junglist Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 ενταξει ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι γνησιο rallye-ιδιοκτητη δεν εχω βρει ακομα..το gti ηταν ενα πλουσια εξοπλισμενο rallye ή ειχε&αλλες διαφορες? Αν και καθυστερημένα.. Είχαν διαφορά σε επένδυση καθισμάτων, ABS, αερόσακους και άλλα τέτοια. Μοτερίσια ακριβώς τα ίδια, αλλά το GTI έβγαινε πιο βαρύ λόγω του προηγούμενη εξοπλισμού.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 παιδια για το φιατ 500αρακι καμια γνωμη εντυπωση η εμπειρια?αν επαιρνα 500αρακι θα κοιτουσα το abarth. http://www.sportdrive.gr/2008/7/15/fiat-500-abarth-presentation το ειδα απο κοντα και πραγματικα ειναι πανεμορφο,οχι οτι πριν δε μου αρεσε.θα ελεγα ψεματα. ομως το abarth σε παει αλλου,κι εχει και μια χαρα επιδοσεις,οταν μιλαμε για 0-100 σε 7,9 τοτε ειναι μια χαρουλα απο ενα 14αρακι μοτερ,που σιγουρα θα δεχεται αξιοπιστες βελτιωσεις για το μελλον.και πρωτα απο ολα προγραμμα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 αν επαιρνα 500αρακι θα κοιτουσα το abarth. http://www.sportdrive.gr/2008/7/15/fiat-500-abarth-presentation το ειδα απο κοντα και πραγματικα ειναι πανεμορφο,οχι οτι πριν δε μου αρεσε.θα ελεγα ψεματα. ομως το abarth σε παει αλλου,κι εχει και μια χαρα επιδοσεις,οταν μιλαμε για 0-100 σε 7,9 τοτε ειναι μια χαρουλα απο ενα 14αρακι μοτερ,που σιγουρα θα δεχεται αξιοπιστες βελτιωσεις για το μελλον.και πρωτα απο ολα προγραμμα. ποσο το εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Περισσοτερες πληροφοριες για τιμες και αλλα, εδω Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Περισσοτερες πληροφοριες για τιμες και αλλα, εδω Ιδεα μου η δεν εχουν ανακοινωσει ακομη τιμες σ αυτο το site?Μονο για τον εξοπλισμο εχει τιμες. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Ιδεα μου η δεν εχουν ανακοινωσει ακομη τιμες σ αυτο το site?Μονο για τον εξοπλισμο εχει τιμες. Απλα δεν την γραφουν πλεον, αλλα με ενα τηλεφωνακι ενημερωνεσε πληρως...;););) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Απλα δεν την γραφουν πλεον, αλλα με ενα τηλεφωνακι ενημερωνεσε πληρως...;););) Οκ ευχαριστω. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 http://www.4troxoi.gr/files/Image/EPIKAIROTHTA/206plus.jpg FL για το 206 της peugeot ! μία μικρή ανανέωση για το αειθαλές αυτοκίνητο το οποίο ουδέποτε αντικαταστάθηκε απο το 207 επειδή ανήκει σε μία τάξη μικρότερη από το 207 , και το θεωρώ πολύ πιο όμορφο από το 207 ! τι λέτε ; να κάνω την υπέρβαση ; αν και τα 75 άλογα μου φαίνονται λίγα ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Δε σου φαίνονται, είναι λίγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmarin Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Μην την κάνεις φίλε την υπέρβαση... Θα ταξιδεύεις λες και πας καβάλα με τον Ατραχάν!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Υπερβαση???Δλδ η αμεσως προηγουμενη επιλογη τι ηταν?Segway? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 η προηγούμενη επιλογή είναι μεταχειρισμένο punto sporting στα μισά λεφτά ... η υπέρβαση θα γινόταν μόνο και μόνο επειδή είναι καινούριο μοντέλο ( καινούρια φάτσα μάλλον ) περισσότερο για μόστρα ( ναι μωρό μου έχω 206 στο οποίο έκατσε πάλι ο ελέφαντας και άλλαξε μούρη ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Ήρθε η ώρα να αλλάξω το 19 χρονών αμάξι μου .Τι από τα δύο προτείνετε το νέο ford fiesta ή το opel corsa ; Ποιό νομίζετε ότι είναι ποιό αξιόπιστο και λιγότερο ζημιάρικο; Εάν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο μέχρι 14000 ευρώ αν και θα ήθελα να καταλήξω σ'αυτά τα δύο. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Ήρθε η ώρα να αλλάξω το 19 χρονών αμάξι μου .Τι από τα δύο προτείνετε το νέο ford fiesta ή το opel corsa ; Ποιό νομίζετε ότι είναι ποιό αξιόπιστο και λιγότερο ζημιάρικο; Εάν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο μέχρι 14000 ευρώ αν και θα ήθελα να καταλήξω σ'αυτά τα δύο. μεταξυ των δυο το κορσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Ήρθε η ώρα να αλλάξω το 19 χρονών αμάξι μου .Τι από τα δύο προτείνετε το νέο ford fiesta ή το opel corsa ; Ποιό νομίζετε ότι είναι ποιό αξιόπιστο και λιγότερο ζημιάρικο; Εάν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο μέχρι 14000 ευρώ αν και θα ήθελα να καταλήξω σ'αυτά τα δύο. To fiesta είναι πιο καινούριο και γενικά πιο ολοκληρωμένο. Η χρυσή τομή στην κατηγορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Το Fiesta παντως πηγαινει για best seller.Μεσα σε λιγοτερο απο ενα 6μηνο εχει πουλησει πανω απο 170.000 μοναδες,108.000 απο τις οποιες μεσα στο '09,και μονο το Μαρτιο 58.000(!) αυτοκινητα.Pas mal! Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Το Fiesta παντως πηγαινει για best seller.Μεσα σε λιγοτερο απο ενα 6μηνο εχει πουλησει πανω απο 170.000 μοναδες,108.000 απο τις οποιες μεσα στο '09,και μονο το Μαρτιο 58.000(!) αυτοκινητα.Pas mal! ενταξει αυτο δε σημαινει ομως πως ειναι και αξιοπιστο (οχι πως δεν ειναι) μαλλον στο ματι αρεσει μιας και οι πολλες πωλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Αυτο που λες ομως προφανως ισχυει για ολα τα μοντελα,μιας η μονη τους ευκαιρια να αποδειξουν την αξιοπιστια τους ειναι στο βαθος του χρονου.Οι υψηλες πωλησεις ομως γενικα αποτελουν μια ψηφο εμπιστοσυνης του κοινου σε ολους τους τομεις(τιμη,εξυπηρετηση,αξιοπιστια,εμφανιση,επιδοσεις κτλ). Η Ford παντως τα τελευταια χρονια δεν εχει αφησει περιθωρια αμφισβητησης ως προς την αξιοπιστια,και ειδικοτερα το Fiesta φοραει μηχανικα και ηλεκτρολογικα μερη που εχουν δοκιμαστει στο Focus. Ολα αυτα βεβαια δεν σημαινουν πως το Fiesta δεν εχει τα ψεγαδια του.Απλα στο συνολο(τιμη,επιδοσεις,και εμφανιση) ειναι μια ανταγωνιστικη προταση στην κατηγορια του και γι αυτο οι καταναλωτες ανταποκρινονται Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Ήρθε η ώρα να αλλάξω το 19 χρονών αμάξι μου .Τι από τα δύο προτείνετε το νέο ford fiesta ή το opel corsa ; Ποιό νομίζετε ότι είναι ποιό αξιόπιστο και λιγότερο ζημιάρικο; Εάν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο μέχρι 14000 ευρώ αν και θα ήθελα να καταλήξω σ'αυτά τα δύο. Eγω θα σου προτεινα το Seat Ibiza το καινουργιο. Στην ιδια κατηγορια με το Fiesta, το ibiza 1.6, 120 bhp ξεκινα απο 13 400 ευρω! Πολυ καλη τιμη και παρα πολυ ομορφο αμαξι! (Και εγω αυτο ψηνω απο Σεπτεμβρη :p ). Δεν λεω ρε παιδια, ωραιο το Fiesta, παρα πολυ ωραιο, αλλα εξωτερικα, δεν με τρελενει, εν αντιθεσει με το Ibiza που ειναι στα ιδια λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 To ibiza δε βλέπεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Eγω θα σου προτεινα το Seat Ibiza το καινουργιο. Στην ιδια κατηγορια με το Fiesta, το ibiza 1.6, 120 bhp ξεκινα απο 13 400 ευρω! Πολυ καλη τιμη και παρα πολυ ομορφο αμαξι! (Και εγω αυτο ψηνω απο Σεπτεμβρη :p ). Δεν λεω ρε παιδια, ωραιο το Fiesta, παρα πολυ ωραιο, αλλα εξωτερικα, δεν με τρελενει, εν αντιθεσει με το Ibiza που ειναι στα ιδια λεφτα. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα οσο πανε εκει στη σεατ και το κανουν πιο ασχημο το ιμπιζα απο τα πρωτα μοντελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Alfa 147 ! άμα πέφτει μεγάλο ( που δεν είναι ! ) τότε ένα grande punto ! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Αξιολογο και το ibiza,με πολυ καλο τιμονι(για τα γουστα μου λιγο καλυτερο απο του fiesta) εξισου καλο "πατημα",και μαλιστα στις ιδιες τιμες με το fiesta ερχεται και πιο εξοπλισμενο,αλλα.... δε ξερω ποσοι ειναι διατεθειμενοι να συμβιωσουν με την εξωτερικη και κυριως με την εσωτερικη του εμφανιση.Θα χρειαστει παραπανω απο ενα test drive για να καταληξει κανεις αληθεια ποσα χρηματα περιπου διαθετει ο φιλος μας,για να τον κατευθυνουμε αναλογα,καθως υπαρχει και μια mito με 120 αλογα που παιζει πολυ δυνατα :D Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα οσο πανε εκει στη σεατ και το κανουν πιο ασχημο το ιμπιζα απο τα πρωτα μοντελα. Eνταξυ, γουστα ειναι αυτα, αλλα το Ibiza για εμενα, οσο πανε και το ομορφαινουν. Το καινουργιο δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο.. Πολυ πιο ωραια κοψιματα. Τελος παντων, ο φιλος διαθετει 14 000 αποτι ειπε. Το κορσα παντως δεν θα το διαλεγα με τιποτα, μεταξυ Fiesta και Ibiza ειμαι εγω. Alfa 147 ! άμα πέφτει μεγάλο ( που δεν είναι ! ) τότε ένα grande punto ! Απο τα 14 000 ομως το 147 παει στα 20 000 + (για καινουργιο παντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Μετξύ 140000-14500 ευρώ είμαι αλλά δεν θέλω Ιταλικό. Η πρώτη εμπειρία από την SEAT -ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ στην Πειραιώς ήταν πολύ άσχημη. Μου δώσανε προσφορά προφορική . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts