TheSmiths Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 τελικα τι μου προτινετε? να δωσω καπου 10 κ να παρω ενα Getz καινουργιο η να παρω ενα μεταχειρισμενο ιδιας κατηγοριας του 2005 ας πουμε και να κρατησω κ 2000 ευρω?:happy: γιατι ειμαι σε διλλημα τι να κανω:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 τελικα τι μου προτινετε? να δωσω καπου 10 κ να παρω ενα Getz καινουργιο η να παρω ενα μεταχειρισμενο ιδιας κατηγοριας του 2005 ας πουμε και να κρατησω κ 2000 ευρω?:happy: γιατι ειμαι σε διλλημα τι να κανω:confused: Αν το καινουργιο εχει 10.000 οπως λες και λες για μεταχειρισμενο 2005 δηλαδη σχεδον 4 ετιας με - 2000 τοτε ειναι ληστεια τα 8000, απλα πραγματα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Αν το καινουργιο εχει 10.000 οπως λες και λες για μεταχειρισμενο 2005 δηλαδη σχεδον 4 ετιας με - 2000 τοτε ειναι ληστεια τα 8000, απλα πραγματα. οχι απλα λεω οτι με 8000 μπορω να κοιταξω κατι καλυτερο (πχ μου αρεσει το suzuki swift η το Yaris αλλα θα ειναι 4ετιας) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Εγώ είμαι υπερ του μεταχειρισμένου. Στο ποσό αυτό αν πας για καινούριο πρέπει να κάνεις πολλούς συμβιβασμούς και τα χέρια σου είναι δεμένα - οι προτάσεις ελάχιστες. Αντίθετα, με αυτά τα λεφτά παίρνεις κάτι ασύγκριτα καλύτερο. Το ibiza εχει πεσει αρκετα σε τιμη,αν περνιεται για "γερμανικο". Εγω θα λεγα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις το Yaris ;) Με τον νέο κινητήτα 1.33 με το σύστημα start-stop και τα 101 άλογα, είναι πολύ ενδιαφέρουσα προταση. Δεν είναι φθηνό βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 τελικα εκλεισα ενα Polo 1,2 με ζαντες μεταλικες, πολυ καλη κατασταση, του 06, συναγιαρμο, φωτα xenon(καλα τα ειπα?:p) και το πηρα 7.200 απο μαντρα! Μονο π εχει κανει 60.000 χιλ. αυτο με προβληματιζει λιγο:confused: Ειδα κ το βιβλιο μια χαρα ηταν καθαρο, τα σερις του κανονικα!!! Τι λετε? Με πιασαν κοροιδο η εκανα καλη επιλογη? Παντως για καλο κ για κακο με το π θα το παρω στα χερια θα το παω ξανα για service κ οσα μου παρουν!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Ποιου ετους μοντελο? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 τελικα εκλεισα ενα Polo 1,2 με ζαντες μεταλικες, πολυ καλη κατασταση, του 06, συναγιαρμο, φωτα xenon(καλα τα ειπα?:p) και το πηρα 7.200 απο μαντρα! Μονο π εχει κανει 60.000 χιλ. αυτο με προβληματιζει λιγο:confused: Ειδα κ το βιβλιο μια χαρα ηταν καθαρο, τα σερις του κανονικα!!! Τι λετε? Με πιασαν κοροιδο η εκανα καλη επιλογη? Παντως για καλο κ για κακο με το π θα το παρω στα χερια θα το παω ξανα για service κ οσα μου παρουν!!!:) σε αυτη τη τιμη θα μπορουσε να ηταν και 1400 αλλα οκ πανε κανε μια αλλαγη μονο στον ιμαντα χρονισμου μην σε μινει στα χερια και μετα εισαι οκ αντε καλοταξιδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 τελικα εκλεισα ενα Polo 1,2 με ζαντες μεταλικες, πολυ καλη κατασταση, του 06, συναγιαρμο, φωτα xenon(καλα τα ειπα?:p) και το πηρα 7.200 απο μαντρα! Μονο π εχει κανει 60.000 χιλ. αυτο με προβληματιζει λιγο:confused: Ειδα κ το βιβλιο μια χαρα ηταν καθαρο, τα σερις του κανονικα!!! Τι λετε? Με πιασαν κοροιδο η εκανα καλη επιλογη? Παντως για καλο κ για κακο με το π θα το παρω στα χερια θα το παω ξανα για service κ οσα μου παρουν!!!:) Προσωπικά μου φαίνεται ακριβό και με πολλά χιλιόμετρα. Δε θα το αγόραζα. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Τελικα γραφει χρονολογια.Δεν το παρατηρησα.Και γω με τον NickTG θα συμφωνησω.Ειναι ακριβουτσικο για τοσο μικρο αμαξι. Καλοριζικο παντως και καλοταξιδο. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 τελικα εκλεισα ενα Polo 1,2 με ζαντες μεταλικες, πολυ καλη κατασταση, του 06, συναγιαρμο, φωτα xenon(καλα τα ειπα?:p) και το πηρα 7.200 απο μαντρα! Μονο π εχει κανει 60.000 χιλ. αυτο με προβληματιζει λιγο:confused: Ειδα κ το βιβλιο μια χαρα ηταν καθαρο, τα σερις του κανονικα!!! Τι λετε? Με πιασαν κοροιδο η εκανα καλη επιλογη? Παντως για καλο κ για κακο με το π θα το παρω στα χερια θα το παω ξανα για service κ οσα μου παρουν!!!:) Ειναι σχετικα ακριβο.Για να καταλαβεις με τα ιδια σχεδον λεφτα γνωστος μου αγορασε Focus MkI 1600ρι με 50K χλμ Αλλα μη στεναχωριεσαι παντως-δεν ειναι και πολυ κακη περιπτωση.Να το ευχαριστηθεις! Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Μην ξεχνάτε οτι είναι του 6 και βαγκ. Σημαντικές λεπτομέριες. :) Πολύ καλή επιλογή φίλε TheSmiths. Πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Τα χιλόμετρα αρκετά, βέβαια, για τόσο νέο αυτοκίνητο. Το έλεγξες σε μάστορα; Καλοτάξιδο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Ειναι σχετικα ακριβο.Για να καταλαβεις με τα ιδια σχεδον λεφτα γνωστος μου αγορασε Focus MkI 1600ρι με 50K χλμ Αλλα μη στεναχωριεσαι παντως-δεν ειναι και πολυ κακη περιπτωση.Να το ευχαριστηθεις! παιδια σας ευχαριστω για τις ευχες:) η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι κ πολυ σχετικος απο αυτοκινητα κ ηγα με τον θειο μου που ξερει γιατι ειναι μηχανικος κ με καθοδηγησε! Πονταρα μονο στην μαρκα κ στην ηλικια του!!! Εχει κανει το σερβις των 60.000 χιλ αλλα καλου κακου θα το παω να του κανω κ εγω;) Σαν μοντελο ειναι αξιοπιστο? Απο ανταλλακτικα κ service ειναι ακριβο οπως ακουγεται?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 παιδια σας ευχαριστω για τις ευχες:) η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι κ πολυ σχετικος απο αυτοκινητα κ ηγα με τον θειο μου που ξερει γιατι ειναι μηχανικος κ με καθοδηγησε! Πονταρα μονο στην μαρκα κ στην ηλικια του!!! Εχει κανει το σερβις των 60.000 χιλ αλλα καλου κακου θα το παω να του κανω κ εγω;) Σαν μοντελο ειναι αξιοπιστο? Απο ανταλλακτικα κ service ειναι ακριβο οπως ακουγεται?:confused: φιλος μου που εχει πολο δεν του εχει βγαλει τιποτα βεβαια στα αμαξια ειναι ολα σχετικα. οσο για τα ανταλακτικα ρωτα τον θειο σου ποιο πολλα ξερει και αμα στο κανει και αυτος μια χαρα θα σε βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 τσιμπημενο σαν τιμη ειναι σιγουρα,θα κοιτουσα για 1400. δε μας ανεβαζεις καμια φωτο αν εχεις να το δουμε?σαν αμαξι δεν ειναι καθολου ασχημο βεβαια,επομενη επιλογη ασυζητητη θα ηταν το yaris.αν και για μενα θα εμενε σαν πρωτη επιλογη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Από την άλλη, σε λίγους μήνες που θα ξεκινήσει η διάθεση του νέου πόλο, οι τιμές θα πέσουν ακόμα περισσότερο. Το 2007 που έψαχνα για αυτοκίνητο, το πόλο ήταν η πρώτη μου επιλογή, όμως οι τιμές, σε σχέση με τώρα, ήταν απίστευτα πιο υψηλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 τσιμπημενο σαν τιμη ειναι σιγουρα,θα κοιτουσα για 1400. δε μας ανεβαζεις καμια φωτο αν εχεις να το δουμε?σαν αμαξι δεν ειναι καθολου ασχημο βεβαια,επομενη επιλογη ασυζητητη θα ηταν το yaris.αν και για μενα θα εμενε σαν πρωτη επιλογη. σας ειπα παροτι οδηγω πολλα χρονια δεν εχω ασχοληθει με το αθλημα ιδιαιτερα!!! :lol: Και κοιταξα για κατι αξιοπιστο κ ας ηταν λιγο τσιμπημενο:confused: Εξαλλου λιγο πανω λιγο κατω το θεμα ειναι να μην με αφηνει στον δρομο κ να μην βγαζει προβληματα:D Και δεν ξερω να ποσταρω να σας δειξω κ φωτο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 δεν ξερω γιατι αλλα τα κορεατικα τα εχω για ποιο σκυλια αμαξια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Και δεν ξερω να ποσταρω να σας δειξω κ φωτο:) Αφού τραβήξεις τις φωτο, πέρασέ τις στον υπολογιστή σου, ανέβασέ τις εδώ και δώσε μας τα λινκ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Αφού τραβήξεις τις φωτο, πέρασέ τις στον υπολογιστή σου, ανέβασέ τις εδώ και δώσε μας τα λινκ. ;) ευχαριστω για το κολπο με το link http://img523.imageshack.us/img523/8404/090502112838.jpg http://yfrog.com/ej090502112838j :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Πολύ όμορφο φίλε. Ανέβασε και άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Πολύ όμορφο φίλε. Ανέβασε και άλλες. αυριο που θα το εχω στα χερια μου θα ανεβασω και αλλες!!!:):):) αχ ανυπομονω να το παρω!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Ελα μια χαρα ειναι φιλε μου και στο σωστο χρωμα ;) -να το χαιρεσαι! ομως θα ηταν καλυτερα να βαλεις μαυρο επανω στις πινακιδες του αυτοκινητου στις φωτο που ανεβασες για ευνοητους λογους. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 ευχαριστω για το κολπο με το link http://img523.imageshack.us/img523/8404/090502112838.jpg http://yfrog.com/ej090502112838j :):):) Μεγιες μεγιες.Καλοταξιδο και στις φωτο φαινεται σε παρα πολυ καλη κατασταση. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 οριστε και το καμαρι μου! θα ανεβασω κ αλλες φωτος στη πορεια :) http://img17.imageshack.us/img17/8787/snc00021k.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 οριστε και το καμαρι μου! θα ανεβασω κ αλλες φωτος στη πορεια :) http://img17.imageshack.us/img17/8787/snc00021k.th.jpg Το πήρες; :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts