Jump to content

Fringe (Fox)

YpNoS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό με τις συσκευές οξυγόνου δεν κατάλαβα. Αναφέρθηκε κάπου για ποιον λόγο έχουν δημιουργηθεί περιοχές με χαμηλής περιεκτικότητας οξυγόνου γιατί δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 651
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η σειρα μηπως την κοψανε για τα χριστουγεννα;; δεν βλεπω το 8 καθολου.. το τελευταιο επ αν και αρκετα καλο ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως θα καταληξει αφου το χω δει ηδη σε 1500 ταινιες :p
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Όχι έχει κανονικά επεισόδιο απόψε. Νομίζω όμως ότι τώρα θα παιχτεί στην Αμερική οπότε θα το έχουμε από το πρωί και μετά.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Νομίζω ότι με το πήγαινε έλα στα universes κάπου το έχασα.

H Olivia είναι σημαντική για τον Walternate

γιατί έχει στον οργανισμό της την ουσία που χρειάζεται για τη μετακίνηση ανάμεσα στα universies

, σωστά;

Η Bolivia όμως

και πήγε στο δικό μας σύμπαν και γύρισε στο σύμπαν της

άρα αυτό δε σημαίνει ότι και η Bolivia έχει αυτή τη δυνατότητα;; Άρα γιατί φαγώθηκε με την Olivia, ο Walternate;;

Edited by DesertSMisSRaiN

γιατί έχει στον οργανισμό της την ουσία που χρειάζεται για τη μετακίνηση ανάμεσα στα universies

, σωστά;

Η Bolivia όμως

άρα αυτό δε σημαίνει ότι και η Bolivia έχει αυτή τη δυνατότητα;; Άρα γιατί φαγώθηκε με την Olivia, ο Walternate;;

Η Bolivia (:lol: από πού βγαίνει αυτό?) απ'ότι κατάλαβα

γύρισε στο δικό της σύμπαν με τη βοήθεια εκείνων των μαραφετιών που φύτεψε στις παλάμες της, και πάντα αντικαθιστώντας τη μάζα της με μια άλλη μάζα (alt-Broyles).

γύρισε στο δικό της σύμπαν με τη βοήθεια εκείνων των μαραφετιών που φύτεψε στις παλάμες της, και πάντα αντικαθιστώντας τη μάζα της με μια άλλη μάζα (alt-Broyles).

Ξέρω 'γω; :p

Φαντάζομαι από το "bad" Olivia.

Σημερα κατεβασα την πρωτη σεζον και ειδα το πρωτο επεισοδιο. Ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας εαν οσο προχωραει η σειρα γινεται καλυτερη ή χειρότερη. Ερχόμενος απο lost αξιζει; :)
Samsung S21 Ultra

Πολύ, μα πάρα πολύ, καλύτερη. Ειδικά στην τρίτη σεζόν που παίζεται τώρα, η σειρά έχει απογειωθεί.

Καθε επεισόδιο είναι αυτόνομο; Ειδα και το 2ο και αυτο καταλαβα. Μονο η ιστορια προχωραει λιγο των πρωταγωνιστών αλλα καθε περιπτωση τελειωνει. Ετσι παει σε ολες τις σεζον ;
Samsung S21 Ultra

Η ιστορία εξελίσσεται καθόλη την διάρκεια της σεζόν αλλά υπάρχουν αρκετά επεισόδια που δεν έχουν καμία σχέση με την γενικότερη πλοκή. Όλα σχεδόν τα επεισόδια είναι αυτοτελή αλλά στα περισσότερα παίρνεις πληροφορίες για την συνέχεια της γενικής πλοκής. Στον τρίτο κύκλο, υπάρχει μια γενικότερη συνέχεια χωρίς επεισόδια fillers.

Η πρώτη σαιζόν είναι με διαφορά η χειρότερη από τις 3, αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί ξεκινάνε την σειρά αλλά την παρατάνε στην μέση.

Πλέον, στην 3η σαιζόν, η σειρά έχει γίνει απλά εξαιρετική, βέβαια ίσως ο λόγος είναι ότι πάει για κόψιμο οπότε έχουν πολύ υλικό για να δουλέψουνε, πράγματα που θα τα βλέπαμε στην διάρκεια 3-4 σαιζόν τα βλέπουμε τώρα όλα μαζεμένα.

Η 1η όμως είχε αντικειμενικά βαρετές στιγμές ή και βαρετά ολόκληρα επεισόδια, πλέον σπανίως έχουμε "monster of the week" επεισόδια. (όχι ότι όλα από αυτά ήταν άσχημα, απλά δεν προχωράνε την κυρίως ιστορία).

Η Bolivia (:lol: από πού βγαίνει αυτό?)

Στο τελευταίο επεισόδιο ακούσαμε και το καταπληκτικό "vagenda" :D

Την πρώτη σεζόν προσωπικά δεν την έχω δει ολόκληρη. Είχα δει 6-7 επεισόδια στην αρχή, βαρέθηκα και την παράτησα αλλά παραδόξως άρχισα να κολλάω στη δεύτερη σεζόν οπότε έψαξα έναν οδηγό για την πρώτη που ξεχώριζε τα επεισόδια με continuity από τα fillers και τα είδα. Μπορεί η πρώτη να υστερούσε συνολικά σε σχέση με τη δεύτερη αλλά είχε μερικά επεισόδια πραγματικά διαμάντια.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Ειναι η 1η φορα που γραφω σε αυτο το thread. Ειμαι λιγο πισω βεβαια στην σειρα! Αλλα ήδη μου εχει δημιουργηθει μια απορια. Συγκεκριμενα μολις ειδα το 11 επεισοδιο απο τον 2ο κυκλο. Ο Charlie Francis πως ξαναεμφανιστηκε? Αφου δεν το ειχε σκοτωσει ο αλλος που περνει διαφορες μορφες για να παρει την μορφη του?

Τα βλεπω με την σειρα τα επεισοδια καποια στιγμη θα συγχρονιστω και εγω! :p

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Ειναι η 1η φορα που γραφω σε αυτο το thread. Ειμαι λιγο πισω βεβαια στην σειρα! Αλλα ήδη μου εχει δημιουργηθει μια απορια. Συγκεκριμενα μολις ειδα το 11 επεισοδιο απο τον 2ο κυκλο. Ο Charlie Francis πως ξαναεμφανιστηκε? Αφου δεν το ειχε σκοτωσει ο αλλος που περνει διαφορες μορφες για να παρει την μορφη του?

Στο ενναλακτικο συμπαν δεν εχει σκοτωθει.

Ειδικά για το 2x11 ισχύει ότι πρόκειται για επεισόδιο που ανήκε στην 1η season αλλά δεν προβλήθηκε ως μέρος της. Το Fox το χρησιμοποίησε ως εμβολιμο special επεισόδιο μετά τις γιορτές και λίγες μέρες πριν την προβολή του κανονικού επόμενου επεισοδίου της 2ης season (του 2x12 - Johari Window)

Episode number 31, "Unearthed", which aired, as a special, a few days before "Johari Window", was originally an unaired episode from season one, which explains the sudden reappearance of Agent Charlie Francis, who had, at that point in season two, been deceased for several episodes.You can also tell that "Unearthed" does not belong to Season 2 because of Junior Agent-Astrid Farnsworth hair is in the style of season one

πηγή: wikipedia List of Fringe episodes

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Ακριβώς μια τεχνική που ο Walter περιέγραψε εν τάχυ έξω απο το βανάκι λίγες στιγμές πριν την αλλαγή Bolivia με alt Broyles.

Το είχαν δοκιμασει στο παρελθόν με τον Belie

Το θέμα είναι πως η φύση γνωρίζει μόνο ισορροπία και ότι της δημιουργεί κενό φροντίζει να το καλύπτει.

Ο Peter είναι ένα..............άρα μάλλον , δεδομένου της σημαντικότητας του σε σχέση με τους άλλους , μάλλον στο τέλος θα μείνει ένα σύμπαν όρθιο.....

Πειράζει που προτιμώ το δικό μας?:blink::blink::blink:

Αυτό πρώτη φορά δεν το είχαν εξηγήσει με το κτίριο που είχε ενωθεί από τις δύο πραγματικότητες και είχε προκύψει ένας κακός συνδυασμός; Στο ίδιο επεισόδιο δεν ήταν που προσπαθούσαν να βρουν πιο κτίριο θα εξαφανιστεί και θα πάει στο άλλο σύμπαν;

Aκριβώς. Το έχουν αναφέρει σε αρκετά επεισόδια, τόσο με τη μεταφορά κτιρίων, όσο και ανθρώπων. Μόνο η "δική μας" Ολίβια, λόγω των πειραμάτων με το φάρμακο απ'όταν ήταν παιδί, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρεται χωρίς άλλη βοήθεια.

edit: Πάντως, σε σχέση με όσα λέμε για τις πρώτες δύο σεζόν, που είχαν -λιγότερα ή περισσότερα- επεισόδια "Monster of the Week", μπορώ να πω ότι κάποια από αυτά ήταν αρκετά ενδιαφέροντα και καλογυρισμένα. Στην τρίτη σεζόν, με τη φόρα που έχει πάρει η σειρά, και αφού κατά πάσα πιθανότητα δεν πάει για ανανέωση, καλά κάνουν και επικεντρώνονται στη βασική μυθολογία, ή εν πάση περιπτώσει, δένουν το αυτοτελές επεισόδιο με την πιο γενική ιστορία.

Επίσης, μου αρέσουν πολύ τα παιχνίδια με τους τίτλους αρχής. Το κόκκινο χρώμα μας δείχνει ότι το επεισόδιο εκτυλίσσεται στο παράλληλο σύμπαν, το μπλε στο δικό μας, ενώ στο τελευταίο που εκτυλισσόταν και στα δυο υπήρχε εναλλαγή χρωμάτων. Και φυσικά παραμένει κλασικό το

του περσινού "flashback" επεισοδίου!

Προσέξτε ότι ακόμα και οι "επιστημονικοί όροι" που εμφανίζονται σε κάθε διαφορετικό τύπο τίτλων αρχής, διαφέρουν. Πχ στο '80s opening εμφανίζονται όροι όπως "laser surgery" ή "cloning", που εκείνη τη δεκαετία θα φάνταζαν αρκετά μελλοντολογικοί, ενώ διαφέρουν επίσης και στο alt-universe opening.

Edited by captum

, σωστά;

Η Bolivia όμως

Η Ολίβια έχει το κορτέξιφαν στον εγκέφαλό της ενώ η Μπολίβια όχι, διότι μόνο ο Ουώλτερ πειραματίστηκε με αυτό και όχι η Ουώλτερνετ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σχετικά με το κορτεξιφαν, στο τελευταίο επεισόδιο δείχνει ότι

ο άλλος κατάφερε, με τα πειράματα στην Ολίβια, να παράγει κορτεξιφαν. Αυτό όμως δε νομίζω ότι είναι καταλυτικό στο να επιτρέψει σε κάποιον να ταξιδέψει όπως η Ολόβια, η οποία υποβλήθηκε από μικρή σε ατελείωτα πειράματα με αυτό το φάρμακο. Έτσι δεν είναι;

το επεισόδιο αυτό που είδες ήταν εξτρά επεισόδιο που κανονικά προοριζόταν νωρίτερα στη σεζον αλλά για κάποιους δικούς τους λόγους το κόψαν και το δείξαν αργότερα για να γεμίσουν βδομάδα.μη το συμπεριλάβεις στο κανονικό timeline!

πφφφ...πολύ προβλέψιμη εξέλιξη η αντίδραση της Ολίβια στον Πήτερ...περίμενα κάτι παραπάνω... για το υπόλοιπο επεισόδιο νταξ...r u kidding me?