Jump to content

True Blood (HBO)

DesertSMisSRaiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξεκινησα την σειρα με πολλες προσδοκιες αλλα στον δευτερο κυκλο προσωπικα μου τα χαλασε με ολα αυτα περι θεοτητων και ενεργειακων πεδιων.....λογικα η τριτη season θα ειναι back to its roots με vamps,λυκανθρωπους etc....

• Απαντήσεις 374
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια και είναι επίκαιρο: ένα δισέλιδο άρθρο του Matt Fowler στο IGN (με αρκετά χιουμοριστική διάθεση):

Why True Blood Kicks Twilight's Ash*

* H κανονική λέξη λογοκρίνεται :X

** Μην πυροβολείται τον αγγελιοφόρο, δεν έχω δει/διαβάσει τίποτα από Twilight και ούτε προβλέπεται.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

τρελο γελιο το αρθρο!!!εχει δει κανεις τα minisodes που εχει βγαλει το true blood για τη τριτη σεζον??ειναι πολυ καλα!!

Μια και είναι επίκαιρο: ένα δισέλιδο άρθρο του Matt Fowler στο IGN (με αρκετά χιουμοριστική διάθεση):

Why True Blood Kicks Twilight's Ash*

* H κανονική λέξη λογοκρίνεται :X

** Μην πυροβολείται τον αγγελιοφόρο, δεν έχω δει/διαβάσει τίποτα από Twilight και ούτε προβλέπεται.

Ούτε εγώ να το είχα γράψει!! :p:p

Και όσον αφορά τα σχόλια περι υπερβολικής σεξουαλικότητας στο True Blood, η απάντηση που δίνει ο αρθρογράφος με καλύπτει απόλυτα:

"Vampires have always been the sexiest mythological creatures (sorry Flesh-Shredding Dryads!) so it makes sense that people might want to see these guys actually have sex with people. Who wants to sit around for two hours and watch people yearn? Who really wants to explore the depths of an ultimately unfulfilling relationship? Yes, there is merit to tackling the themes of lovelorn longing, but we'd rather leave that topic to more adept authors than Stephenie Meyer."

Τρελό άρθρο πάντως :p

PS: A και επίσης...χαχαχαχαχαχαχαχα

"Oh, and Jacob totally looks like a llama."

http://tvmedia.ign.com/tv/image/article/109/1094901/true-blood-20100604022402365.jpg

Edited by DesertSMisSRaiN

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δεν παρακολουθώ την σειρά, αλλά στη Νέα Υόρκη είχε κάτι πολύ ωραίες διαφημίσεις αφίσες για τη σειρά αυτή.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/P1110292.JPG

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/P1110329.JPG

...τις οποίες δεν κατάφερα να δημοσιεύσω μέσα στο ποστ μου, οπότε έβαλα τα λινκς.

Edited by vampyre

Μερικές σελίδες πριν, κάποιος έψαχνε για το μπουκάλι Tru Blood στην Ευρώπη...

http://www.play.com/Gadgets/Gadgets/4-/13618846/True-Blood-Bottled-True-Blood-Drink/Product.html

(Δεν είναι 4pack όπως από το HBO store - μόνο ένα μπουκάλι).

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

δείτε εδώ το χτεσινό φρεσκότατο πρώτο επεισόδιο της season 3 σε καλούτσικη ανάλυση! http://www.megavideo.com/?v=9U4E996O
technoholic maniac reviewer

Μου αρέσει πολύ η Evan Rachel Wood, (παίζει το αφεντικό του Έρικ), αλλά ο ρόλος της είναι κάπως υπερβολικός. Μου θυμίζει κάπως τη βασίλισσα στην Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Ελπίζω πάντως να έχει μεγαλύτερο ρόλο στη σειρά στα επόμενα επεισόδια. Τώρα ο 3ος κύκλος ξεκίνησε με αυτόματο πιλότο, περίμενα κάποια αλλαγή αλλά ακολουθούν ακριβώς την ίδια φόρμουλα. Και κάτι άλλο οι σεξουαλικές περιπέτειες και τα ψυχολογικά προβλήματα του Jason στον κόσμο του True Blood θα μπορούσαν να αποτελούν ένα κωμικό spin off, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν συνδέονται καθόλου με την κύρια ιστορία.

Τελικά αυτός ο Ερικ προβλέπεται να έρχεται σε τρελή κόντρα με τον Μπιλ για την Σούκι.

Τρελό διπλό ταμπλώ!:p

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ήρθε η ώρα για την τρίτη σεζόν :)

Η πρεμιέρα ήταν αρκετά καλή (αν και για να πω την αλήθεια μου έλειψε η Maryann :( ).

Το επεισόδιο μπήκε πολύ δυναμικά στο κλίμα που θέλουν να δώσουν στην τρίτη σεζόν. Στα θετικά του επεισοδίου

1) το ίδιο το επεισόδιο - μετά από ένα χρόνο αναμονής από μόνη της η επιστροφή του True Blood είναι αρκετή ικανοποίηση

2) η Jessica (I think I'm in love :love: ).

3) Η Pam η οποία επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ - η ατάκα της στον Lafayette ήταν ΟΛΑ τα λεφτά

4) το βασικό μυστήριο της σεζόν (ποιός και γιατί απήγαγε τον Bill) αλλά και τα επιμέρους θέματα των πρωταγωνιστών (με εξαίρεση αυτό της Τάρα και ίσως το θέμα Bill-Sam γιατί νομίζω πως ιδιαίτερα το δεύτερο μπήκε απλά για να ικανοποιήσει ή να εξάψει τη φαντασία κάποιας μερίδας του κοινό, χωρίς κανένα άλλο ιδιαίτερο λόγο).

Στα αρνητικά:

1) η Τάρα η οποία από δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα έχει μετατραπέι στις δύο τελευτείες σεζόν σε έρμαιο και μοιάζει να κλαίει συνεχώς για κάτι.

Το ότι ο Eggs πέθανε βέβαια εννοείται πως θα έπρεπε να έχει κάποια επίπτωση στην ψυχολογία της, αλλιώς θα ήταν πέρα για πέρα ψεύτικο

αλλά θεωρώ χαζό μια κοπέλα που κατάφερε να ξεπεράσει πραγματικά σοβαρά θέματα όπως η αλκοολική μητέρα της (η οποία είναι ο Νο1 σπαστικός χαρακτήρας της σειράς) να γίνεται κομμάτια και

να θέλει να αυτοκτονήσει

.

2) Η vampire Queen Εvan Rachel Wood, η οποία δε με έχει πείσει πως όντως είναι ημίτρελη και δεν είναι απλά αδυναμία της ηθοποιού να αποδόσει τα πραγματικά συναισθήματα του χαρακτήρα που παίζει. Αν και μπορώ να πω πως η έκρηξή της στο επεισόδιο αυτό μου άρεσε, τη βρίσκω συνεχώς υπερβολική και αδικαιολόγητα "αφελή" με την έννοια ότι ένα βαμπίρ της θέσης και της ηλικίας της θα έπρεπε να ξέρει να φυλάγεται καλύτερα και να καλύπτει τα νώτα της στις "βρωμοδουλειές" της, αλλά και να αντιμετωπίζει με ηρεμία τα προβλήματα που προκύπτουν

Update: όσον αφορά τη θεαματικότητα της πρεμιέρας, ήταν κατά 38% υψηλότερη από πέρισυ και άγγιξε τους 5,1 εκατομμύρια τηλεθεατές (ενώ συμπεριλαμβάνοντας την επανάληψη αμέσως μετά την αρχική προβολή, έφτασε τα 6,4 εκατομμύρια).

Να σημειωθεί ότι το "ρεκόρ" του True Blood μέχρι στιγμής είναι τα 5,3 εκατομμύρια τηλεθεατών που έφτασε το 10ο επεισόδιο της περσινής σεζόν, "New World in My View"

Edited by DesertSMisSRaiN

παντως δεν πιστευω οτι η ταρα ηταν ποτε δυνατη..απλα ετσι εδειχνε.τωρα με οσα εχουν συμβει απλα δεν μπορει να υποκρινεται αλλο...

Ωραίο το πρώτο επεισόδιο αν και έχω να πω ότι το όνειρο του ξανθού που αλλάζει μορφές με τρόμαξε :lol:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

δεν ξέρω αν προσέξατε ότι ο αδερφός της σούκη έβλεπε κάτι τρύπες στο μέτωπο από τις 2 πουτ@νίτσες.ε,πιστέυω ότι μάλλον δεν ήταν απλά από τύψεις που είδε τον άλλον να πέφτει νεκρό τον eggs.μπορεί να έχει κάποιες δυνάμεις και ίσως βλέπει το μέλλον(λέεεω τώρα)

δεν ξέρω αν προσέξατε ότι ο αδερφός της σούκη έβλεπε κάτι τρύπες στο μέτωπο από τις 2 πουτ@νίτσες.ε,πιστέυω ότι μάλλον δεν ήταν απλά από τύψεις που είδε τον άλλον να πέφτει νεκρό τον eggs.μπορεί να έχει κάποιες δυνάμεις και ίσως βλέπει το μέλλον(λέεεω τώρα)

Όχι, δεν ειναι αυτό. Είναι οι τύψεις που νιώθει για τον Eggs. Έχει δυνάμεις ο Jason, αλλά δεν έχουν να κάνουν με πρόγνωση του μέλλοντος

Από το HBO επιβεβαιώνουν ήδη ότι θα υπάρξει και 4η season για το True Blood (που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιούνιο του 2011). (όχι ότι είναι πολύ σοκαριστικά τα νέα :P)

Τελικα, η 3η σαιζον φαινεται δυνατη.. Μακαρι να το κρατησουν, χωρις πλαγιοδρομηση, μεχρι το τελος..
Dream big and dare to fail..

Εμενα δεν μου αρεσαν τα δυο πρωτα επεισοδια...εστιαζουν περισσοτερο στους χαρακτηρες και τα sub plots παρα στο main story...

επιπλεον ξενερωσα με τους λυκανθωπους...περιμενα να δω πραγματικους λυκανθρωπους οχι shapesifter ανθρωπους σε λυκους...

πάντως η σκηνή με τον Jason και τη Sookie ήταν ξεκαρδιστική!

J: Bigfoot?

S: I guess so!

J: Santa?

:lol:

και μετά από λίγο που λέει η Sookie πως νομίζει συνέχειά ότι θα δει τον bill να της λέει "Sookie!" (με το χαρακτηριστικό του τρόπο)

και μετά από λίγο που λέει η Sookie πως νομίζει συνέχειά ότι θα δει τον bill να της λέει "Sookie!" (με το χαρακτηριστικό του τρόπο)

καλά σ'αυτή τη σκηνή το γυρνούσα και το ξαναγυρνούσα και χτυπιόμουνα στα γέλια...:lol::lol:

Όχι, δεν ειναι αυτό. Είναι οι τύψεις που νιώθει για τον Eggs. Έχει δυνάμεις ο Jason, αλλά δεν έχουν να κάνουν με πρόγνωση του μέλλοντος

Ναι εχεις δυναμεις.

Εχει τεραστιες σεξουαλικες αντοχες αφου σε καθε επεισοδιο το βαζει το λουκανικο στο ψωμακι. :lol:

Παντως η σειρα μου αρεσει παρα πολυ αν και στην αρχη μου την εδινε η χαζοπροφορα τους. :wacko:

Ναι εχεις δυναμεις.

Εχει τεραστιες σεξουαλικες αντοχες αφου σε καθε επεισοδιο το βαζει το λουκανικο στο ψωμακι. :lol:

Παντως η σειρα μου αρεσει παρα πολυ αν και στην αρχη μου την εδινε η χαζοπροφορα τους. :wacko:

Είχε. Τώρα βλέπει τρύπες εκεί που δεν υπάρχουν :wink::ooch:

τρελό γέλιο

:lol::lol::lol:

Επίσης, τι τρελά πηδήματα είχε το τελευταίο επεισόδιο; :X

Edited by seventy_eight78