχουμε μέλλον. Αρνούμενοι κάθε διαίρεσή μας σε «παλιούς» και «νέους».

 

Τον αγώνα αυτό πρέπει να τον δώσουμε όλοι μαζί, συλλογικά, μέσα από το Σωματείο. Γι’ αυτό, κατά την άποψη της πλειοψηφίας του ΔΣ, είναι λάθος η ατομική συνάντηση που αποδέχτηκε χθες ο συνάδελφος-πρόεδρος του Σωματείου (χωρίς να ενημερώσει για τη συνάντηση τα μέλη του ΔΣ) με τη διευθύντρια προσωπικού, την στιγμή που η εταιρία είχε υποχρέωση να ενημερώσει επίσημα το Σωματείο και μάλιστα πολύ πιο έγκαιρα. Η κίνηση αυτή έρχεται σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα συλλογικές συναντήσεις και συζητήσεις των μελών του ΔΣ με τους εκπροσώπους της εταιρίας.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ:

 

* Όλους τους «παλιούς» συναδέλφους να μην αποδεχτούν την εθελούσια.

 

* Όλους μαζί, «παλιούς» και «νέους» να προχωρήσουμε άμεσα σ’ ένα πρόγραμμα κινητοποιήσεων, με αποφασιστικότητα και διάρκεια, για να απαιτήσουμε και να επιβάλλουμε λύσεις με βάση τα κοινά μας συμφέροντα και προβλήματα. Πρέπει να συζητήσουμε για την άμεση οργάνωση μαχητικών παραστάσεων διαμαρτυρίας και μιας 48ωρης απεργίας, με μαζική συμμετοχή, ως πρώτο βήμα για τη συνέχεια και κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας. Να μην υποχωρήσουμε αν δεν πετύχουμε την απόσυρση της Εθελουσίας και λύσεις που θα διασφαλίζουν όλες τις θέσεις εργασίας.

 

Το ΔΣ του Σωματείου

 

Είναι μεγάλο το κείμενο αλλά δεν ήθελα να κάνω περικοπές και το άφησα ολόκληρο.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158
Link to comment
Share on other sites

καλυτερα οι καινουργιοι παρα οι παλιοι.. βεβαια το καλυτερο ειναι να μην απολυθει κανεις..αλλα...........

Never Give Up:!:

Join friend!

Link to comment
Share on other sites

Εργαζόμενοι WIND: "Εντείνεται η τρομοκρατία"

 

Σε έμμεσες απειλές προς τους εργαζόμενους να δεχτούν την εθελούσια έξοδο προχωρά η WIND την ίδια κιόλας μέρα της απεργίας σε όλες τις εγκαταστάσεις της. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο Χάρης Χρήστου, εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων, ήδη από το απόγευμα της Πέμπτης οι εργαζόμενοι δέχονται τηλεφωνήματα από τη διεύθυνση προσωπικού με τα οποία τους καλούν να δεχτούν την εθελούσια γιατί από Δευτέρα έρχονται απολύσεις.

 

Σήμερα Πέμπτη πραγματοποιήθηκε 24ωρη πανελλαδική στην wind καθώς οι εργαζόμενοι καταγγέλλει το «Πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου», το οποίο ανακοίνωσε η εταιρία και κάτω από το οποίο κρύβει, όπως καταγγέλλουν «το σπρώξιμο εκατοντάδων συναδέλφων σε αποχώρηση κάτω από τον εκβιασμό της ανεργίας και της αφόρητης κατάστασης που η ίδια έχει δημιουργήσει».

 

«Η απεργία ήταν απολύτως επιτυχημένη και η κίνηση της διεύθυνσης προσωπικού να ξαναρχίσει τα εκβιαστικά τηλεφωνήματα στους εργαζόμενους δείχνει τον πανικό της εταιρίας», δηλώνει στο tvxs o Χάρης Χρήστου, αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στη WIND.

 

Σε ανακοίνωση του Σωματείου καταγγέλλονται ανοιχτά η διοίκηση, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος, τα διευθυντικά στελέχη του HR και των άλλων διευθύνσεων της εταιρίας ότι σκόπιμα διαιρούν τους εργαζόμενους, «σαλαμοποιώντας» τους με ξεχωριστές ρυθμίσεις, ότι προωθούν την απαξίωση της εταιρίας και μαζικές απολύσεις και ότι μιλάνε για «αναπτυξιακή προοπτική»!!!, με ενδεχόμενο στόχο να σπάσουν την εταιρία σε κομμάτια, να προχωρήσουν σε outsourcing ή ακόμα και να μεθοδεύσουν κάποια πτώχευση.

 

Τέλος, κατηγορούν την wind για υποκρισία καθώς βρίσκει λεφτά για οτιδήποτε άλλο εκτός από τους μισθούς των εργαζόμενων, εκτός από τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

 

http://www.tvxs.gr/v27606

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158
Link to comment
Share on other sites

 

Σε ανακοίνωση του Σωματείου καταγγέλλονται ανοιχτά η διοίκηση, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος, τα διευθυντικά στελέχη του HR και των άλλων διευθύνσεων της εταιρίας ότι σκόπιμα διαιρούν τους εργαζόμενους, «σαλαμοποιώντας» τους με ξεχωριστές ρυθμίσεις, ότι προωθούν την απαξίωση της εταιρίας και μαζικές απολύσεις και ότι μιλάνε για «αναπτυξιακή προοπτική»!!!, με ενδεχόμενο στόχο να σπάσουν την εταιρία σε κομμάτια, να προχωρήσουν σε outsourcing ή ακόμα και να μεθοδεύσουν κάποια πτώχευση.

 

Τέλος, κατηγορούν την wind για υποκρισία καθώς βρίσκει λεφτά για οτιδήποτε άλλο εκτός από τους μισθούς των εργαζόμενων, εκτός από τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

 

http://www.tvxs.gr/v27606

 

καλα ..ετσι πτωχευουν?

Never Give Up:!:

Join friend!

Link to comment
Share on other sites

Την παροιμία με το σαλιγκάρι και τον αετό την ξέρεις?

 

Πες την μας, γιατί δεν την ξέρουμε!

 

Πάντως όταν πτωχεύουν γίνεται και καλά για να εξοφληθούν οι άμεσες οφειλές της εταιρείας μέσα στις οποίες δεν είναι οι οφειλές προς τους εργαζόμενους αρχικά, αλλά προς τράπεζες, εφορίες κτλ. Οι εργαζόμενοι νομίζω πρέπει να πάνε στα δικαστήρια... Όλα αυτά με μια επιφύλαξη, αν δεν κάνω λάθος, κάπως έτσι μου τα είχε πει δικηγόρος, μπορεί να κάνω και λάθος όμως, γιατί έχει περάσει καιρός από τότε που μου τα εξήγησε και δεν είμαι ειδικός στο θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Να συμπληρώσω ότι μου επιβεβαίωσαν προσωπικά (άτομα που ξέμειναν και ακόμη εργάζονται στη wind) ότι αυτά που παρέθεσα παραπάνω (http://www.tvxs.gr/v27606) όντως ισχύουν και με το παραπάνω! Το καθεστώς τρομοκρατίας είναι πραγματικό και επίσης εκπλήσομαι όταν ακούω από εργαζόμενους στη wind τις απειλές και τον άσχημο τρόπο με τον οποίο τους απευθύνονται οι προϊστάμενοί τους!!! Σε ερώτησή μου, γιατί δεν απευθύνονται στο τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού ή σε κάποιον ανώτερο, είναι ότι φοβούνται μη χάσουν τη δουλειά τους...
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158
Link to comment
Share on other sites

Τελικα, το καλυτερο πραγμα που μου ετυχε ηταν που εκλεισε πριν απο καιρο το κεφαλαιο WIND...Βλεπω τα χαλια τωρα και λεω "ουυυυφ", κοιτα τι γλυτωσες...
Link to comment
Share on other sites

Να συμπληρώσω ότι μου επιβεβαίωσαν προσωπικά (άτομα που ξέμειναν και ακόμη εργάζονται στη wind) ότι αυτά που παρέθεσα παραπάνω (http://www.tvxs.gr/v27606) όντως ισχύουν και με το παραπάνω! Το καθεστώς τρομοκρατίας είναι πραγματικό και επίσης εκπλήσομαι όταν ακούω από εργαζόμενους στη wind τις απειλές και τον άσχημο τρόπο με τον οποίο τους απευθύνονται οι προϊστάμενοί τους!!! Σε ερώτησή μου, γιατί δεν απευθύνονται στο τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού ή σε κάποιον ανώτερο, είναι ότι φοβούνται μη χάσουν τη δουλειά τους...

 

Σκέφτηκες ότι αυτή η άσχημη συμπεριφορά των προισταμένων μπορεί να είναι και οδηγία του HR ώστε να αναγκάσουν ψυχολογικά μερίδα του προσωπικού να παραιτηθεί ή να ακολουθήσει το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου (για το οποίο θα ήταν ενδιαφέρον μια και ολοκληρώθηκε να μάθουμε τι αποτέλεσμα είχε σε αριθμό υπαλλήλων)?

 

Γνωρίζω περίπτωση υπαλλήλου στο τεχνικό τμήμα που εν τέλει αποχώρησε και δυστυχώς είναι πολλές οι περιπτώσεις. Πάνω κάτω την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει και η Vodafone πέρσι με τις αναγκαστικές παραιτήσεις της.

 

Κατα τη γνώμη μου αν τα σωματεία και στις δύο εταιρείες έδειχναν μια στοιχειώδη σοβαρότητα και συγκρότηση στη δράση τους και δεν έκαναν σπασμοδικές βγαίνοντας απλώς να καταγγείλουν τους πάντες και τα πάντα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για όλους μας...
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!
Link to comment
Share on other sites

Δύσκολα τα πράγματα στην WIND... Μακάρι να βρεθεί λύση επιτέλους και όχι μόνο σε αυτήν την εταιρεία, αλλά και σε όλες που έχουν τέτοιου είδους προβλήματα.

 

Υ.Γ.: Πολύ χάρηκα που τα 5ευρώ που έδωσαν σαν προσφορά προ 1 μήνα περίπου σε κάθε F2G, τα διέθεσα για φιλανθρωπικούς σκοπούς και δεν τα ξέχασα στην κάρτα μου. Τουλάχιστον πήγαν σε καλό σκοπό. Παροτρύνω και άλλους να κάνουν παρόμοιες κινήσεις. Αν μας χαρίζουν 5, δεν είναι απαραίτητο να δώσουμε και τα 5, αλλά ας δώσουμε 1. Έτσι θα νιώθουμε κι εμείς καλά! Δεν το λέω για να διαφημίσω την κίνησή μου, αλλά ως ιδέα για να βοηθήσουμε παιδιά που έχουν ανάγκη, μιας και αυτά τα 5 ευρώ δεν τα πληρώσαμε, οπότε θα έχουμε τη δυνατότητα κάποια από αυτά να τα διαθέσουμε εκεί που νομίζουμε.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα κυκλοφόρησε φήμη στα καταστήματα (τα ιδιόκτητα) ότι από το νέο έτος αναμένεται νέο κύμα απολύσεων... Απορώ, σε λίγο καιρό η wind θα λειτουργεί με robot; Θα μείνει κανένας υπάλληλος;
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158
Link to comment
Share on other sites

Πάει που πάει κατά διαόλου αυτή η εταιρεία, πόσο ακόμα θα την υποβαθμίσουν;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Link to comment
Share on other sites

 

Κατα τη γνώμη μου αν τα σωματεία και στις δύο εταιρείες έδειχναν μια στοιχειώδη σοβαρότητα και συγκρότηση στη δράση τους και δεν έκαναν σπασμοδικές βγαίνοντας απλώς να καταγγείλουν τους πάντες και τα πάντα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

 

Το σωματείο εργαζομένων στη wind είναι από τα πιο μαχητικά και αποτελεσματικά (ανάκληση απολύσεων) σωματεία στον ιδιωτικό τομέα. Στις τηλεπικοινωνίες είναι πρωτοποριακό. Τι πρέπει να κάνουν κατά τη γνώμη σου προκειμένου να γίνουν καλύτερα τα πράγματα;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...