olympiakos7_69 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/322784/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/320135/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/315636/ Σ' ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη θεωρεις οτι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα ειναι το accent? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Σ' ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη θεωρεις οτι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα ειναι το accent? Είναι από τις λίγες επιλογές σε αυτά τα λεφτά που είναι σχετικά καινούριο και μπορείς να πεις ότι είναι και σχετικά αξιόπιστο. Απο εκεί θα ξεκινούσα την έρευνά μου. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 ρε παιδιά σκέφτομαι και γω για αμάξι, πρώτο στο μυαλό μου έχω το yaris 1.33 αλλά με προβληματίζει που είναι παλιό αν και σε εμφάνιση και στιλ δεν έχει να ζηλέψει από τα άλλα, αλλά είναι παλιό εσείς τι λέτε ? θέλω να είναι στην κατηγορία εως 1300 κυβικά. Εσείς τι λέτε ? Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 ρε παιδιά σκέφτομαι και γω για αμάξι, πρώτο στο μυαλό μου έχω το yaris 1.33 αλλά με προβληματίζει που είναι παλιό αν και σε εμφάνιση και στιλ δεν έχει να ζηλέψει από τα άλλα, αλλά είναι παλιό εσείς τι λέτε ? θέλω να είναι στην κατηγορία εως 1300 κυβικά. Εσείς τι λέτε ? αξιοπιστο ειναι και ομορφο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Καλημερα παιδια !το ford ka σαν αυτοκινητο πως το βλεπετε?? πειτε βρε παιδια γνωμες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Μια χαρά αμάξι είναι. Καλή συμπεριφορά, καλή παθητική ασφάλεια, οικονομικό. Αν το πάρεις να βάλεις τους έξτρα αερόσακους. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Μια χαρά αμάξι είναι. Καλή συμπεριφορά, καλή παθητική ασφάλεια, οικονομικό. Αν το πάρεις να βάλεις τους έξτρα αερόσακους. καλημερα!σε ευχαριστω για την απαντηση..το εχω παραγγειλει κ το περιμενω απλα δεν το ειχα ψαξει πολυ για αυτο ρωταω τωρα δεν εβαλα εξτρα αεροσακους ομως...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 To polo 1.2 με 70 ιππους θα πηγαινει ανετα ή οχι?πιο καλα θα συμφερει το 1,4 με 85 ιππους? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 To polo 1.2 με 70 ιππους θα πηγαινει ανετα ή οχι?πιο καλα θα συμφερει το 1,4 με 85 ιππους? αν δε εχεις προβλημα με την τιμη και τα κυβικα παρε το 1.4 θα πηγαινει πιο ανετα και σε ταξιδι τα θελεις τα αλογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 To polo 1.2 με 70 ιππους θα πηγαινει ανετα ή οχι?πιο καλα θα συμφερει το 1,4 με 85 ιππους? απλα περιμενε..... αυτη τη στιγμη αν παρεις το 1.2 θα σερνεσαι, αν παρεις το 1.4 θα πηγαινεις πιο γρηγορα αλλα ανεβαινεις φορολογικη κλιμακα που ΔΕΝ συμφερει.... περιμενε τα χριστουγεννα για 1.2 με 100 αλογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Αυτον τον κινητηρα περιμενω αλλα δεν ηξερα ποτε θα βγει και 2ον αν θα ισχυει η αποσυρση μεχρι τοτε.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Αυτον τον κινητηρα περιμενω αλλα δεν ηξερα ποτε θα βγει και 2ον αν θα ισχυει η αποσυρση μεχρι τοτε.... αλλο 1.2 με 70 αλογα και αλλο 1.2 tsi με 100 αλογα. ο δευτερος ειναι τουρμπισιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Nαι ναι το ξερω...απλα δεν ηξερα ποτε θα κυκλοφορουσε ο tsi... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 καλησπερα σε ολους. σκευτομαι να παρω ενα smart αλλα δεν εχω καθολου εμπειρια σε αυτα τα αυτοκινητα, εχω καταληξει λοιπον στο 700αρι αυτοματο η manual δεν ξερω βασικα απο θεμα καταναλωσης. ενα αλλο ειναι απο προβληματα και service τι γινετε δεν εχω ιδεα!! και θα ηθελα τη γνωμη σας απο οσους ξερουν κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 600αρια δεν ειναι? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Είχαν βγεί και σε 700cc για να είναι λίγο πιο αξιόπιστα. Και είναι είτε αυτόματα είτε ημιαυτόματα, manual δεν υπάρχει. :) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 http://www.mccsmart.netfirms.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Η αδελφή μου θέλει να πάρει αμάξι και είμαστε ανάμεσα σε αυτά τα δύο... Κοιτάμε για μοντέλα 05 (λόγω απόσυρσης που έχουμε κάνει, έτσι ώστε να πάρουμε το χιλιάρικο) και για εκδόσεις 1.4 και κάτω... Όποιος κάτοχος (ή γνώστης κάποιου εκτων δύο μοντέλων) μπορεί ας γράψει τις εντυπώσεις του για να κατασταλάξουμε κάπου... Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 δεν εχω c2 αλλα εχω μπει πολλες φορες. το αμαξι ειναι πολυ κλειστοφοβικο με μηδεν χωρους το micra to κοβω για ποιο ανετο. στο ιδιο c2 εχει χαλασει (κολλησε) 2 φορες το ηλεκτρικο τιμονι με αποτελεσμα να κινδυνευσει ο φιλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Micra με κλειστα τα ματια! το εχει η κοπελια μου, φοβερο μεσα στην πολη, ευκολοδηγητο πολυ οικονομικο και με μηδενικα προβληματα εν αντιθεση με το C2 που το εχει φιλος (ως εταιρικο) και δεν του εχουν λειψει καποια ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα προβληματα., Μονο μειον στο Micra ειναι οτι σε 1 χρονο μαλλον θα αλλαξει αλλα τωρα το δινουν με καταπληκτικο εξοπλισμο (ισως για τον λογο οτι θα αλλαξει) και αρκετα καλη τιμη! Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Micra με κλειστα τα ματια! το εχει η κοπελια μου, φοβερο μεσα στην πολη, ευκολοδηγητο πολυ οικονομικο και με μηδενικα προβληματα εν αντιθεση με το C2 που το εχει φιλος (ως εταιρικο) και δεν του εχουν λειψει καποια ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα προβληματα., Μονο μειον στο Micra ειναι οτι σε 1 χρονο μαλλον θα αλλαξει αλλα τωρα το δινουν με καταπληκτικο εξοπλισμο (ισως για τον λογο οτι θα αλλαξει) και αρκετα καλη τιμη! Ρε φίλε λέει του 05 δλδ μεταχείρα, άρα δεν τον νοιάζουν οι προσφορές, ίσα ίσα θα του ρίξουν και άλλο την τιμή. Κοιτάμε για μοντέλα 05 (λόγω απόσυρσης που έχουμε κάνει, έτσι ώστε να πάρουμε το χιλιάρικο) και για εκδόσεις 1.4 και κάτω... Τα εταιρικά αυτοκίνητα συνήθως κακομεταχειρίζονται οπότε σαφή συμπεράσματα δεν βγάζεις αλλά τα citroen πια είναι τίγκα ηλεκτρονικά και το c2 είναι αρκετά μικρό σε χώρους.Το micra είναι σκυλί και το 1,2 πολύ δυνατό και νευρικό αλλά και οικονομικό παράλληλα. Παρκάρεται εύκολα γιατί έχει καλή ορατότητα πίσω αλλά σε στήσιμο για μένα είναι απλώς για τα βασικά με το λαστιχάκι που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 nissan micra το εχει μια φιλη μου και δεν ειχαι ποτε προβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Φιλος ενδιαφερεται για αγορα καινουργιου αυτοκινητου.. Αυτος θελει το audi S3 αλλα του προτεινω το mini cooper s μιας και το s3 εχει γινει σουπα... τι αλλο θα προτεινατε ως 30.000 ευρω? θελει κατι σπορ μιας και ειναι μικρος σε ηλικια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 και να ήθελε s3 καινούργιο...με 30000 έπαιρνε ...το μισό..:O για ολόκληρο, δες την υπογραφή μου..:) αα...και είσαι σε λάθος τόπικ...υπάρχει άλλο για σπορ μοντέλα..εδώ είναι για μίνι/σούπερ μίνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 και να ήθελε s3 καινούργιο...με 30000 έπαιρνε ...το μισό..:O για ολόκληρο, δες την υπογραφή μου..:) αα...και είσαι σε λάθος τόπικ...υπάρχει άλλο για σπορ μοντέλα..εδώ είναι για μίνι/σούπερ μίνι. Να το ποσταρω στο Αγορά αυτοκινήτου: Κατηγορία «Coupe και Cabrio» ? γιατι δεν προσεξα αλλο θεμα :O Ο λογος που το εγραψα εδω ειναι γιατι ενδιαφερεται για ενα μικρο-μεσαιο αυτοκινητο αλλα για τις εκδοσεις με πολλα αλογα... το αυτοκινητο θα το πληρωσει ο μπαμπας του(απο τους τυχερους) αλλα εχει και αυτος λεφτα στην ακρη και φτανει στο συνολικο ποσο καπου στα 45000 ευρω..... εγω του προτεινω το οριο των 30000 ευρω γιατι διαφωνω να δωσει πανω απο 30000 ευρω για πρωτο αυτοκινητο(πολλα αλογα) μιας και ειναι 2 χρονια μικροτερος μου και εχει ακομα την ψευδαισθηση οτι εχει χερια μαχαιρια:ninja: Γι αυτο ρωταω να μου δωσετε καμια ιδεα με αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας, για το μινι παντως διαβαζω θετικα σχολια...ειναι τρενο στις στροφες, καλη ποιοτητα εσωτερικου και τα 175 αλογα ειναι ιδανικα θα ελεγα...τι αλλο θα προτεινατε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts